[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Ja põhjus, miks abieluvõrdsus on minu jaoks üldse oluline, tuleb ainult sellest, et eelmine perekonnaseadus oli diskrimineeriv. Mul on abielust täiesti savi, aga kõik täiskasvanud teovõimelised inimesed peaksid saama identseid lepinguid sõlmida, millel on identsed seaduslikud tagajärjed.
    Kirjutasin pika kommentaari, aga jäi poolikuks ja kadunud ning polegi enam tähtis.

Tulemegi siia "diskrimineerimise" juurde ja oletame, et kõik nõustuvad, et väga tore ning las täiskasvanud inimesed siis teevad, mis tahavad. Olgu need kaks ka õnnelikud, keda nad siis häirivad jne, kuid see avabki koheselt uued probleemid.

Kui nüüd kaks inimest on abielus, siis hakkavad nad tundma, et see on diskrimineerimine, kui teised abielupaarid saavad lapsendada lapsi ja näiteks nemad ei saa. Siit me jõuamegi sinna, et seda sama "diskrimineerimise" argumenti saab kasutada ja siin me ei saa enam öelda, et "see on kahe täiskasvanud inimese asi".

Ei ole. Seal on laps, kes on kolmas. Lisaks peale selle, et on lesbibaarid, on geybaarid, soovivad ka igasugu muud "kummalised" inimesed omale "last" - näiteks kaks paksu vanameest, kes peavad end naiseks, on "lesbidena" abielus, käivad naiste dušširuumides ja tahavad nüüd armunud abielupaarina saada omale last, sest mitteandmine on diskrimineerimine.

Kui aga ei nõustu andmaks, sest nad ei ole "normaalne" abielupaar ega perekond, siis see on vaenu - ja vihakõne ning vihaõhutamine - karistatav. Ja vaikimis tekivadki neil õigused asjadeks, milleks tegelikult neil olla ei tohiks. Tegu on haigete inimestega, aga kuna oleme lasknud asjad sinnani viia ühele "väikesele" uksele, mille avasime kuna "ei tohi diskrimineerida", siis see saab olema paratamatus. Aja küsimus.

Muuseas, seda kõike alustades T+ ja nende kõikide tähtedega (lisatäht LGB-tle), igasugu erinevad 70+ sugu ja vaenu - ja vihakõne seadustamiseni välja, toetabki ja propageeribki sama värske abieluemees.

Seega, kas ei oleks mõttekam mõelda mitu sammu ette? Lisaks me kõik teame, et ajalooliselt on siiski abielu olnud, kas perekonnaloomise sümbol s.t. tähendas perekonda selle klassikalises mõistes kui ka teatud määra liitude loomises kahe suguvõsa vahel. Kuid see oli mehe ja naise vahel ning see oligi see mõte.

Lahendus? Mis oli minu arvates väga mõistlik - tehagi referendum põhiseaduse muutmiseks, kus defineeritakse abielu meie põhiseadusesse. Sel juhul rahvas ehk enamus otsustab ja ongi vaidlus laualt maas.

Abieluvõrdsuse vastased on ju referendumi pooldajad ja nõus isegi "kaotust" aktsepteerima; kuid kes referendumiga nõus ei ole - üllatus üllatus - just need, kes abieluvõrdust propageerivad. Minu arvates oleks referendum igati adekvaatne lahendus. Aga seda ei tule, sest siis on ju EKRE "võitnud".

Olgu ääremärkusena öeldud, et ka minul on abielust pohhui, aga teerullimeetodiga ja kolme sammu ette mõtlemata, laseme me ühiskonnana väga valusalt jalga ning saame selle bumerangina tagasi. Seetõttu sellised tundlikud teemad võiksid enne vastuvõtmist, kas 100% täielikult lõpuni ära vaielda ja saada täielik konsensus enne kui need vastu võetakse. Võtku või kümneid aastaid see vaidlus aega ja kui tõesti ei suudeta või ei taheta vaielda, siis korraldada referendum ja otsuse teeb enamus.

Ja need, kellel abielust on pohhui (nagu mina ja sina) on Eestis sitaks, kuid me kõik teame, mis nuppu me referendumil vajutame. Ja see pole seetõttu, et me tahaks geisid ja lesbisid "diskrimineerida", vaid me teame, et see on moraalselt ja eetiliselt õige valik, sest vastasel juhul need Odinetsid avavadki ukse ebanormaalsuse normaalseks muutmisele ja neid, kes julgevad ebanormaalsust kritiseerida, vaigistatakse läbi vaenu - ja vihakõne ning muude "töötavate" meetodite ning sanktsioonidega.

