[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: Pokkerikala Merlot'd ei joo

üldjuhul baluga teoreem - kui vastane turnis reisib, siis hinda oma käsi ümber, st overpair/TPTK ei pruugi olla piisav.
    samuti soovitan laudu vähemaks võtta - see, kui sa jõuad vajutada nuppu, ei tähenda, et sa suudad händlida küllalt hästi 10't lauda. Ise võtan praegu keskmiselt kuus lauda, aga vahetan koguaeg - seeaeg käigus on kuni 8-9. soojalt soovitan, võta vähemaks laudu. table selection on tegelt ülioluline.

&quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Võtsin prooviks jälle ette NL10, 4 lauaga ja shortstackina ehk 5$'ga.

700 käega +17$.

Ausaltöelda ei saanud aru, et eriti vahet oleks NL5-ga, ainult niipalju tundus, et inimesed respektivad PF raise veidi rohkem.

Väike cooler
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Suurim pott:

Eelmisel käel lükkasin kohe nupud, kuna see mees tundus kõike kinni maksvat.
      Näiteks paar kätt varem oli meil selline olukord (tegelikult minu poolt sitasti mängitud, liialt suured panused selle käe kohta)

Muidugi, 700 kätt shortstackina ei ole mingi näitaja, lihtsalt oli väike heat, taskupaare käis tõesti palju ja mitu kõva kätt maksti ilusasti kinni.
      100$-ga on veits vara veel limiidis kõrgemale ronida, sügan veel põhiliselt NL5-e edasi.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas nikitheone
        üldjuhul baluga teoreem - kui vastane turnis reisib, siis hinda oma käsi ümber, st overpair/TPTK ei pruugi olla piisav.
        samuti soovitan laudu vähemaks võtta - see, kui sa jõuad vajutada nuppu, ei tähenda, et sa suudad händlida küllalt hästi 10't lauda. Ise võtan praegu keskmiselt kuus lauda, aga vahetan koguaeg - seeaeg käigus on kuni 8-9. soojalt soovitan, võta vähemaks laudu. table selection on tegelt ülioluline.
        Kusjuures tänaste vaatluste põhjal pidas see baluga tõesti paika - kui senine callija turnis suurelt tõstab, siis oleks top paariga fold parim samm olnud. Tean seda, sest ma osad callisin ikka ära :( kooliraha, nagu öeldakse.

Comment

• SamGold
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2009
          • 302

Algselt postitas nomerlot

700 käega +17$.
          palju selleks aega kulus?

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Algselt postitas SamGold
            palju selleks aega kulus?
            3 tundi

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

Täna ei saanud teisti, kui läksin jälle NL10-sse short-stäkkima, samamoodi 4 laual, 5$-ga ostsin sisse.
              1 tunniga 270 kätt ja +22$. Uskumatu heat minu jaoks, ma juba kardan veidi, millal see kõik teisipidi keerab...

Senine PS ajalugu (10K käe juures panin statsid-graafiku siia foorumisse üles, sain mõned asjalikud näpunäited, ca 21K juures läksin NL10-t torkima):

Kui nüüd sellest kasumist maha arvata alguses (pre-PT) mahatildatud 25$ ja SNG-de perioodi ca 50$ kahjum ja lisada 20$ lahtimängitud boonust, siis olen hetkel oma BR-ga enamvähem break-even, st kontol on umbes nii palju, kui ma sisse maksnud olen.

Mida sellest arvata - raha pole selle ajaga sittagi teeninud, aga pokkeris olen vahepeal kõvasti targemaks saanud. Peamine tarkus on jätkuvalt see, et adun, kui vähe ma pokkerist ikkagi tean.

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Jätkasin NL10-s 4 laual, aga fullstäckiga.
                2 tunniga +37$! Ei olnud üldse ammu, kui kogu mu BR oli ca 40$....

Kaardijooks oli jätkuvalt jube hea (sülgab üle õla 3x, keegi pihta ei saanud)
                AA käis vist 7 korda, ükskord samas lauas 2x järjest, teisel korral olin BB-l ja folditi minuni, aitäh mehed! Paare käis ka palju, flopis hittisin kolmikuid mitmel korral jne.

Ühe cooleri sain ainult, meie oma foorumi mehe käest ehk callisin Karikakra all-ini flopis ära, minul oli 333, temal 444 :D
                Õnneks oli ta suht short-stäkk, läks vaid ca 5$ mulle maksma.

Hullud lood, ma ütlen.

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

Detsembri esimesed päevad NL10-s. Kui nii edasi läheb, saab mõni religioosne institutsioon omale järgmisel aastal täiendava valgustusinstrumendi.

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

Laupäeva hommik kohvi, kiluleibade ja Poker Trackeriga

1. Cooler mulle:

2. Cooler teisele mehele:

3. Kahevahel - mis oleks taolistes olukordades +EV?
                    Kas call käe maskeerimiseks, lootuses, et villain betib ka teistel tänavatel või lükkan kohe nupud?

