MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic
Collapse
X
-
-
Re: Kalorite ja MTT grind.
Võrdlus vb isegi õige. Samas 10sed täpselt siuke faas ,kus tallides esmane õpe ära antud hobustele ja nüüd saavad esimese arusaamise mängust kus 3betitakse sitaks mida varasemalt pole näinud. Tegelt natuke pooliga rohkem tuttavaks saad,ei ole midagi rasket,vb hiiter ka villainitel rng-gaAlgselt postitas privador Vaata postitustKrt ma ma mängin 10 turkasi ja vaatan et seal kõvem tase kui wsopi telelauas! Ma ei saa aru, mdia nad seal teevad!Urmo hea stakiga 20 järgi, ilsmelt ka varsti tvlauas!
Comment
-
Mina tundsin et 5.50-11$ asemel võtsin 22-33$ siis vastased läksid 5x agressiivsemaksAlgselt postitas Söönlusikast Vaata postitustVõrdlus vb isegi õige. Samas 10sed täpselt siuke faas ,kus tallides esmane õpe ära antud hobustele ja nüüd saavad esimese arusaamise mängust kus 3betitakse sitaks mida varasemalt pole näinud. Tegelt natuke pooliga rohkem tuttavaks saad,ei ole midagi rasket,vb hiiter ka villainitel rng-ga
Comment
-
Ei ole nii hull see asi,äkki sa hakkasid hoopis 5x rohkem foldima ?Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustMina tundsin et 5.50-11$ asemel võtsin 22-33$ siis vastased läksid 5x agressiivsemaks
Comment
-
Ma hakkasin A high callima mingil 8862Q boaril reraise, bet bet et tal 54, 97,T9,75 ja igast muid bluffe aga pani rnr rnr masti hoopisAlgselt postitas Söönlusikast Vaata postitustEi ole nii hull see asi,äkki sa hakkasid hoopis 5x rohkem foldima ?
Comment
-
Ärme aja segamini proffesioonalse mängija ja elukutselise -ma siiski jään sinna viimasesse kategooriasse(vb ajas muutub kunagi). Aga lühike vastus on,ei olegi. Strat on nagunii erakasse minna kui miski häda ja maksta need 20-80 euri ja kiirelt saada esmane abi(mitte oodata 6-12 kuud,et mingile uuringule vajadusel saada). Teiseks mul sugulasi/tuttavaid ettevõtjaid,saab nö tööle minna :) -jama jh kui üleöö pimesoole oppi vaja ja 2 tonni peab välja käima... eks mida vanemaks saan,seda suurem tõenäosus,et lähen teen ergos kindlustuse.... tervisekassaga tundub väga -ev üle 200 kuus maksta. Korra mõtlesin töötukassase minna... a ma ei suudaks vist iga kuu onu raivo jutupliaats olla(vb samas kord kuus natuke juttu puhuda,et saada 200eur+ sub ei tundugi halb diil)Algselt postitas Mati1995 Vaata postitustsöönlusikast. professionaalse mängijana, millise süsteemiga on sul tagatud ravikindlustus?Last edited by Söönlusikast; 10.10.24, 05:56.
Comment
-
Ma poleks kuulnud kunagi kel oleks raha nõutud. Kunagi läksin perearsti juurde, ta vaatas arvutst, et mul pole kindlustist. Ütlesin, et võin proovide eest maksta. Siis rähmas käega...Ja kui mingi tõsine haigu-see ei tule üleöö-saab tööle vormistadaAlgselt postitas Söönlusikast Vaata postitustÄrme aja segamini proffesioonalse mängija ja elukutselise -ma siiski jään sinna viimasesse kategooriasse(vb ajas muutub kunagi). Aga lühike vastus on,ei olegi. Strat on nagunii erakasse minna kui miski häda ja maksta need 20-80 euri ja kiirelt saada esmane abi(mitte oodata 6-12 kuud,et mingile uuringule vajadusel saada). Teiseks mul sugulasi/tuttavaid ettevõtjaid,saab nö tööle minna :) -jama jh kui üleöö pimesoole oppi vaja ja 2 tonni peab välja käima... eks mida vanemaks saan,seda suurem tõenäosus,et lähen teen ergos kindlustuse.... tervisekassaga tundub väga -ev üle 200 kuus maksta. Korra mõtlesin töötukassase minna... a ma ei suudaks vist iga kuu onu raivo jutupliaats olla(vb samas kord kuus natuke juttu puhuda,et saada 200eur+ sub ei tundugi halb diil)
Comment
-
Nii ja naa, ma kukkusin õla paigast ära ja kuna kohe arstile ei läinud sest kindlustust ei olnud siis nüüd ongi eluks ajaks pekkis.Algselt postitas privador Vaata postitustMa poleks kuulnud kunagi kel oleks raha nõutud. Kunagi läksin perearsti juurde, ta vaatas arvutst, et mul pole kindlustist. Ütlesin, et võin proovide eest maksta. Siis rähmas käega...Ja kui mingi tõsine haigu-see ei tule üleöö-saab tööle vormistada
Kui oleks kohe läinud oleks taastus raviga saanud korda, ei oleks isegi oppi vaja olnud.Last edited by Kakahirmutis; 10.10.24, 08:13.
Comment
-
Surfasin netis ringi raamatupoes ,kas midagi uut põnevat tekkinud. Kahjuks kaua ei saanud otsida,sest nägin võimalust teha üks väga sügavamõtteline meem mida mõistab väga väike grupp eestlasi... arvan alla 100 isegi.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
See Mauri üritas minu chippe ka varastadaAlgselt postitas Söönlusikast Vaata postitustSurfasin netis ringi raamatupoes ,kas midagi uut põnevat tekkinud. Kahjuks kaua ei saanud otsida,sest nägin võimalust teha üks väga sügavamõtteline meem mida mõistab väga väike grupp eestlasi... arvan alla 100 isegi.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Mul oli nägudeks igasugu häid ideid(ei julge autoriõigustega liiga hulluks minna),ja oma meemikatsetused tooks mulle kindlasti tsiviilasjad kaasa ,kui neid liiga palju postitaks.Algselt postitas ranka Vaata postitustKusjuures see Ivari nägu võiks olla miski kiirlaenu pilt - "rahuolugarantii". Selline rahulolev nägu seal.
Comment

Comment