[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Mina küll palgast ära ei ela, aga mul viimased aasta raha mindsett väga vale, pole ammu poes hindu vaadanud, ostan kalleid jooke, käin festivalidel nädalastel joomadel, ostan kallimaid riideid, uusi kellasi, uhkem üürikas.... naine ostis eelmine kord rimist 30 jäätist... lappes kõik ja sügisel peab seda toitumis ja kulutamis mindsetti muutma, mitte et kitsas käes oleks aga tahaks ikka 500€ turnadel käia, kergi nl1k cashi teeb siis hüppad lauda jne.

Muidugi kirjutan seda kokkuhoidmise asja kuskil Torino rõdul veipi kimudes, irooniline :D

Töö kõrvalt polegi palju vaja, 20k€ vms, aga aktsiaid müüma selleks ka ei hakka, pigem teenin uue, võibolla kui kahe töökoha vahele satun siis sõidan kuuks ajaks kuhugi euroopasse live cashi taguma üldse.
    Eks jah, tuleb see kuluallikast naisest loobuda. Kohe mindset parem :D

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Eks jah, tuleb see kuluallikast naisest loobuda. Kohe mindset parem :D
      Naine ok, tema kulutab vähe, tellib temust jälle vidinaid paarkend €, samas NV ma astusin chesterisse, võtan koti põhjast 20€ chippe mis sõber kunagi andis, viskasin letile tipi kaussi mõõda kõndides ja tellin 17€ aperol spritzi.

Full retakas :D Tegelikult peaks käima kaine peaga live mängimas, saan aru et joogisena on mingi sweetspot kus sul 3 jooki all ja kõik toimib super hästi, aga siis paned mällu, kaotad turna 50€, viskad 50€ blackjackin ja maksad 140€ jooke + takso koju ala 250€

Sama hästi oleks see õhtu võind olla 50€ turna BI 10€ mahla ja 10€ taksot ehk 70€

Pole see 250€ joomise alla panna mingi hirmus raha, aga veidi pointless tundub ja seal lauas sõnu sassi ajada pole tore ja fun ka :D
      Last edited by Kakahirmutis; 02.07.25, 22:38.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
        Eks paljua asju käis närvidele. Võtame nt kindlustuse. Paljud võtavad seda iseensestmõistetavalt...et selline mõttetu asi...Kui lähen perearsti juurde, siis ta nägu muutub...et oeh teil nii ja siis pakun , et võin amksta..siis teeb kurva näo pähe, et ehk saab ka ilma jne...Jah ma võin ilmsetl selle ka paarisaja eest osta. Aga jällegi ei jõua kõiki asju kinni taguda. Teine asi, mida ma päris kindlasti saan aru, et haigena ma ei saa ega pole mõtet pokkerit mängida. See on sama nagu minna Olümpia finaali 1 jalaga sprinti jooksma-mõttetu. Ehk siis haigena on mu teenistus ümmargune 0. Tööinimesed võtavad haiguslehe ja mõni istub seal 4 kuud "vaimsete" probleemidega... jne jne
        No selle kindlustuse saab alati teha tagantjärgi ,ikka sõpru kellel firmasi vast? . Eks vanemaks saades see tähtsam,pealegi kui mingi häda ,siis parem erakasse minna-saab parema ja kiirema teeninduse. Minu jaoks see väärt seda,et ei pea aasta aega lihtrahvaga järjekorras olema,kui mingit uuringut vaja. Haigena geneda jh suht rahapõletamine ja kes üritab vastupidist vaielda,sellel lihtsalt kuum jooks olnud.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Naine ok, tema kulutab vähe, tellib temust jälle vidinaid paarkend €, samas NV ma astusin chesterisse, võtan koti põhjast 20€ chippe mis sõber kunagi andis, viskasin letile tipi kaussi mõõda kõndides ja tellin 17€ aperol spritzi.

