[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Üks huvitav quora alateema, mida jälgida: https://divineatheists.quora.com/

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

75,8kg -> 75,8kg (0g langus eilsega, madaltipp)
      Same, same but different.

Viimastel päevadel olen unega olnud pahuksis. Uni on hea, kuid ärkan liiga varakult. Ka viimased päevad on võib-olla vale väljend - ju tegelikult viimased kuud, kuid suvel sai palju õlletatud ning üldse rütm polnud oluline, siis ei pannud seda tähele.

Nüüd korralik, siis annab tunda. Pole vahet, kas lähen kell 22, 23, 00, 01, 02, 03 või 04 magama. Uinun sekunditega. Magan hästi, kuid ärkan üles kell 07!

Ei mõistnud, milles probleem on. Kus on kühvel. Nüüd sain teada. Ärkan täpselt siis, kui päike tõuseb.

Probleemiks on see, et kui viskan mehekoopasse arvutituppa (grindituppa) maha pikali. Jah. Mul seal selline hea madrats, kus mõnusalt energiauinakuid teha, siis pigem ei saa sealt enam üles.

Milles on kahe toa erinevus? Magamistuba ei olnud algselt mul magamistuba. Talvel ei pane tähele, kuid suvel ja nüüd. Seal on rulood, mis lasevad valgust läbi. Teistes tubades on paksud tumendvaad kardinad, kus isegi suvepäeval on pime.

Ja seal see vahe ongi! Täna tegin katse-ekstituse meetodi ja viskasin mehekoopasse põrandale magama. Ärkasin kell 08.20, kuna õhtusest kahest kannust teest tahtis päris räige kogus vett välja tulla ja läksin tagasi. Tõmbasin 2 tundi veel und otsa. Oleks isegi edasi tossanud, kuid siis juba sundisin end üles ärkama, et tööle minna.

Nüüd siis on nädalavahetuse plaanid selged. Kuna elan üksinda 5-toalises korteris, siis tõstan kaks tuba ümber. Saab teha kahes toas siis ka suurpuhasutse. Kuna üks lapsetuba, siis sealt palju jama ära visata, mis väikseks jäänud, mida enam ei lähe vaja jne.

Tegelt üleüldse plaanin kevade poole suure olmeremondi teha. Korter pea kaheksa aastat vana, kuid on väikesed lapsed olnud mingil perioodil, siis ühelt poolt on seda seinade määrdumist. Teisalt kuna kõik suureks kasvanud, siis ka osa mööblit vanaks jäänud.

Peale selle üks tuba seisab täiesti tühja, tuleks isnna ka midaig välja mõelda. Isegi olen mõelnud, et saunaeksperdid kohael tuua ja uurida, et äkki saab vanni nahhui ja selle asemel saun.

Elame näeme!

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Isegi olen mõelnud, et saunaeksperdid kohael tuua ja uurida, et äkki saab vanni nahhui ja selle asemel saun.
        Mida hekki

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          Mida hekki
          Alas, all good things come to an end.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            75,8kg -> 75,8kg (0g langus eilsega, madaltipp)
            Same, same but different.

Viimastel päevadel olen unega olnud pahuksis. Uni on hea, kuid ärkan liiga varakult. Ka viimased päevad on võib-olla vale väljend - ju tegelikult viimased kuud, kuid suvel sai palju õlletatud ning üldse rütm polnud oluline, siis ei pannud seda tähele.

Nüüd korralik, siis annab tunda. Pole vahet, kas lähen kell 22, 23, 00, 01, 02, 03 või 04 magama. Uinun sekunditega. Magan hästi, kuid ärkan üles kell 07!

Ei mõistnud, milles probleem on. Kus on kühvel. Nüüd sain teada. Ärkan täpselt siis, kui päike tõuseb.

Probleemiks on see, et kui viskan mehekoopasse arvutituppa (grindituppa) maha pikali. Jah. Mul seal selline hea madrats, kus mõnusalt energiauinakuid teha, siis pigem ei saa sealt enam üles.

Milles on kahe toa erinevus? Magamistuba ei olnud algselt mul magamistuba. Talvel ei pane tähele, kuid suvel ja nüüd. Seal on rulood, mis lasevad valgust läbi. Teistes tubades on paksud tumendvaad kardinad, kus isegi suvepäeval on pime.

Ja seal see vahe ongi! Täna tegin katse-ekstituse meetodi ja viskasin mehekoopasse põrandale magama. Ärkasin kell 08.20, kuna õhtusest kahest kannust teest tahtis päris räige kogus vett välja tulla ja läksin tagasi. Tõmbasin 2 tundi veel und otsa. Oleks isegi edasi tossanud, kuid siis juba sundisin end üles ärkama, et tööle minna.

