MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kalorite ja MTT grind.

Viirusepoiss kallal ,nii et pole mänginud/trennis käinud/üleüldse midagi produktiivset teinud eelmise nädala lõpust...aga siiski astusin kaalule ,mingi valemiga on läinud 1.5kg,mida ma üldse ei oodanud.... ei olnud vist suurim paipoiss ,ainuüksi õllesid läks kõrist alla 2000cal jagu eelmine nädal,aga tõesti päevabaasist üle ei läinud-ju see loeb niivõrd palju(praegune siis 116.8kg-eelmine 118.3kg). Oli olukord ka siin kunagi kui käisin pikka päeva tallinnas asju ajamas ja tagasiteel kõht korises ning ainuke variant oligi statoil(loe kui sirkel ka vms).
    Ma eelnevalt ei teadnud,et on siuke sait nagu www.nutridata.ee kus saab mingeid random toidukaloreid kätte(ma eeldan,et saad ligikaudseltki õige vastuse) . Mina sealt oma kaheraudse kätte igatahes sain ja lasin ainult tilga majoneesi panna ja ei pidanudki kohukesi näost sisse panema (pakenditoodetega lihtne calorid kirja saada).
    Ainuke mida pikisilmi ootan,et näeks juba riiete pealt/peeglist tulemusi. Ega kg juba piisavalt läinud,et võiks ju.... aga ei märka,eks treener ka ütles,et enne läheb mu seest see kaal(mida iganes see ei tähenda,ju miski tõmbab kokku ja rasv organite ümber äkki ??) Üks võimalus muidugi,et keegi kes mind igapäevaselt ei näe-nende silmale vb olen alla võtnud. Ainuke mida märkan väga selgelt on see,et jõuan rohkem... kuna see peresõbralik foorum,siis ei maini mida. Samuti suudan slaavi kükki pikalt teha kui lapsega satun mänguväljakule...ilma täistallata veel,aga areng ikka eelneva 0-i pealt.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Oli olukord ka siin kunagi kui käisin pikka päeva tallinnas asju ajamas ja tagasiteel kõht korises ning ainuke variant oligi statoil(loe kui sirkel ka vms).
      Kõik muu on andestav ja arusaadav, kuid minu hinnangul sellise järeleandmise tegemine on suisa lubamatu!

Isegi, kui soovid end sellega, kuidagi ära rääkida prahti sööma, siis tee endaga sel hetkel kokkulepe, et nii kui Tartu jõuad, lähed sööd "Pahades poiste" ühe Viinišnitšli kartulitega.

Kui ka seda kokkulepet teha ei taha, siis peatu kuskil esimese poe juures, võta poest ühed head Ukraina kurgid ja kõige madalama kalorsusega singiviilud ning pead järgmise tunni vastu.

Need tanklatoidud (ja ka muud paberkotitoidud) ei ole absoluutselt mingi toit ja lisaks ei täida ka meelelahutuslikku patupäeva eesmärki. Enne hambad ristis talu kasvõi väga tühja kõhtu, luues endaga salakokkuleppeid, kui seda jama.

Ütleksin veel niipalju, et need tanklatoidud ei ole isegi sõjaajatoidud. Nad lihtsalt ei kõlba süüa.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ainuke mida märkan väga selgelt on see,et jõuan rohkem... kuna see peresõbralik foorum,siis ei maini mida. Samuti suudan slaavi kükki pikalt teha kui lapsega satun mänguväljakule...ilma täistallata veel,aga areng ikka eelneva 0-i pealt.
        Kui ma 97kg => 90kg, siis ma ei absoluutselt ei näinud ühtegi tulemust. Ei tundnu ka. Riided olid nagu riided ikka - vahest pitsitasid rohkem, vahest vähem. Ka enestundes polnud erilist vahet. Kuid 90kg => 80kg, sealt juba hakkas vahe tulema.

Ja ma arvan, et see ülemisel poolel vahe tundmist ei olnud seepärast, et ka 90kg oli nii tugev ja ebatervislik ülekaal, et rasv ei ole kogunenud enam ainuüksi kehale, vaid mujale (kasvõi topelt - ja kolmekordsed lõuad), mis ei anna enam tunda riietes ja kehal.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Kõik muu on andestav ja arusaadav, kuid minu hinnangul sellise järeleandmise tegemine on suisa lubamatu!

Isegi, kui soovid end sellega, kuidagi ära rääkida prahti sööma, siis tee endaga sel hetkel kokkulepe, et nii kui Tartu jõuad, lähed sööd "Pahades poiste" ühe Viinišnitšli kartulitega.

Kui ka seda kokkulepet teha ei taha, siis peatu kuskil esimese poe juures, võta poest ühed head Ukraina kurgid ja kõige madalama kalorsusega singiviilud ning pead järgmise tunni vastu.

Need tanklatoidud (ja ka muud paberkotitoidud) ei ole absoluutselt mingi toit ja lisaks ei täida ka meelelahutuslikku patupäeva eesmärki. Enne hambad ristis talu kasvõi väga tühja kõhtu, luues endaga salakokkuleppeid, kui seda jama.

Ütleksin veel niipalju, et need tanklatoidud ei ole isegi sõjaajatoidud. Nad lihtsalt ei kõlba süüa.
          Ma ikka mõni hommik telllin olerexist pannkooke ja kohvi, päris hea on. Hot dogid on nagu pappi näriks.

Kuigi tavapärane hommikusöök ~60g pudru(kuivkaal) + 0,5L piima/proteiini sheiki täidab palju paremini.
          Last edited by Kakahirmutis; 16.10.24, 08:49.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Ja ka kolmas kommentaar. See, et sul kaal kukkus, võib olla väga kõva märk sellest, et asi on hakanud tööle.

