[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Blogi: Ranka - KLIKI JA SA EI KAHETSE!!! [359 870 to go]

Ma ei tea .. tartus on ka imo std 2 rummi koksi 12-14€ .. obv õllest on odav t2is juua, aga lihtsalt ei viitsi kusel käia ..

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
      Whaaat... 7€ rummikoksi eest? Vanasti oli miskine 3€ - 4€ ja shotid 2.5€, okei tartus muidugi. Tallinna ööeluga ja hindadega ma väga kursis ei ole veel aga õlled on küll võrdlemisi odavad (2,5€ - 3€).
      Ma ise olen tavaliselt kuskil 35€ hakkama saanud kui ainult jookidest rääkida, tihti kerge eelsoendus kodus ja õhtul siis peol, aga miski 100€ tundub ulme minu jaoks :D
      Rummikoks on siaini miski €3-€4. Alguses tavakad aga hiljem kui peaks hoogu maha võtma siis hakkavad need topelt ja kolmekordsed tegema. Siis vaja muidugi kõigile välja teha, jootraha jätta jne. Lisaks klubipileteid ja muu tsirkus. Teiseks mul läheb väga palju alkot sisse, koju tavaliselt enne hommiklul 7 ei jõua, reeglina isegi kaheksa-üheksani.

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

My bad .. on jah ilmselt 3-4 .. ma tellin 101% ajast topelt :/

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Joomise kohta mul on elufilosoofia. Alkohol on luxuskaup, sama nagu sigaretid, aksessuaarid, autod jne. Ja luksuskaup ei ole prioriteedid. Kui sa jõuad neid lubada -- way to go anna aga minna. Kui ei jõua siis ei hakka odavamalt jooma või kogu kuupalka auto liisingu peale kulutama vaid tuleb luksusest loobuda. Need prioriteedid on IMO paljudel paigast ära.

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

Jotsi jätmist on jah raske joobes adekvaatselt hinnata, aga mul on vanast ühikaselamise ajast selline asi sisse jäänud, et eelsoenduse teeb kodus ja hiljem peole minnes on juba joogid odavamad ja peod lahedamad. Päris kainena kuskile maasikasse, püssi või kasvõi kappi minna ma vist ei suudakski. Muidugi ma päris hommikuni ei kesta, kuskil 4 ajal on sleep mode peal juba, eriti kui olen päeval tööl olnud.
            Aga ultimate money burning tunduvad teie joomisharjumused küll, ei kujuta ettegi eriti

E: Suitsude kohta vaidleks vastu, suitsetades näiteks minul kaob igasugune nälg millegi magusa vastu, kommi ei taha nähagi. Nii kui maha jätsin siis automaatselt poodi minnes võtsin midagi magusat ka.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

in b4 ampull ja nina tolmune imo ..

Comment

• con
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1954

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Reede ainult. Ütlen ausalt, et mulle ei lähe jõulud korda ega ka sünnipäevad. MA TÄIEGA VIHKAN KINGITUSI. Neid teha võib aga saada vihkan täiega, kohe räigelt. Seepärast teavad mu sünnipäeva väga vähesed. Isegi parimad sõbrad ei tea.
                sama asi. Tean põhjust ka aga ei hakka siin vastama.

Aga spewin pidudel ka liiga palju, et lausa piinlik hakkab ja ei tunne uhkust.
                veits nõme/ebameeldiv vist ballatseda jep. Ise pole viimane aasta poes hindasi eriti vaadanud ja ostan seda, mida ma tahan, tuju ja tunde järgi. Tihti sõbrad ostavad alkot jne selle järgi, kui palju neil raha on, vaatavad mõru näoga rahakotti kassas. Vahepeal tekib nõme tunne, et ma baller olen ja siis üritan kuidagi vähem välja näida, et nad ebamugavalt end ei tunneks.
                Kahe otsaga asi suht. Kui tahaks saaks ka 10€ga joodud, kui baaris peaks end tagasi hoidma ja pileti eest alla 5€ maksta.
                On võimalik õhtuga 10k€ ka maha juua, ärge kujutage, ette, et vahepealseid variante pole. Alko pole ainuke asi, mille peale kulub...

