[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Seda artiklit ei näe, aga kui sisseostuhind on avaliku infona kuskil veebilehel üleval, siis imo hea töö selle välja toomine. Jama oleks siis, kui selle info jaoks pidi tarnijale otse infopäringu tegema.
    See on teine asi. Selle jaoks on TTJA (maakeeli tarbijakaitse, kui siin see nii või naa ei päde.

Antud juhul ei pea seal midagi eraldi välja tooma, sest sulaselgelt on öeldud, et tegu on kasutatud (enda vanade riietega) kaubaga. Sama loogika kohaselt ei võiks sa autoga sõita, kui müüd oma kasutatud autot.

Lihtsalt see on nüüd enda müüja asi (eetika), kas ta ka neid edasi kannab ehk müüb kasutatud riideid otse seljast või pannud kappi ära. Ja see pole ühegi teise inimese ega ajakirjaniku asi, kuidas keegi oma kasutatud asju müüb.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Dropshipping on ju popp värk, ei näe mis seal nagu keelatud ka on.

Muidugi selle poolt väga ei ole :D
      Pole vast mõtet öeldagi, et libertaarina ma ei seedi absoluutselt regulatsioone ja seadusi, kuid selline asi nagu "dropshipping" peaks olema reguleeritud. Seaduse järgi peaks olema nõutud, et kaupmees märgib tootele juurde, kas toode on laos olemas, toodetakse või dropshipping.

Meil on muideks E-Kaubanduse Liit, mis võiks seda oma liikmetelt nõuda ja siis võib-olla liituks solidaarsusest ka nendega, kuid hetkel ma kasu sealt ei näe. See aastas korra miski "E-esmaspäev" ja miski oli veel, on liiga vähe.

Muidu võiks olla solid organisatsioon. Toon näite. Üks dibla tegi mu e-poest koopia - kõik tooted, pildid, tekstid (kõik on isekirjutatud) varastas ära ja pani enda lehele üles. Temal muidugi dropshipping ehk laos pole midagi.

Pöördusin koheselt E-Kaubanduse liidu poole. Kirjutasin, et ma ei ole liige ja teavitasin, et selline tegelane on Eesti turul (muideks sama tegelane kopeeris ka ühe teise suure e-poe ära). Vastuse sain kiirelt, aga no miskit erilist lahendust ei saanud. Pidin ise juristi poole pöörduma.

Ma oleks eeldanud neilt vastust, et kui oleksite liige, siis kindlasti teid aitame ja näiteks aitame ka juristide maksmisega, aga kuna pole liige, siis praegu tegutsege nii ja naa, hoidke meid kursis ja aitame ise ka omalt poolt, sest selline asi ei tohiks olla Eesti E-kaubanduse turul normiks.

Jah. Viimases osas ma sain selle, aga rohkem aktiivsust võiks nende poolt olla. Kasvõi see debiilne tagastamise seadus, mis tuleks koheselt EU direktiivist lahti siduda ja kaupmehe enda asi on, kui kaua annad tagastamiseks ja garantiiks aega.

See pidi võtma juba massiivseid mõõtmeid, kuidas inimesed garantiid ja tagastamist ära kasutavad. Saritagastamine on osade jaoks elustiil.

Enda näitelt võin ka öelda, et on neid inimesi ,kes päriselt ka päevi loevad. Kui varem oli kaupmehe risk 6 kuud, siis nüüd 1 aasta ja reaalselt on päris oluline hulk inimesi, kes ootavad 364 päeva, siis lõhuvad odava asja ära ja tagastavad.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Seevastu Korzininist mingi "avaliku tegelase" vorpimine on kergelt öeldes ebaeetiline. Ise kirjutavad artikleid ja selle põhjalt eskaleerivad edasi avaliku huvi argumenti. Kui kaka wsopi maini ära hitib, siis hakkavad tema päeviku 10a tagustest postidest ka kirjutama.
        Kunstlikult puhutakse ta avaliku elu tegelaseks...vastik. Nüüd kui mõelda,siis ajakirjandus abusebki rahus neid eetika piire,sest igasuguse vastulause saaks peita kardina taha "sõnavabadus" "avalik huvi",kui väga vaja tõmmelda,siis tsensuur ja diktatuur jne

Täpselt nagu perearstid,kes koolnutele kirjutavad rahus tervisetõendeid välja,et saaks ikka autot roolida..

Kui tagajärgi ei eksisteeri,siis nii on. Saamegi vaikselt siin pagenduses ,või delfi kommentaariumis kiruda
        Last edited by Söönlusikast; 16.03.25, 14:17.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Kaitseministeeriumi endine kantsler Kusti Salm kritiseeris pühapäeval teravalt kaitseminister Hanno Pevkurit kaitsehangete pärast, öeldes, et minister on keskendunud meediakuvandile, kuid teod jäävad tegemata.