Nüüd siis on nädalavahetuse plaanid selged. Kuna elan üksinda 5-toalises korteris, siis tõstan kaks tuba ümber. Saab teha kahes toas siis ka suurpuhasutse. Kuna üks lapsetuba, siis sealt palju jama ära visata, mis väikseks jäänud, mida enam ei lähe vaja jne.

Tegelt üleüldse plaanin kevade poole suure olmeremondi teha. Korter pea kaheksa aastat vana, kuid on väikesed lapsed olnud mingil perioodil, siis ühelt poolt on seda seinade määrdumist. Teisalt kuna kõik suureks kasvanud, siis ka osa mööblit vanaks jäänud.

Peale selle üks tuba seisab täiesti tühja, tuleks isnna ka midaig välja mõelda. Isegi olen mõelnud, et saunaeksperdid kohael tuua ja uurida, et äkki saab vanni nahhui ja selle asemel saun.

Elame näeme!
            imo peaksid teada andma sotsiaalkindlustusametile , et sul 4 üleliigset tuba . Leiavad sulle elanikud, elagu sotsiaaldemokraatia

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
              imo peaksid teada andma sotsiaalkindlustusametile , et sul 4 üleliigset tuba . Leiavad sulle elanikud, elagu sotsiaaldemokraatia
              Maksu alla panema.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Külmkapp ka raudselt liiga täis,võiks osa ära võtta ja anda neil kellel vähem

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Külmkapp ka raudselt liiga täis,võiks osa ära võtta ja anda neil kellel vähem
                  Terve rest jup õlut täis.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

75,8kg -> 75,6kg (200g langus eilsega, madaltipp)

Pikalt ei viitsi kirjutada, kuna pean tegutsema hakkama. Eile 0g langust, siis täna 200g ehk kahe päeva peale 200g. Kes võtab reede õhtul 200g sisse; kes langetab 200g kaalu.

Viimased päevad on näidanud ka täieliku kaalu stabiliseerimist.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

75,6kg -> 75,5kg (100g langus eilsega, madaltipp)

Toad ümber tõstetud ja pimedate kardinatega toas, telekas seinas ja magasin kui nott. Jube hea.

Eile päeva otsa sai mööbeldatud. Loomulikult jäi üks puur tööle maha, sellele järgi ja nii see aeg läks ning üks söök jäi vahele. Õhtul tundsin nälgimistunnet.

Nälgimistunne ei ole hea. Üks või üksik päev on suva - ikka juhtub, kui kiireid päevi on, kuid paraku on "dieedilisi", kes peavad seda normaalseks.

Oleksin võinud eile tegelt ühe lisa söögi õhtul teha, kuid kell oli palju ja ei viitsinud vaaritada. Täna jooksma ja kui õhtul ikka, et kaloraazi puudus liiga suur, ju siis haban kuskilt mingi šlõmmi kaasa.

Üldse olen jõudnud hetkel tõenäoliselt täielikku ketoosi, kus kogu energia tuleb enamajolt toidust (valgud-rasvad) ja puudolev kaloraaž keharasvadest. Minu puhul peamiseks tundemärgiks on "vastik" väsimus.

See tähendab seda, et tunned end väsinuna ja nagu oleks "uim" olla, kuid tegelikult ei ole väsinud ega ka uimane. Tunne tuleb siis, kui midagi ei tee, aga samas kui midagi füüsilist teha, on energiat pigem väga väga palju.

Piisaks süüa üks kook ära või isegi miski putka-sašlõmm ning tunne muutub. Ja sellisel ajal, kui ollakse ketoosis pikemalt, on juba patupäevad tegelikult head. Eriti hästi annab tunda füüsilisel pingutusel - pärast patukat on järgmine päev võimed tipus.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ahjaa. Kui ma oleksin pokkerimängija (turkamängija), siis ma teeksin tead perioodil 2-3 nädalat ülikarmi ketodieeti ja selliselt, et reedel lõpetaks ning laupäeval karm patupäev, pühapäeval see vastu füüsiline päev kui võimed tipus ning õhtul pokkeriturniirid (kallimad). Seda põhjusel, et mitte ainult füüsiliselt ei ole siis võiemte tipus, vaid ka vaimselt.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

75,5kg -> 76,0kg (500g langus eilsega, madal tipp 75,5kg)

OHMYGOOD!!! KAAL TÕUSIS! TÄNA EI TOHI MIDAGI SÜÜA, HOMME KA, ÜLEHOMME KA! APPI!!!! MA TEEN MIDAGI VALESTI!

⬆️⬆️⬆️
                          Vot selline on mõtlemine. Vaadatakse short-termi või vastupidiselt, et astuta iga päev kaalule ja nii see asi lapesse läheb.