4. Kas peaksin turnis käe ümber hindama või lootma lõpuni top paarile?

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Tundub, et blogisse pole mõtet käsi panna, keegi ei viitsi siin neid vaadata. Noted.

Eilse õhtuga jõudis kätte kauakardetud heateri lõpp ning kasumikõver lasi nina norgu.

NL10: kiirelt -30$, pärast seda kolisin NL5 tasemele, kus 2 tunniga täiendavalt -25$. Raudselt minu halvim päev pokkeris.

Täna analüüsin korralikult suuremad käed üle, aga juba sisetunne ütleb, et tegu polnud vaid ebaõnnega, vaid ma tegin mitu halba otsust kõige halvematel momentidel, peamiselt nõrgalt põhjendatud callid turnis shovemistele.

Aga kasumit on siiski niipalju alles, et selle arvelt peaks PT3 micro stakes litsentsi ära ostma, 4 päeva pärast saab läbi.

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Kuna kurtsin just just pokkerirutiini üle (http://foorum.pokkeriprod.com/index....ic,2905.0.html), siis otsustasin natuke vaheldust leida.
                        Kuna turnad mulle jätkuvalt eriti ei meeldi, siis tegin täna NL5 6-maxi.

Alguses jäin esimeses lauas 3 käega enamikust buy-inist ilma. Top paar vs 2 paari, top paar vs ülepaar, 2 paari vs rida. Mul jäi kohe karp lahti, et nii ongi või? Raske oli harjuda suurema käte rangega ja agressiivsust oli ka kõvasti rohkem. Seetõttu oli ka graafik üsna EKG moodi :) Aga läks paremaks.

Aga huvitav oli, kuna actionit jagus tükk maad rohkem. Tegin 4-6 laual, st. üritasin hoida 4 lauda, aga otsisin pidevalt paremaid, sest 6maxis peab tihedamalt laudu vahetama, jooksevad sageli tühjaks või siis tugevamalt on tunda, kui nitid on ühte punti sattunud.

Meeldis, teinekordki.

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Mõned suurelt kaotatud käed viimasest NL10 nädalast.
                          Nädala kokkuvõte: 7 buy-ini miinuses.

1. Olen ebaõnne sõdur vol 1

2. Ebaõnne sõdur vol 2

3. Klassikaline näide, kuidas üks jobu (st. mina) ei saa lõpuni aru, et tema ülepaar ei ole piisavalt hea

Standard cooler, mees oli nii loose, et pidasin oma JJ tema vastu royal nutsiks.

4. Mõnikord võin ka mina riveris hittida, mitte ainult dongid.... nojah

Aga kuu on kokkuvõttes siiski niipalju plussis, et sain PT3 Micro litsentsi ära osta. Ja see on hea.

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Mõtlesin, et teeks midagi huvitavat.
                            Võtsin lahti 6max PLO, 1$-ga ostsin lauda ja üritasin midagi aru saada. Mitte midagi ei saanud st ma tean PLo reegleid, aga arusaamine, mis sul siis ikkagi käes on ja kui kõva see siis on, oli päris raske. See dollar kulus kiiresti.

Siis otsisin HU NL SNG 2.20$ sisseostuga.
                            Teise käega sain AK, tõstsime üksteist lõpuks all-ini, mehel oli AA. Oli see vast kiire turna :)

Siis oli põnevust juba küll saadud, enam ei jaksanud.

Aga muidu teen NL10-t, 4 lauas. Teadlikult nii vähestes, tuvastan fishe ja nitte, teen märkmeid hoolsasti, jätan betting patterneid meelde jne.

Täna sain 1000 käe kohta 25$ kasumit. Normaalne, ma ütleks. 10+ lauas kipub mul mingi hetk lühis tulema ja siis juhtub näiteks nii, et ma callin flopis lükatud nuppe top paari või overpaariga. ja saan peksa loomulikult. ja siis on 2 tunni kasum jälle nullis. ja siis pole üldse tuju hea. aga nüüd on.

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

2,5 buy inni on hea tulemus kindlasti 1k käe kohta. võid rahul olla.
                              ära kohe 10-t lauda võtta, võta 6 ntx, kui 4-s jba end väga kindlalt tunned

Comment

• nomerlot
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 2233

Eile võtsin ette tavapärase nit-grindi NL10-s. Ja ma ei tea, mis värk oli, aga hullult igav hakkas.
                                Võtsin siis järjest laudu juurde, lõpuks oli pool bankrollist laudades, Veidi võitsin, veidi kaotasin... aga ikka oli räigelt igav. Mitte et ma NL10 limiiti biidiks, alles jõudsin suurest miinusest break-evenisse. Imelik kohe.

Panin kinni, otsisin üles 2.20$ HU SNG. Tegin one-tablega kümmekond SNG'd, jäin marginaalsesse plussi. Aga kogu aeg oli jube huvitav :D
                                Hakka või formaati vahetama.

Eks ta see vahe ole, et pidevalt on action. Kui nit-grindis on vähemalt 70% kätest instafold, siis HU-s on vastupidi, 70% kätest avad.

Aga tildioht on selles formaadis raudselt suurem.

Comment

Working...