EDIT: Aa ja pedede vastu mul ka ei ole midagi. Omal ajal sai Angelis ikka sitaks käidud ja kui ka tänasel päeval see klubi lahti oleks, käiks ka siiani. Aga vot, mida ei ole - on Angel ja tõenäoliselt mitte kunagi ei tule ka, sest nende kümente aastatega on ühiskond nii muutunud, et õiged peded ka tõenäoliselt mingites LGBT+ seltskondades ei hängi. Hoiavad omaette.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Ja nüüd rsk selle postiga tuligi Angel meelde. See oli kõva klubi ikka ja kui väga sügavalt mõtlema hakata, et miks ta oli kõva klubi, siis ütleksin, et seal oli vähe taibukam, arukam, rahulikum ja lõbusam rahvas, klubi külastajatest suurem, pigem enamik lausheterod. Need, kes ei soovi kuskil ossikates olla.

See oligi selline koht, et isegi 50-aastaselt on paras ööklubisse minna. Iga vend seal sisse ei saanud ja alguses oli mul ikka raskusi sisse saamiseks. Pigem enamiku ajast sai korvi, sest ukse peal oli päris karm kontroll. Nolk nagu ma olin, ju ei tundunud eriti arukas tüüp.

Kuid foorumis kasutaja Atsetoon oli seal baarmen ja sain temalt klubikaarti ning vot see avas alati uksed. Peale seda saigi suht "koduklubiks".

Klubis, mis veel tegi eriliseks oli see, et teisel korrusel oli Angel restoran, et said rahulikult pidutseda ja vahepeal üles minna, kas niisama lauas kellegagi lobiseda või süüa. Ei pidanud olema lärtsuva klubitümmi sees.

Kogu see konseptsioon oli ikka kõva ja seda paraku kopeerida ei saa, sest ajad olid teised.

E: Ja mäletan ka esiemst korda, kui peokuningas ja üks sõber veel mind ja Tiskot sinna esimest korda kaasa võtsid. Tra siis olin küll hirmunud, et nüüd lähme kuskile pedeklubisse ja kas siis paljad peded lendavad peale ja hakkavad meid vägistama ning läheb räigeks löömaks. Läksime sisse ja vaatan ning üllatun, et klubi nagu klubi ikka, tavaline rahvas.

Samas hirmunud ja ehmunud maakas-pärnakana (elasin siis Pärnus, olin peokuningal külas Triobet Live aeg ja kuidagi leidsime ka Tisko) sügasin kukalt ja mõtlesin, et mis toimub, et kas vana pokkeriprode ja 2p2 foorumite meem "It's a tarp"... No ei saa ju tõsi olla.

Igatahes tolle õhtu lõpuks vist julgesin isegi baarileti ääres jooki osta ilma taha vaatamata, kas mõni pede ka keelt limpsab või tahab ziletiga tagant teksasid puruks tõmmata ja ära panna ? Tra kägar. Sain aru, et mida pole - pole pedesid - võib jooma hakata. ?

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Minu jaoks jookseb piir sellest hetkest kui "õigustest" saab "propageerimine". Eestis geiparaadi korraldaja ütles pärast abieluseadust,et väga hea ja see oli esimene samm alles-palju veel minna. Eks igaüks võib välismaa pealt lahti muukida selle lause,mida veel lgpt kogukond nõudma hakkab edasi. Annad sõrme võetakse käsi

Comment

• donkament
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1945

Vot sellepärast mul ei kannatagi sellistes diskussioonides osaleda. Minu poolt esitatud küsimus sai vastuse ja võiks teema lõpetada. Aga nii põhjalikule postile oleks viisakas omakorda midagi vastata (mitte et ma sooviks mingit "viimast sõna" saada).

Minu arust need järeldused on veidi meelevaldsed. Lapsendamise puhul tuleb mängu kolmas osapool ja selles ei tohiks mingit rolli mängida leping, mis on sõlmitud teiste osapoolte vahel. Ma ei tea, kas see praktikas nii on, aga peaks olema. Sellega kaoks ära ka "diskrimineerimise" argument, kui need kaks asja üksteisest täielikult eraldada.

