[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

https://www.twitch.tv/tritonpoker Te seda ei vaatagi. Valituds eltskonna cashgame. Aasia mljardärid, kes raha situvad vs top prod. Praegu prod haledalt lutti saanud.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas privador Vaata postitust
      https://www.twitch.tv/tritonpoker Te seda ei vaatagi. Valituds eltskonna cashgame. Aasia mljardärid, kes raha situvad vs top prod. Praegu prod haledalt lutti saanud.
      Ei viitsi hiinlaste vägistamist pildis vaadata. Muidu veel hakkab hale ja minusugune 0.02BB crusher ei teegi neid hiinakaid GG-s tühjaks. -EV.

EDIT: 0.03BB!!!!!

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

0.03crusher tuli ka täna tartu tänavatele jooksma ????

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          0.03crusher tuli ka täna tartu tänavatele jooksma ????
          Mul see võitev värk lukus ja ühtlasi ka jooksu hooaeg läbi. Samas äkki ajad päevikuid sassi. Tindergrinder kirjutas päeviku selles postis midagi Tartust. Äkki seekord võttis oma seitsmepenikoormasaapad kaasa, Tallinnas olid kadunud.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Nii, noorus läbi, süvakeskiga käimas. Tulin jooksmast, lühkaritega.

Alles nüüd tunnen, et põlved tulitavad. Nooruses sellist jura polnud.

Eks ikka tulebki nüüd välijooksuhooaeg lõplikult lõpetada, sest mingeid retuuse nagu need peded, ma elus kandma ei hakka.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Tooz lives. Ääremaad grindib: https://www.twitch.tv/toodz

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Nii, noorus läbi, süvakeskiga käimas. Tulin jooksmast, lühkaritega.

Alles nüüd tunnen, et põlved tulitavad. Nooruses sellist jura polnud.

Eks ikka tulebki nüüd välijooksuhooaeg lõplikult lõpetada, sest mingeid retuuse nagu need peded, ma elus kandma ei hakka.
                Mul niikui 30 sain läks kõik pekki, vahepeal ei saanud 2a trenni teha, oli periood kus 2 kuud kõndisin ainult arsti juures käies alla taksosse ja haiglas kabinetti. Mokatubakat toodi ka koju ukse taha :D

Korralik protsess oli et algul saada kõndima, siis kükitama, masinatega veidi raskust siis keha raskus jne.
                Hetkel saan 60kg kükke teha(vb max kükiks 100kg ära aga ei julge proovida) aga kui ntx 50m jooksen siis tekivad igast valud, korra suvel proovisin jooksmas käia ja sain 3km tehtud, nagu joosta pole valus aga hiljem põlved taastuvad nädal aega, kreemitan ja lasen külma vett peale + paratsetamoolid.

Nüüd kui just hakkasin jälle jõusaalis raskust lisama jäin hoopis haigeks ja jälle sunnitud pausi tegema, naljakas on et käed on tugevamad kui jalad.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Mul niikui 30 sain läks kõik pekki, vahepeal ei saanud 2a trenni teha, oli periood kus 2 kuud kõndisin ainult arsti juures käies alla taksosse ja haiglas kabinetti. Mokatubakat toodi ka koju ukse taha :D

Korralik protsess oli et algul saada kõndima, siis kükitama, masinatega veidi raskust siis keha raskus jne.
                  Hetkel saan 60kg kükke teha(vb max kükiks 100kg ära aga ei julge proovida) aga kui ntx 50m jooksen siis tekivad igast valud, korra suvel proovisin jooksmas käia ja sain 3km tehtud, nagu joosta pole valus aga hiljem põlved taastuvad nädal aega, kreemitan ja lasen külma vett peale + paratsetamoolid.

Nüüd kui just hakkasin jälle jõusaalis raskust lisama jäin hoopis haigeks ja jälle sunnitud pausi tegema, naljakas on et käed on tugevamad kui jalad.
                  Kui põlved läbi, kas jooksmine-eriti asfaltteel ei peaks viimaseid asju su menüüs olema ?

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Kui põlved läbi, kas jooksmine-eriti asfaltteel ei peaks viimaseid asju su menüüs olema ?
                    Ah tead, vahest jooksed bussi peale ikka.

