[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: Pokkerikala Merlot'd ei joo

Täna oli kõige sitem pokkeripäev ever, -5BI.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2x sain AA-ga ära, 3x sain setiga peksa, kas suurem set, rida või flush tuli kokku. Väiksematest kaotustest nõrgema kickeri tõttu ei hakka rääkimagi.
    Oli oma lollusi ka, muidugi, ei olnud ainult halva jooksu viga, aga bad luck variatsioon ruulis.

Krt, ühel päeval 2K käega 1/6 bankrollist ilma jääda, maitseb päris mõru...

EDIT: vale suhtumine minu poolt - professionaalselt läheneva pokkerimängija jaoks pole olemas halba õnne, eriti rahalaudades. On olemas variatsioon. Kui odds on 10/90, siis peabki 1 juhul 10-st peksa saama.

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Täna jätkus allakäik suure kolinaga.

basically: 24h jooksul on kadunud 1/3 bankrollist ehk siis kogu selle kuu +
      Vaatasin PT-st final hande, isegi setid ja flushid on miinuses.

Selle kuu graafik

Sisuliselt olen microlimiidi break-even FPP pro. Mis kõlaks haletsusväärsemalt?

Comment

• StripPoker
        Grinder
        • Sep 2009
        • 609

Mees sa pead KOHE praegu liituma Anonüümsete Tiltohoolikutega! :(

Comment

• Jennifer
          Pokkerihai
          • Dec 2009
          • 1503

Algselt postitas StripPoker
          Mees sa pead KOHE praegu liituma Anonüümsete Tiltohoolikutega! :(
          Päris hea :D

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Jajah, selline see tilt siis ongi. Arvasin, et mina kui loomuldasa rahulik inimene suudan ennast ikka kontrollida, aga näe. Ega ma läinud täitsa lolliks,et any two all-in, aga kui kriitiliselt mõelda, siis keerulistes olukordades lõpuks üritasin jõuga ära suruda küll, mitte loobuda. A la mõttetud second barrelid ja õhuga check-raise 3betjne.

Salakaval raibe see tilt...

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

võtsin 24h cooling perioodi Pokerstarsist...

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Pärast cooling perioodi arvasin, et mindset on nüüd paigas tagasi, võtsin rahulikult lauad lahti.
                Võitsin veidi, kaotasin veidi, suht nullis vaikselt veeresin.

Ja siis tuli see käsi, pärast mida tundsin, et tilt-monkey kargas kohe kukile.
                Standard suckout muidugi, ise tean, et mängisin õigesti ja teeks samamoodi edaspidi ka. Aga näe, ei ole veel tildist paranenud, kohe hakkab mindset kõikuma.

Ehk siis otsustasin tänasest NL5 tagasi kolida. Kui ikka paari päevaga on 300$ bankroll kukkunud 179$ peale, siis on selge, et oleks varem juba alla pidanud kolima. Ilmselt frustatsioon pikalt break-even olemisest, kui hakkas kehvemini minema, siis läks käest ära.

Comment

• StripPoker
                  Grinder
                  • Sep 2009
                  • 609

Kui kaotused jäävad painama siis on tilt kallal. Olen püüdnud ikka endale selgitada, et vastaste imevõidud käivad asjajuurde. Eile kaotasin samale donkile 2xBI kui ta flopis minu seti vastu AI läks ja tõmbas endale turni/riverisse overseti kokku. See tõmbas küll tilti ja panin lauad peatselt kinni. Muidu NL5 läks +21$ ja päeva lõpuks jäi vaid +11$. TILT jah.

Aga iga uus päev ja uus sess... mindset nagu vaja ära nullida ja mineviku mängud ei ole tähtsad. Keskenduda tänasele mängule ja vaja päeva mõistes plussi tõmmata. Mind aitab see "ela päeva kaupa" teema pokkeris.

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

NL5 esimese 100 käe hulgas siis sellised "saavutused"

Enam ei suuda, pokkeri-fortuuna on ikka täiega oma paksu perse ette keeranud.

Comment

• Ghost0
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1335

Esimeses käes on riveri all-in maha visatud raha..