See "ajalooliselt on olnud" on minu arust üks demagoogliline lõks. Tehes omalt poolt meelevaldse võrdluse, siis sellise mõttelaadiga omaksvõtuga elaks inimkond siiani kuskil Aafrika koobastes. Referendumist nii palju, et selle vastu olemiseks on väga lihtne põhjus. Kui veel oli (ei tea kas praegu on) enamus vastu abieluvõrdusele, aga trend liikus vastupidises suunas, oli referendumit pooldavate huvigruppide jutt selline, et tuleb kähku ära teha, siis saab põhiseaduse ära muuta ja nii jääbki. Aga ei tohiks jääda, kui inimeste soov peaks ajas muutuma. Siis tuleks iga 5a tagant põletada miljoneid eurosi, et teha uusi referendume, et näha kus poolt tuul puhub. Mingi kuradi lepinguõiguse pärast.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas donkament Vaata postitust
            Minu arust need järeldused on veidi meelevaldsed. Lapsendamise puhul tuleb mängu kolmas osapool ja selles ei tohiks mingit rolli mängida leping, mis on sõlmitud teiste osapoolte vahel. Ma ei tea, kas see praktikas nii on, aga peaks olema. Sellega kaoks ära ka "diskrimineerimise" argument, kui need kaks asja üksteisest täielikult eraldada. .
            Asi selles ongi, et sa võid nad ju soovida eraldada ja kui isegi eraldaks, oleks ainult aja küsimus, kui see küsimus tuleks uuesti lauale ning lõpuks leitaksegi taaskord argument, et see "diskrimineerimine".

Kasvõi miski hästi lihtne näide. Lesbibaar saaks ka praegu lapse (kunstlik viljastamine). Kui nad oleks lesbiabielupaar, saaks ka praegu ja siis tulebki argumendiks see, et aga miks ei võiks geiabielubaaridel olla lapsi, kui teistel abielubaaridel on.

Aga kuna torumehed ei saa omavahel lapsi, siis jääb üle lapsendamine ja siis tekibki see, et see on ju diskrimineerimine, et ühed saavad, kuid teised ei saa. Võib ju väita, et näiteks mõned abielupaarid ka ei saa lapsi (näiteks viljatud), aga nemad saavad lapsendada, miks siis peetakse geiabielupaare "ebanormaalseteks" ja siis hakkavad juba need uued "mutantpaarid" nõudma sama asja. Sealt siis omakorda vaenu - ja vihakõned.

Ma saan sinust täiesti aru, aga probleemiks ongi see, et need "teised" inimesed ei taha sellest aru saada ja see lihtsalt avab ukse uutele probleemidele, mis hakkavad lumepallina edasi veerema.

"Ajaloolise" näite tõin lihtsalt lisaargumendina ja seda võikski kasutada seda, et las siis olla niiöelda "traditsiooniline" abielu ja siis mingi "moderne kooselu", kus sisuliselt oleksid samad lepingud, aga ühes on toodud ära erandid. Kuid nagu näha, et need abieluvõrdsuse pooldajad ei ole mitte kuidagi mitte muuga nõus, kui ainult sellega, et nemad peavad ka saama seda "pärisabielu". Miks nad ei taha ajast edasi liikuda?

Sealt maalt paraku on ju edasi raske debateerida, kui teine pool ei taha kompromissi ning kui pakkuda ühe kompromissina, et teeme referendumi, siis see ka neile ei sobi. Miks? ?‍♂️ Ja see viibki ainult selleni, et tekib ajaküsimus, kui kumbki osapool kuskilt teerullinna teisest üle sõidab, sest võimud ei ole kunagi püsivad ning kes sellest "jo-jo" mängimisest ja edasi-tagasi väntsustamisest võidab? Mitte keegi!

Aga selgeks vaielda ei taha, referendumit ei taha. Üks lõpmatu kius ja minu nägemusel on kiusu ajaja just see pool, kes soovib omale "võrdsust" ja "õigust", räägib mingist "tulevikust" ja "tänapäevast", aga tegelt ei ole nõus mingite uuendustega.

