MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kalorite ja MTT grind.

Algselt postitas privador Vaata postitust
    Eks jah see raks ekui oled miljonär olnud ja peab jälle lowstakeists alustama. Paljudel tundub juba igast stakesist alla minek freeroll. Rääksiime leping optibetga lõppes ja ootab väljakutseid! Kui Ranka hirmsa sponsorlepingu teeb saab ta siia punti.iccc
    Sina ju hittisid alles bombays. Lehvita oma sajaseid.

E: Muidu nats vale päevik kah, aga poogen. Söönlusikast tahtiski nats trähvikut siia.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Sina ju hittisid alles bombays. Lehvita oma sajaseid.

E: Muidu nats vale päevik kah, aga poogen. Söönlusikast tahtiski nats trähvikut siia.
      traffic võiks pulma tulla tasuta. Ei teagi kuidas see vaimselt mõjub, kui miljokast(vähemalt paberil) peab alla tulema micro/lowstakesi. Ei ole vist võrreldav tavalise bustosse minekuga mõne kilose rolliga.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        traffic võiks pulma tulla tasuta. Ei teagi kuidas see vaimselt mõjub, kui miljokast(vähemalt paberil) peab alla tulema micro/lowstakesi. Ei ole vist võrreldav tavalise bustosse minekuga mõne kilose rolliga.
        Isegi, kui kasiino pakub sulle diili, et pane kogu oma roll ruletis punasele ja selliselt, et ta kleebib ruletirattal kõik mustad kinni ja jätab ainult punased ning nulli, tuleks mõelda välja vastus küsimusele, et mis siis saab, kui see null tuleb.

Kui seda vastust ei ole välja mõeldud, on vaatamata väga suurele +EV-le, tegu siiski hasartmängurluse, rumaluse ja suure ülbusega eiramaks matemaatikat ning tuleviku võimalusi.

See on midagi sama, et suitsetaja, kes saab kopsuvähi, ei tohiks hakata vinguma selle üle, et miks mina või "ei tea, kuidas see vaimsel mõjub".

Enne suitsu läitmist peaks sellele küsimusele olema juba vastus olemas olema - sain statistikaks.

EDIT: Ja kokkuvõttes. Mis seal rahast. Teenitakse uus. Aga suitsetades uut võimalust elus ei saa, sest elame korra.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Enne suitsu läitmist peaks sellele küsimusele olema juba vastus olemas olema - sain statistikaks.
          Sellel teemal mingi uuring tehtud(sisu polnud suitsetamine,vaid üleüldiselt miks inimesed ke***d oma tulevikku,või miks ei suuda säästa jne jne) . Krt kahju ,et ei mäleta täpselt, aga lühidalt näidati osalistele endast 10 või 20 aastat vanemaks tuunitud pilte ja 0 reaktsiooni. Täpselt nii väljendub see ka elus- miks ma pean pingutama täna/loobuma millestki mingi 5a vanema mina pärast-see on keegi võõras keda ma ei tunne. Kes suudab suhestuda oma "tuleviku mina-ga" ,see teeb ka täna õigemad valikud.
          Last edited by Söönlusikast; 08.10.24, 13:27.

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Sellel teemal mingi uuring tehtud(sisu polnud suitsetamine,vaid üleüldiselt miks inimesed ke***d oma tulevikku,või miks ei suuda säästa jne jne) . Krt kahju ,et ei mäleta täpselt, aga lühidalt näidati osalistele endast 10 või 20 aastat vanemaks tuunitud pilte ja 0 reaktsiooni. Täpselt nii väljendub see ka elus- miks ma pean pingutama täna/loobuma millestki mingi 5a vanema mina pärast-see on keegi võõras keda ma ei tunne. Kes suudab suhestuda oma "tuleviku mina-ga" ,see teeb ka täna õigemad valikud.
            Kuradi kas ma üldse elangi 20 aastat veel

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Kuradi kas ma üldse elangi 20 aastat veel
              Siis võiks ju teoorias hakata mõtlema pensioniplaani peale-kuidas 45selt pensile ära minna. Viimased 5a laseks kuskil paradiisi saarel pina coladasi päevad läbi.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Siis võiks ju teoorias hakata mõtlema pensioniplaani peale-kuidas 45selt pensile ära minna. Viimased 5a laseks kuskil paradiisi saarel pina coladasi päevad läbi.
                Investeerin 500stesse turkadesse kõik

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Investeerin 500stesse turkadesse kõik
                  15a pärast see 500ne on 2 tonnine juba. Raha on odav. 500ne jääb vaestele microturkaks

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

15a pärast see 500ne on 2 tonnine juba. Raha on odav. 500ne jääb vaestele microturkaks
                    Ikka, ikka. Seisev raha on ju paha raha. Ärge jumala eest kontol hoidke. Viia see amplresisse ja Roosaarele ning investida krüptosse. Ühesõnaga investida. Kinnisvara ka üldiselt paha asi - väike tootlus. Ülaltoodud on paremad. Idukad head. T-särgid, investeerimisfestivalid - need must be. Inflatsiooni peab full biitima.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ja unustasin tähtsama! Kui nii käitude, siis tulemused näha. Juhuse hooleks pole midagi jäetud. Ei usu? Suisa mustrid. Linki ei viitsi panna.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Ja unustasin tähtsama! Kui nii käitude, siis tulemused näha. Juhuse hooleks pole midagi jäetud. Ei usu? Suisa mustrid. Linki ei viitsi panna.
                        Millist linki neist paljudest? ??

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Millist linki neist paljudest? ??
                          Üks oli see "naer-hahahaha-kuidas-ma-2009 bustoks-läksin-krahhiga". Ajalugu kordub.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Ikka, ikka. Seisev raha on ju paha raha. Ärge jumala eest kontol hoidke. Viia see amplresisse ja Roosaarele ning investida krüptosse. Ühesõnaga investida. Kinnisvara ka üldiselt paha asi - väike tootlus. Ülaltoodud on paremad. Idukad head. T-särgid, investeerimisfestivalid - need must be. Inflatsiooni peab full biitima.
                            T-särkidesse tasub küll investeerida, on hea uus võtta kui vana märjaks saab

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Krt ma ma mängin 10 turkasi ja vaatan et seal kõvem tase kui wsopi telelauas! Ma ei saa aru, mdia nad seal teevad!Urmo hea stakiga 20 järgi, ilsmelt ka varsti tvlauas!

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Krt ma ma mängin 10 turkasi ja vaatan et seal kõvem tase kui wsopi telelauas! Ma ei saa aru, mdia nad seal teevad!Urmo hea stakiga 20 järgi, ilsmelt ka varsti tvlauas!
                                Mis turkast jutt?

Comment

Working...