Full retakas :D Tegelikult peaks käima kaine peaga live mängimas, saan aru et joogisena on mingi sweetspot kus sul 3 jooki all ja kõik toimib super hästi, aga siis paned mällu, kaotad turna 50€, viskad 50€ blackjackin ja maksad 140€ jooke + takso koju ala 250€

Sama hästi oleks see õhtu võind olla 50€ turna BI 10€ mahla ja 10€ taksot ehk 70€

Pole see 250€ joomise alla panna mingi hirmus raha, aga veidi pointless tundub ja seal lauas sõnu sassi ajada pole tore ja fun ka :D
          Isegi odav,et kuskile karaoke baari ,või litsidesse edasi ei lähe.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Ok sul vedanud siis. Ikka põhiprobleem, et kulutatakse palju ja siis käiakse vingus nägu peas. Lihtsalt palju tuttavatelt kuulnud ja ka endale sattunud sellsieid isendeid.

Chester on lihtsalt selline koht, kus ma ei kujuta ette, et sa seal 0 euro kuluga hakkama saad
            Last edited by privador; 03.07.25, 07:32.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Ok sul vedanud siis. Ikka põhiprobleem, et kulutatakse palju ja siis käiakse vingus nägu peas. Lihtsalt palju tuttavatelt kuulnud ja ka endale sattunud sellsieid isendeid.

Chester on lihtsalt selline koht, kus ma ei kujuta ette, et sa seal 0 euro kuluga hakkama saad
              Ma olen seal käinud tegelt 30% ajast kainena WinTVl või ala coolbet open, sidruni vesi jääga on tasuta, vahepeal tahad kohvi või red bulli, see paar €, friikad vist 6€?? Ma festivali ajal käisin r-kioskis võtsin sheigi ja shokolaadi

Kainena pole seal raha kuhugi pannagi

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Sotsiaalse jagunemise all peetakse silmas apartheidi.

Apartheid oli institutsionaalne diskrimineerimine rassi või etnilise kuuluvuse alusel. Kuigi apartheidi termin loodi seoses Lõuna-Aafrikaga, määratlevad rahvusvahelised lepingud, sealhulgas ÜRO seda universaalse õigusterminina, mis kehtib kogu maailmas.

[...]Apartheid on inimsusvastane kuritegu, mis küll klassikalises tähenduses viitab institutsionaalsele rassieraldusele, kuid selle tähendus on laienenud nõnda, et see võib viidata ka teistel alustel (näiteks rahvuslikul, sotsiaalsel, usulisel või soolisel) toime pandud kodanike eraldamisele või sihilikult teatud inimgrupi elamistingimuste halvendamisele.[...]

Ja täpselt see toimuski COVID-19 ajal, kui tekkis sotsiaalne eraldatus ja sihilikult teatud inimgruppi elamistingimusi halvendati (ei saanud trenni, ei saanud osaleda ühiskonnaelus, ei lastud isegi tööle, räägiti isegi meditsiinilistest piirangutest jne.) .

Inimesed jagati kahte klassi: süstitud, kes võisid saada hüvesid ehk olla kodanik; ja mittesüstitud, kes ei saanud neid, mis ongi ilmselge apartheid.
                Krdi sõnusid ära ,nüüd mul kodus see surmapandeemia .

Õigemini enam vist ei ole surmav

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Kell 19 siis:

Live näeb: https://www.twitch.tv/toodz

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Võtan kokku sõnadega: mõttetu sitt! Tittedele. Lasteaiakraam.

Jah. Ta on kange. Kuid ta on ainult korraks, väga ajutiselt, haip. Videodes on otsitud inimesed, kes ei talu vürtse.

Võrdlusena Carolina Reaper (1,6 scoville, chipil 2,2) on tunnetuslikult kanguselt ikka karmim kraam kui too chip, sest mõju on pikem ja intensiivsem. Kuna sõin seda kuivatatud kujul, siis võib mõju olla veel "kehvem" - sama efekt chipil.

Või Habanero ca. 500 000 skoville ja neid olen söönud "värskelt" ehk ahjus tehtud. Ja vot need on kanged ja tunnetuslikult kangem kui too chip või Carolina Reaper. See oleneb muidugi natuke ka Habanerost, sest millise "saagiga" tegu.

