MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kalorite ja MTT grind.

Btw ranka, kuidas spoilerisse panna? Kui hakkan siia vahel ka vast küsimusi panema, siis hrc vastuse tahaks ikka spoilerisse panna-ei taha mitu km tabeleid toppida järjest nagu tupic.
    PHP kood:
    [spoiler]siia_tekst_pilt_mis_iganes[/spoiler
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

või kasuta spoiler ikooni.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Neljapäeval käisin esimene kord jõuksis ka ära.... 3nda seeria ajal rinnalt 40kg mõtlesin, et sinna ma kangi alla lõppen ka omadega-mingist vormist pole esialgu mõtet rääkidagi. Ärgates tunne, nagu oleks teerull üle sõitnud öösel.
      Üle 40KG ongi alguses IMO täiesti mõttetu lükata ja see 40KG isegi päris hea.

Ma oleks isegi tühja kangiga peale lennanud. Alles siis, kui piimhappevalud (või mis iganes need on) kadunud, hakata raskuste kui selliste peale mõtlema.

Endal sama ees. Eile mõtlesin, et lähen alla jõuksi, aga lõin käega ja läksin hoopis vihmaga jooksma.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Üle 40KG ongi alguses IMO täiesti mõttetu lükata ja see 40KG isegi päris hea.

Ma oleks isegi tühja kangiga peale lennanud. Alles siis, kui piimhappevalud (või mis iganes need on) kadunud, hakata raskuste kui selliste peale mõtlema.

Endal sama ees. Eile mõtlesin, et lähen alla jõuksi, aga lõin käega ja läksin hoopis vihmaga jooksma.
        Ja minul tegelt vastupidi,raskused olid lihtsalt baasi väljaselgitamiseks. Aga vot see 10min sooja jalgratta otsas ja 10min trenni lõpus oli raisk raske .

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Nädal jälle möödas, ja järgmised 900grammi märkamatult kuskile kadunud, mis teeb kogu miinuseks praeguseks 4.3kg ja kaalunumbri 118.6. See aasta vist kahekohalise numbrini ei jõua selles tempos(ega väga ei tahagi ). Praktikas suudaks igapäev näidata 800cal defitsiiti võrreldes minu baasiga, iseaasi kui tervislik ja jätkusuutlik see oleks. Kuskil mainisin, et mul tuttav alustas ka mingi dieedilaadse asjaga ja mõne päevaga kaotas juba 5kg vms.... eile pani juba werneri koogikesi järjest sisse näost, mis tõestab minu teooriat, et ekstreemselt ei tasu peale lennata. Ma ei pea näiteks tegema "patupäevi", söön mida tahan (enamus toit õnneks ette tehtud naisel ja portsu kalorid välja arvutatud tal), olen joonud ka õlut-trikk ongi selles , et sa ei ületaks oma baaskaloraazi. Varasema 4 õlle asemel saan vahel võtta 3 õlut. Võiks süüa ka kooki ja krõpsu-lihtsalt köögikaaluga natuke tööd ja olemas.

Hakkasin ka jõusaalis käima, täna õhtul läheb lausa 3s kord juba. Ei oskagi selle kohapealt midagi öelda/kommenteerida/küsida veel. Küll aga sain teada, et olen massimeedia hirmutamise ohver. Kui treener pani mu mingi tibi kõrvale õlaharjutust tegema, siis ma ei julgenud 10 kraadigi tema suunas end pöörata kogemata. See preudohirm , et kuskil on tripod tibil üleval ja pärast saan olla tik toki "staar", mingi uhke hüüdnimega : "ahistaja,masohhist,silmadega vägistaja" või mis iganes prg moes on.