Comment

• lenn17
                        Jube Noob
                        • Jul 2009
                        • 163

Mul jääb su graafikult painama 1 asi. Kuidas see nii sakiline saab olla 30k käe kohta? Midagi on su mängus ka ikka väga väga katki kui sellised ameerikamäed on.

Selle asja nimi on: ma alati maksan, kui mul käsi on, ma kunagi ei usu - absoluutselt. Ma kunagi suurt pocketit ei foldi. Riveril ma kunagi oma flushi ei foldi kui laud paardus. Ei usu kunagi, et mu flopatud rida võiks kaotada flushile. Top paariga panen lõpuni välja, ei usu never ever et võin taga olla. Set on nuts olgu või 4 masti kaarti laual mina maksan alati, sest mul kopp ees, et raha ei tule.

Võibolla vaatad käed üle millega allinni läksid, võid siia ka postitada. Alati ei pea kõike nuppe sissekühveldama, kõik mõtlevad alati kuidas oma võite suurendada, aga ilgelt hea trikk teenimiseks on see, kui vähendad kaotusi.

Järeldused on tehtud puhtalt graafiku põhjal.

Comment

• Jennifer
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1503

Sa räägid õiget juttu lenn, ise teen samu vigu. Õnneks aga iga sessiga tulemused paranevad ning asi liigub paremuse poole

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Jah, need sakid ei saa muud tähendada kui seda, et mul on mäng kusagilt väga vigane.
                            Sellele viitas ka ranka, kes oli nii lahke ja tegi mu NL10 kätele hiljuti kiiranalüüsi. Et muidu üldstatsid on ok-d, aga osad numbrid viitavad sellele, et ma lammutan liialt palju ega jälgi boardi. Aga loll ei oska õppust võtta, peab pool bankrolli ära põletama enne....

Vaatasin natuke neid all-in käsi.

Selle kuu graafik, kus ma ise tõstsin suvalisel tänaval all-in

Ja siit selle kuu graafik, kus ma suvalisel tänaval olen all-ini maha callinud

Mõned hullemad käed:

1. No ei saa ju setti flopata, kui mul 2 paari... Või saab?

2. Mis mõttes - full house?

3. Kuidas sa saad rea flopata, ise oled 89/43 donk?

4. Mina ju ei calli backdoor-flushdrawga. Ergo - keegi ei tee seda

5. Ma ei usu,et tal kõrgem flush on, ei usu...

6. Ei kommentaari...

Ehk kokkuvõtlikult: kui ma neid käsi nüüd ise vaatan, siis polegi vist palju midagi öelda.

Söögitegemise oskuses ma ilmselt biidin foorumi keskmist kõvasti, aga pokkeris olen küll munapraadija IQ-ga (nagu ütleb ranka)

Comment

• lenn17
                              Jube Noob
                              • Jul 2009
                              • 163

1. On nii, et kui on tõstmata flop.. tähendab sa pole raha sisse investeerinud. Floppad 2 paari tehakse sulle rereis. Mul on küsimus kui sa lauda vaatad, mis vastasel olla võib et ta nii teeb? Limbib K2?, Q2? ostab rida nüüd nii agressiivselt? äkki ta KK või QQ slowplay, või siis standard 22 limp? Nii nüüd kui oleme mõelnud mis vastasel olla võib, ei tundu eriti reaalne mängida K2 või Q2. Üldiselt reaostjad ei reraise va. juhul kui straightflushi ost mida antud juhul pole. Järele jäävad 22 QQ KK või KQ või on tegemist idioodiga. Ma tean raske on foldida, samas 80senti kaotada pole ju palju, lihtsalt annad alla. 10E kaotada on suur asi, eriti tõstmata potis, kus nüüd sedasi puruks joosta küll asjatu. Reegel 1: TÕSTMATA POTIS PANEN KÕIK NUPUD SISSE SIIS KUI MUL ON NUTS.

2. No kuidas sa sedasi raha ära annad tõstmata flopis. Top paar kicker 4 võimalik rida, heavy draw laul ja sa teed actionit? Sellisest sitast positsioonist nagu BB mis on hea ainult preflop tõstmiseks ja muidu imeb? Flopis on see kindel tsekk fold. No callisid ära said turnil ühe ässa juurde, siis tsekk call kui summad ulmeliseks ei lähe, ja kui lähevad siis tsekk fold.