Olen saanud selliseid, mida saaks chipi või Carolina Reaperiga võrrelda, olen saanud lahjemat kraami kuid olen saanud ka sellist, mis on väga talumatu. Ükskord oli selline, et oma 20 minutit olin kõnevõimetu, sest see oli nii intensiivne ja tunnetuslikult ütleksin, et miski ikka üle 20-30 korra kangem kui too chip.

Teisisõnu. See chip on lastenumber ja ma ei too seda ühe sample põhjal, vaid kogu eilne punt ütles sama - ei midagi erilist.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Võtan kokku sõnadega: mõttetu sitt! Tittedele. Lasteaiakraam.

Jah. Ta on kange. Kuid ta on ainult korraks, väga ajutiselt, haip. Videodes on otsitud inimesed, kes ei talu vürtse.

Võrdlusena Carolina Reaper (1,6 scoville, chipil 2,2) on tunnetuslikult kanguselt ikka karmim kraam kui too chip, sest mõju on pikem ja intensiivsem. Kuna sõin seda kuivatatud kujul, siis võib mõju olla veel "kehvem" - sama efekt chipil.

Või Habanero ca. 500 000 skoville ja neid olen söönud "värskelt" ehk ahjus tehtud. Ja vot need on kanged ja tunnetuslikult kangem kui too chip või Carolina Reaper. See oleneb muidugi natuke ka Habanerost, sest millise "saagiga" tegu.

Olen saanud selliseid, mida saaks chipi või Carolina Reaperiga võrrelda, olen saanud lahjemat kraami kuid olen saanud ka sellist, mis on väga talumatu. Ükskord oli selline, et oma 20 minutit olin kõnevõimetu, sest see oli nii intensiivne ja tunnetuslikult ütleksin, et miski ikka üle 20-30 korra kangem kui too chip.

Teisisõnu. See chip on lastenumber ja ma ei too seda ühe sample põhjal, vaid kogu eilne punt ütles sama - ei midagi erilist.
                      A pista eesnaha vahele kui ikka vaja hitt saada . Võiks juba pildi panna jne , mis krõpsu te siis sõite, kõik ei vaadanud striimi k.a mina. Järgmine kord võtke neid jaapani/korea vms kiirnuudleid, äkki laksab paremini

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                        A pista eesnaha vahele kui ikka vaja hitt saada . Võiks juba pildi panna jne , mis krõpsu te siis sõite, kõik ei vaadanud striimi k.a mina. Järgmine kord võtke neid jaapani/korea vms kiirnuudleid, äkki laksab paremini

Sõime seda, ma algul arvasin et ei viitsi selleks striimi teha et pärast kannatan seal korralikult, aga nagu jäingi ootama et millal see kuumus tuleb, ainuke asi et keel põletas veits.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                          Kuule siis võiks ju kõike eesnaha vahele pista? Näiteks 10-sendise, et äkki hommikuks on seal 100 eurot eesnaha vahel ootamas... Striimis oleks eriti hea - saaks dona kah.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Õhtul siis TPS-ile! Panin nii sitahirmutise, blinkplease kui ka zalupa ning paljud teised laulu sisse:

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Hahahahha! Ja enne seda miski ülbas, suisa mõnitas mind sõjanduse gruppides mu drooniteemasid. Päädis sellega, et kuna ta korduvalt seda tegi ja väga isiklikult, sai mu käest Facebookis bloki.

Nüüd vana käis korra UA-s ära ja jutt muutus. Pulli pärast peaks bloki maha võtma ja uurima, et mis siis nüüd juhtus.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Hahahahha! Ja enne seda miski ülbas, suisa mõnitas mind sõjanduse gruppides mu drooniteemasid. Päädis sellega, et kuna ta korduvalt seda tegi ja väga isiklikult, sai mu käest Facebookis bloki.

Nüüd vana käis korra UA-s ära ja jutt muutus. Pulli pärast peaks bloki maha võtma ja uurima, et mis siis nüüd juhtus.
                                Loobus mutimaksa kastmest ja mõistus tuli kodu

Comment

Working...