Kaalulangetus ei ole päris sprint, vaid pigem süsteemimuutus, nagu suure tankerlaeva peatamine ja ümberkeeramine. See peatuseaeg kui ka manöövrialustamine võtab väga palju aega ja selliselt, et õieti alguses ei märkagi, et hoog hakkab raugema.

Seega võivad olla esimesed juurikad juba näha. Ärme hõiska enne õhtud, aga midagi on vist idanema läinud....

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Ma tagantvaates unustasin jh,et prismad ju 24/7 . Ma veel vanakooli mõtlemisega,et kell 1 öösel toidupoed ikka kinni...tartu jõudes ka kell 3 öösel oli pahapoiss kinni vast. Ega see pahapoisi viini snitsel pagana hea küll,aga me kõik ju teame,et see fritüüritud(loe kui immutatud õlis.
              Eks õpime vigadest ,seekord pääsesin tagajärgedest ja pole rämpsu sisse peale selle pannud.(tagajärg olekski hammas verele saada rämpsu peale )

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                Ma ikka mõni hommik telllin olerexist pannkooke ja kohvi, päris hea on. Hot dogid on nagu pappi näriks.
                Kindlasti nad on head, sest muidu neid müüdaks. Iseasi, kas nad ka söögikõlbulikud on või õigemini "söögikõlbulikud". Kõike, mida saab suhu panna ja isegi alla neelata, tegelt ei tasuks suhu panna ja ka veel vähem alla neelata ??

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Nikotiini patju proovisin ka maha jätta jälle ,no ei saa sellest sitasest 3ndast päevast kaugemale... ei teagi kas 4ndal päeval ootaks vikerkaar ja kullakangid,aga panen eesmärgiks järgmine kord 4 päeva vastu pidada ja ei hakkagi kõrgemalt sihtima.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Nikotiini patju proovisin ka maha jätta jälle ,no ei saa sellest sitasest 3ndast päevast kaugemale... ei teagi kas 4ndal päeval ootaks vikerkaar ja kullakangid,aga panen eesmärgiks järgmine kord 4 päeva vastu pidada ja ei hakkagi kõrgemalt sihtima.
                    :D Standard. Väga tuttav ja äravahetamiseni sarnane olukord.

Aga midagi pole teha. Mingit viha, masendust või alla andmist ära tunne. Lihtsalt võta pool naljaga, et seekord ei õnnestunud ja jätkad ning kunagi ikka õnnestub.

Iga üritamine on nagu +EVga sisse minemine turniirile ja ei peagi iga kord võitma.

Teine kord, kui tuju, proovid uuesti ja, kui ka siis kukud - kordad. Ühe korra kõik kaardid hästi välja mängivad ja saadki hakkama.

Kuid veelkord toonitaks seda, et mitteõnnestumise korral ma end halvasti ei tunneks. Pigem iga kord, kui olid 24 tundi ilma, oli võit - suur võit ja kõige suurem algus tehtud.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Mina olen oma teekonnaga saanud sinistest odensitest (üpris kange) kuni lahja velo ja kõige lahjem poe veip. Ehk kuu ajaga olen nikotiini kogust 3x langetanud. Aga edasine tundub nagu veidi võimatu kuna nii palju kohti käia, turnasi pelada, õlut juua

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Mina olen oma teekonnaga saanud sinistest odensitest (üpris kange) kuni lahja velo ja kõige lahjem poe veip. Ehk kuu ajaga olen nikotiini kogust 3x langetanud. Aga edasine tundub nagu veidi võimatu kuna nii palju kohti käia, turnasi pelada, õlut juua
                        Ma enda arust teengi kõige lahjemat velo,mida konsumis/grossis leiab. Ükskord lasin endale ette näidata menüüd. Alla 3 tärni ei leidnud,vb selleks peab juba ekstra veibipoodi minema.
                        Edit ongi mul sinine lol,aga neid siniseid ka erinevaid. Velo kogu aeg muudab pakendit.
                        Panin extra kardinad ette,et ranka ei hakkaks oma musta maagiaga tegelema.
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                        Last edited by Söönlusikast; 16.10.24, 13:13.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ma enda arust teengi kõige lahjemat velo,mida konsumis/grossis leiab. Ükskord lasin endale ette näidata menüüd. Alla 3 tärni ei leidnud,vb selleks peab juba ekstra veibipoodi minema.
                          Edit ongi mul sinine lol,aga neid siniseid ka erinevaid. Velo kogu aeg muudab pakendit.
                          Panin extra kardinad ette,et ranka ei hakkaks oma musta maagiaga tegelema.
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          Küüned lõigatud. Väga hea. Heldad sokid tumeda osaga. Hea maitse. Sõrmed alles. Saekaatris pole töötanud. Mis veel?

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Küüned lõigatud. Väga hea. Heldad sokid tumeda osaga. Hea maitse. Sõrmed alles. Saekaatris pole töötanud. Mis veel?
                            Väheke kallima otsa sokid kui tavaline friendsi 5pack. Telekas ka seina külge riputatud.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Väheke kallima otsa sokid kui tavaline friendsi 5pack. Telekas ka seina külge riputatud.
                              Kardinad et keegi aknast kaarte ei vaataks

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Kardinad et keegi aknast kaarte ei vaataks
                                Lihtsam oleks mulle pahavara saata. Aknast oleks vaja vist james webbi teleskoopi ,kui midagi näha tahaks.

Comment

Working...