[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Mul on septembri foorumi rahad käes.

Krt see juba nagu riik riigis ja orc valitseb siin tänavaid.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Krt see juba nagu riik riigis ja orc valitseb siin tänavaid.
      Kõige enne kui orc'idest, siis 70,4KG. 13 päeva minna ja seega tuleb ära ning eesmärk täidetud ning sõna otseses mõttes piimajõed ja pudrumäed ootavad. Saan hommikuti hakata putru sööma ja see on üks väheseid asju, mida ma olen piiranud (ja tõenäoliselt põhjuseta).

Kui neljandal septembril kirjutasin patupäevast ja toonane kaal oli 71,6kg, siis see peab ikka täiega paika.

Hästi ja õigesti toitudes on igapäevane kaalukaotus keskmiselt kuu lõikes 100 kuni 133 grammi päevas ja toona kirjutasin, et üks patune nädalavahetus vähendab seda keskmist umbes 25%. Kui võtta päevana, siis keskeltläbi üks päev kõrvakallet on eesmärgistatud tulemusest 10% kõrvalekallet allapoole.

Tulles nüüd Orcide juurde. Pattudest s.h. patupäevadest aitab kõrvale hoida teised patud. Leidnud lollaka MUD'i üles - õigemini ei leidnud, vaid kutsuti. Kuna mängijate failid taastati 200X aasta seisuga - ei mäleta, mis aastast - siis muidugi minul ühtegi mängijafaili pole.

Seda põhjusel, et tõenäoliselt võiks üks immortal mängija (admin), kes minu hinnangul on endine koolikiusuohvrit läbielava nartsissistlik t*rapea, kõik mu mängijad kustutada ja taastefailid on saadaval just sellest perioodist, kuhu see kustutamine jäi.

Seega olen lõplikult ilma mitte kümnetest, sadadest, vaid tuhandetest tundidest ja siin võib see arv olla 4000-5000 tundi kõikide mängijate peale kokku. Lihtsalt üks inimene võttis toona omale õiguse see töö kustutada ja ma polnud ainus.

Igatahes, kes teab ja kunagi mänginud, siis stonia.ttu.ee 4000 on tagasi ja kontrollisin aastat ning mängijatefailid on taastatud 2007. aasta seisuga. Kes teab, see teab ja siis "note read 0".

Mine tea - võib-olla on keegi, kes kunagi ka MUD'a mänginud ja ei ole infost teadlik, siis nüüd on. Kui ei ole teadlik, ära edasi liigu.

See mäng on ohtlik, sest tänu sellele on mõned inimesed isegi ülikoolist välja visatud ja mõnigi helgem peab, kes oleks võinud kaugele jõuda, on nüüd Soomes ehitaja. Lisaks unustad selle mängu aeg söömata-joomata ja kaal kukub - hullem, kui kasiino.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ja unustasin ju tähtsam - miks need orkid siia puutuvad.

Seal mängus saab neid orke tappa mõnuga. Ise pole kunagi musta (loe: venkude) rassi osa olnud, vaid pigem valge Dwarf ja hiljem kadunute armee Ghost ning alati eelistanud loitsukasutajaid (Vaimul või Maag), et neid värdjaid orke tappa. Harvemal juhul mõni maagilisem sõdalane, keda raskem mängida, näiteks Elf sõdalane.

Ja tappa sain ikka mitte mõnuga, vaid väga mõnuga. Mängijate tapmiste toppides olin alati, kas esimene või esimeste seas.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Väiksena unistasin saada kosmonaudiks, praeguses tähenduses siis astronaudiks (kosmonaudid on Venemaal, läänes astronaudid ja Hiinas näiteks taikonaudid) ja jumal tänatud, et unistus ei täitunud.

Jooksulint ajab oksele, sest tuim nühkimine. Esimesed viis minutit on suhteliselt õnnetud, edasi juba kurb ja viimased viis minutit juba tegelt suht lõbus. Kokkuvõttes see 20 minutit on päris hästi talutav ja pärastine enesetunne, mis selle 20 minuti eest saab, on hindamatu.

