[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • LuuK
    Vana Tegija
    • Dec 2008
    • 1138

Re: Pokkerikala Merlot'd ei joo

Algselt postitas nomerlot
    Sügasin veel peotäie 1€ HU SNG-sid.
    trios husngsid teha (vähemalt raha teenimise eesmärgil) on halb idee, rake on meeletu

Comment

• lenn17
      Jube Noob
      • Jul 2009
      • 163

Pole midagi näidata, aga sitaks plussis 1 aastaga madalatelt limiitidelt 115k eeku välja võtnud. Ja kui alustasin siis trio võrgus 3 kuuga 11k krooni NL5(praegu NL4) ja mõni üksik aken NL10met. Strateegia:

AA, KK <- preflop kõva tõste tõsted ees siis allinn flopis kui palju calle siis allinn või turnis. QQ kui flop madal sama teema. AK tõsteid ei reisinud aga kui Äss laual ja 1-1 siis sama et turniks allinni. AQ paugutasin vähem. Setmainisin 100% alla QQ paari, ei tõstnud nendega preflop alati limbi limp limp. Kaasa arvatud JJ mida ei tasuks ülemängida madalates limiitides, sest nad nagunii ei foldi. Teiseks kõik limpavad AK AQ AJ jne, mingi KQ KJ mängimine on surm, floppi tuleb K, mida algaja nomerlot teeb? kui ta seal tervet stacki ei kaota siis poole, aga on seda vaja? Mängida tuleb seal nutsi sest keegi ei foldi ja kõik slowtavad ja kõik tahavad floppi näha ja callida.

Mid positsioonist Axs kui tõsteid ees ei olnud limpasin. Masti ostuga mängisin nii ja naa kui selle sain. Käsi võis tulla mingi 100k selle 3 kuuga.

2 BRi ühe trios ja ühe unibetis 0llist ülesse ehitanud ja sitaks hooranud madalaid limiite. Aga mingi fancy game ei tööta seal. Ja veel vähem sobib algajatele. Seega pole mõtet neile seda soovitada.

Seleta, miks peaks ranka tabel sobima NL4jas ja 5s või 10mnes? Eriti võtame näiteks näitena nomerlot. Kas tema floppi mäng on nii skill?, eriti kui tal pole HUDi, eriti kui NL4jas slowtatakse kõike kõike kõike preflop. Me räägime ikkagi inimestest, kes alles alustavad, kes tahavad esimese raha teenida.

Ma võin öelda miks ranka tabel rokib +NL50mnes just eiriti. PF mingi 28% 10mne aknaga lastes saab blindidega niipalju raha et paha hakkab. Keegi ei slowta oma AK AQ. Keegi ei slowta midpos-button oma AA,KK,QQ jne.

Ning HU sng on tõesti nii microgamingu võrgus eriti kirve reikiga maksustatud.

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Algselt postitas lenn17
        Pole midagi näidata, aga sitaks plussis 1 aastaga madalatelt limiitidelt 115k eeku välja võtnud. Ja kui alustasin siis trio võrgus 3 kuuga 11k krooni NL5(praegu NL4) ja mõni üksik aken NL10met. Strateegia:

AA, KK <- preflop kõva tõste tõsted ees siis allinn flopis kui palju calle siis allinn või turnis. QQ kui flop madal sama teema. AK tõsteid ei reisinud aga kui Äss laual ja 1-1 siis sama et turniks allinni. AQ paugutasin vähem. Setmainisin 100% alla QQ paari, ei tõstnud nendega preflop alati limbi limp limp. Kaasa arvatud JJ mida ei tasuks ülemängida madalates limiitides, sest nad nagunii ei foldi. Teiseks kõik limpavad AK AQ AJ jne, mingi KQ KJ mängimine on surm, floppi tuleb K, mida algaja nomerlot teeb? kui ta seal tervet stacki ei kaota siis poole, aga on seda vaja? Mängida tuleb seal nutsi sest keegi ei foldi ja kõik slowtavad ja kõik tahavad floppi näha ja callida.

Mid positsioonist Axs kui tõsteid ees ei olnud limpasin. Masti ostuga mängisin nii ja naa kui selle sain. Käsi võis tulla mingi 100k selle 3 kuuga.

2 BRi ühe trios ja ühe unibetis 0llist ülesse ehitanud ja sitaks hooranud madalaid limiite. Aga mingi fancy game ei tööta seal. Ja veel vähem sobib algajatele. Seega pole mõtet neile seda soovitada.

Seleta, miks peaks ranka tabel sobima NL4jas ja 5s või 10mnes? Eriti võtame näiteks näitena nomerlot. Kas tema floppi mäng on nii skill?, eriti kui tal pole HUDi, eriti kui NL4jas slowtatakse kõike kõike kõike preflop. Me räägime ikkagi inimestest, kes alles alustavad, kes tahavad esimese raha teenida.

