MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kalorite ja MTT grind.

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Mis turkast jutt?
    Kiire otsing :

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Krt ma ma mängin 10 turkasi ja vaatan et seal kõvem tase kui wsopi telelauas! Ma ei saa aru, mdia nad seal teevad!Urmo hea stakiga 20 järgi, ilsmelt ka varsti tvlauas!
      Võrdlus vb isegi õige. Samas 10sed täpselt siuke faas ,kus tallides esmane õpe ära antud hobustele ja nüüd saavad esimese arusaamise mängust kus 3betitakse sitaks mida varasemalt pole näinud. Tegelt natuke pooliga rohkem tuttavaks saad,ei ole midagi rasket,vb hiiter ka villainitel rng-ga

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Aa 2024 WSOP Europe

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Võrdlus vb isegi õige. Samas 10sed täpselt siuke faas ,kus tallides esmane õpe ära antud hobustele ja nüüd saavad esimese arusaamise mängust kus 3betitakse sitaks mida varasemalt pole näinud. Tegelt natuke pooliga rohkem tuttavaks saad,ei ole midagi rasket,vb hiiter ka villainitel rng-ga
          Mina tundsin et 5.50-11$ asemel võtsin 22-33$ siis vastased läksid 5x agressiivsemaks

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Mina tundsin et 5.50-11$ asemel võtsin 22-33$ siis vastased läksid 5x agressiivsemaks
            Ei ole nii hull see asi,äkki sa hakkasid hoopis 5x rohkem foldima ?

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Ei ole nii hull see asi,äkki sa hakkasid hoopis 5x rohkem foldima ?
              Ma hakkasin A high callima mingil 8862Q boaril reraise, bet bet et tal 54, 97,T9,75 ja igast muid bluffe aga pani rnr rnr masti hoopis

Comment

• Mati1995
                Julm Donk
                • Aug 2024
                • 45

söönlusikast. professionaalse mängijana, millise süsteemiga on sul tagatud ravikindlustus?

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                  söönlusikast. professionaalse mängijana, millise süsteemiga on sul tagatud ravikindlustus?
                  Ärme aja segamini proffesioonalse mängija ja elukutselise -ma siiski jään sinna viimasesse kategooriasse(vb ajas muutub kunagi). Aga lühike vastus on,ei olegi. Strat on nagunii erakasse minna kui miski häda ja maksta need 20-80 euri ja kiirelt saada esmane abi(mitte oodata 6-12 kuud,et mingile uuringule vajadusel saada). Teiseks mul sugulasi/tuttavaid ettevõtjaid,saab nö tööle minna :) -jama jh kui üleöö pimesoole oppi vaja ja 2 tonni peab välja käima... eks mida vanemaks saan,seda suurem tõenäosus,et lähen teen ergos kindlustuse.... tervisekassaga tundub väga -ev üle 200 kuus maksta. Korra mõtlesin töötukassase minna... a ma ei suudaks vist iga kuu onu raivo jutupliaats olla(vb samas kord kuus natuke juttu puhuda,et saada 200eur+ sub ei tundugi halb diil)
                  Last edited by Söönlusikast; 10.10.24, 05:56.

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Ärme aja segamini proffesioonalse mängija ja elukutselise -ma siiski jään sinna viimasesse kategooriasse(vb ajas muutub kunagi). Aga lühike vastus on,ei olegi. Strat on nagunii erakasse minna kui miski häda ja maksta need 20-80 euri ja kiirelt saada esmane abi(mitte oodata 6-12 kuud,et mingile uuringule vajadusel saada). Teiseks mul sugulasi/tuttavaid ettevõtjaid,saab nö tööle minna :) -jama jh kui üleöö pimesoole oppi vaja ja 2 tonni peab välja käima... eks mida vanemaks saan,seda suurem tõenäosus,et lähen teen ergos kindlustuse.... tervisekassaga tundub väga -ev üle 200 kuus maksta. Korra mõtlesin töötukassase minna... a ma ei suudaks vist iga kuu onu raivo jutupliaats olla(vb samas kord kuus natuke juttu puhuda,et saada 200eur+ sub ei tundugi halb diil)
                    Ma poleks kuulnud kunagi kel oleks raha nõutud. Kunagi läksin perearsti juurde, ta vaatas arvutst, et mul pole kindlustist. Ütlesin, et võin proovide eest maksta. Siis rähmas käega...Ja kui mingi tõsine haigu-see ei tule üleöö-saab tööle vormistada

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Ma poleks kuulnud kunagi kel oleks raha nõutud. Kunagi läksin perearsti juurde, ta vaatas arvutst, et mul pole kindlustist. Ütlesin, et võin proovide eest maksta. Siis rähmas käega...Ja kui mingi tõsine haigu-see ei tule üleöö-saab tööle vormistada
                      Nii ja naa, ma kukkusin õla paigast ära ja kuna kohe arstile ei läinud sest kindlustust ei olnud siis nüüd ongi eluks ajaks pekkis.

Kui oleks kohe läinud oleks taastus raviga saanud korda, ei oleks isegi oppi vaja olnud.
                      Last edited by Kakahirmutis; 10.10.24, 08:13.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Surfasin netis ringi raamatupoes ,kas midagi uut põnevat tekkinud. Kahjuks kaua ei saanud otsida,sest nägin võimalust teha üks väga sügavamõtteline meem mida mõistab väga väike grupp eestlasi... arvan alla 100 isegi.
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Surfasin netis ringi raamatupoes ,kas midagi uut põnevat tekkinud. Kahjuks kaua ei saanud otsida,sest nägin võimalust teha üks väga sügavamõtteline meem mida mõistab väga väike grupp eestlasi... arvan alla 100 isegi.
                          See Mauri üritas minu chippe ka varastada

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

On jah. See sama Mauri ju tahtis Ivarilt ka varastada, aga sai bottom paariga (A5) snap calli.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Kusjuures see Ivari nägu võiks olla miski kiirlaenu pilt - "rahuolugarantii". Selline rahulolev nägu seal.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Kusjuures see Ivari nägu võiks olla miski kiirlaenu pilt - "rahuolugarantii". Selline rahulolev nägu seal.
                                Mul oli nägudeks igasugu häid ideid(ei julge autoriõigustega liiga hulluks minna),ja oma meemikatsetused tooks mulle kindlasti tsiviilasjad kaasa ,kui neid liiga palju postitaks.

Comment

Working...