Eilse kaalutõusu põhjustest olen siin rääkinud ka varem ja ka eile kirjutasin.
                          Täna jooksma ja kui õhtul ikka, et kaloraazi puudus liiga suur, ju siis haban kuskilt mingi šlõmmi kaasa.
                          Võtsingi slõmmi + tavalise kurgi-tomati-sibula salati. Mis juhtus? Kaal tõusis. Kas sõin üle? Võib-olla natuke, aga kindlasti mitte kaloraažiga, aga kust tuli siis kaal?

Soolad. Mingil määral suhkrud. Toidukohtades armastatakse toite üle soolata ja maitsestada suhkruga. Vähemalt minu jaoks. See maitse asi ja see pole teema.

Teema on see, kuna ma ise soola ei söö (ei lisa toidule v.a. mõned erandid), siis kui nüüd tuleb suurem kogus soola, mida saabki toidukohast, siis vedelik paraku kehasse kinni jääb ja kaalutõusu on kaalul näha. Lisaks panin kaks suur toopi (pea 1 liitrit) teed ära.

Kui kõik ülaltoodu ei ole halb. Olen rääkinud ka "tühimassist" ja tühimass, ei ole "normaalkaal". Seega, kui mul kaalul näitab 65,6kg "tühimassina", siis näiteks reisile minnes lendab see kaal tõenäoliselt 2-3kg üles ehk "keskmine õige kaal" on alati 1,5-3kg või rohkemgi ülevalpool.

Ehk kui keegi hästi toituv, sportiv ja üldse hea tervisega mees räägib, et ta kaalub näiteks 70kg, siis tegelikkuses ta kaal võib olla väga vabalt 73-75kg ligi ja kui veel sööks näiteks nädal nagu keskmine "tankla ja kiirtoidu eestlane", siis tõusta ka isegi kõrgemale.

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Ma ajasin eile karvu maha ja 77kg on ilmselt nüüd 72kg (kaalunud ei ole) , millalgi peaks juuksuris ka käima

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

76,0kg -> 76,0kg (0g ehk paigalseis eilsega, madal tipp 75,5kg)

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Ma ajasin eile karvu maha ja 77kg on ilmselt nüüd 72kg (kaalunud ei ole) , millalgi peaks juuksuris ka käima
                              Hmmm... ???

Võib-olla selles see paigalseis ongi, et pole kolm nädalat juuksuris käinud. Reedel lähen, siis äkki näha suuremat kaalulangust. Tänud lifehacki eest.

Kopperist ka. Pühapäeval oli OptiPanuse rehatagastuse tablool 37,50 taala, millest no 30% oli tehtud. Ei tahtnud kuidagi neile jätta ja mõtlesin, et vähe jahvatan nelja lauda ja tulevad punktid kiirelt.

Tohoh tussi! Hui tulidki! Sai kuni kella 21-eni jahvatatud kuniks lõpuks tagastus käes. Enam nii ei tee - võtku see tagastus omale, aga masinaks ei jahvata end.

Kolmeka orgial sain neljanda koha, mis tõi 11 pileti ja punkte. Edetabel.

Enne veel kiirelt pühapäeva jahvatamisse tagasi. Jahvatamise ajaks mõtlesin mõnda turniiri mängida ja leidsin PokkeriTähtedes huvitava turniiri - 33 dollari osalustasuga Müstiline Pearaha.

Atraktiivseks tegi mulle selle turniiri see, et hiline registreerumine oli avatud nõks üle tunni ja Müstiliselt Pearahad toodi mängu siis, kui pool põllust on alles jäänud.

Minul sobibs. Algul imesin ja võitsin ka mündiviskeid, kõik sujus - jõudsin kaunilt nii müstiliste pearahadeni kui ka rahadess, aga paraku selles mänguetapis enam joppamisi ei olnud ning kärvasin maha.

11-dollarilise pileti, mille sain kolmeka orgialt, lõin laiaks eile OptiPanuse 11-dollari müstilises pearahas. Seal pearahad toodi mängu kui 20% põllust järgi.

Päevad ei ole vennad, kuid see on ainult valeütlus, sest täpselt sama kordus ka OptiPanuses, mis päev varem PokkeriTähtedes. Algetapis sain kõik visked sisse ja tulid koju ära, kuid müstilise pearaha etapis emandatase taskupaar kohtus kunn-üheksaga, mis tegi tuupi.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Lisan siia ka väikese graafiku. Eelmise aasta lõpus lõpetasin kaalumõõtmise ja hakkasin lulli lööma.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Lullitamise hind on umbes 1kg/kuus. Ja ma ikka täislullitasin.

Siit võib siis järelduse teha, et kui arvestada lõdva püksikummiga 2KG kuus, siis 2 lullitamise kuu kohta peab olema üks väga korralik kuu.

Kui kõvema kummiga, siis kolme lullitamise kuu kohta peab olema üks väga kõva kuu jne.

Aga üldiselt lullitamine pole hää. Pigem tasakaal.

Comment

Working...