3. Nii nüüd see käsi tulemus on bad biit, aga sarnaselt sa mängid vist kõiki oma ülepaare. Kui sulle flopis tehakse selline 3xreis siis ma paneks selle donki 2 paari peale või setti peale ja foldiks. Kui donkil midagi pole siis nad callivad onju, väga lihtne neid readida, hakkavad mingit actionit tegema siis fold. Kui ta oleks samas olukorras flopis allinn pannud ma oleks callinud jällegi. Nüüd callisid maha said setti, paha paha river abi ei toonud ja raha läks. Aga viga algas sellest, et sa flopis ei osanud foldida. Reegel 2. DONGID CALLIVAD KUI NEIL POLE MIDAGI ALLINNITAVAD TÕMMETEGA VÕI OMA TOP PAARIGA, RAISEVAD NUTSIGA MILLEKS VÄHEMALT 2 PAARI.

4. Nii see käsi, jeesus küll. Vist oli scare money tunne peal? C-bet ilus. Turnis hakkasid midagi kartma? paned pool potti. Ei tea kas vastasel on äkki sett või AK?! sellistes olukordades peaks ära otsustama, mida teha. Kui juba pablad tsekki, oled kindel et oled ees pane ikka 80% potist. Nii igatahes panid pool potti kuna asi tundus kahtlane, riveril on ikka ka vaja mingi bet teha mis on ikka väga halb, parem oleks olnud tsekk/call(kui mõistlik bet), tsekk/fold(kui allinn). Ühesõnaga sa hakkasid kartma et oled taga ja riveril maksid ikkagi kõik täie pasaga välja. Kuidas nii saab? Ma oleks isegi riveril veel foldi ülesse leidnud, top paariga nimodi showeda riveril. Vastane obv idioot, aga su enda mäng ikka väga halb ka. Reegel 3. ON ÜKS NUPP MILLE NIMEKS MAAGILINE TSEKK.

5. Ma oleks selle käe preflop foldinud juba. Tihti callid raisesi BB-lt selliste kaartidega maha? Kui nii siis on see huge leak su mängus. Lapi kohe kinni ja hakka foldima, sama asi SB-lt ka.

6. Jeesus, nii buttonilt tõstab harilik fullstackist nitt. Tema hand range on AA KK AK QQ JJ AQ. Callid ta maha set mainemise eesmärgil, ideaalne ma teen samat moodi. Flop QJT. Nii nüüd vaata oma kätt mõtle, mis kätega ta tõsta võis ja ma ei kõhkleks hetkegi ja foldiks flopis. (proovi sobitada tema hand range flopiga, ja mõtle kui saad 9le pihta kas läheb seis paremaks või halvemaks)

Sinu viga on see, et tahad kiirelt raha saada. Absoluutselt ei mõtle mänguga kaasa, äkki liiga palju aknaid korraga? Foldida ei oska, tsekkida ei oska tundub, et nagu robot kõmmutad. Kui ma nüüd liiga kriitiline olin siis palun ütle, miks sa just mõnes olukorras nii või naa tegid. Nii õpib ka.

Comment

• Jennifer
                                Pokkerihai
                                • Dec 2009
                                • 1503

Algselt postitas lenn17
                                1. On nii, et kui on tõstmata flop.. tähendab sa pole raha sisse investeerinud. Floppad 2 paari tehakse sulle rereis. Mul on küsimus kui sa lauda vaatad, mis vastasel olla võib et ta nii teeb? Limbib K2?, Q2? ostab rida nüüd nii agressiivselt? äkki ta KK või QQ slowplay, või siis standard 22 limp? Nii nüüd kui oleme mõelnud mis vastasel olla võib, ei tundu eriti reaalne mängida K2 või Q2. Üldiselt reaostjad ei reraise va. juhul kui straightflushi ost mida antud juhul pole. Järele jäävad 22 QQ KK või KQ või on tegemist idioodiga. Ma tean raske on foldida, samas 80senti kaotada pole ju palju, lihtsalt annad alla. 10E kaotada on suur asi, eriti tõstmata potis, kus nüüd sedasi puruks joosta küll asjatu. Reegel 1: TÕSTMATA POTIS PANEN KÕIK NUPUD SISSE SIIS KUI MUL ON NUTS.

