Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutis Olybetis hiinlasi kiusamas

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
    Mina vaataks hetkeseisuga chesterisse, seal gtd prizepoolid ja fieldid nõrgad (osad ei tea reegleidki). Olympsis pead arvestama et fieldid väga väiksed hetkel ja cash ei pruugi üldse käima minna nagu eelmisel laupäeval.
    Mis fieldid seal siis nii väga suured on? Ainult freebuy'del.

Tagasin sulle ka võrdleva ligipääsu: https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post630934

Teiste argumentidega täiesti nõus (taset muidugi ei oska kommenteerida) ja kui oleksin live-mängija, siis ma seda rauda ka Chesterfieldis taoks, niikaua kui raud veel soe, sest raha paisatakse päris isuga laudadesse.

Ühel hetkel muidugi peab see ogar raha loopimine lõppema.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Mis fieldid seal siis nii väga suured on? Ainult freebuy'del.

Tagasin sulle ka võrdleva ligipääsu: https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post630934

Teiste argumentidega täiesti nõus (taset muidugi ei oska kommenteerida) ja kui oleksin live-mängija, siis ma seda rauda ka Chesterfieldis taoks, niikaua kui raud veel soe, sest raha paisatakse päris isuga laudadesse.

Ühel hetkel muidugi peab see ogar raha loopimine lõppema.
      Aga saaks kõik 3 turniiri järjest taguda :D

Oma asi kas need freerollid aja kulu väärt on

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Aga saaks kõik 3 turniiri järjest taguda :D

Oma asi kas need freerollid aja kulu väärt on
        Raiders to the Rescue!

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Raiders to the Rescue!
          Unustasin lingi: https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post631018

Siit saad ise vastuse lugeda.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Unustasin lingi: https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post631018

Siit saad ise vastuse lugeda.
            Seda 2 ticketit taga ajada 40 matsi vahelt võib päris tüütu olla

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Seda 2 ticketit taga ajada 40 matsi vahelt võib päris tüütu olla
              Kolm piletit. Päris alguses oli isegi viis piletit, kuid tundus, et isegi selline ülemakse hakkas Chesteri Santa Clausile ülejõu käivat.

Osalejate arvu ma jagaks laias laastus kahega. See on see osa, mis jõuab juurdeostu perioodi lõppu ja teeb ka lisaostu. Ülejäänud ongi freerollerid, kelle tase on olematu ja kes isegi reegleid ei tea ning kellest võis Ecuador13 ka kirjutada. Ka need jõuavad perioodi lõppu, rammustades turniiri.

Põhiväärtused tulevadki madala riskiga žetoonidest ja isegi, kui selleks hetkeks on kõigil võrdsed oskused, on turniir juba +EV oskuste suhtes, millel lisab EV-d juurde järjepidev ülemakse.

Näiteks, kui ma tahaks Chesterfield500 (C500) turniiri mängida, siis ma lammutaks neid freebuysid niipalju kui võimalik, et saada võimalikult palju tagasiostu pileteid C500 turniirile, et nii saada ühelt turniirilt maksimum väärtus kätte.

Ka C500 turkal on ju omakorda nõrgem tase, sest keegi vähem kogenematu ikka freebuydelt edasi saab ja lisaks on ka sealne ülemakse see ,mis isegi võrdseid või nõrgemat oskuste defitsiiti kompenseerib.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Kolm piletit. Päris alguses oli isegi viis piletit, kuid tundus, et isegi selline ülemakse hakkas Chesteri Santa Clausile ülejõu käivat.

Osalejate arvu ma jagaks laias laastus kahega. See on see osa, mis jõuab juurdeostu perioodi lõppu ja teeb ka lisaostu. Ülejäänud ongi freerollerid, kelle tase on olematu ja kes isegi reegleid ei tea ning kellest võis Ecuador13 ka kirjutada. Ka need jõuavad perioodi lõppu, rammustades turniiri.

Põhiväärtused tulevadki madala riskiga žetoonidest ja isegi, kui selleks hetkeks on kõigil võrdsed oskused, on turniir juba +EV oskuste suhtes, millel lisab EV-d juurde järjepidev ülemakse.

Näiteks, kui ma tahaks Chesterfield500 (C500) turniiri mängida, siis ma lammutaks neid freebuysid niipalju kui võimalik, et saada võimalikult palju tagasiostu pileteid C500 turniirile, et nii saada ühelt turniirilt maksimum väärtus kätte.

