Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutis cashis ja turniiridel üle tupiktee kõndimas

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Veidi tõsisemalt et :
    Ma ei taha oma geeni katastroofi kellelegi edasi nagu andagi.

Hetkel 3a käinud arstide vahet et mis mul viga on :

Migreenid, uneprobleemid, liigese valud, suvalised teravad valud, põletikud, väsimus, energia puudus, silmad valutavad, õlg käib paigast ära, rahutu jala sündroom, näos lööve.

Olen kuulnud kõike alates et "võta valuvaigisteid" kuni "see kõik on sul peas kinni" ja isegi et "su põlved ei parane kunagi ära, miks sa siin käid"

Ma ei tea kuidas see peas kinni on kui mõni hommik ärkad ja avastad et norm, täna ei saa kõndidagi

Kusjuures kõik need on luupuse sümptomid ja andsin napilt positiivse vereproovi aga õeldi et ma mõtlen välja ja väsimus on peas kinni, nahaarstile küll suunati et see saaks kinnitada aga sinna pole 6+ kuud ühtki aega leida.
    Kui aeg ja närvid kallid on võimalik 2x varianti. Naharsti jaoks pole vaja perearsti saatekirja, tõlkes saad iga päev hellata registratuuri ja pommida, kas on mõni aeg vabaks tekkinud. Teine variant minna esmavisiiti tasulisse ja hoolitsevad su eest nagu sa oleks kunn selle mõnekümne euro eest vs oled nagu liinipeal tavahaigekassaga minnes

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Kui aeg ja närvid kallid on võimalik 2x varianti. Naharsti jaoks pole vaja perearsti saatekirja, tõlkes saad iga päev hellata registratuuri ja pommida, kas on mõni aeg vabaks tekkinud. Teine variant minna esmavisiiti tasulisse ja hoolitsevad su eest nagu sa oleks kunn selle mõnekümne euro eest vs oled nagu liinipeal tavahaigekassaga minnes
      Ma nagu vaatasin et visiit 85€ ja siis uuringud tulevad nagu ju ka tasulised? Võib korralik summa nii minna.

Toppisin end mingisse ootenimekirja, teoorias kui vaba aeg tekib peaks nimekiri edasi liikuma.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Ma nagu panin end tööle topelt palka teenima, mõtlesin et mis ma mingi suvalise teisipäevaga ikka kodus peale hakkan.

Tundub et ma eile sain õues trenni tehes veits külma ja mõnusalt külm on olla täna
        Sügis tuleb. Eile oli esimene päev, kui pidin öösel töölt tulles autol soojenduse sisse panema, sest lühkarite ja T-särgiga hakkas autos jahe.

Koheselt muidugi meenus, et laager veel tegemata ja just sellised ajad ongi ideaalsemad. Siis, kui väljas on niiske, külm, ööd pimedad ja jahedad, siis lõke annab sooja ja kui peaks tulema pussnuge, ega siiski telgis ebameeldiv pole olla, eriti kui piisavalt gaasi varutud.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Ma nagu vaatasin et visiit 85€ ja siis uuringud tulevad nagu ju ka tasulised? Võib korralik summa nii minna.

Toppisin end mingisse ootenimekirja, teoorias kui vaba aeg tekib peaks nimekiri edasi liikuma.
          ma eeldaks, et mingid esmased uuringud võiks kaetud olla, aga võin ka eksida. Endal ka kunagi oli vaja ja samuti oli ala 4 kuud ooteaega. Õnneks suhtlesin inimestega, et tra eesti meditsiin- siis üks tuttav ütles, et oi pole probleemi, tal ema registratuuris, hoiab silma peal- sain nädalaga lõpuks. Mul see ärevus poleks 4 kuud vastu pidanud, sest google juba ütles, et ma olen suremas raudpolt.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Veidi tõsisemalt et :
            Ma ei taha oma geeni katastroofi kellelegi edasi nagu andagi.

Hetkel 3a käinud arstide vahet et mis mul viga on :

Migreenid, uneprobleemid, liigese valud, suvalised teravad valud, põletikud, väsimus, energia puudus, silmad valutavad, õlg käib paigast ära, rahutu jala sündroom, näos lööve.