Kusjuures ujuda ka ei saa, mul on õla liigeses augud ja ujumise ROM ei sobi

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Ah tead, vahest jooksed bussi peale ikka.

Kusjuures ujuda ka ei saa, mul on õla liigeses augud ja ujumise ROM ei sobi
                      Ja ma arvasin,et ujumise vastu ei saa isegi invaliidil vabandusi olla.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Minge p*tsi puujalad ja augurauad, mul hoopis tähtsam bokkeriküsimus.

Kas keegi on saanud aru, kuidas täpselt GGPokeri HUD töötab? Ma mõtlen, et mis aja peale need sampled seal on? Vahest on osade kohta sadu käsi, siis teiste kohta null.

Olen teemat uurinud, kuid kõik on jõudnud samasse kohta välja. Rush Cashi mehed on toonud näiteid, et osade kohta on 2000 - 3000 kätt, kuid järgmisel päeval kaob, samas teiste kohta 400-500 kätt.

Ma ise vastan oma teooriaga. HUD-i logivad kõik käed praegusest sessioonist ja sessioon on täpselt nii pikk, kuniks paned GGPokeri tarkvara kinni või teeb ta ise restardi, kui oled teatud aja eemal.

Või on kellegil paremat infot, mõtteid või ideid?

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Minge p*tsi puujalad ja augurauad, mul hoopis tähtsam bokkeriküsimus.

Kas keegi on saanud aru, kuidas täpselt GGPokeri HUD töötab? Ma mõtlen, et mis aja peale need sampled seal on? Vahest on osade kohta sadu käsi, siis teiste kohta null.

Olen teemat uurinud, kuid kõik on jõudnud samasse kohta välja. Rush Cashi mehed on toonud näiteid, et osade kohta on 2000 - 3000 kätt, kuid järgmisel päeval kaob, samas teiste kohta 400-500 kätt.

Ma ise vastan oma teooriaga. HUD-i logivad kõik käed praegusest sessioonist ja sessioon on täpselt nii pikk, kuniks paned GGPokeri tarkvara kinni või teeb ta ise restardi, kui oled teatud aja eemal.

Või on kellegil paremat infot, mõtteid või ideid?
                          Sul peaks suht otseliin olema suppose gg-s tänu oma pidevale nimevahetusele. Las tehniline tiim vastab sulle. Foorumites jne ainult visatakse teooriaid. Mul tunne ,et gg ise ka ei tea päris hästi kuidas see asi vunkab. Hud pidi igast buge täis olema-ma kahtlen ,et hud nende põhiprioriteet ka on,on bug siis on ja po**ui

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Mulle tundub jätkuvalt palju kahtlasem kuidas üks päev mingi tüüp limbib 60/3/2 statsidega ja järgmine päev on 21/20/8

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Mulle tundub jätkuvalt palju kahtlasem kuidas üks päev mingi tüüp limbib 60/3/2 statsidega ja järgmine päev on 21/20/8
                              Aga sul nüüd pt olemas,tee mingi test mõne sellisega. Tee prnt screen gg hudist ja tõmba käed alla,vt mis pt4 räägib ta kohta pikemalt.
                              Edit mõned profid ju tilgutavad rocki ka alla, äkki 60/3/2 oli täis kui tinavile ja pooleldi magas ja järgmine päev sai kaineks
                              Last edited by Söönlusikast; 05.10.24, 19:55.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Aga sul nüüd pt olemas,tee mingi test mõne sellisega. Tee prnt screen gg hudist ja tõmba käed alla,vt mis pt4 räägib ta kohta pikemalt.
                                Edit mõned profid ju tilgutavad rocki ka alla, äkki 60/3/2 oli täis kui tinavile ja pooleldi magas ja järgmine päev sai kaineks
                                No see ikka väga ekstreemne muutus :D Kahjuks hetkel ei ole meeles mis nimega see vend oli aga eks lauas tuleb meelde.

Aga eks ma olen ka kunagi naise pulti lasknud kui endal pidu pikale läinud (freerollidel tho)

Comment

Working...