Ma võin öelda miks ranka tabel rokib +NL50mnes just eiriti. PF mingi 28% 10mne aknaga lastes saab blindidega niipalju raha et paha hakkab. Keegi ei slowta oma AK AQ. Keegi ei slowta midpos-button oma AA,KK,QQ jne.

Njah, endal nii häid tulemus pole ette näidata, nii et parem ei hakka targematega vaidlema.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Starsi NL2-5 ranka tabel mul töötas, aga ilmselt oli see heater, sest ei mänginud antud limiidis 100k käsi.
          Fullstacks have more fun.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Algselt postitas lenn17

Ma olen sellega 100% nõus Trio võrgus mängides. Seal võidetakse enamus potte ridade ja mastidega, missest et nupud on eelnevalt 5:1 sisse aetud. Targem on tõesti omada seal nutflushi kui AK-ga AQ käest valuet võtta.

Comment

• Karupee
              Julm Donk
              • Oct 2008
              • 54

NL 4-s 71k käsi VPIP 11.9 PFR 7.2 winrate 22 bb/100. Selline stiil toidab päris hästi.

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Pärast siinset arutelu ranka tabeli kasutegurist NL4 tasemel tõmbasin ennast märksa nitimaks, aga senine allakäik jätkus hoolimata. Jah, absoluutsummas on mõnekümne taala kaotus prügi, aga kui sendilauades mitmeid päevi järjest kaotan 500 käe kohta 1 kuni mitu buy-ini päevas, siis ajab meele mustaks küll.
                AK on minu jaoks nüüd asi, millega üldjuhul enne floppi all-in ei lähe, enne võiks lauast natuke abi juurde tulla.

Tõmban oma kuivetunud BRi triobetist välja ja saadan koos väikse lisaga PokerStarsi. Praegu Triost sel tasemel nagunii rakebacki ei saa, PSis on mind vähemalt boonus ootamas, mida lahti hoorata. Et kui mänguga olen kahjumis, siis ehk boonus päästab päeva. Esialgu alustan absoluutsest nullist ehk 0,01/0,02 rahalaudadest. Pole midagi teha, peab peeglisse vaatama ja tõdema, et donk peab olema seal, kus dongi koht.

Kui boonus hooratud, eks siis õunte pealt vaatab, kuidas ja kus edasi.

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Algselt postitas lenn17
                  Ranka tabel ei toimi madalates limiitides.
                  NL4,10 seal pole mõtet seda kasutada, trust me. Keegi tahab vaielda laske tulla ja lööge oma mega vägevad tulemused ette. Eriti tahaks näha kes ranka tabeli järgi NL4jas suudab üldse mingit profiti näidata.

Ja palun tõesti asi on rahas, mitte selles, et las poiss õpib kohe algusest peale õigesti mängima. Alates NL50nd tuleb ranka tabel mängu, kus tuleb teatav raha lihtsalt blindidena, mis on ka arvestatav, ning kus PF on oluliselt madalam.

Nomerlot, soovitan standard ABC tight ass nitti mängida, kindel garanteeritud raha, eriti madalatel limiitidel. Viska see ranka tabel seniks kõrvale ja proovi nitistuda ja nädalapärast on graafikik 5000 lisakäe kohta kohe kindlasti 10BI plussis
                  Ranka tabel toimib enim just mingi supermicros, mida edasi, seda vähem see toimima hakkab. Ja ma ei viitsi vaielda, sest see lihtsalt on nii.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

Algselt postitas -andres-
                    Ranka tabel toimib enim just mingi supermicros, mida edasi, seda vähem see toimima hakkab. Ja ma ei viitsi vaielda, sest see lihtsalt on nii.
                    nõus.. NL4 ja NL10 beatisin rämedalt 16bb/100'le jne 99% ranka tabeli järgi mängides.. ainuke vahe.. NL4's tegin raisesid 6bb + limperid tavapärase 4bb + limperid asemel

Comment

• dabljuu
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 494

PSis on mind vähemalt boonus ootamas, mida lahti hoorata. Et kui mänguga olen kahjumis, siis ehk boonus päästab päeva. Esialgu alustan absoluutsest nullist ehk 0,01/0,02 rahalaudadest. Pole midagi teha, peab peeglisse vaatama ja tõdema, et donk peab olema seal, kus dongi koht.

Kui boonus hooratud, eks siis õunte pealt vaatab, kuidas ja kus edasi.
                      plaan on ok, aga nii ütlen ette, et 0,1/0,2 sa punne eriti ei saa - samas soovitan rahulikult võtta, starsi sisse elada ja kui limiitides edasi jõuad siis tulevad need boonusepunnid täis ka, aega on kuus kuud, et võta rahulikult seda mängu

edu!

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Täitsa muhe pokkerimeelelahutus mu meelest

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Olen ikka lammas!