Ka C500 turkal on ju omakorda nõrgem tase, sest keegi vähem kogenematu ikka freebuydelt edasi saab ja lisaks on ka sealne ülemakse see ,mis isegi võrdseid või nõrgemat oskuste defitsiiti kompenseerib.
                Kui võtame kaka winrate ntx ja oletame ,et kõik need tunnid mis lammutaks freebuysid + kohale sõitmine ja red bullid viinaga. Kas neticashist see 500 juba ei tuleks ja rahagi jääks üle ?

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Kui võtame kaka winrate ntx ja oletame ,et kõik need tunnid mis lammutaks freebuysid + kohale sõitmine ja red bullid viinaga. Kas neticashist see 500 juba ei tuleks ja rahagi jääks üle ?
                  Parem vist kodus teha jah, hommikul cashi, lõunal väike trenn ja chill ja õhtul saab kolmevõistlust added rahaga + 5 lambist turnat.

Samas tahaks chesteris proovida kas on overlay, kas väga vaalane, purjus madis cashi mängib võtan, aga kui ma ala 3. koha ja 100€ saan siis pole pointi.

Väike lisaküsimus ka, kas äratada oma blogi ka ellu vahelduseks? Pole aastaid postitanud ja 50 inimest kuus satub ikka sinna ära.
                  Last edited by Kakahirmutis; 05.08.24, 20:06.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Parem vist kodus teha jah, hommikul cashi, lõunal väike trenn ja chill ja õhtul saab kolmevõistlust added rahaga + 5 lambist turnat.

Samas tahaks chesteris proovida kas on overlay, kas väga vaalane, purjus madis cashi mängib võtan, aga kui ma ala 3. koha ja 100€ saan siis pole pointi.

Väike lisaküsimus ka, kas äratada oma blogi ka ellu vahelduseks? Pole aastaid postitanud ja 50 inimest kuus satub ikka sinna ära.
                    Lisaks blogile veel mingi blogi kuskil ?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                      Lisaks blogile veel mingi blogi kuskil ?
                      See on siin päevik. Lihtne Google viib kahtlastele jälgedele....

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Mul oli leemurikari nimega shortdecki blogi :D aga ma ei viitsinud iga kuu update teha, tahtsin isegi õpetuse teha eri osadega aga nagu ma enam ei mäleta kuidas see mäng käibki.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Hahhaha :)

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Mul oli leemurikari nimega shortdecki blogi :D aga ma ei viitsinud iga kuu update teha, tahtsin isegi õpetuse teha eri osadega aga nagu ma enam ei mäleta kuidas see mäng käibki.
                            Ma täpselt ühe korra mänginud seda mängu,kui gg-s misclick regasin shortdeck turniirile ,vist 30min pidasin vastu. Kiirelt proovisin wikipediaga aru saada ,mis mäng on ,aga tundus hullumeelsem swingament kui 5 kaardi omaha

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Alguses ei jaganud keegi matsu, siis ma võitsingi 11k€ aastaga, ma suudan uue mängu lihtsalt mängides suht kiirelt ära õppida aga niikui solverid peale tulevad läheb pekki see asi.

Shortdecki turniirid olid ulme ikka, pole nii vaalaseid asju ennem näinud. Mõned ei saanud aru et seal mast -> full house ja equity on closer, T9, JT connectorid on seal üli tugevad, pm T9s võid pre all in lükata. Masti oute vähem kui tava pokkeris.

Sette floppad tihedamini, open enderid on pm flipid

Sama oli kui tuli 1000bb deep pokker ja ma nl5s võitsin 1.5k€ kuu ajaga, regularid on hädas kui solver ei võta, see kehtib praeguse 200bb mängudega ka, pole solvitud siis tase on nõrk.
                              Last edited by Kakahirmutis; 06.08.24, 08:56.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Alguses ei jaganud keegi matsu, siis ma võitsingi 11k€ aastaga, ma suudan uue mängu lihtsalt mängides suht kiirelt ära õppida aga niikui solverid peale tulevad läheb pekki see asi.

Shortdecki turniirid olid ulme ikka, pole nii vaalaseid asju ennem näinud. Mõned ei saanud aru et seal mast -> full house ja equity on closer, T9, JT connectorid on seal üli tugevad, pm T9s võid pre all in lükata. Masti oute vähem kui tava pokkeris.

Sette floppad tihedamini, open enderid on pm flipid

Sama oli kui tuli 1000bb deep pokker ja ma nl5s võitsin 1.5k€ kuu ajaga, regularid on hädas kui solver ei võta, see kehtib praeguse 200bb mängudega ka, pole solvitud siis tase on nõrk.
                                nägin jh mingid podcasti jason kooniga kus õrnalt rääkis selles mängust. Ala AA easy fold mullis kui keegi lükkab. Ala JTs equity eelis vs AA jne

Comment

Working...