Dnbftw grindoorium [NL10 6max]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dnbftw
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1808

Re: Dnbftw grindoorium [NL10 FR]

Algas ajude äravool nina kaudu.

Comment

• Dnbftw
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1808

Lõppes ajude äravool.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• muttaja
        Pokkerihai
        • Dec 2010
        • 1965

Neid statse vaadates, tundub, et sa üritad mängida nagu robot, lootes, et see robot on täiuseni viimistletud ja ja iga tema liigutus taevalikult hea. Aga vaat, sa mängiksid kõrgemal, kui see nii oleks, niiet loobu oma mõtlemist mittevajavast süsteemist, võta laudu vähemaks, mängi "personaalsemalt", ehk ürita ära kasutada vastase nõrkusi (ja nende nõrkuste all ei mõtlema, et kui tegu vpip/pfr 34/16 tüübiga, siis tegu fišš ja võib ka ise lolliks kätte ära minna).

Comment

• Dnbftw
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1808

Mängin 10 lauda max viimastel sessidel, ei ütleks et ei mõtle. Mõtlen palju, tähtsamad otsused läbivad hakklihamasina ja lasen kas või teistel laudadel sitoutida kuniks rahuldav lahendus on saavutatud. Tableselectin pidevalt kui laudades action puudub. 34/16 tüübid quitin insta kui on parem laud saadaval või kui saan ise loodud uue laua. Lihtsalt kui nad on long-run miski -20bb/100(suuremalt jaolt seal kandis ongi nende WR) kaotajad siis ma raiskan ressurssi nende tagaajamiseks kui uues lauas miski 70/x russolnik laamendamas.

Täiuslikuse poole tulebki just püüelda imo pokkeris. Kui ma tean, et ma ei saaks enam paremaks siis ma ei viitsikski pingutada. Roboti imiteerimist olen üritanud vähendada, võtan tunduvalt vähem automaatselt otsuseid vastu kui aasta-kaks tagasi. Vahel samas olukord nõuab braindead grindi, kas siis mõne sita biidi pärast või lihtsalt ongi tuju teha sellist tüüpi mängu.

Vastaste nõrkusi kasutan pidevalt ära, kas siis stealides nitte või 3bettides kõrge F23betiga tüüpe. Uurin fishide limp-foldi, fold to flop cbeti - praktiliselt nende statside olemasolul rahuldava samplega alustan any2-ga nende vastu mängimist.

Barreldamisega olen viimastel sessidel veidi paremini hakkama saanud, töötab väga hästi turnis agrotamine. Tänud pastilaale selle eest.

Vb tõesti olen sitt mängija, samas olen arvamusel, et käsil üpriski sitt jooks kah. 5flushi kaarti põrandal pole üldse veider, drawd completevad tihti ja muidu saan ka lahedalt suhkamisse pidevalt. Callin fishe maha küll 2-3rd pairidega, vahel isegi näkkab ja bluffcatchin edukalt.

Comment

• muttaja
            Pokkerihai
            • Dec 2010
            • 1965

Kui sa mõtled olukorrad läbi, pöörad tähelepanu vastaste nõrkustele ja ei mängi robotlikult, siis kuidas sa saad 82% kordadest 3betile foldida?! Kas vastased on postflop nii head, et kardad, et sind mängitakse pea alati üle? Kas su preflop range on nii lai, et equity on vastase range'i vastu nii mannetu, et fold on ainus võimalus?

Ma saan aru, et küsimused pole vastused ja sa tahaks justnimelt vastuseid. Ja eks need küsimused olegi pigem retoorilist laadi, aga vastusteni tuleb ise jõuda - keegi ei saa sulle tarkust kulbiga koljuõõnsusse valada.

Comment

• donkament
              Pokkerihai
              • Apr 2009
              • 1945

Algselt postitas muttaja Vaata postitust
              Kui sa mõtled olukorrad läbi, pöörad tähelepanu vastaste nõrkustele ja ei mängi robotlikult, siis kuidas sa saad 82% kordadest 3betile foldida?
              kasutage fold to pf 3bet after raise, mitte fold to 3bet. Aegade algusest juba igal pool seda skewed statsi kasutatud ja valesid järeldusi tehtud. Mitte et see atm väga relevant oleks, aga lihtsalt.

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

Algselt postitas muttaja Vaata postitust
                Kui sa mõtled olukorrad läbi, pöörad tähelepanu vastaste nõrkustele ja ei mängi robotlikult, siis kuidas sa saad 82% kordadest 3betile foldida?! Kas vastased on postflop nii head, et kardad, et sind mängitakse pea alati üle? Kas su preflop range on nii lai, et equity on vastase range'i vastu nii mannetu, et fold on ainus võimalus?

Ma saan aru, et küsimused pole vastused ja sa tahaks justnimelt vastuseid. Ja eks need küsimused olegi pigem retoorilist laadi, aga vastusteni tuleb ise jõuda - keegi ei saa sulle tarkust kulbiga koljuõõnsusse valada.

Comment

• Dnbftw
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 1808

Fold to preflop 3bet percentage when hero open raised and it wasn't a steal: 55,42% (46/83) 9,4k sample atm

donkament räägi veel midagi :D

Comment

• muttaja
                    Pokkerihai
                    • Dec 2010
                    • 1965

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
                    Fold to preflop 3bet percentage when hero open raised and it wasn't a steal: 55,42% (46/83) 9,4k sample atm

donkament räägi veel midagi :D
                    Mis see "it wasn't a steal" tähendab? Pane siis juba posistioonide kaupa fold to 3bet ja ka RFI.
                    Last edited by muttaja; 21.09.14, 20:45.

Comment

• Dnbftw
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1808

Last edited by Dnbftw; 21.09.14, 20:58.

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Saan ma nüüd õigesti aru, et BTN ja SB foldid kõige rohkem vs 3bets ?

Ehk kohad kus ranged on kõige laiemad ja peaksid kõige rohkem defendima vähemalt BTN!!!

Kui sa oled SB/BB-l võib sinu vastu avada atc silmad kinni ja $$$ tulevad.

Las targemad lisavad ülejäänu.

Comment

• Dnbftw
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1808

Ei meeldi väga OOP jääda 3bet potis bvb. Päris silmad kinni ikka küll ei avata ma arvan, timz see pole 6max kus tuleb oma blindi meeletult kaitsta.

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

Minu enda statid olid ka kohutavad alles hiljuti blindidel, ometi wr suht norm micros.

Aga ok, eks sa sie tead kuidas parem tundub.

Comment

• Dnbftw
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 1808

Mul tuli pigem mõte, et peaks SB-lt tightimaks kiskuma. Samas on kindlasti palju SH mängu 3-4 mängijaga korraga. Ma ei kujuta enam ette kah, et mis mu WR on. Tegelt ei viitsigi enam midagi ette kujutada, lihtsalt mängida-mängida ja veelkord mängida. Küll siis hakkab ehk paremuse poole minema :P

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

Tead ma arvan, et kuni NL10 su mäng töötabki ja kõik fine. Aga saaks ka seal paremini.

Ja alates Nl25 oled kerge sööt juba natuke mõtlevatele mängijatele.
                                Last edited by timz0333; 21.09.14, 21:34.

Comment

Working...