[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas privador Vaata postitust
    Saad kirjeldada, mis seal toimub. Ei taha ööd ära rikkuda ja õudusnenägusi näha
    Venelased lasevad sõjavange maha. Ukrainlased on vangi võetud ja pikali maas. Siis Vene komandör või keegi röögib ning käsutab ükshaaval vange püsti, et jookse rott ja siis laseb nad maha. Nii kordmaööda. Teised siis samal ajal ootavad pikali maas oma "käsku".

Siis eriti räige on seal see, et ühte vangi hakatakse laskma ja relv tõrgub. Pauk käib, kuul läheb mööda / lasku ei toimu, mees võpatab ja siis lastakse maha. Iga järgnev mees läheb ja näeb, et ees on teised maha lastud ja teab oma saatust.

Väga pucis värk ja seda kõike mingi vend filmib. Kokku kuus vangi kaadris lastakse maha. Tõenäoliselt on neid rohkem, sest "kaadriväliselt" kostub laske.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Lisaksin niipalju, et see ei pruugi olla komandöri isetegevus, vaid käsk (tühine käsk muidugi). Aasta alguses hakkasid levima rohkem videoid, kus venelased hakkasid vange hukkama. Ka see video pärineb jaanuarist, kuigi ei tea täpset aega, millal see filmiti.

Hukkamistega oligi tihti ka käsk, et "üks kaasa". See tähendas, et kõik ülejäänud tuli maha lasta ja "väärtuslikum" vang kaasa.

See, miks ei soovitud vange enam võtta, võib ainult spekuleerida. Mina panustaksin sellele "teooriale", et Ukraina poolel olevate vangidel (lumpenid ehk tormijooksikud) ei ole väärtust ja venelased ei vaja enda poolele vange, et neid välja vahetada.

Ja neid asju tuleks hoolikalt uurida, sest selliste videode põhjal pole mõtet hakata lootma, et Vene armees kehtib Genfi konventsioon, kus sõjavange tuleb kohelda inimlikult ja neile ei tohi põhjustada surma ega kahjustada tervist oma tegevuse või tegevusetuse tõttu.

Seda peaks õpetama ka sel juhul ajateenistuses või vähemalt igale teeninstujale andma teada, et Vene armeele vangi andmine ongi sisuliselt Vene rulett, kuid mitte nii, et üks kuul trumlis (kambris) ja viis tühja lasku, vaid hoopis viis kuuli trumlis ja üks tühilask.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Kusjurues on kummmaline, et enne mahalaskmist pole mingit rüselust v tõmblemist. See on see elujanu vms.. Aga lihtsalt, antakse käsk sammu sinna ja lastakse maha. Et jah ollakse nagu saatusega leppinud. Vb on ka varem juba pekstud piinatud juba suht zombied ja oodatakse kerget lõppu..julm

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
          Kusjurues on kummmaline, et enne mahalaskmist pole mingit rüselust v tõmblemist. See on see elujanu vms.. Aga lihtsalt, antakse käsk sammu sinna ja lastakse maha. Et jah ollakse nagu saatusega leppinud. Vb on ka varem juba pekstud piinatud juba suht zombied ja oodatakse kerget lõppu..julm
          Selle nimi pigem on jah desperatiivne lootus. Lihtsalt loodetakse, et äkki, kuigi teatakse, et võimalust pole.

Matemaatiliselt peaks sellises olukorras vastu hakkama, sest on väikenegi protsent pääseda. Kasvõi umbes seda, et ei lasta maha, vaid antakse korralikult peksa ja mõeldakse, et võtame hoopis kaasa ning peksame hiljem veel läbi. Ja siis võib see "hiljem" realiseeruda, et näiteks kästkase hoopis vangi võtta või muu ime läbi pääsed.

Aga veel matemaatilisem on see, et Vene armee kätte ei tohi end vangi anda. Relva ära andmisel kaotad lõplikult kontrolli oma elu üle ja ega Vene armees vangis olla meelakummine pole. Peale psüüholoogilise terrori saad ka füüsilist.