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Miks homod ei või lapsi adopteerida? Nagu kodutul lapsel parem ikka kui lastekodus kasvad?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Pededest teoloogiasse.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Siin on teie looja ja jumal. Isegi, kui on mingit "looja" taolist, siis see on tsivilisatsioon tüüp 4 või kõrgem ja alates viiendast juba sellisel tasemel, et suudab luuga universumeid ehk omab kogu kontrolli füüsikaseaduste üle (ehk looja).

Ka sel juhul, kui uskuda "loojat", siis ei tohiks uskuda midagi ülemäärast ebaloomulikku, vaid meist suutlikumat tsivilisatsiooni.

Meie suutlikkus on Kardashevi skaalal hetkel umbes 0,73 tüüp ehk nii jätkates suudame 100 kuni 200 aasta pärast kontrollida kogu planeedi energiat ja ilmselgelt on see võimalik. Tõenäosus, et suudaks ka kogu Päikese (või mistahes tähesüsteemi energiat kontrollida on ka võimalik ja jõudes sinna tasemeni, siis pole välistatud, et saaks jõuda ka kaugemale ehk pole välistatud, et kõik need tasemed või tüübid on päris reaalselt tehtavad.

Sealt edasi võibki jõuda, et võib-olla olemegi loodud kellegi teise poolt, kes oskab unviersuemid luua ja hävitada ning oma füüsikaseaduste üle kontrolli. Seega looja võib teoreetiliselt olemas olla, aga see looja ei ole siiski jumal, vaid kõrgema tüübi tsivilisatsioon.

Puusalt tulistades, et kui oleks valida, kas pansutada saaks Jumala või tsivilisatsiooni peale, siis snapilt panustaks teise peale, sest see teine, kui see võimalus eksisteerib, tagab lõpmatud võimalused. Esimene mitte.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Terve universum koosneb väikestest KTO tabelitest

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                    Terve universum koosneb väikestest KTO tabelitest
                    Ma kohe alguses arvasingi, et tegu peab olema maavälise objektiga, sest Maal keegi sellist tabelit teha ei suudaks.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Viimasel ajal on hakanud jõusaal meeldima, kuid selle tingimus ongi see, et jõusaalis peab uimama ja niiöelda võtma "aja maha" ja teha oma tempos, mis minu puhul on pigem räme uimamine.

Kommertsjõusaalis seda teha ei saaks, sest siis oleks tüüpiline uimav lõngerdis oss, kes segab teisi, hoides asjatult pinke või masinaid kinni või miski telefonis istuv instagrammi pussy, kes tegelikult midagi ei tee.

Tegelt peaks alla viima arvuti. Paar harjutust ära teha, siis kiirelt 3-4 minutit War Robotsit ja siis jätkama. Nii võiks terve päeva isegi jõukas istuda :D

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Kuna siin seda teemat rohkem läbi käinud. Võin vastata ministri eest: eesti kaitsetahe on suurem kui eales varem,seisame jätkuvalt ukrainaga. Himarsi tootmine huugab.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Trump hävitab mu bankrolli, täna fond -200€

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                            Trump hävitab mu bankrolli, täna fond -200€
                            Kuulsin,et läheb veel sitemaks. Riikidele vist see monopoli mäng suht zerosum,kuni ettevõtted täitsa pankrotti ei lähe just. Lõpptarbija see kes kannatab ja vb natuke peab kasumirihma koomale tõmbama. Aga no trump on ikkagi kõvem ärimees kui mina,mul pole ühtegi aktsiatki-mida ma ka tean

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                              Kuulsin,et läheb veel sitemaks. Riikidele vist see monopoli mäng suht zerosum,kuni ettevõtted täitsa pankrotti ei lähe just. Lõpptarbija see kes kannatab ja vb natuke peab kasumirihma koomale tõmbama. Aga no trump on ikkagi kõvem ärimees kui mina,mul pole ühtegi aktsiatki-mida ma ka tean
                              Selle vastu aitab:

Uskuge mind, et "Euroopa Föderatsioonil" võib juba olla väga lai toetajaspind. Ja oi, kui hästi see organisatsioon töötaks, vägagi hästi.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Selle vastu aitab:

Uskuge mind, et "Euroopa Föderatsioonil" võib juba olla väga lai toetajaspind. Ja oi, kui hästi see organisatsioon töötaks, vägagi hästi.
                                Ma pooldaks küll kui olekski ala Euroopa ühendriigid, arvan elu ka väga ei muutuks vaid annaks parema kindlus tunde.

Comment

Working...