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Normaalselt isutama ajab küll, kui seda juttu lugeda siin :D. Mis ranka-camu-muru joomiskompanii 31-ndal plaanib ?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas leits Vaata postitust
                    in b4 ampull ja nina tolmune imo ..
                    pigem in4 elu24.ee või õhtulehe artikkel: «Pokkeriprod kulutavad peol rohkem raha kui keskmine eestlane palka saab.»

Üldiselt on jube respect vaadata välismaalasi. William on hea näide. Ta ei joo ennast never kooma. Kui see vend hakkab purju jääma siis ta mõistab oma piiri ja kaob peolt või hakkab vett jooma. Ryanmack, kes on kõige suurem joodik 2p2-s üleüldse (kanadalane) suutsi ka alati oma piiri hoida. Hommikul ärkavad, väike pohmell, teevad köhatuse ära ja hakkavad grindima.

Aga Eestis üleüldse ongi raske jääda kaineks. Kõik ümberringi nii koomas ja kui sa ei ole samal tasemel siis tunnen ennast täiesti võõrkehana ja tunnen, et krt peaks koju minema või samale tasemele jooma. Alb on vaadata: D

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

eelsoenduse teeb kodus ja hiljem peole minnes on juba joogid odavamad ja peod lahedamad.
                      Sama siin, ei tulegi eriti meelde siukseid kordi kus ilma soenduseta mindud.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas inward Vaata postitust
                        Normaalselt isutama ajab küll, kui seda juttu lugeda siin :D. Mis ranka-camu-muru joomiskompanii 31-ndal plaanib ?
                        ütlen ausalt, et camuga ma ei julge peole minna enam. tõsiselt. see laupäevane pidu oli niii fking epic. ma olen kõike oma silmadega näinud aga sellist jama ei ole. enne kui jõudsime nimetasse olime nii kägaras ja hommikul kui skype peomuljeid vahetasime siis lihtsalt kägardusime. ausalt sellist ei ole ennem olnud.

Comment

• Spewmonkey
                          Seina Augustaja
                          • Oct 2008
                          • 2293

Euro tulekuga läks Tallinnas joomine 1.5x kallimaks imo. Enne oli õhtu miinimum 1k eeki ringis, nüüd 100€. Keegi veel sarnast muutust täheldanud?

Whaaat... 7€ rummikoksi eest? Vanasti oli miskine 3€ - 4€ ja shotid 2.5€, okei tartus muidugi. Tallinna ööeluga ja hindadega ma väga kursis ei ole veel aga õlled on küll võrdlemisi odavad (2,5€ - 3€).
                          Ma ise olen tavaliselt kuskil 35€ hakkama saanud kui ainult jookidest rääkida, tihti kerge eelsoendus kodus ja õhtul siis peol, aga miski 100€ tundub ulme minu jaoks :D

E: ma ei tea, miski 200€ ma jooks ennast surnuks vist :D
                          Viimati maksin Prives ühe kokteili eest 16€, ma ei mäleta kas seal oli 8cl viina või 10cl alkoholi.
                          Last edited by Spewmonkey; 22.12.11, 17:55.

Comment

• kollane
                            Pokkerihai
                            • Nov 2008
                            • 2031

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                            Euro tulekuga läks Tallinnas joomine 1.5x kallimaks imo. Enne oli õhtu miinimum 1k eeki ringis, nüüd 100€. Keegi veel sarnast muutust täheldanud?
                            jup.
                            1k sai veel hakkama. nüüd alla 100 euro ei tule kunagi

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              pigem in4 elu24.ee või õhtulehe artikkel: «Pokkeriprod kulutavad peol rohkem raha kui keskmine eestlane palka saab.»
                              Sellepärast ma ei julgegi ühelegi pokkeriprode üritusele tulla, flippavad raiped seal 200€ arvete peale ja pärast foorumis naeravad, kurat ma peaks nädal aega tööd tegema selle eest :D

Comment

• Ghost0
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1335

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                                Jap, nii on. Väga haige ikka.

Comment

Working...