Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutise teekond mikro limiitidest onlyfansini

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ma hea meelega mängiks lihtsalt freezeoutina, kui ei tule siis ei tule.

Late reg igatepidi tundub üks suur loto, annad mänguliselt enamus edge ära kui 20bb sisse ostad. Muidugi jah, massive overlay muudaks asja, aga seda ette ennustada nagu ei saa
    Ennustavad šamaanid ja oraaklid, kuid mineviku sündmuste põhjal saab teha eeldusi ja järeldusi, mis võib tulevikus juhtuda: https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post634343

Sealt lähtub, et keskmine overlay on €11 412.50 ja "korrektne" pileti hind on €520.83 - €649.35 ehk 500 eurose pileti eest ostes saad vähemalt 528.83 - 649.35 euro eest väärtust, kui oskused on kõigil võrdsed (oletame, et flipiturniir).

Seepärast mulle tundub ootava šakaalimäng kõige kasumlikum, eriti kui mängus pole re-entry hulle.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Ma ei saa aru miks olympic/chester ei tee mingit staking marketpleissi laivi jaoks(umbes nagu netis saad osta osakuid urmole) Raske tehniline lahendus ? Teglt ju vahemees oleks suht hea ,kui oled ostnud 10ne hobuse osakuid,pole nagu hirmu ,et mõni neist kogemata kogu cashoudiga jookseb slotte multitablema ja sulle ütleb ups. + saaks äkki osakuid mingitest crusheritest keda sa muidu ei teakski et müüvad endast tükki. Panevad väikse fee ka ja hea entertainment laiendus?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        Ma ei saa aru miks olympic/chester ei tee mingit staking marketpleissi laivi jaoks(umbes nagu netis saad osta osakuid urmole) Raske tehniline lahendus ? Teglt ju vahemees oleks suht hea ,kui oled ostnud 10ne hobuse osakuid,pole nagu hirmu ,et mõni neist kogemata kogu cashoudiga jookseb slotte multitablema ja sulle ütleb ups. + saaks äkki osakuid mingitest crusheritest keda sa muidu ei teakski et müüvad endast tükki. Panevad väikse fee ka ja hea entertainment laiendus?
        Ma olen isegi diilide vastu - keelaks need ära, rääkimata vahemees olla. Tehku oma diile väljaspool maja.

Lisaks boonusena - pärast saame meie jälle kuulda kuulujutte, kus keegi on kellegi käest peksa saanud või suhu nu**itud, kuna majaväliselt kokkulepitud rahajagamise diilist ei peetud kinni.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Jõuad koju, esimene laud ja esimene käsi kohe peeti

Äkki pelakski ainult 1 käe?

Proovi siis vaala selle käe peale panna :

Oof

Muidu siin on viimase 15k käe 92s :D

Last edited by Kakahirmutis; 19.09.24, 16:42.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Ära ole vait. Tahaks kuulata.
            Tupic streamis avalikult ütles ,et ma eksin... jumal on rääkinud ja ma butthurt(ta muidugi ei selgitanud pikemalt
            , ju oli eetriaeg piiratud ja sõnumeid vooris sisse nagu bsh-lt nõudekirju)Vanaema õpetas ,et vanemaid ja targemaid peab kuulama.
            Last edited by Söönlusikast; 19.09.24, 20:48.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Ma viskan teoreemi ette (vb põhikoolist mäletate ).
              9man sng 1€ unlimited reentrys näiteks 60min ilma add on-ita (lihtsuse huvides rake 0) .
              Paneme suvaliselt roi-d lihtsuse huvides 90%, 80%,70% ,60% ,50% jne(no sattus selline lineup,et keegi ei kaota lihtsuse huvides)
              Nüüd tupicu teoria järgi rahabossid(top roi vennad siis lihtsuse huvides ) teevad nagu segased reentrysi(loe kui ostavad tiitleid *chesteri 500l üldse tiitel?*) .
              Madalama roi vennad reentrysi ei tee ,või piirduvad 1ga.
              Jätame lihtsuse huvides overlay välja esialgu-kui internetis ruumi jätkub ,võib ka mingi kujuteldava overlayga teoreemi korrata.
              Ärme unusta ka ,et rahabossid stacki laiali jaganud madalama roi vendade vahel.
              Kas top rahabosside roi endiselt 90%,80% jne ,või iga reentryga roi langeb kuni miinusteni välja? Kas iga reentry endiselt kui "uus turniir" ?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ma viskan teoreemi ette (vb põhikoolist mäletate ).
                9man sng 1€ unlimited reentrys näiteks 60min ilma add on-ita (lihtsuse huvides rake 0) .
                Paneme suvaliselt roi-d lihtsuse huvides 90%, 80%,70% ,60% ,50% jne(no sattus selline lineup,et keegi ei kaota lihtsuse huvides)
                Nüüd tupicu teoria järgi rahabossid(top roi vennad siis lihtsuse huvides ) teevad nagu segased reentrysi(loe kui ostavad tiitleid *chesteri 500l üldse tiitel?*) .
                Madalama roi vennad reentrysi ei tee ,või piirduvad 1ga.
                Jätame lihtsuse huvides overlay välja esialgu-kui internetis ruumi jätkub ,võib ka mingi kujuteldava overlayga teoreemi korrata.
                Ärme unusta ka ,et rahabossid stacki laiali jaganud madalama roi vendade vahel.
                Kas top rahabosside roi endiselt 90%,80% jne ,või iga reentryga roi langeb kuni miinusteni välja? Kas iga reentry endiselt kui "uus turniir" ?
                See nõuab natuke süvenemist, sest turniiridel eksitav ongi keskmine stäkk. Hommikul mõtleme.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Tupic streamis avalikult ütles ,et ma eksin... jumal on rääkinud ja ma butthurt(ta muidugi ei selgitanud pikemalt
                  , ju oli eetriaeg piiratud ja sõnumeid vooris sisse nagu bsh-lt nõudekirju)Vanaema õpetas ,et vanemaid ja targemaid peab kuulama.
                  Tegelikult ju kui turnalt välja langed siis see negatiivne ROI on juba tehtud ja järgmine bullet on sama mis regada täiesti uuele turniirile

