Vaatasin eile, et jälle üks uus nl10s juures. Tõelised eestlaste hordid on ikka starsis. Aga ega mul endal suht analoogsed grafid, ime siis et nl25 ei beadi:D
2300 kätt päevas on üsna palju. Täiesti võimalik, et sa mängid natuke liiga palju tunde ja liiga palju laudu. Kui Sa võidaksid, siis oleks ükskõik, aga praegu soovitan eelkõige laudu vähemaks võtta, mõelda ja suurendada tunnitasu.
6,5 tundi, 6-8 lauda.
8 lauda olen määranud endale absoluutseks maksimumiks. Püüan pidevalt table-selectida ka, et kui väga nit-ringiks läheb, siis loobun ära.
Mängin hetkel ainult 50BB deep laudu, sest teistes on stäckisuurused tihti pisemad kui NL5-s. Usual: 2 fullstäkki, mõni selline 5-6$ ka, ülejäänud ostavad 2$-ga sisse ja push/fold käib.
Ma olen küll sõna võtnud SS-strateegia kaitseks, aga ise ei ole seni suutnud nende vastu kasumlikult adjustida, kipun lightilt callima.
Kasumi puudumisest hullemini mõjub mindsetile see, et jube tuim tunne on see nittimine, kui kaart ei taha joosta. Muudkui peksa fold-nuppu, nii et sõrm paistes.
See on muidugi kõigil isiklik, aga 6-8 lauda tundub õppimise eesmärgil piisavalt mõistlik. Mul on tavaliselt sessid alla 1,5h, sest peale seda läheb autopiloodiks. Võib-olla pole see Sinul probleemiks. Edu! :)
mul enam ka kaart ei jookse, lasen rahus sd joonega breakeven 2000 kätt hetkel ;D samas nagu mu pokkeriblogist lugeda saab, siis ma teenisin viimase sessi kasumi non-sdga. :)
kohe üldse ei olnud tavagrindi isu, tegin HU SNG-sid. Pinutäis 2.20$-seid (rsk kus on ikka rake kõrgema leveliga võrreldes), tulemus 0. Tegin esimest korda ühe 5.25$-se ka, elukaua läks võitmisega, mees ronis 3x 200 pealt evenisse:)
Mis peaks üldse 5$ husng jaoks normaalne BR olema?
kohe üldse ei olnud tavagrindi isu, tegin HU SNG-sid. Pinutäis 2.20$-seid (rsk kus on ikka rake kõrgema leveliga võrreldes), tulemus 0. Tegin esimest korda ühe 5.25$-se ka, elukaua läks võitmisega, mees ronis 3x 200 pealt evenisse:)
Mis peaks üldse 5$ husng jaoks normaalne BR olema?
arvan ,et äkki mingi 200 dollarit. pakun veel välja .et sa mängid liiga palju laudu korraga....mängi nii 4 lauaga j6uad m6elda ka midagi, muidu mängid robotlikult ja sealt ka need kaotused siis
Re: Pokkerikala Merlot'd ei joo( NL10 & micro-HUSNG)
Ma viimastel päevadel mängingi NL10 4 laual ja 2.20$ HUSNG 1 laual.
Ma olin paras lauajalg, saatsin PS supporti kirja, et mis värk on, VPP-sid piisavalt, aga Stellar Reward rahasid kontol ei näe. Sain viisaka vastuse, et neid rewardid peab ise VIP poest 1FPP-ga välja ostma :) Et kui mõni veel nii kohtlane on nagu mina, siis võtku teadmiseks.
Viimased päevad + tänase lühisessi metsik heat (500 käega 5BI plussis) + eelnimetet rewardid on kokku andnud nii palju, et ma olen peaaegu samal tasemel kui enne oma bankrolli kiiret poole peale kukkumist. Ja see on hea.
Comment