Seda on vastik lugeda. Mitte Salmi sõnu, mis on aus ülestunnistus ja väga õige; kuid seda, mida teeb meie Pevkur ja olen siin ise ka kirjutanud.

Olen viimase seitsme kuu jooksul teadlikult hoidunud kaitseministri tegevust kommenteerimast. Mul on väga keeruline kõrvalt vaadata eilseid kaitseministri kommentaare seoses 1,6 miljardi laskemoona hangetega. Fakt on see, et tänaseks on kaitseminister kaitseväe juhataja (KVJ) sügisesest nõuandest ära tellinud laskemoona null euro eest ja minu arvates on see tänases olukorras täielikult vastutustundetu. Eesti jaoks on tegemist absoluutselt eksistentsiaalse küsimusega," kommenteeris Salm.

"Väga kergekäeliselt käib minister ümber ka riigisaladuse argumendiga, et justkui ei saa kõigest rääkida. Sellega ei varjata mitte asjade ära tegemist, mis on riigisaladuse mõte, vaid looritatakse mitte-midagi-tegemist. Kahjuks pean tõdema, et kaitseministri muster on täpselt sama, mis eelmisel suvel: sõnadest on suur üleküllus, aga teod jäävad praktikas tegemata," lisas ta.
          ---
          Ma võiksin vaielda, kas just laskemoon on see, kuhu raha kulutada, kuid see on pseudoprobleem. Päris probleem on see, et härra Hanno Pevkur paneb päriselt ka meie riigi eksistentsiaalsesse ohtu oma tegevusetuse tõttu! Ainult idioot ja riigivaenlane valib teda - jätke see nimi meelde. Üks selles suurest riigivaenlaste pundist.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust

Kaitseministeeriumi endine kantsler Kusti Salm kritiseeris pühapäeval teravalt kaitseminister Hanno Pevkurit kaitsehangete pärast, öeldes, et minister on keskendunud meediakuvandile, kuid teod jäävad tegemata.

. Päris probleem on see, et härra Hanno Pevkur paneb päriselt ka meie riigi eksistentsiaalsesse ohtu oma tegevusetuse tõttu! Ainult idioot ja riigivaenlane valib teda - jätke see nimi meelde. Üks selles suurest riigivaenlaste pundist.
            Samal ajal telekas propaganda masin laseb täistuuridel,et ikka maalida kui hästi kõik on. Türgist osteri mingi maasturid,või soomukid (ei tea mis masinad need olid) . Pevkur ka tiirutas .

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
              Kunstlikult puhutakse ta avaliku elu tegelaseks...vastik. Nüüd kui mõelda,siis ajakirjandus abusebki rahus neid eetika piire,sest igasuguse vastulause saaks peita kardina taha "sõnavabadus" "avalik huvi",kui väga vaja tõmmelda,siis tsensuur ja diktatuur jne

Täpselt nagu perearstid,kes koolnutele kirjutavad rahus tervisetõendeid välja,et saaks ikka autot roolida..

Kui tagajärgi ei eksisteeri,siis nii on. Saamegi vaikselt siin pagenduses ,või delfi kommentaariumis kiruda
              Täpselt. Sellistel asjadel peaksid olema karmid ja väga karmid tagajärjed. Eraelu puutumatus peaks olema üks vabadustest, nagu õigus oma kodule, rahale, perele (muuseas ka perekaitsele ja relvale), ettevõtlusele, kuhu ei tohi keegi tulla ilma põhjendatud avaliku huveta.

Gambledori puhul oli avalik huvi täpselt sinnamaani, et ta võitis turniiri; mis turniiri; kus; kuidas; palju maksis jne. ehk kogu see "avalik huvi" oleks pidanud jääma sinna kahe turniiri sisse.

Edasise puhul, kui tekib ajakirjanikul endal ärihuvi (artikkel), siis proovigu Gambledor saada diktofoni ette ja tee temaga intekas. Kui ta seda ei soovi, siis austa seda ja sellega asi piirnebki.

Kokkuvõttes. Omandiõigusel ja eralupuutumatus peaksid olema meie ühiskonna alustalad, millede rikkumisel on karmid tagajärjed, nii finantsilised kui ka terviseriskid s.h. ka surm -(näiteks tungid teise valdusesse ilma loata), kus vaikimis on õigus "mitteohvril".

Sellisel juhul hakkab ka riigikaitse päriselt tööle, sest tead, et siin riigis on mõnus elada ja mõnus kodu rajada ning seda kodu ära ei anta. Ja kui nii käitub igaüks, siis moodustavadki need kõik kodud ja pered suure üleriigilise kaitsekärje, kust igast põõsast võib päriselt ka pauk käia.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ei hakka editima, aga meil paraku selliseid asju ei ole - kirjuta, mida tahes ja kui oled süvariigi käevangus, siis kunagi karistust ei kaasne. Mitte kunagi.