2. No kuidas sa sedasi raha ära annad tõstmata flopis. Top paar kicker 4 võimalik rida, heavy draw laul ja sa teed actionit? Sellisest sitast positsioonist nagu BB mis on hea ainult preflop tõstmiseks ja muidu imeb? Flopis on see kindel tsekk fold. No callisid ära said turnil ühe ässa juurde, siis tsekk call kui summad ulmeliseks ei lähe, ja kui lähevad siis tsekk fold.

3. Nii nüüd see käsi tulemus on bad biit, aga sarnaselt sa mängid vist kõiki oma ülepaare. Kui sulle flopis tehakse selline 3xreis siis ma paneks selle donki 2 paari peale või setti peale ja foldiks. Kui donkil midagi pole siis nad callivad onju, väga lihtne neid readida, hakkavad mingit actionit tegema siis fold. Kui ta oleks samas olukorras flopis allinn pannud ma oleks callinud jällegi. Nüüd callisid maha said setti, paha paha river abi ei toonud ja raha läks. Aga viga algas sellest, et sa flopis ei osanud foldida. Reegel 2. DONGID CALLIVAD KUI NEIL POLE MIDAGI ALLINNITAVAD TÕMMETEGA VÕI OMA TOP PAARIGA, RAISEVAD NUTSIGA MILLEKS VÄHEMALT 2 PAARI.

4. Nii see käsi, jeesus küll. Vist oli scare money tunne peal? C-bet ilus. Turnis hakkasid midagi kartma? paned pool potti. Ei tea kas vastasel on äkki sett või AK?! sellistes olukordades peaks ära otsustama, mida teha. Kui juba pablad tsekki, oled kindel et oled ees pane ikka 80% potist. Nii igatahes panid pool potti kuna asi tundus kahtlane, riveril on ikka ka vaja mingi bet teha mis on ikka väga halb, parem oleks olnud tsekk/call(kui mõistlik bet), tsekk/fold(kui allinn). Ühesõnaga sa hakkasid kartma et oled taga ja riveril maksid ikkagi kõik täie pasaga välja. Kuidas nii saab? Ma oleks isegi riveril veel foldi ülesse leidnud, top paariga nimodi showeda riveril. Vastane obv idioot, aga su enda mäng ikka väga halb ka. Reegel 3. ON ÜKS NUPP MILLE NIMEKS MAAGILINE TSEKK.

5. Ma oleks selle käe preflop foldinud juba. Tihti callid raisesi BB-lt selliste kaartidega maha? Kui nii siis on see huge leak su mängus. Lapi kohe kinni ja hakka foldima, sama asi SB-lt ka.

6. Jeesus, nii buttonilt tõstab harilik fullstackist nitt. Tema hand range on AA KK AK QQ JJ AQ. Callid ta maha set mainemise eesmärgil, ideaalne ma teen samat moodi. Flop QJT. Nii nüüd vaata oma kätt mõtle, mis kätega ta tõsta võis ja ma ei kõhkleks hetkegi ja foldiks flopis. (proovi sobitada tema hand range flopiga, ja mõtle kui saad 9le pihta kas läheb seis paremaks või halvemaks)

Sinu viga on see, et tahad kiirelt raha saada. Absoluutselt ei mõtle mänguga kaasa, äkki liiga palju aknaid korraga? Foldida ei oska, tsekkida ei oska tundub, et nagu robot kõmmutad. Kui ma nüüd liiga kriitiline olin siis palun ütle, miks sa just mõnes olukorras nii või naa tegid. Nii õpib ka.

Väga hea tekst.
                                Olen ise ka sellistes olukordades olnud ning tänu sinu õpetusele mõistan oma vigu ikka palju palju paremini! :)

Suur suur aitäh :P

Comment

Working...