[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ranka tellib temust endale ju
    Never. Konfliktne nagu ma olen,. võiksin isegi emaga "tülli" minnd, kui midagi temust tellib.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

USA president Donald Trump andis korralduse likvideerida seitse valitsusasutust, sealhulgas üle 80 aasta diktatuuririikidesse sõltumatut info edastanud raadiojaama Ameerika Hääl ja selle sõsarorganisatsioonid nagu Raadio Vabadus ja Raadio Vaba Aasia, mis on osa tema administratsiooni jätkuvast tegevusest föderaalvalitsuse kärpimisel.

Teen AI kokkuvõtte - ei viitsi ise kirjutada:

Ameerika Hääl (VOA) loodi 1942. aastal, et võidelda natsipropaganda vastu ja pakkuda sõltumatut infot autoritaarsetes riikides. See jõuab iganädalaselt umbes 360 miljoni inimeseni ja tegutseb üle 50 keeles. VOA kuulub USA globaalse meedia agentuuri (USAGM) alla, kuhu kuuluvad ka Raadio Vaba Euroopa ja Raadio Vaba Aasia. 2024. aastal oli organisatsiooni eelarve 886 miljonit dollarit.

Donald Trumpi administratsioon otsustas USAGM-i likvideerida, väites, et see on maksumaksjatele koormaks ja propaganda tööriist. See samm tõi kaasa rahvusvahelise kriitika, kuna VOA ja sellega seotud raadiod on olnud üks väheseid sõltumatuid infoallikaid riikides, kus ajakirjandusvabadus on piiratud, näiteks Venemaal, Hiinas ja Põhja-Koreas.
      ---

Nüüd siis on häda, et USA selle sulgeb. Aastas kulub USA maksumaksjal 886 miljonit selle parasiitorganisatsiooni ülevalhoidmiseks.

Olgu. Räägitakse demokraatiast ja "majakaks". Tsiteerin:
      Tšehhi välisminister Jan Lipavsky ütles, et Raadio Vaba Euroopa on olnud totalitaarse võimu all oleva elanikkonna majakaks. "Valgevenest Iraanini, Venemaalt Afganistanini on RFE ja Ameerika Hääl ühed vähesed tasuta allikad vabaduseta elavatele inimestele," kirjutas ta sotsiaalmeediakanalis X.

Ilusad ja õilsad loosungid, aga mis on tegelikkus? Sa võid inimesele öelda, et see kõik on vale, mis su riigis toimub, aga mitte midagi ei juhtu! Mitte kui midagi. Võid seda Ameerika Häält ja Vaba Euroopat edastada kasvõi 100 miljardi eest, aga mitte midagi rohkemat ei juhtu.

See on sama, kui suitsetajale öelda, et suitsetamine kahjustab tervist ja teha raadiosaate, mis räägib suitsetamise kahjulikkusest, siis ega see midagi ei muuda. Suitsetaja teab seda isegi, mida mr. obvious ütleb, kuid muuta saab ta ise - ilma raadiosaate või raadiosaatega.

Suitsetamise näite tõin meelega, sest kõik päriselt ei pruugi teada, et suitsetamine on kahjulik... Kuid kui riik on putsis, siis seda teavad kõik ja kui see, kes ei tea, siis ta lihtsalt ei taha teada või on loll ning mingi raadio teda midagi muutma ei pane.

Seega õige otsus Trumpi poolt. Eeskujuks võtta, et parasiite tuleb hävitada ja konkreetselt, noaga lõigates. Vähkkasvajad.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Käsi läheb ausalt öeldes rusikasse selle peale ja see on nii standardiseeritud, et me lihtsalt vahime seda pealt.

Lihtsalt võtad riigi raha ja kingid seda oma suva järgi teistele. Selline asi nagu "kuluhüvitis" peaks päeva pealt kaduma. Samuti katuserahad. Boonused. Riigikogu kui ka kõikide avalike töötajate ainuke ja ainus raha, mida nad riigilt saavad on PALK. Ja ainus, mida riigikuludest hüvitatakse on: transport + majutus ja kõik transpordivahendid, kas kuuluvad riigile või renditakse taksoteenust.