Ukraina sõjavangid pärast vabastamist:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ja muidugi meie võime siin foorumis ju kirjutada mida iganes, kuid kui päriselt peaks olukord realiseeruma, siis võivad teod olla hoopis teised. Lihtne on mul mugavas arvutitoolis netisõjardit mängida.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Ja kaka, kui lähed live, ma võin ise unustada, siis Toodzi Discordis peamenüüs on #twitch-youtube-etc. kanal, kuhu viska oma striimi link. Kindlasti maini, et oled kakahirmutis, sest muidu ei pruugi mõni seda @Äklest sinuga kokku panemata. Oled mingil määral bränd.

Ja viisakusest, kui striimi lõpetad ning Toodzil striim jookseb, siis teda raidida, aga ma pakun, et kõik sinu jälgijad anyway Toodzist teavad, sest isegi seda surnut foorumit käiakse lugemas ??

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Tõlkega see video on veel karmim. Seal üks filmima ütleb, et see "üks on minu" ja selle peale "davai".

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Ja kaka, kui lähed live, ma võin ise unustada, siis Toodzi Discordis peamenüüs on #twitch-youtube-etc. kanal, kuhu viska oma striimi link. Kindlasti maini, et oled kakahirmutis, sest muidu ei pruugi mõni seda @Äklest sinuga kokku panemata. Oled mingil määral bränd.

Ja viisakusest, kui striimi lõpetad ning Toodzil striim jookseb, siis teda raidida, aga ma pakun, et kõik sinu jälgijad anyway Toodzist teavad, sest isegi seda surnut foorumit käiakse lugemas ??

Ma alles harjutan, pole veel palju vaatajaid vaja :D

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Ma alles harjutan, pole veel palju vaatajaid vaja :D
                  ma ikka natuke vaatasin

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Testisin streamer moodi kaka jaoks ja see uus ajapanga süsteem GGs on ikka nuts. Ei mõista, miks alles nüüd tehti, see oleks pidanud juba aastal 2010.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Et ikka pokkeriblogi oleks, siis rindepilti ka. Taaskord läbi Vene silmade

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ja vaadake see video läbi ja selline see sõda ongi. Inimesed kaotavad seal pea ära ja mina võin siin ju sõjardid mängida, aga tegelik olukord on hoopis muu. Seepärast ongi drillid ülitähtsad.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Tra need äärmuslased ajavad närvi ja panen avalikult punkti maha. Ma ei viitsi isegi ta nime mainida ja muuseas peale oma kommi sain bänni ning ainuüksi seepärast panegi, et jääks asi ajalukku.

Tütarlaps ei saa üldse aru, millest vist räägib... Alles paar posti üles panin video, kuidas siis see "idanaaber" käitub, keda ei tohiks vihta. Videos retsilt ta ka ei käitu.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ja, et kõik oleks objektiivne, siis lisan ka tema vastuse mu kommentaarile, millele järgnes bänn.

Jup. Sitaks suur kaotus. Ja tore, kui ta on neid "videodi" trehvanud nägema, mida ma kaldun arvama, et on teiselt poolt filmitud.

Ma saan tegelt nendest inimestest aru, et nad on väga vihase Eesti riigi peale ja desperatiivsselt haaravad muid võimalusi. Sama nagu tormijooksikud Venemaal. Aga paraku te kõik ise valite neid - ei ole ka päästjaks EKRE....

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Tra need äärmuslased ajavad närvi ja panen avalikult punkti maha. Ma ei viitsi isegi ta nime mainida ja muuseas peale oma kommi sain bänni ning ainuüksi seepärast panegi, et jääks asi ajalukku.

Tütarlaps ei saa üldse aru, millest vist räägib... Alles paar posti üles panin video, kuidas siis see "idanaaber" käitub, keda ei tohiks vihta. Videos retsilt ta ka ei käitu.
                                Rofl ,see tädi küll häid seeni saanud kuskilt

Comment

Working...