[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: Pokkerikala Merlot'd ei joo

Noh hea pokkerimängija mängibki nii üht kui teist. Vahest studi ka või PLO turnat :) Ei saa ju elu aeg ainult nitirigni lasta :D

Comment

• muhkLionu
      Grinder
      • Jan 2009
      • 522

Proovi PLO 6-max. 2-sendi lauas, saad actionit nii et vähe pole!

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas muhkLionu
        Proovi PLO 6-max. 2-sendi lauas, saad actionit nii et vähe pole!
        Olen korra proovinud, sain aru, pean PLO-d natuke enne uurima, videod, artiklid jms, et ma saaks üldse aru, kui heas või halvas seisus ma oma käega olen. NL Holdem on muidu nii sees, et lähen kiirelt 2 top paariga või bottom setiga bustoks.

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

NL10 6-max katsetus on seni olnud masendav. 1K käe kohta -3 BI. Ma lihtsalt ei orienteeru juba PF, millal millist raise'i callida, millal üle tõsta, millal foldida. Lugesin seda 6max ebooki küll, aga peab vist terasemalt lugema.

Peamised biidid on olnud küll ebaõnn, nupud keskel ja saan peksa a la set vs riveris kokkutulnud rida, AK vs little pair ei saanud abi jne. Aga ma tunnen end väga ebakindlalt 6maxis küll, palju rohkem kui HU SNG's...

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Proovisin taas PLO-d, FR kõige madalamal tasemel, 4 laual.

Ma olin ikka täisfish! Hea, et ainult 1$-ga sisse ostsin. 50 käega -5$, siis loobusin ära.
            Ei suuda harjuda sellega, et ka top set pole mingi käsi, et straight on täiesti rutiin, et kui on flush, siis poti saab alati A high, et kui laual paar, siis on ilmselt parimaks käeks full house... NL holdemi mindset segab hullult.

NL10-s olen pärast 10K kätt lõpuks ühe BI-ga plussis :D
            Vahepeal tahaks jubedalt NL5 tagasi minna, kuna sealt teenisin kiirelt üle 100$, NL10 rassi nagu hull, tulemus pole sinnapoolegi. Aga vat ei lähe, niikaua, kui NL10s mitme BI-ulatuses kiiret downswingi ei tule.

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

Pärast tänast suurt rassimist (1300 kätt) olen 2 BI võrra vaesem. Peamiselt nurjunud all-inid: KK vs AA, AK ei saanud mitu korda laualt abi. Lõpuks venitasin peaaegu plussi ja siis viimase käega lendasin kahe top paariga seti otsa. Aga see selleks.

Üks käsi. See on asi, mis ilmselt ajab paljusid (vähemalt algajaid) segadusse: sul on flopis top- või ülepaar, betid kindlalt, aga siis tuleb turni-riverisse kõrgem kaart. Kas bettida tuimalt edasi või checkida (näidates nõrkust) ning suure beti peale foldida või hoopis check-raiseda? Mille järgi peaks sellist otsust üldse vastu võtma?

Siin ettevaatusest checkisin riveris ja sain suure beti. Mis edasi?

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
              PokerStars
              7 Players
              Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
              UTG ($7.80)
              UTG+1 ($2.15)
              MP ($9.55)
              Hero ($10)
              BTN ($10.05)
              SB ($2.95)
              BB ($7.65)

Pre-Flop: ($0.15, 7 players) Hero is CO Q Q
              3 folds, Hero raises to $0.50, BTN calls $0.50, SB calls $0.45, 1 fold

Flop: 2 9 4 ($1.60, 3 players)
              SB checks, Hero bets $1.20, BTN calls $1.20, SB folds

Turn: 8 ($4, 2 players)
              Hero bets $2, BTN calls $2

River: K ($8, 2 players)
              Hero checks, BTN bets $5.10, Hero ???

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

tunis pane, siis pane rohkem .. ma paneks 3-3,25 .. river hmm ... ma ei tea see oleneb riididest ...

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

Algselt postitas leits
                  tunis pane, siis pane rohkem .. ma paneks 3-3,25 .. river hmm ... ma ei tea see oleneb riididest ...
                  Ma ei tea, kas see on fishi mindset, aga vahel tunned ennast nii kindlalt, et ei taha potti võimalikult vara maha võtta, vaid tahad vastast ka järgmisel tänaval bettida. Aga noh, see vist ongi fishi tunnus, et ei ole bettides selget plaani, kuidas järgmisel tänaval edasi käituda.

Read puudus, alles 3 kätt oli mängitud.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

rohkem turnis.
                    as played, river fold,
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Ilmselt callin riveri maha , ykski draw kokku ei tulnd, on see K siis cooler ja bad beat and lets go one
                      fish saabki siin bluffida oma missed drawd . ma ei usu seda K, i call

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

Algselt postitas leits
                        Ilmselt callin riveri maha , ykski draw kokku ei tulnd, on see K siis cooler ja bad beat and lets go one
                        sellisel micro tasemel on üks kuldreegel - kui vastane ise betib (suurelt) on neil üldjuhul väga hea käsi.
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Algselt postitas nikitheone
                          sellisel micro tasemel on üks kuldreegel - kui vastane ise betib (suurelt) on neil üldjuhul väga hea käsi.
                          No hero check riveris panebki meid nö nõrgale k2ele ning annab vastasele suurep2rase voimaluse bluffida .. ma ie eta ma yldjuhul callin fiukseid bette fishide poolt ... On see mingi K9 siis cooler ja keep going

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

sa mõtled üle liimidi imo

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

NL10 kusjuures näeb palju sellist:

Saad preflop QQ v KK - teed 3-4xBB reisi...flop tuleb madal a´la 6 8 10.....teed cbeti ca 75%pot, saad calli....turn tuleb X...lased uue bulleti, saad calli. River tuleb ebasobiv A. Checkid ja vaatad, mis villain teeb. Kui riverisse hititakse, siis tuleb suht gaybet ca 20-30% potist. Samas kui pihta ei saadud lükatakse kõik sisse.

Mul on mõnegi regi kohta vastav märge ja seda on kerge abuseda.

Siin ka calliks ka maha, samale loogikale tuginedes

Comment

• nomerlot
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 2233

Cashi tulemused pole kiita, mistõttu tujutu olemine, otsustasin, et teen mõne turna.
                                Enne tegin 2 HU SNG, võitsin mõlemad, aga siis läksin 1$-sisseostuga 1000$-guaranteed turnale.

Siin siis minu viimane käsi:
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kinnitust sai, et turniir ajab ikka palju rämedamalt tilti kui cash, kuigi raha mõttes on sisseostu kaotus cashi kõrval tühine.

Comment

Working...