MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kalorite ja MTT grind.

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    keegi võiks mulle öelda, mida ma optibeti käte allalaadimisel valesti tegin-pt4 ütleb -100% roi, kõik turnad 0. Ainuke mis ise tähele panen on , et 0 tournament summariet tulnud.
    Nime pead kuhugi sisestama äkki

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Nime pead kuhugi sisestama äkki
      Plja muidugi, spasibo tovarits hirmutis

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

keegi võiks mulle öelda, mida ma optibeti käte allalaadimisel valesti tegin-pt4 ütleb -100% roi, kõik turnad 0. Ainuke mis ise tähele panen on , et 0 tournament summariet tulnud.
        Ma ei ole turkadega kursis, kuid pakun, et pead turkade tulemused käsitsi sisestama. Selleks PokerTrackeris Results vahelehel vajutades nupul "Edit Tournament Results".

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Plja muidugi, spasibo tovarits hirmutis
          Promljema njetu

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Viskan esimesed mõtted hrc(holdem resource calc)-st. Mälu pole enam 20 aastase oma.. see selgeks saanud. Juba esimene olukord ära olnud,kus hommikul vaatasin mingit 5 handed ft olukorda(ärme unusta ,et ma mängin urkasaite päeval,ehk siis ft on mul tihe nähtus) ja lõunal oli väga sarnane setup stackide osas ja olin lost co vs bb-jam(käed ei oma tähtsust isegi mu sisulisele mõttele). Pole tupictee ,aga kas eales mul asja palju kõrgemale ,kui asjad mida ma 20a-na oleks mäletanud lihtsalt korra peale vaadates nüüd ei püsi peas...Üks variant loobuda täielikult alkoholist,vb annab nats mäluev-d(mingi 2-3x nädalas võtan 3 õlut ,mida kindlasti tervisearengu inst. ei kiidaks heaks). Nikotiini osas pole õrna aimugi kas lisaks ev-d kui loobuks-kindlasti vähendaks mõne vähivormi riski vähemalt ja säästaks 200 euro jagu kulu kuus,mida võiks kasvõi mindset coachi alla pigem panna. Lihtsalt tahtsin selle siia kirja panna,kuna see ikkagi päevik ja tore ju lugeda kui realiseeruks midagi suuremat ja uhkusega tagasi vaadata.
            Last edited by Söönlusikast; 06.10.24, 22:02.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Viskan esimesed mõtted hrc(holdem resource calc)-st. Mälu pole enam 20 aastase oma.. see selgeks saanud. Juba esimene olukord ära olnud,kus hommikul vaatasin mingit 5 handed ft olukorda(ärme unusta ,et ma mängin urkasaite päeval,ehk siis ft on mul tihe nähtus) ja lõunal oli väga sarnane setup stackide osas ja olin lost co vs bb-jam(käed ei oma tähtsust isegi mu sisulisele mõttele). Pole tupictee ,aga kas eales mul asja palju kõrgemale ,kui asjad mida ma 20a-na oleks mäletanud lihtsalt korra peale vaadates nüüd ei püsi peas...Üks variant loobuda täielikult alkoholist,vb annab nats mäluev-d(mingi 2-3x nädalas võtan 3 õlut ,mida kindlasti tervisearengu inst. ei kiidaks heaks). Nikotiini osas pole õrna aimugi kas lisaks ev-d kui loobuks-kindlasti vähendaks mõne vähivormi riski vähemalt ja säästaks 200 euro jagu kulu kuus,mida võiks kasvõi mindset coachi alla pigem panna. Lihtsalt tahtsin selle siia kirja panna,kuna see ikkagi päevik ja tore ju lugeda kui realiseeruks midagi kunagi suuremat ja uhkusega tagasi vaadata.
              Palju enne pokkeriõppega tegelesid? Mõtlen intensiivse õppega? Või pigem intertsis mäng?

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Palju enne pokkeriõppega tegelesid? Mõtlen intensiivse õppega? Või pigem intertsis mäng?
                Jupiti . Tallis olles sai iga päev 1-2h ikka midagi tehtud. Aga jh sellist asja pole olnud,et hommikust õhtuti istun gtows ja annan kuuma. Sellist asja ei hakka ka olema arvatavasti.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Jupiti . Tallis olles sai iga päev 1-2h ikka midagi tehtud. Aga jh sellist asja pole olnud,et hommikust õhtuti istun gtows ja annan kuuma. Sellist asja ei hakka ka olema arvatavasti.
                  Viis korda meelde tulnud ja viis korda unustanud vastata. Vastan kohe ära enne, kui jälle unustan.

Küsisin seda seepärast, et äkki ei ole mälu halvemaks läinud, vaid enne oli mälu treenitum.

Mina seda omal küll tunnetan, kuid alles praegu, sest inimene on loom, mis harjub kõigega.