Kui mõistetamatuks jääb, kuidas Rahvusvahelise kosmosejaama (ISS) pardal olevad astronaudid (hetkel 8), kosmonaudid (hetkel 3) ja taikonaudid (hetkel 3) suudavad seal trenni teha ja iga päev, miinimum 2 tundi päevas ning jooksulint on üks neist vahenditest tähtsaim, et kaaluta olekus lihaskaotust vähendada.

Jooksulint
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Video
          Muidugi jooksulingitablool olev on ikka ehe Windows95 (video 2:33). Selline tunne nagu mingi Doomi mängu käivitaks.

Kõik treeningvahendid

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Ma nägin üks päev unes et jooksin Mike Tysoni eest ära, kas see loeb kardiona?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Ma nägin üks päev unes et jooksin Mike Tysoni eest ära, kas see loeb kardiona?
              See näitab, et sa oled rassist

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                See näitab, et sa oled rassist
                Tartu vanglas kohti jagub. Tahavad lausa kambreid välja rentida

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Tartu vanglas kohti jagub. Tahavad lausa kambreid välja rentida
                  Ma rendiks nad kõik välja, kuid muidugi seal on õiguslikud tagajärjed, mis tulevad meie retardlikest lumehelbe süsteemidest, et umbes paku imetoite, õigusi, keelt, palvusi.

Nõuka armee stiil peaks olema - kummikuga perse ja istugu kambris oma aeg ära ning kui aeg istutud, siis saavad teise kummikuga veel tugevamalt perse, millega lennutatakse nad sinna, kust nad vastu võeti.

Ja kohe nii tugevalt, et nad mitte kunagi ei mõtleks ka siia tagasi tulla. Teisisõnu, selle teise kummikuga tuleb nii kõvasti perse lüüa, et see kummik jääb sinna kinni.

Sel juhul oleks mõeldav ja suht free $$$.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Ma rendiks nad kõik välja, kuid muidugi seal on õiguslikud tagajärjed, mis tulevad meie retardlikest lumehelbe süsteemidest, et umbes paku imetoite, õigusi, keelt, palvusi.

Nõuka armee stiil peaks olema - kummikuga perse ja istugu kambris oma aeg ära ning kui aeg istutud, siis saavad teise kummikuga veel tugevamalt perse, millega lennutatakse nad sinna, kust nad vastu võeti.

Ja kohe nii tugevalt, et nad mitte kunagi ei mõtleks ka siia tagasi tulla. Teisisõnu, selle teise kummikuga tuleb nii kõvasti perse lüüa, et see kummik jääb sinna kinni.

Sel juhul oleks mõeldav ja suht free $$$.
                    Ma pole kunagi vangis istunud,pole tuttavaid ka istunud. Magasin ka avatud uste päevad maha tartu vanglas..... aga kunagi näidati klippi anna maria galojani "kambrist" ... no pucci kui see on vangla,siis sitta see maxima turvaamet,parem vanglasse ära kui tupicus kõik.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ma pole kunagi vangis istunud,pole tuttavaid ka istunud. Magasin ka avatud uste päevad maha tartu vanglas..... aga kunagi näidati klippi anna maria galojani "kambrist" ... no pucci kui see on vangla,siis sitta see maxima turvaamet,parem vanglasse ära kui tupicus kõik.
                      Pole tsoonis käinud, pole elu näinud.

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Ma olen soome kaineris istunud, anti pakk mahla ja viidi hommikul 120km koju ka, 5+ teenindus

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Pole tsoonis käinud, pole elu näinud.
                          Ma väga ei käi kuskil tegelt. Vahel lähen sõitma autoga ,siis vaatan kuskil 3 maja ja büroohoone püsti pandud ,kuigi alles nagu oleks mööda sõitnud sealt kuu vms tagasi. Eks selective memory ja oma aega/tegevusi ei tracki. Järjest tuleb ideid mida panna aasta 2025 eesmärkideks,praegu käibki testperiood:mõningate harjumuste sisseharjutamine eelnevalt juba,et oskaks eesmärgi sõnastada jne.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

ERR kasutab konkreetset pealkirja: "Trump süüdistas Zelenskit sõja puhkemises" ja ka konkreetset juhtlauset: "Donald Trump süüdistas Venemaa alustatud Ukraina-vastase sõja puhkemises Ukraina president Volodõmõr Zelenskit."

