Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Oot, aga räägi siis teenindusest ja õllede valikust jne. Mitu punkti on siis ?
    Aa ja, mis pidi kõige suurem probleem olema, et kas muckist on kaarte tagasi võetud? Oled juba märganud? Toolid kuidas olid ?
    1 diiler ei teadnud reegleid ja ei saanud aru mis toimub, piinarikas 1h oli kui mängijad pidid kõik ette ütlema talle :D

Näiteks ma avan, saan 2 calli ja diiler lükkab kõik chipid mulle(selliseid spotte oli mitmeid), mõned spotid arvutas valesti ja käsi ei osanud lugeda, muidu ok.

Comment

• Kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Sõber sai 10nda koha ja ma sain ka sealt oma osa, ta tahtis veel kuskile kaklema minna aga tellisin talle takso ja jalutasin ise koju ära. +300€ ja joogid järgmiseks paariks korrakski kinni makstud. Mitte just mingi suur skoor aga pigem oli see sõbraga jooma minek mitte tööle minek.

Et ranka ka rahul oleks siis üks asi mis on olympicu festivalidel parem, QR koodiga lauda asjade tellimine, ei pea ringi vahtima ja vehkima või järjekorras passima kui mängid

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Sõber sai 10nda koha ja ma sain ka sealt oma osa, ta tahtis veel kuskile kaklema minna aga tellisin talle takso ja jalutasin ise koju ära. +300€ ja joogid järgmiseks paariks korrakski kinni makstud. Mitte just mingi suur skoor aga pigem oli see sõbraga jooma minek mitte tööle minek.

Et ranka ka rahul oleks siis üks asi mis on olympicu festivalidel parem, QR koodiga lauda asjade tellimine, ei pea ringi vahtima ja vehkima või järjekorras passima kui mängid
        See pole muud kui areng. Mu point oligi see, et tegelt on nad mõlemad suured vigu täis sitamajad, aga lampi hakata rääkima, et vot see sitaauk situb ikka hoopis ilusama ja parema junni, ei ole mitte midagi muud, kui üks suur haip.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

See pole muud kui areng. Mu point oligi see, et tegelt on nad mõlemad suured vigu täis sitamajad, aga lampi hakata rääkima, et vot see sitaauk situb ikka hoopis ilusama ja parema junni, ei ole mitte midagi muud, kui üks suur haip.
          Sõbra saamis roi ka päris hea laivpokkerist. Alles rääkis ,et pole sõpru

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
            Sõbra saamis roi ka päris hea laivpokkerist. Alles rääkis ,et pole sõpru
            Tuli kauget shaolini munkade juurest(põhja norrast) spetsiaalselt kohale et ühte 200€ PKOd mängida

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Tuli kauget shaolini munkade juurest(põhja norrast) spetsiaalselt kohale et ühte 200€ PKOd mängida
              Oleks tulnud Itaaliast (või kus kloostris ta käibki), siis kahtlustaks, et su sõber on Varro :D

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Oleks tulnud Itaaliast (või kus kloostris ta käibki), siis kahtlustaks, et su sõber on Varro :D
                Varro on väga viisakas meesterahvas, temaga mängiks headsuppi küll

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Varro on väga viisakas meesterahvas, temaga mängiks headsuppi küll
                  On. Üldiselt ma tema maailmavaatega ei klapi ja pigem ütleks, et isegi tõrkereaktsioon, aga see, mis tema COVID-19 ajal tegi on küll väärt ikka väga suurt tunnustust ja mingil määral isegi ajalukku minema.

See on ehk ka hea näide, et inimene, keda nii väga ei seedi, suudan ma ikka tunnustada nende asjade eest, mida ta õigesti tegi ja selline peakski olema tavakodanike maailmavaade. Valima (andma tunnustust) peab seda, kes võib-olla ei olegi su maailmaavaatega sarnane, kuid hetkel on parim.

Vaenlase vaenlane on sõber.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Ma isegi ei tea ta vaadet väga hästi. Mul temaga see teema ,et mind terve elu häirinud stallimine. Ta niiiiii aeglane oma kõnes ja väljendustes. See pole kriitika otseselt,see mu enda probleem. Üks mu leak kunagi oli see ,kui hu-sse jõudes vennad stallisid iga käsi-iga otsus pre/post ja ma lihtsalt ajasin variatsiooni lakke ning üritasin kiirelt ühele poole saada.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                      Ma isegi ei tea ta vaadet väga hästi. Mul temaga see teema ,et mind terve elu häirinud stallimine. Ta niiiiii aeglane oma kõnes ja väljendustes. See pole kriitika otseselt,see mu enda probleem. Üks mu leak kunagi oli see ,kui hu-sse jõudes vennad stallisid iga käsi-iga otsus pre/post ja ma lihtsalt ajasin variatsiooni lakke ning üritasin kiirelt ühele poole saada.
                      Ajad Leo Kunnasega sassis vä? Vooglad on pigem just väga selge ja otsekohene. Kui tahad naerda...

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

On. Üldiselt ma tema maailmavaatega ei klapi ja pigem ütleks, et isegi tõrkereaktsioon, aga see, mis tema COVID-19 ajal tegi on küll väärt ikka väga suurt tunnustust ja mingil määral isegi ajalukku minema.

See on ehk ka hea näide, et inimene, keda nii väga ei seedi, suudan ma ikka tunnustada nende asjade eest, mida ta õigesti tegi ja selline peakski olema tavakodanike maailmavaade. Valima (andma tunnustust) peab seda, kes võib-olla ei olegi su maailmaavaatega sarnane, kuid hetkel on parim.

Vaenlase vaenlane on sõber.
                        Viimasel ajal on erakonnad jube polariseeritud, sellist keskmist kuld teed nagu polekski. Suudan näha mõlema poole vaadetel plusse ja miinuseid, lõpuks valimised tulevad valid ikka kas astud sita sisse või kukud porilompi, kumbki ei meeldi

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Ajad Leo Kunnasega sassis vä? Vooglad on pigem just väga selge ja otsekohene. Kui tahad naerda...

Krt jah,kunnasega võrreldes vooglaid suudaks 24 tableda ,aga ei minu enda eelistustes vooglaid ka aeglasemat sorti.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Minust ikka GTO mängijat ei saa, ei oskaks kuidagi seda floppi callida

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

See ju suht standard call.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Minust ikka GTO mängijat ei saa, ei oskaks kuidagi seda floppi callida

Jah,aga siin peab ka soola raputama ja kaine mõistuse säilitama. Et tore korra vaadata seda stsenaariumi,aga praktikas populatsioon ei 3beti siin piisavalt nonAI (ja kui tehakse ,siis pole see gto range,vaid pigem value heavy + mõned mingid suited Ax,Kx vb kõrvale-kui ABI10 tipureg lolz) .

Comment

Working...