Olen kuulnud kõike alates et "võta valuvaigisteid" kuni "see kõik on sul peas kinni" ja isegi et "su põlved ei parane kunagi ära, miks sa siin käid"

Ma ei tea kuidas see peas kinni on kui mõni hommik ärkad ja avastad et norm, täna ei saa kõndidagi

Kusjuures kõik need on luupuse sümptomid ja andsin napilt positiivse vereproovi aga õeldi et ma mõtlen välja ja väsimus on peas kinni, nahaarstile küll suunati et see saaks kinnitada aga sinna pole 6+ kuud ühtki aega leida.
            Ma diagnoosiks vanadust :D

Tegelt sellised asjad jube nussid. Surmatõve küll kallal pole, kuid ravi leidmine tõenäoliselt ei saa kerge olema. Siinkohal ma isegi ei kasutaks sõna "ravi", vaid mõistet "lahenduse leidmine", sest esimese asjana proovitakse hakata mingeid valuvaigisteid ja rahusteid pähe määrima ehk tegeletakse leevendamise, mitte lahenduse ja põhjuse otsimisega.

Aga foorumidoktorina ja Mr. Googlena ma ütleksin seda, et kõik saabki alguse ehk unest. Sealt omakorda migreenid > stress > valud > põletikud > väsimus > lööbed ja ring suureneb ning kuhjub.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Nahaarstidega palju õnne! Seda sõna otseses mõttes, sest nahaprobleemide põhjuse leidmine ja lahendamine on tihti mängurlus ja arstid on ka seda ise öelnud.

Põhjus on proosaline. Nahk on inimese kõige suurem organ ja ühtlasi üks tähtsamaid, mis on paljastatud välisärritajatele - ja mõjutajatele. Päevased neid tegureid on tuhandeid ja kombinatoorika lõputu, millele lisanduvad juurde ka inimese enda lõputud eripärad kui ka tema hetkeseisund.

See teeb nahaprobleemi juurpõhjuse leidmise ja lahendamise võrreldavas laevade pommitamise
              mängu miljoniruudustulikul . Pihta saamise tõenäosus on pigem madal.

Mul neid nahaprobleeme on olnud läbi aegade sitaks. Praegugi vasakul käe, sealt, kust veenist verd võetakse, üks tikutopsi suurune punane latakas, kuid ma isegi ei vaevu hetkel arstile minema :(

Olen sarnaste probleemidega korduvalt käinud ja lahendust pole leidnud, sest nagu ütlesin, siis ka arstid ise ütlevad, et nii räigelt palju võib olla asju, mis seda põhjustavad. Pole ohtlik ja seega las olla. Ja nii ongi. Ise tulevad, ise kaovad.

Küll, aga elustiilist on mul väga palju muutunud. Kunagi oli näonahaga pidevalt probleeme. Siiani on kestendust palju, kuid varem oli ka põletikus või noh kipitas. Aitas see, et kui loobusin suitsetamisest ja näokreemide kasutamisest.

Näkoreemide kasutamine oligi üks surnud ring. Tekkis ketendus, siis oli vaja kasutada kreemi, mis omakorda ärritas nahka ja tekitas ketendust edasi.

Nüüdseks on minevik. Jah, miski ketendus on jäänud, sest inimese eripärana on mul nahk kehvema võitu. Eriti lööb välja siis, kui olen palju arvuti taga, aga pole isegi 10% sellest, mis oli enne, kui suitsetasin ja näokreem kasutasin.

See on siis näide, et naha puhul võib palju olla keskkonnast - mida sööd, tarbid, millised on harjumused kui ka võib vabalt selleni välja, et millist pesupulbrit või voodipesu kasutad.

Seepärast ongi nahaprobleemid nii räme gamble, et põhjuseid võib olla mitte mitmeid, kümneid, sadu, tuhandeid, kümneid tuhandedi, vaid hoopis sadu tuhandeid kuni miljoneid koos kombinatoorikaga.

Seega mina alustaks mingite muudatuste proovimist. Kasvõi unekvaliteediga. Osta üks kõva teekann ja hunnik Kubja ürditalu teesid ning joo kannutäis ära. Magad kui nott ja hommikul pole peavalu ega väsimust, vaid hoopis kõva kusehäda sellest liitrist teest, mis enne magaminekut sisse tõmbasid.

Ahjaa. Siis pärast seda sa ei joo enam mitte kunagi mitte ühtegi nii öelda "kotiteed". Need Kubja Ürdika on ikka sigahead. Piparmünt on eriti haige, hea une teed jms. päriselt ka töötavad.