Ometi Trump ütles, et Zelenskõi poleks tohtinud kunagi lasta sellel sõjal alata, mille ERR ka väga hästi ja täpselt ära tõlkis: "See ei tähenda, et ma ei tahaks teda aidata, sest tunnen nendele inimeste väga kaasa," lisas ta. "Kuid ta poleks tohtinud kunagi lasta sellel sõjal alata. Sõda on kaotaja."

Seega, palun seletage minule kui lollile, kus kohas Trump süüdistab Zelenskõid sõja puhkemises? Kuidas ERR jõuab sellistele järeldustele? Minule see pähe ei mahu.
                            ---
                            Samamoodi ma võiks ju hoopis Trumpi lausest lugeda seda, et Trump süüdistab läänt (näiteks Berliini, Pariisi või Londonit) sõja puhkemises, sest kui Zelenskõi poleks läänt kuulanud, oleks sõda juba läbi ja poleks võib-olla alanudki.

Täiesti p*tsis, kuidas ERR kasutab meie kõigi raha valelikuks propagandaks.

EDIT: Ausalt sellistele lapsajakirjanikele, kes sellist saasta levitavad, nimeliselt Valner Väino, tuleks panna ajakirjandusest permbänn.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

ERR kasutab konkreetset pealkirja: "Trump süüdistas Zelenskit sõja puhkemises" ja ka konkreetset juhtlauset: "Donald Trump süüdistas Venemaa alustatud Ukraina-vastase sõja puhkemises Ukraina president Volodõmõr Zelenskit."

Ometi Trump ütles, et Zelenskõi poleks tohtinud kunagi lasta sellel sõjal alata, mille ERR ka väga hästi ja täpselt ära tõlkis: "See ei tähenda, et ma ei tahaks teda aidata, sest tunnen nendele inimeste väga kaasa," lisas ta. "Kuid ta poleks tohtinud kunagi lasta sellel sõjal alata. Sõda on kaotaja."

Seega, palun seletage minule kui lollile, kus kohas Trump süüdistab Zelenskõid sõja puhkemises? Kuidas ERR jõuab sellistele järeldustele? Minule see pähe ei mahu.
                              ---
                              Samamoodi ma võiks ju hoopis Trumpi lausest lugeda seda, et Trump süüdistab läänt (näiteks Berliini, Pariisi või Londonit) sõja puhkemises, sest kui Zelenskõi poleks läänt kuulanud, oleks sõda juba läbi ja poleks võib-olla alanudki.

Täiesti p*tsis, kuidas ERR kasutab meie kõigi raha valelikuks propagandaks.
                              Ma arvan seal vist see narratiiv,et oleks siis volodja nagu grusiinid rahus mingid alad üle andnud-poleks sõda olnud....mingi aja. Ega annad sõrme,võetakse käsi. Ütlen ausalt ,väsitav on ...nagu koroona juba uudistes,mis kuidagi lõppeda ei taha. Ma alati mõelnud,kui need orcid vallutakski terve ukraina.... mis edasi? Annab sellist pinda hallata,ilma,et põliselanikud(praegu siis ukrainlased,mässama ei hakka)..üks variant muidugi venesõbralik nukuvalitsus. Mul juba vandenõu,et see sõda teenib üldse relvatöösturite jms huve.... sest no venemaal juba selge ,et oma rõvedusi saavad teha karistamatult... ja siuke areng ? Või tõesti ebakompetents venemaal nii kõva,sest puhast kahuriliha neil küll wiki andmetel võtta nagu piiramatut bankrolli

Comment

• Mati1995
                                Julm Donk
                                • Aug 2024
                                • 45

seda kahuriliha jatkub laudades ka, vahest 7 tükki korraga. võtad ühe maha, tuleb uus kohe asemele.

Comment

Working...