Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Huvitav et mul igast feedid pokkerit täis ja alles nüüd keset turniiri saan teada et Olympicus mingi nofilter vms festival
    Ma rankale juba eile ütlesin,a talle ei kõlba nüüd iga sentrolli ka reklaamida

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

No ei tulnud kolme võitu järjest, aga neid 109$ pileteid ongi piisavalt juba..

Eile sai siis 5 turniiri mängitud ja kulutatud igasugu saadud pileteid.

109$ sunday party sain miski 80.koha ja 140$ kanti, veidi ketta ajas et ühtki bountyt ei saanud kui 1-4bb vendadega 3x all in Ax vs AK ja siis flipiga out.

55$ PKO jäin bubble kui shippisin BTN 17bb ja SB pealt 18bb tüüp callis mind 66, ilmselt ma oleks võinud foldida või minraise/fold, aga oleks saanud selle 2bb keskel lisa oleks coverinud lauas 2 tüüpi rohkem ning võtsin riski.

5.50$ kolmevõistlus teine koht ja viimane käsi 99 vs AKo,

Miski mystery bountyd ja muud bounty turniirid olid veel piletitega ja sealt tuli ka mingi 20$

Soliidne turniiri õhtu +240€

Kindlasti on turkad siiski pededele ja mängin peale TPSi/kolmevõistluse võibolla ainult OPEMi ja mis iganes ticketeid saan. No kuidagi ei taha esmaspäeva hommikul kell 3 öösel turniiril istuda kui kell 09:00 peab tööl olema.

Üks 109$ pilet on veel mille kasutan vast pühapäeva öösel tööl ära.
      Last edited by Kakahirmutis; 20.10.25, 09:48.

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

See nädal räme pikk... 5 tava tööpäeva ja NV teen 2 öö vahetust. Lisaks sellele E,K,R trennid ja T,N striimid, peale pühapäevast 2ni öösel mängimist on päris karm nädal!

Trennist nii palju et hetke tulemused on :

Rinnalt 95kg x1 või 90kg x2, tunnen end tugevamana aga pole päris see mis tahaks, on ju vana rekordki 97.5kg

Kükid 100kg x3, selle üle võin uhke olla, 4 aastat oma põlvi tugevamaks treeninud peale vigastusu, alustasin laste basseinis sest keha raskusega ei suutnud teha ja iga arst rääkis et ei lähegi paremaks, hea ninanips neile! Tegelikult oli varus paar repi veel aga lõin veits põnnama ja hirm nahas... üldiselt treenin 60-80kg et teen all pausi kuna see turvalisem, ei julge alt plahvatuslikult põrget teha muidu saaks suurema riskiga kindlasti 10kg vähemalt juurde ja max võiks olla 115-120kg(aga ma ei proovi)

Deadliftid 140kg x2, kuna ma muutsin vormi sumo deadliftist tavalisele siis see on okei, vahepeal läks iga deadlifti sessioon selg krampi ja 110kg tundus raske, ilmselt tingitud sellest närvi kahjustusest mis vahepeal oli ja treenisin kergemalt. Muidu on rekord 160kg x1

Overhead press 60kg x1 ja 50kg x6, see on päris ok aga pole sellele kunagi rõhku pannud, hetkel õlg kahtlane ka et selle 60kg teen üle vb kevadel alles. Polnud varem rekordit proovinudki aga 40kgx8 või 20kg hantlid olid üpris tavalised

Kaal on 77kg aga võrreldes 78kg mis eelmine kuu olin siis on näha et korralikult lihast tulnud ja kõhulihased paistavad jälle

Üks asi mis ma nüüd muudan on et ma proovin kõhulihaseid teistmoodi treenida, eks üks trenn teeks liigutades ja teise teeks stabiilsuse, lihtsalt kõnnid edasi tagasi sirgelt ja 25kg ühes käes, plank jne, selgroo eesmärk ju hoida sirgelt.

Hea oleks kui seda jaksu trenni teha kestaks suveni välja aga talvel lume sees trennini sumpamine teeb kindlasti veidi raskemaks
        Last edited by Kakahirmutis; 24.10.25, 20:08.

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Täna läks rinnalt juba 90kg x3 , võimalik et oleks 100kg x1 läinud ka aga ranne valutas, homme teen jalad ja deadliftid + poksikotti veits.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Tegin "kerge" nl50 rush and cashi sessiooni

Imestan et regid nii kehvad olid, ma veel purjus ka

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Tegin "kerge" nl50 rush and cashi sessiooni

Imestan et regid nii kehvad olid, ma veel purjus ka
              Äkki sa jõid ennast kentucky lõviks ja kõik tundusid kährikud selle kõrval

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Oktoobri kokkuvõte!

Live turniirid : -100€
                Neti cash : +3983€
                Optibeti turniirid : +203€ (eile tõmbasin bustoks aga nägin ma cashoutisin vahepeal 200€ ka)
                OPEM satikatelt olen saanud 133€ pileteid, arvestame selle vist kasumi alla? Kahjumi alla nagu panin sisseostud.