Teisisõnu. Võta aju, kuidas tahad - kas vaimset võimet või füüsilist lihast, kuid nagu igale võimele ja lihasele, selle pidev kasutamine arendab seda ja mitte kasutamine taandarendab. Loe raamatuid ja avastad, et lugemine muutub kiireks - vaimne võime. Tõsta raskusi ja näed, et suudad üha raskemaid ja raskemaid raskusi tõsta. Lihas areneb. Ära enam tee. Lihas ja võime taandareneb.

Kui ma nüüd uuesti pokkerit hakkasin mängima ja sellest rohkem mõtlema. Tunnistan. Mõtlen liiga palju juba sellest - ei möödu isegi tundigi, siis tunnen ka ühtlasi seda, et ma olen vaimselt võimekam.

Ma päriselt tunnen "aju" ja see on äravahetamiseni sarnane tunne, mis oli kunagi ammu, kui ka pokkerit tugevalt õppisin. Ja seda ei saaks ma enne aru, kui ei oleks vahepeal seda perioodi, kus need võimed kadusid, kuna ei kasutanud nii intensiivselt ja igapäevaselt aju seda osa.

Võib-olla sama teema on ka sul? Lihtsustalt. Mälu on sul täpselt sama nagu sa oled selle loodusega kaasa saanud, kuid vahepeal, tänu intensiivsele õppele arengule arendasid selle võime ka suureks ja tugevaks, kuid nüüd oled selle kaotanud ja seetõttu on sul võrdlusmoment, et enam mälu pole enam nii hea. Tegelt on sama hea, kui kogu aeg olnud, aga vahepeal tänu treeningutele oli parem.

Minu mõtted.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Viis korda meelde tulnud ja viis korda unustanud vastata. Vastan kohe ära enne, kui jälle unustan.

Küsisin seda seepärast, et äkki ei ole mälu halvemaks läinud, vaid enne oli mälu treenitum.

Mina seda omal küll tunnetan, kuid alles praegu, sest inimene on loom, mis harjub kõigega.

Teisisõnu. Võta aju, kuidas tahad - kas vaimset võimet või füüsilist lihast, kuid nagu igale võimele ja lihasele, selle pidev kasutamine arendab seda ja mitte kasutamine taandarendab. Loe raamatuid ja avastad, et lugemine muutub kiireks - vaimne võime. Tõsta raskusi ja näed, et suudad üha raskemaid ja raskemaid raskusi tõsta. Lihas areneb. Ära enam tee. Lihas ja võime taandareneb.

Kui ma nüüd uuesti pokkerit hakkasin mängima ja sellest rohkem mõtlema. Tunnistan. Mõtlen liiga palju juba sellest - ei möödu isegi tundigi, siis tunnen ka ühtlasi seda, et ma olen vaimselt võimekam.

Ma päriselt tunnen "aju" ja see on äravahetamiseni sarnane tunne, mis oli kunagi ammu, kui ka pokkerit tugevalt õppisin. Ja seda ei saaks ma enne aru, kui ei oleks vahepeal seda perioodi, kus need võimed kadusid, kuna ei kasutanud nii intensiivselt ja igapäevaselt aju seda osa.

Võib-olla sama teema on ka sul? Lihtsustalt. Mälu on sul täpselt sama nagu sa oled selle loodusega kaasa saanud, kuid vahepeal, tänu intensiivsele õppele arengule arendasid selle võime ka suureks ja tugevaks, kuid nüüd oled selle kaotanud ja seetõttu on sul võrdlusmoment, et enam mälu pole enam nii hea. Tegelt on sama hea, kui kogu aeg olnud, aga vahepeal tänu treeningutele oli parem.

Minu mõtted.
                    Jah täitsa võimalik ja eks saab mõne kuu pärast võrdlusmomenti mõelda.Vana intensiivsust küll tagasi ei taha,see oli kohati läbipõletav. Ega enam ei saagi ,kui laps ka. 6-7 päeva oli gene,õhtuti oli seminar/gtow grind,siis vahel veel 1:1 coach. Magama läksid siis ka mõtlesid pokkerist tunnike. Muud nagu polnudki elus. On muidugi 10x hullemaid loomi pokkeris,aga psühhi juures ka ei taha lõpetada ...