Vastupidi. Saad karistada, kui teed saate Mihkelsonist ja loed ette süüdistuse sisu. Saade eemaldati.

Muidugi Mihkelsonist selles suhtes kahju, et tegu oli ühe vähese adekvaatse inimesega, kes midagi jagas ja sellise sigadusega hakkama. Ilmselgelt saan aru, et tegi miski rõvedat nalja ja ju joogise peaga, aga minu silmis on ta eluaeg kahtlane vana.

Comment

• donkament
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1945

See on teine asi. Selle jaoks on TTJA (maakeeli tarbijakaitse, kui siin see nii või naa ei päde.

Antud juhul ei pea seal midagi eraldi välja tooma, sest sulaselgelt on öeldud, et tegu on kasutatud (enda vanade riietega) kaubaga. Sama loogika kohaselt ei võiks sa autoga sõita, kui müüd oma kasutatud autot.

Lihtsalt see on nüüd enda müüja asi (eetika), kas ta ka neid edasi kannab ehk müüb kasutatud riideid otse seljast või pannud kappi ära. Ja see pole ühegi teise inimese ega ajakirjaniku asi, kuidas keegi oma kasutatud asju müüb.
                  yea, poleks prolly pidanud sõna võtma ilma artikli konteksti teadmata. roti elu, mis teha, pole artiklite lugemiseks vaja minevat pappi võimalik välja köhida.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

yea, poleks prolly pidanud sõna võtma ilma artikli konteksti teadmata. roti elu, mis teha, pole artiklite lugemiseks vaja minevat pappi võimalik välja köhida.
                    Tänapäeval saab sõpradega jagada uudistekontot ka nagu gtow-d. Tallis meil enamus jagasid (suht sürr,kuidas nagu pole võimalik tehniliselt sellele jälile saada-äkki it spets ranka oskab öelda). Mina ise ei raatsinud jagada,sest kuskil käis jutt,et võiks samas riigis olla-muidu gtow saab kurjaks ja 1000 taala peldikus.

Edit: mõned jagavad isegi naist,enda teadmata küll.
                    Last edited by Söönlusikast; 16.03.25, 17:56.

Comment

• Kakahirmutis
                      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Tänapäeval saab sõpradega jagada uudistekontot ka nagu gtow-d. Tallis meil enamus jagasid (suht sürr,kuidas nagu pole võimalik tehniliselt sellele jälile saada-äkki it spets ranka oskab öelda). Mina ise ei raatsinud jagada,sest kuskil käis jutt,et võiks samas riigis olla-muidu gtow saab kurjaks ja 1000 taala peldikus.
                      Mina tegin subi ära, vaatasin et oot aga deepstack ante mänge polegi ja küsisin raha tagasi :D

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Edit: mõned jagavad isegi naist,enda teadmata küll.
                        Ei ole tehniliselt mina vastama nii küsimusele, et kuidas, aga kõik need jutud, et salajased vesimärgid, pikslid jne. videotel olid ja on hirmujutud.

Kuid oskan vastata kaine talupojamõistusega - õige ärimees ei karda vargaid. Lihtsalt tee toode nii hea, et ei pea jagama, vaid igaüks tahab omada isiklikku (nagu Aegaon kell) või lasegi jagada ühel kontol mitmele inimesele põhinedes ärilisel hinnakalkulatsioonil.

Kui ärimees hakkab politseiks ehk vargaid taga ajama, siis on vale amet valitud (vihje: Paikuse Politseikool ja nende ekvivalendid mujal riikides oleks hea algus).

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ma ei saa öelda, kas tema, aga teadlik selles on.

Minu arvates on nad Eesti riigi vaenlased ja olen päris kindel, et keegi Twitchi kasutaja kermo_hallik seda pole (kopeeritud kasutajanimi ekraanitõmmiselt).

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ja see post näitab ja nagu ma ka varem kirujtasin, et äkki peaks veel privaatsemaks minema - milleks on kõigil õigus näha.

Lugejaid on paju siin (vihjena sain eksilt sõimata, et mis üksiksa ma olen...) :D

Comment

• Kakahirmutis
                              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Ma ei saa öelda, kas tema, aga teadlik selles on.

Minu arvates on nad Eesti riigi vaenlased ja olen päris kindel, et keegi Twitchi kasutaja kermo_hallik seda pole (kopeeritud kasutajanimi ekraanitõmmiselt)..
                              Ja talle keegi bani ei pane?

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ei tea, aga vähemalt Googlesse jääb see nüüd eluks ajaks. Võib-olla kunagi ülemus, kes teda Googeldab, siis teeb teise mõttetiiru peas, kui on valida on rohkemate tööliste vahel.

Comment

Working...