Pokkerist kantisin 1200€ välja, 250€ sellest võib tänada optibeti lahket kampaaniat, mis praegu jookseb. Nagu sai mainitud ostsin ka holdem resource calc subi
          . Täna vaatan tutoriale, pole varem sellega tööd teinud. PT4/gtow/equilab ainukesed millega ise mässanud. Seminarides tundus hrc nii lihtne kunagi(+tallis kamraadid alati andsid mõne minutiga hrc outputid), mõtlesin, et lendan peale nagu vana kala programmile... tufkit. Nagu miiilenkii grindin läbi youtubes tasuta õpetusi.
          Last edited by Söönlusikast; 30.09.24, 12:50.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Nädal jälle möödas, ja järgmised 900grammi märkamatult kuskile kadunud, mis teeb kogu miinuseks praeguseks 4.3kg ja kaalunumbri 118.6. See aasta vist kahekohalise numbrini ei jõua selles tempos(ega väga ei tahagi ).
            Aasta lõpuni on 92 päeva ja selle aja seest ei jõua tõesti kuidagi.

800kcali defkat on tegelt jube hea, kui nii suudad hoida. See on laias laastus 100g päevas, praktikas tunduvalt rohkem, umbes 130g.

Kui sellist tempot suudad hoida, siis edasine on väga lihtne. Tempo all pean hoidmiseks, et kui ühel nädalalõpul tunned, et kuidas "lihtsalt" läks see.

Siis sel päeval enam tagasiteed ei ole ja nagu ütlesin, et edasine on väga lihtne ja tulevikus näitad teistele kaalulangetajatele tagatulesid.

Peale seda toimub tõenäoliselt elu enese korrektsioon, kus juba tabadki ära, mida võid teha ja mida ei või teha ning need kolme õlle jutud muutuvad ajalooks. Iga päev elu on nauding, kuid aeg-ajalt mõnel päeval lased rihma lõdvaks ja naudid elu veelgi.

Ütleksin kokkuvõttes nii, et esimene kõige raskem osa on läbitud. Oled uues faasis, kus asi hakkab kinnistuma ja kui kinnistub ning saab elustiiliks, siis kehtib vana hea - alguses ei saanud vedama, pärast ei saa pidama.

Aa ja siis mingi aeg tulevad need "tänitajad", et "kas sa natuke liiale pole läinud" või "vaata, et liiga palju ei võta" või "enne olid parim" või "kuskilt maalt ju peab piir jooksma". Reeglina on need kadestajad.

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Hakkasin ka jõusaalis käima, täna õhtul läheb lausa 3s kord juba. Ei oskagi selle kohapealt midagi öelda/kommenteerida/küsida veel. Küll aga sain teada, et olen massimeedia hirmutamise ohver. Kui treener pani mu mingi tibi kõrvale õlaharjutust tegema, siis ma ei julgenud 10 kraadigi tema suunas end pöörata kogemata. See preudohirm , et kuskil on tripod tibil üleval ja pärast saan olla tik toki "staar", mingi uhke hüüdnimega : "ahistaja,masohhist,silmadega vägistaja" või mis iganes prg moes on.
              See hirm on ikka real, eriti mul väiksemas saalis kus on alaealiseid rohkem, nagu kabuhirmus vahid põrandat terve trenn.

Samas mind vahitakse palju, tatoveeringud, kõrged raskused ja näen igatepidi nagu oss välja, kui trenni lähen siis kõik nagu teretavad noogutusega ja nagu üldse ei häiri.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Praktikas suudaks igapäev näidata 800cal defitsiiti võrreldes minu baasiga, iseaasi kui tervislik ja jätkusuutlik see oleks.
                Siin niipalju veel tahaksin lisada, et 800kcal defitsiiti alguses pole mingi defitsiit, eriti kui rasvapolster peal ja toitumine on mitmekülgne. Meedia puhas sitt. Selgitamata mull.

Tervislikkuse aspekt tuleb sisse siis, kui reaalselt on söömiseprobleem või tehakse neid imedieete, kus toitutakse ühekülgselt või tunde päevas. Ala miski Xkcali ja teatud kellaaegadel ja süüa võib ainult seda ja toda või miskid "arbuusidiiedid" vms. kus nädal aega süüakse ainult ühte toitu.