Ma ei suudaks selline inimene ollagi, kus lihtsalt tuima kasutad võõrast raha ja teed selle raha eest "kingitusi" omadele. Isegi ühes ruumis ei suudaks sellise väärakaga viibida, sest see ajaks sõna otseses mõttes oksele.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Kaka võtaks küll kõik käekellad vastu

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
            Kaka võtaks küll kõik käekellad vastu
            Nii ja naa, mingi 300€ aega on kellasi pole mõtet vastu võtta et sahtli põhja visata, rääkimata et neid kingitakse kõrgepalgalistele kellel on endal kordades uhkemad, põhimõtteliselt prügikasti kraam nendele ju

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Mis sellel vahet on, kas kell maksab €300 või €3000 ? Saan aru, et €30 ja €300 kellal on vahe, kuid ülejäänud tipud....

Rääkides kelladest. Tais elades, kui all hotelli väliterassil istusin igal õhtul, tööd tegin ja õlut jõin, siis hindud käisid kogu aeg oma kelladega pinda.

Lõpuks hakkas neist kahju ja täispeaga ühe ära ostsin, et lähen laamendan Bangkoki peal. Alghind oli 2000 bahti või mis iganes nad küsisid, aga sain 200 eest (ca. 5 eurot). Arvain, et miski pask kell, igatepidi retsisin ja jagu ei saanud tast.

Kuna aega näitas ja hea oli kella vaadata, siis ostsin lõpuks teise ka veel ja lõpuks aastaid hiljem Eestis kuskilt kapipõhjast leidsin, oli nagu uus.

Selle kella ostmisega oli veel see lugu, et läksin alla hotelli ja võtsin oma viina kaasa. Viinast veel niipalju, et kuna ma olin seal oma, siis võisin oma jooke juua. Omanik nii või naa teadis, et kui vaja, võiksin ju hotellist ka pudeli osta, aga kuna ma igapäevaselt seal käivet tegin (neil oli resto + hotell, pigem guesthouse), siis suva.

Siis Hindu tuleb. Nad nagu daunid, et 1000x mind näinud, nimegi isegi teadsin ja ikka tuleb oma sama jutuga "good prize my friend, two thousand". Ütlesin, et davai - 2 sotti, kell siia, aga tingimusel, et jood minuga pitsi viina.

Jõigi. Aga, mis pani imestama, et pits oli suur, lasi selle sisse ja küsin, et kas pealejooki ka vä, siis tegi imelikku nägu, et mismõttes :D Libistas viina sisse nagu vee ja ei teinud teist nägugi ning läks oma kella arsenaliga järgmist lolli otsima.

Lõpetuseks. Omanikust. Toona see omanik (rootslane) oli 60. Ma all istun arvutis, resto juba kinni, miski kell 1 öösel. Omanik tuleb. Täismälus. Et mis teed siin, hakkame jooma. No lasime siis hommikul kella kuueni jooki.

Mina lõunast ärkan. Vaatan, et mida vittu, Tomi särk seljas :D Et olime särke vahetanud. Siis jõuan lõpuks õhutpooel alla. Tervis natuke parem, et teen söögi. See miski 6-7 paiku tuleb. Täiesti terve, null pohmakat.

Ma küsin, et sul okei vä? See muidugi, et ta läks ja käis hommikul veel Singapuris ära, ajas äri asju. Ma WTF, et tra sa miski 60 ja selline.

Nüüd alles hiljuti vaataisn, et kas tema restod veel eksisteerivad (guesthouse pani kinni juba ammu). Ja näen Facebookis, et eksisteerivad ja siis näen pilte - Tom jälle pildil ja vaatan mida vi**u! Vana pole selle 10 aasta jooksul AASTADKI vananenud.

See vend on leiutanud ajamasina. Uskumatu vitaalsus.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Muideks. Omanik ei pruukinud olla isegi 60, vaid 70. Nagu mäletaksin, et oli 67-aastane toona, aga v võin eksida. Kui see oleks tõsi, oleks veel "hirmutavam" see tema vitaalsus.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Mis sellel vahet on, kas kell maksab €300 või €3000 ? Saan aru, et €30 ja €300 kellal on vahe, kuid ülejäänud tipud....

Rääkides kelladest. Tais elades, kui all hotelli väliterassil istusin igal õhtul, tööd tegin ja õlut jõin, siis hindud käisid kogu aeg oma kelladega pinda.

Lõpuks hakkas neist kahju ja täispeaga ühe ära ostsin, et lähen laamendan Bangkoki peal. Alghind oli 2000 bahti või mis iganes nad küsisid, aga sain 200 eest (ca. 5 eurot). Arvain, et miski pask kell, igatepidi retsisin ja jagu ei saanud tast.

Kuna aega näitas ja hea oli kella vaadata, siis ostsin lõpuks teise ka veel ja lõpuks aastaid hiljem Eestis kuskilt kapipõhjast leidsin, oli nagu uus.