Ma olen ikka lammas mis lammas! Saatsin eile PS-i 100$, aga unustasin First Deposit Bonus koodi lisada. Miskipärast arvasin, et kuna ma korra juba olen sinna selle koodiga raha pannud (kolmes osas saab seda esimest deposiiti teha), siis läheb järgmine automaatselt ka boonuse alla.

Oeh! Saatsin supporti kirja, aga ega ma väga usu, et sealt midagi positiivset vastatakse. Siis peab ikka selle raha kusagil Full Tilti või 888.com tõstma, boonust on hädasti vaja.

Eile tegin üle pika aja siis PokerStarsis sessiooni. Kuna nende soft on nuts ja multitabling jõhkralt mõnusam kui Trios, siis sattusin hoogu ja vahepeal oli juba 10 lauda korraga kaskaadis lahti. See oli ilmselgelt liiga uljas, sest vigu tuli mitmeid sisse (foldisin pocket 9-9, kuna vaatasin kiiruga, et 9-6; foldisin turnil minraise peale 2 top paari; callisin turnis kahe paariga suurt tõstet, kuigi laualt oleks pidanud nägema, et tal flush käes)
                          Sellega seoses oli ka graafik väga laia amplituudiga (graafikut näidata ei saa, sest PT3 hakkas täna legendaarset "unable to connect database..." näkku panema).

Tegin 1500 kätt õhtuga, mis on minu rekord. Sõitsin väiksest miinusest kiirelt +12$ peale, aga lõpetasin ikka -6$.
                          Järeldus: kui oled loll, siis liiga palju laudu vaid võimendab su lollust.

Aga jube tight peab ikka olema, sest nad callivad kõigega kaasa, mis tähendab, et K-4o on neile nuts, rääkimata taskuässast, mis on royal nuts. Seega võid tulistada palju tahad, nad loodavad ikka riveri peale ning kuna neid callijaid on nii palju, siis klibakatega riveris hittimisi juhtub sagedamini kui tahaks.

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Re: Olen ikka lammas!

Ma olen ikka lammas mis lammas! Saatsin eile PS-i 100$, aga unustasin First Deposit Bonus koodi lisada. Miskipärast arvasin, et kuna ma korra juba olen sinna selle koodiga raha pannud (kolmes osas saab seda esimest deposiiti teha), siis läheb järgmine automaatselt ka boonuse alla.

Oeh! Saatsin supporti kirja, aga ega ma väga usu, et sealt midagi positiivset vastatakse. Siis peab ikka selle raha kusagil Full Tilti või 888.com tõstma, boonust on hädasti vaja.
                            Whoohoo, PS saatis just kirja, et nad panid mu deposiidi manuaalselt boonuse alla kehtima, seega mu motivatsiooniosuti grindida hakkas kohe punasesse peksma!

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Olen ikka donkey!

Krt, nii ilusasti hakkas rahamängu miinusgraafik sujuvalt üles kerkima täna ja siis ma lihtsalt vajutasin kõige valemal hetkel kogemata vale nuppu!

Üks jobu lükkas lambist ATs-ga preflop kogu buy-ini keskele ja mina oma QTs-ga, selle asemel et automaatset foldi vajutada, vajutan call nupule! Mingi ajulühis või ma ei tea mis see oli (mingi 6 lauda oli korraga lahti sel hetkel). Obv tuli lauda A ja ei midagi muud...
                              Nagu sellest veel vähe oleks, paar minutit hiljem ei lugenud ma korralikult lauda ja arvasin, et mu 2 top paari on hea küll, callisin all-ini rõõmsalt ära. Ja obv hakkasin nupud tema poole liikuma, sest tal oli riverist rida tulnud, millest ma lihtsalt mööda vaatasin. 2 paariga olen ma varemgi mitmeid ilusaid käsi välja maksnud, peab märke tegema omale.

tra, sellised debiilikuvead ikka veel, pärast 3 kuud pokkerisügamist, võttis isu nii ära, et panin kohe kõik lauad kinni ja ropendasin mõttes väga vängelt.

Lähen loen nüüd veidi raamatut, "No Limit Hold'em: theory and practice". See raamat on märksa arusaadavam kui Theory of Poker, sest kõik näited on ainult NL holdemist, mitte razz või draw või stud või hi-low või ma-ei-tea-mis-imeturakad.
                              Algteadmisi eeldatakse seal muidugi rohkem, seega peab vahel teise raamatusse ka kiikama, et basic üle lugeda.
                              Ja need oddsid panevad mul pea valutama. St ma saan oddside ideele pihta, aga praktikas oddside pidev kasutamine on ikka väga hämar maa veel...

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Re: Olen ikka donkey!

praktikas oddside pidev kasutamine on ikka väga hämar maa veel...
                                Proovi iga 1000 käe kohta vaadata läbi 20 kätt ja mõelda oddside üle. Kas mul on oddsid callida. Kui ma callin vastu oddse, kas ta maksab mulle pärast veel pool poti jne.
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...