Terve organismiga inimene, kes on kaloridefitsiidis, kuid piisab energiavaru liigrasvast ja üldiselt toitub mitmekesiselt ning ei keera vinti üle, ei juhtu mitte kui midagi.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  See hirm on ikka real, eriti mul väiksemas saalis kus on alaealiseid rohkem, nagu kabuhirmus vahid põrandat terve trenn.

Samas mind vahitakse palju, tatoveeringud, kõrged raskused ja näen igatepidi nagu oss välja, kui trenni lähen siis kõik nagu teretavad noogutusega ja nagu üldse ei häiri.
                  Nahhui, miks mina motomehena ei sündinud. Mida ma Issandale halba tegin, et pidin Rankana sündima.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Nahhui, miks mina motomehena ei sündinud. Mida ma Issandale halba tegin, et pidin Rankana sündima.
                    Mu motomehe ajad on läbi peale seda kui mu tõuksi aku vett sai...

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

elus peab alati oskama positiivset ka näha, mõtle kui oleksid sündinud reformi valijana/kummardajana

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

elus peab alati oskama positiivset ka näha, mõtle kui oleksid sündinud reformi valijana/kummardajana
                        Ma olen Reformi valinud ja tagant järele vaadates ja oma teadmisi sel hetkel omades, ei olekski saanudki tegelt muud teha. Paraku see näitabki seda, et Eesti erakondadel puudub stabiilne maailmavaade v.a. sotsid.

Seda näitab nii erakonna poliitikud. Heaks näiteks on Alar Laaneman või siis EKRE lagunemine, millest viimasest avab kaarte Jaak Madison isiklikult 3 päeva tagasi avaldatud videos:

Seega minu soovitus on, et Eestis ei tohi olla erakonnapõhine, sest nende maailmavaated muutuvad tohutult! Vaid leida valimistel just need poliitikud ja erakonnad, kes päriselt tol hetkel võivad maailmavaadet esindada. See võib olla väga seinast-seina.

Muidugi erandiks on sotsid ja seepärast võib sotside kaitseks öelda ühte, et sotsid ei ole kunagi valetanud ja sotsivalijad on alati saanud seda, mida nad on valinud. Seega midagi võiksid teised erakonnad siiski sotsidelt õppida :D

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Ma olen Reformi valinud ja tagant järele vaadates ja oma teadmisi sel hetkel omades, ei olekski saanudki tegelt muud teha. Paraku see näitabki seda, et Eesti erakondadel puudub stabiilne maailmavaade v.a. sotsid.

Seda näitab nii erakonna poliitikud. Heaks näiteks on Alar Laaneman või siis EKRE lagunemine, millest viimasest avab kaarte Jaak Madison isiklikult 3 päeva tagasi avaldatud videos:

Seega minu soovitus on, et Eestis ei tohi olla erakonnapõhine, sest nende maailmavaated muutuvad tohutult! Vaid leida valimistel just need poliitikud ja erakonnad, kes päriselt tol hetkel võivad maailmavaadet esindada. See võib olla väga seinast-seina.

Muidugi erandiks on sotsid ja seepärast võib sotside kaitseks öelda ühte, et sotsid ei ole kunagi valetanud ja sotsivalijad on alati saanud seda, mida nad on valinud. Seega midagi võiksid teised erakonnad siiski sotsidelt õppida :D
                          Mina hääletasin sotside poolt ja sellest mingit kasu ei olnud, küll aga loodan et tulevikus on sellest kasu ja erakond kasvab.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Kui rääkida üleüldse vastupidiselt, et keda mitte valida, siis selleks on vaieldamatult Isamaa.

See on erakond, kus sõna otseses mõttes valid põrsast kotis. Gamble.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Hakkasin mõtlema ,kas ma olen üldse turnapro kui 6-pack pole rõdul jahedas alati.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

6-packist on vähe. Lisaks peab olema ka isiklik tehnik.

Comment

Working...