Selle kella ostmisega oli veel see lugu, et läksin alla hotelli ja võtsin oma viina kaasa. Viinast veel niipalju, et kuna ma olin seal oma, siis võisin oma jooke juua. Omanik nii või naa teadis, et kui vaja, võiksin ju hotellist ka pudeli osta, aga kuna ma igapäevaselt seal käivet tegin (neil oli resto + hotell, pigem guesthouse), siis suva.

Siis Hindu tuleb. Nad nagu daunid, et 1000x mind näinud, nimegi isegi teadsin ja ikka tuleb oma sama jutuga "good prize my friend, two thousand". Ütlesin, et davai - 2 sotti, kell siia, aga tingimusel, et jood minuga pitsi viina.

Jõigi. Aga, mis pani imestama, et pits oli suur, lasi selle sisse ja küsin, et kas pealejooki ka vä, siis tegi imelikku nägu, et mismõttes :D Libistas viina sisse nagu vee ja ei teinud teist nägugi ning läks oma kella arsenaliga järgmist lolli otsima.

Lõpetuseks. Omanikust. Toona see omanik (rootslane) oli 60. Ma all istun arvutis, resto juba kinni, miski kell 1 öösel. Omanik tuleb. Täismälus. Et mis teed siin, hakkame jooma. No lasime siis hommikul kella kuueni jooki.

Mina lõunast ärkan. Vaatan, et mida vittu, Tomi särk seljas :D Et olime särke vahetanud. Siis jõuan lõpuks õhutpooel alla. Tervis natuke parem, et teen söögi. See miski 6-7 paiku tuleb. Täiesti terve, null pohmakat.

Ma küsin, et sul okei vä? See muidugi, et ta läks ja käis hommikul veel Singapuris ära, ajas äri asju. Ma WTF, et tra sa miski 60 ja selline.

Nüüd alles hiljuti vaataisn, et kas tema restod veel eksisteerivad (guesthouse pani kinni juba ammu). Ja näen Facebookis, et eksisteerivad ja siis näen pilte - Tom jälle pildil ja vaatan mida vi**u! Vana pole selle 10 aasta jooksul AASTADKI vananenud.

See vend on leiutanud ajamasina. Uskumatu vitaalsus.
                  Ja on ka vastupidi lugusid eesti grinderitest ,kes jalad ees sealt aasiast tagasi tulnud. Eks seal muidugi kuulujutud kangemast kraamist kui viin,aga las ta olla

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ja on ka vastupidi lugusid eesti grinderitest ,kes jalad ees sealt aasiast tagasi tulnud. Eks seal muidugi kuulujutud kangemast kraamist kui viin,aga las ta olla
                    Kui räägid foorumikaaslasest, siis paraku nii oli, aga kuna teda enam ei ole ja seega ta kaasa rääkida ega ennast kaitsta ei saa, siis las see konkreetne juhtum tõesti jääb.

Küll, aga saab rääkida seda, et ma ei seoks sõnaga "Aasia", sest sama oleks võinud ju juhtuda Vegases või ükskõik, kus "tunned ennast vabamalt". Või võtame motoõnnetused (ka üks foorumikaaslane).

Mina ei ole õiguse mõistja teiste üle, aga enda üle küll. Ma ei ole idioot, et kuskil Tais mopeedide ja 2-rattalistega sõita. Ainus, kus neid võib kasutada, on suurte ummikutes ja vaadata, et juht on enam vähem adekvaatne. Sa võid olla ise maailma parim ja ettevaatlikum sõitja, kuid teised seda ei ole ja õnnetused on kerged tulema. Saarte peal seal polegi õhtul vist kedagi kainet.

Ja siinkohal raputan endalegi tuhka pähe. Koh Samuil rumeenlase Sebastianiga sai 2-rattalisega ringi sõidetud kolmekesti, täispohmakas (no räige vine all), sest autol sai aku tühjaks kuni öösel jäid mälus peaga tuled põlema.

Bangkokis sakslase Philiga maksime motobikedele, et meil vaja ööklubisse Bossy minna, et kes esimesena jõuab saab boonuse ning siis hakkas öine Bangkoki ralli pihta... Kiirused olid meeletud, ise istun taga peal.

Liiter viina all, siis need lollused tulevad ja kui väga aus olla, siis ma elus kahetsen väga vähe asju, kuid see on üks väga väheseid asju, mida ma päriselt ka kahetsen. Mälus peaga sellist jama teha. ..