Edit : see intensiivsus samas tahab iseenesest vägisi tagasi tulla, vb hrc nii uus ja põnev asi minu jaoks(just see iseseisev mässamine) ..ja aja jooksul see hype jääb natuke väiksemaks.
                    Last edited by Söönlusikast; 07.10.24, 16:39.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Proovin siin juba nädal teha MTT-si 5-50 buy in. Väike downswing siin jälle tulemas.
                      Kolisin gg-st ühte urkatuppa(nime ei tahas öelda) rb selline kuni 100%. MTT kuni 100 inimest.
                      Netis mul tundub, et on väga oluline kas oled "tsoonis". Ma ei ütleks et tilt, aga kohati avaldub see mitetsoonis olemine halvasizinguga blufid, kerglased callid jne
                      Nt tänased käed
                      Kerglane call
                      Avan 30bb AT btn. Flop T42 panen pool panka, SB callib bb foldis pre juba. turn 6. Uuesti pea pool panka call, river 5. Donkab ise nüüd pool panka välja.Mis on minu kiire mõte, ah donkab QT for blockbet vms callin 45s. Talle siis turni tuli ka mastiost.Lihtsalt maksan neid riveri donbettekinni ja alti showdonil kaotan
                      Teine käis5 handed. utg avab eff umbes 25bb. Ma callin 99 järgi. Button jammib 25bb. utg fold, ma jälle mõtlen, ah mingi aq-ak CALL, KK ja gg. Pärast vaatan, krt mul ju note ta kohta, et nit jne...
                      Kui ma oleks tsoonis, siis sellsieid kerglaseid calle ei teeks

Tahaks nagu lowstakesMTT-si beatima hakata. Aeg ajalt hea prgresi vaadata see aitab kuidagi "tsooni"tagasi saada.
                      Last edited by privador; 08.10.24, 09:13.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

unustasin kaalu lisada eilsest. 118.3 ehk siis kadu "massiivsed" 300 grammi nädalaga.
                        Üks õhtu sai kindlalt (teadmata koguses) kaloritest tublisti üle mindud ühel istumisel, rohkem enne 1 novembrit sellist nalja plaanis pole , kui on ämma sünnipäeva pidustused lausa 2 päeva, kuskil mõisas vms(täpselt kursis pole) aga menüüs oli ka mingi pruulikoja külastamine....

Trenni osas juba flirtisin pühap mõttega, et minna 4s kord nädala jooksul-õnneks ikka rääkisin end välja sellest mõttest, vb imelik nii seda sõnastada, aga keha ütles "ära palun mine, muidu on tupictee ka varsti sellest suurest tuhinast ".
                        Hrc grind algas suht nõrgalt eelkõige puuduvate oskuste tõttu navigeerimaks programmis kiirelt, palju oleks abi sellest kui mängiks saitidel kust saab otse copy pasteda HH-d , praegu lasen nagu kilplane gyasoga prnt screene. Hommikuks oli oma 20+ tabi valmis pandud presession ajutreeninguks , kuni misclickisin ristist rõõmsalt kinni (loodetavasti gyazosse sisse logides kõik alles ikka, sest "reopen all closed tabs vms" ma vajutada ei julgenud). Umbes samal hetkel ärkas veel naine, et yo kunagi vaba päeva ka teen ve, et oleks vaja seda-teist-kolmandat..........kümnendat asja teha ja shopata jne jne. Ehk siis polnud ei hrc-d , ega sessi win-win. Õnneks leidsin kiired 5 minutit siia kirjutada ja palun mitte heitida , kui kuskil ala 10 lauset ilma puntki, või komata- ei ole aega vaadata.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

300g nädalaga on siiski väga hea tulemus. See sisuliselt tähendab seda, et seitsmest päevast oled neli olnud "normaalne" neljaline ja kolmel tubli viieline ning kuu lõikes on see kilogramm kadu.

Ja seda kadu ei saa panna nii, et nüüd aasta lõikes on 12kg. Ei ole. Kui see 1KG on iga kuu, siis reaalsuses on see aastas oluliselt rohkem. Seda põhjusel, et sellisel juhul saavutad elustiili, kus pigem hakkab kuus 2-3kg lihtsalt "märkamata" minema, ja koos pingutusega rohkemgi.

Seega minu arvates on see massiivne langus, kui see saab olema järjepidev. Väga massiivne.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ja nahhui neid punkte ei pane lausetesse. Õigekirjale võisk vähemalt natukenegi tähelepanui pöörata. Kopp eest sellest kribupasakirjast, s

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Eks jah see raks ekui oled miljonär olnud ja peab jälle lowstakeists alustama. Paljudel tundub juba igast stakesist alla minek freeroll. Rääksiime leping optibetga lõppes ja ootab väljakutseid! Kui Ranka hirmsa sponsorlepingu teeb saab ta siia punti.iccc

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Eks jah see raks ekui oled miljonär olnud ja peab jälle lowstakeists alustama. Paljudel tundub juba igast stakesist alla minek freeroll. Rääksiime leping optibetga lõppes ja ootab väljakutseid! Kui Ranka hirmsa sponsorlepingu teeb saab ta siia punti.iccc
                                vale päevik vist :D ma pole miljonär olnud, optibetiga koostööd ka pole pakutud. Ranka ka midagi sponsorlepingust minuga pole rääkinud

Comment

Working...