Kui oled veel magusasõber, siis üks hea tükike kooki on nagu rusikas silmaauku nende teede kõrvale.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

E: Aga liiga vara ei maksa jooma hakata, sest jube head asjad need teed ja siis polnud harukordne, kui läks 2-3 kannu Zenzeniga mingeid ernergiateid sessi aeg sisse. Pärast ei jõudnud WC vahet voorida :D

Ja kõiki neid teesid tunneb ära kollase paki järgi. Mitte ajada segi mingite solkidega. Nimetatakse küll "Ravimteedeks", kuid see on nii eksitav väide. Seepärast idioodid ka neid "gripiteesid" peavad ravimteedeks, tegelt ajavad omale paratsetamooli sisse ehk joovad solki.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Ma diagnoosiks vanadust :D

Tegelt sellised asjad jube nussid. Surmatõve küll kallal pole, kuid ravi leidmine tõenäoliselt ei saa kerge olema. Siinkohal ma isegi ei kasutaks sõna "ravi", vaid mõistet "lahenduse leidmine", sest esimese asjana proovitakse hakata mingeid valuvaigisteid ja rahusteid pähe määrima ehk tegeletakse leevendamise, mitte lahenduse ja põhjuse otsimisega.

Aga foorumidoktorina ja Mr. Googlena ma ütleksin seda, et kõik saabki alguse ehk unest. Sealt omakorda migreenid > stress > valud > põletikud > väsimus > lööbed ja ring suureneb ning kuhjub.
                Uni on jah suur probleem, ma pole 7 aastasest saati normaalselt magama jäänud. Lihtsalt ei jää ja kõik, imemees muidugi ei ole ja mingi hetk saab energia ikka otsa,et täitsa 24h üleval olla ja siis magada süsteem ei tööta,

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Mida need vennad teevad

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Pole hetkel aega käsi vaadata, kuna kohe tõttan jooksma, kuid ma ei mõista ühte asja. Miks GG mehed ei tee replayerile juurde "copy hand" ja saaks postitada foorum, discord, telegram jne.

Saaksid ju kenalt ka oma lingi sinna juurde panna, et lõppu panna promotekste ala "In this hand, Hero earned 23 032 cheerspoints to win up to $20 000 in Daily GG FlipOut. Check out now"

Oleks kõigil. Lihtsma. Sa saaks postitada paremini käsi ja kui ei viitsi linke kustutada, siis saaks GG-mehed promo.

E: Seda teevad nii PT4 kui handconverter ja see on täiesti okei. Pigem oli see abiks, sest uute converterite tulekul, mis toetasid spoilerit, ei pidanud küsima, kust selle said.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Vaalad jälitavad ju

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Nahaarstidega palju õnne! Seda sõna otseses mõttes, sest nahaprobleemide põhjuse leidmine ja lahendamine on tihti mängurlus ja arstid on ka seda ise öelnud.

Põhjus on proosaline. Nahk on inimese kõige suurem organ ja ühtlasi üks tähtsamaid, mis on paljastatud välisärritajatele - ja mõjutajatele. Päevased neid tegureid on tuhandeid ja kombinatoorika lõputu, millele lisanduvad juurde ka inimese enda lõputud eripärad kui ka tema hetkeseisund.

See teeb nahaprobleemi juurpõhjuse leidmise ja lahendamise võrreldavas laevade pommitamise
                        mängu miljoniruudustulikul . Pihta saamise tõenäosus on pigem madal.

Mul neid nahaprobleeme on olnud läbi aegade sitaks. Praegugi vasakul käe, sealt, kust veenist verd võetakse, üks tikutopsi suurune punane latakas, kuid ma isegi ei vaevu hetkel arstile minema :(

Olen sarnaste probleemidega korduvalt käinud ja lahendust pole leidnud, sest nagu ütlesin, siis ka arstid ise ütlevad, et nii räigelt palju võib olla asju, mis seda põhjustavad. Pole ohtlik ja seega las olla. Ja nii ongi. Ise tulevad, ise kaovad.

Küll, aga elustiilist on mul väga palju muutunud. Kunagi oli näonahaga pidevalt probleeme. Siiani on kestendust palju, kuid varem oli ka põletikus või noh kipitas. Aitas see, et kui loobusin suitsetamisest ja näokreemide kasutamisest.

Näkoreemide kasutamine oligi üks surnud ring. Tekkis ketendus, siis oli vaja kasutada kreemi, mis omakorda ärritas nahka ja tekitas ketendust edasi.

Nüüdseks on minevik. Jah, miski ketendus on jäänud, sest inimese eripärana on mul nahk kehvema võitu. Eriti lööb välja siis, kui olen palju arvuti taga, aga pole isegi 10% sellest, mis oli enne, kui suitsetasin ja näokreem kasutasin.

See on siis näide, et naha puhul võib palju olla keskkonnast - mida sööd, tarbid, millised on harjumused kui ka võib vabalt selleni välja, et millist pesupulbrit või voodipesu kasutad.