Rebuy negatiivne pool on minu arust just see alla keskmise stackiga alustamine kus alustaks nagu ülesmäge ronimist.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Tegelikult ju kui turnalt välja langed siis see negatiivne ROI on juba tehtud ja järgmine bullet on sama mis regada täiesti uuele turniirile

Rebuy negatiivne pool on minu arust just see alla keskmise stackiga alustamine kus alustaks nagu ülesmäge ronimist.
                    EV on ühendatud anumate süsteem ehk nullsumma mäng.

Kui keegi teeb hilise registreerumise, siis sellest GTO Wizardi artiklist selgub, et EV ei ole kivisse raiutud suurus, vaid võib juhtuda, et hilise registreerumise tõttu kellegi EV tõuseb ja kuna tegu on nullsumma mänguga, siis peab kellegi EV ka langema. Olemuselt re-entry ei olegi muud, kui uus hiline registreerumine. See koht vajab arvutusi, kuna chippide arv muutub.

Kui nüüd võtta eriturniire, kus saab "tiitleid" osta, samas oluline osa mängijasskonnast pole piisavate rahaliste vahenditega (loe: underrolled) või puudub motivatsioon teha re-entry, siis mu kõhutunne ütleb, et see mõjutab EVd ja kõhutunne ütleb ka seda, et mida väiksem field, seda rohkem ka mõjutab.

Hea näide võikski olla Chesterfieldi turka, kus on re-entry onusid oma jagu, on pikk hiline regamine ja on veel lisaks overlay sees. Ja kuna ROI ei ole olemuselt muu, kui EV teisendus investeerimise tasuvuseks, siis kuna EV võib muutuda, võib muutuda ka ROI.

Ma enne turkale regamist need arvutused ka ära teeks, et kas üldse muutub ja kui muutub, siis kui palju ning kus suunas.

EDIT: Ja ROI (investeeringute tasuvuse) nõuandeid, mida räägib tupic, ma fakti pähe ei võtaks. Teeks enne faktikontrolli, sest ennegi staarinvestorid (loe tasuvuseksperdid, ROI spetsialistid) puusse pannud ja kuidagi ei taha ise palja tilliga stocki ees tatsuda.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Eks sellel on psühholoogiline osa(minu leib) ka mängus mida keegi ei saa arvutada, ning mängija tugevused. Mõni on deepstackis parem, mõni 10bb mängus, mõni teeb 7nda rebuy ja tuleb tiltis peaga lauda riskima kuna ta teab et vaja nüüd 3.5k€ vähemalt teenida.

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Igapäevane taha saamine on tehtud, loodan et õhtul keegi ei tule suhu andma

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

https://gg.gl/loehy
                          ??

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ja keegi siin arvas, et emojii-sid pole vaja. On küll

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

https://gg.gl/loehy
                              Chesteris reaalne oht vetsus päriselt ka saada-igas asendis ma sain aru, tasuta veel

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Chesteris reaalne oht vetsus päriselt ka saada-igas asendis ma sain aru, tasuta veel
                                Eks järgmine pühap "Road to promillion" saates kuuleb, kas oli nii-öelda uute rebaste ristimine või seekord demblitest regulaarsed sugumürsud olid kuskil eemal.

Täna pidi ka TV-laud olema. Hoidke siis vallatused vähemalt kaadritaga.

Comment

Working...