Paraku kurb reaalsus ongi see, et teistel selline käitumine on igapäevane ja nii, et nad ei näegi, et nad teevad vigu. Sealt tulevadki need õnnetused.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Muidugi sellest kadunud foorumikaaslasest. Ma arvasin, et ma olen näinud halba jooksu. Irvitasin ta üle veel, et ma ei viitsi eide ulgumist kuulata. Aga ükskord polnud midagi teha, tõnn (atsetoon) vist oli kuskil linnapeal uitamas ja mul igav.

Uurin Fytelt, et mis ta teeb. Ütleb, et mängib pokkerit ja tiltab. Küsisin, et ma lähen vist ka pärast linnapeale laiama, et ka ma võin liitrisega su tuppa tulla ja vaadata, kuidas mängid. Ütles, et tule muidugi.

See oli viga! Või noh silmi avav. See paar tundi, kui ma ta grindi nägin, siis ma võiskin öelda, et tema PokerStarsi account oli rigged. Reaalselt tal ei olnudki võimalik ühegi suure käega võita ja enamik käed cooler või nii tõmmati välja, et isegi EV graafik ei anna aimu, et sitalt jooksed.

Peale seda sain aru, et ma ei ole halba jooksu näinudki.

E: Täpsuse huvides. Elasime kõik samas Rootsi omaniku guesthouses mingi aja - mina, atsetoon ja fyte. Toad olid kõrvuti.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Lõbus satiirilugu Delfi kolla-propagandistist Martin Lainest.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Lõbus satiirilugu Delfi kolla-propagandistist Martin Lainest.

Vaatasin korzininist tehti lausa ekspressi podcast,et kuida see pealtnäha "uurimine" tehti. Täiesti müstika ,kuidas 2e turniiriga saad nii kõvaks avaliku elu tegelaseks.....

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Vaatasin korzininist tehti lausa ekspressi podcast,et kuida see pealtnäha "uurimine" tehti. Täiesti müstika ,kuidas 2e turniiriga saad nii kõvaks avaliku elu tegelaseks.....
                            Minu arvates see on ka üks "vaba riigi" ilming. Täpsemalt see osa, kus meedia ei saaks käituda karistamatult ja see on minu hinnangul räme rikkumine.

Või võtame teise näite. Seal on küll avaliku elu tegelane, kuid ajakirjanikul ja ajakirjandusel ei tohiks olla õigust hinnata, kui palju keegi juurdehindlust teeb.

Jah. Seal on see teema tõenäoliselt ka, et Kolk neid riideid, mida müüs, samal ajal ka kandis, kuid taaskord ei ole see ühegi ajakirjaniku asi hakata teise inimese "ärimudelit" kritiseerima või palju ta kasu võtab.

Seda võivad teha kliendid, kõrvalvaatajad, niisama kommentaatorid, kuid mitte kindlasti ajakirjandus.

Kuna nad seda teevad, siis see näitab, et meil puudub päris vaba riik.

Comment

• Kakahirmutis
                              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Minu arvates see on ka üks "vaba riigi" ilming. Täpsemalt see osa, kus meedia ei saaks käituda karistamatult ja see on minu hinnangul räme rikkumine.

Või võtame teise näite. Seal on küll avaliku elu tegelane, kuid ajakirjanikul ja ajakirjandusel ei tohiks olla õigust hinnata, kui palju keegi juurdehindlust teeb.

Jah. Seal on see teema tõenäoliselt ka, et Kolk neid riideid, mida müüs, samal ajal ka kandis, kuid taaskord ei ole see ühegi ajakirjaniku asi hakata teise inimese "ärimudelit" kritiseerima või palju ta kasu võtab.

Seda võivad teha kliendid, kõrvalvaatajad, niisama kommentaatorid, kuid mitte kindlasti ajakirjandus.

Dropshipping on ju popp värk, ei näe mis seal nagu keelatud ka on.

Muidugi selle poolt väga ei ole :D

Comment

• donkament
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1945

Seda artiklit ei näe, aga kui sisseostuhind on avaliku infona kuskil veebilehel üleval, siis imo hea töö selle välja toomine. Jama oleks siis, kui selle info jaoks pidi tarnijale otse infopäringu tegema.

Seevastu Korzininist mingi "avaliku tegelase" vorpimine on kergelt öeldes ebaeetiline. Ise kirjutavad artikleid ja selle põhjalt eskaleerivad edasi avaliku huvi argumenti. Kui kaka wsopi maini ära hitib, siis hakkavad tema päeviku 10a tagustest postidest ka kirjutama.

Comment

Working...