Seepärast ongi nahaprobleemid nii räme gamble, et põhjuseid võib olla mitte mitmeid, kümneid, sadu, tuhandeid, kümneid tuhandedi, vaid hoopis sadu tuhandeid kuni miljoneid koos kombinatoorikaga.

Seega mina alustaks mingite muudatuste proovimist. Kasvõi unekvaliteediga. Osta üks kõva teekann ja hunnik Kubja ürditalu teesid ning joo kannutäis ära. Magad kui nott ja hommikul pole peavalu ega väsimust, vaid hoopis kõva kusehäda sellest liitrist teest, mis enne magaminekut sisse tõmbasid.

Ahjaa. Siis pärast seda sa ei joo enam mitte kunagi mitte ühtegi nii öelda "kotiteed". Need Kubja Ürdika on ikka sigahead. Piparmünt on eriti haige, hea une teed jms. päriselt ka töötavad.

Kui oled veel magusasõber, siis üks hea tükike kooki on nagu rusikas silmaauku nende teede kõrvale.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

E: Aga liiga vara ei maksa jooma hakata, sest jube head asjad need teed ja siis polnud harukordne, kui läks 2-3 kannu Zenzeniga mingeid ernergiateid sessi aeg sisse. Pärast ei jõudnud WC vahet voorida :D

Ja kõiki neid teesid tunneb ära kollase paki järgi. Mitte ajada segi mingite solkidega. Nimetatakse küll "Ravimteedeks", kuid see on nii eksitav väide. Seepärast idioodid ka neid "gripiteesid" peavad ravimteedeks, tegelt ajavad omale paratsetamooli sisse ehk joovad solki.
                        Päris "väike " valik,tõmbas silme eest kirjuks. Pakendi järgi ka ei saa valida,ehk siis peab valima lihtsalt selle järgi mis kõlab hästi. 1/3 taimedest ,kui mitte rohkem pole ka kuulnudki elusees mis seal teede sees(et aitaks valida)

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Huvitav tähelepanek, mul läks sekundiks nett ära kui BB peal oli AA, ggnetwork vilkus veidi ja pidin uuesti sisse logima, sees olles nägin et AA oli ära folditud aga näiteks 53s ja 64o ei olnud, ka blindidel

Et mis loogika järgi kui ma olen "reconnecting" ta foldib suva käsi ja teisi jätab alles? Teiste järgi ootad alati 3min

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Huvitav tähelepanek, mul läks sekundiks nett ära kui BB peal oli AA, ggnetwork vilkus veidi ja pidin uuesti sisse logima, sees olles nägin et AA oli ära folditud aga näiteks 53s ja 64o ei olnud, ka blindidel

Et mis loogika järgi kui ma olen "reconnecting" ta foldib suva käsi ja teisi jätab alles? Teiste järgi ootad alati 3min
                            Kunagi toksisin igavusest ühte turkat telos gg-s,ja nii liimar tempo oli ,et iga kord kui foldisin läksin chillasin kuskil netis natukese kaupa. Ma ei jõudnud kokku lugeda ,mitu korda ma pidin uuesti sisse logima. See random loading screen gg-s ikka standard ? Kus tõmbab lihtsalt loadima kõik lauad korraks ja siis palvetad ,kui kuskil olid top ranges omadega.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Kunagi toksisin igavusest ühte turkat telos gg-s,ja nii liimar tempo oli ,et iga kord kui foldisin läksin chillasin kuskil netis natukese kaupa. Ma ei jõudnud kokku lugeda ,mitu korda ma pidin uuesti sisse logima. See random loading screen gg-s ikka standard ? Kus tõmbab lihtsalt loadima kõik lauad korraks ja siis palvetad ,kui kuskil olid top ranges omadega.
                              See on nii tüütu bug või meelega tehtud et kui korra messengeris vastad kellegile või keegi helistab siis logib su kohe välja.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

See nädal ajab ikka kiilakaks ära vist

Iga päev läheb nagu samamoodi, grindid tundide kaupa vaikselt paar bb kaupa üles, siis saad 2 minutiga 3 coolerit ja jälle miinus :D

Aga mis eriti ketta ajab on postgres, proovin PT4 peale panna ja postgres annab errorit, mõtled siis et no fine panen uninstall ja installin uuesti AGA uninstallida ei saa sest viskab mingi errori.

Mul tuleb kõik meelde miks ma ühtki trackerit ega midagi endale ei taha
                                Last edited by Kakahirmutis; 20.08.24, 17:47.

Comment

Working...