Kokku : +4219€

Jackpotti hittida oli väga tore, neljakordistas meie kasumit, aga töö kõrvalt cashi +1k€ on päris hea ja võib rahule jääda.

Graph :

Õppetööga sai siiski suht vähe tegeleda, oli selline standard 4-5h youtube videoid ja kui miski spott tekib vaatan GTOWizardis tasuta variandiga üle.

Novembris paneks paar NV-d endal veidi lukku, WinTV, pulma aastapäev ja siis tahaks 1-2x eratreeneriga kickboksi trennis käia, hetke läbirääkimised on et 50€ kord, siis ei sega töö elu ja jõusaali ka. Plaan oleks nüüd see kuu rinnalt 100kg ära suruda ja 150kg deadlift ära teha, see tähendab peale TPS live olen jälle tervislikum.

Pokkeriga eesmärke otseselt ei ole, kohe limiidist kõrgemale ronima ei hakkaks, aga võiks teha näiteks striimis rush and cashi sessiooni miski nl25-50, vaade on selleks nagu tehtud aga see näitab terve aja kahte lauda korraga, mis vist ok. Tahaks räigelt leida seda aega et juurde õppida, tööl vabal ajal proovin 10h vaatamist ikka ära teha. Bankrolliks jätsin hetkel 3k€, ülejäänud läheb hoiusele ja ostan naisele midagi. 3k€ on nl50 deepis 30 BI ehk seda kannataks mängida ka, aga eriti nagu ei taha, see profit vs nl25 on uskumatult väike vahe.

Tavaliselt seda ei tee aga Kokku võidud aastal 2025 senimaani : +18398€, ehk tasub veel november ja detsember pingutada, äkki saaks 20k€ täis.
                Last edited by Kakahirmutis; 31.10.25, 17:03.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Arvan et järkan striimidega järgmisest nädalast, hetkel arvuti annab vaikselt saba ning tellin kuskilt uue.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Sain uue arvuti paika ja NV timmin striimis mõned asjad veel ära, järgmisest nädalast hakkan siis 6max rush and cashi striimima ja samamoodi iga T ja N kell 18:30.

6max ikka päris hea vaheldus, kõik on üpriski loogiline vs deepstack kus kõik on purjus või peapõrutuse saanud.

Comment

• Mati1995
                      Julm Donk
                      • Aug 2024
                      • 45

mis arvuti omale ostsid?

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                        mis arvuti omale ostsid?
                        Mingi ACERi , 5060 RTX ja 16GB ram, rohkem eriti ei mäleta, igatahes kõva upgrade ja suurem kõvaketas, isegi pockertracker hakkas laksust tööle, ei pidanud tundide kaupa postgresiga mõllama

Tasuta monitor oli ka kaasas

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Hetkel 45k kätt Rush and cashi mängitud ja -8 BI (rahaliselt BE) , ütleks et raha saab teenida küll, olen paar punti teinud ja väsimuse vead, rahaliselt plussis aga rakeback üpris kehvake võrreldes deepstackiga, või on flipoutides halb run lihtsalt.

Mis seal muidu ikka, 55k kätt veel teha ja motivatsioon oleks vähemalt 4bb/100 seda biitida tulevikus, kui niisama ei saa siis õpin selgeks.

Kindlasti on see üks raskematest formaatidest, ala 5card omaha, deepstack või turniirid on palju suurem EV probably, aga mängu mõnu pärast see rush and cash sitaks lahe.

100k käe pealt postitan graphi koos redlinega, ilmselt see kuu :D

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Eesti - Sloveenia korvpallis saab uue kontoga teha 50 sendist 50€, peaaegu tasuta raha, miinimum sissemakse on vist 2€

Link on spoileris

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Pokkerist nii palju et mu rush and cashi eesmärk 100k kätt mängida jõudis poole peale, viimased ~10k kätt olen keskendunud rohkem redline peale ja muutnud mängu stiili agressiivsemaks ja hetkel nagu püsib paigal.

Koguni +5$ ja veidi rakebacki (ja see 3.3k JP ka)

Ei ole parim koht mängimiseks, fishe tõesti vähe, aga regularid ei ole üldse nii head kui oleks arvanud.
                            Last edited by Kakahirmutis; 21.11.25, 16:57.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Öösel ikka täis peaga päris hea pelada

Last edited by Kakahirmutis; 23.11.25, 02:04.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Novembri kokkuvõte :

Neti cash : +200€
                                Online turniirid : +50€
                                Live pokker : -1000€

Kokku -750€

Ilmselt mu elu kehvim kuu aga midagi hullu ei ole, bankrolli veel jagub, vast pelan nl25 rush and cashi kuni 100k kätt tehtud, miski 30k veel minna, peale seda otsustan kas mängida deepstacki edasi või kolida starsi zoomi, seal muidugi telefonis veidi kehva ilma HUDita. Muidu mänguliselt meeldib küll rushi mängida, kõik on palju mugavam ja ei pea neid kuradi laudu valima.

Graphi panen kui 100k kätt täis

Comment

Working...