Keiss [micro-avg stakes MTT-d]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: Keiss is back [micro ja low stakes MTT-d]

178 ja 0,18

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

177 ja 0,16

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
        177 ja 0,16
        Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
        246 ja 1348€.
        Hmm 2 erinevat ennustust? Pean sind siiski kurvastama ja igaüks saab siiski osaleda ühe ennustusega mis läks lukku 5.12

Hetkel on seisud sellised, et eelmine võitja sai oma võidu kätte. Pokkerit mängida pole eriti aega olnud. Olin vahepeal nädal koolis. Lisaks on võtnud aja erinevad kontserdid, pere ja isegi tööle olen veel jõudnud.

Olen ka veidi pokkeris madistanud. Mingi 3 ft kohta vist, paraku top3 pole jõudnud, br on 751€, korra käisin 781 peal ja kukkusin siis alla 700 ka ikka...ei midagi põrutavat, korralikel ca 6k$ turniiridel olen paraku jõudnud vaid rahadesse ja mingid 20-50 kohad vms ja olen pidanud krossidega rahulduma suht. Siiski olen 42 turniiri jooksul br-i veidi tõstnud võrreldes kuu alguse seisuga aga jah suht paigalseis paraku.

Loobusin ka osalemast speed turniiridel ja samuti omaha turniiridest, need kisuvad järjekindlalt mu roid alla kuna tulemused on olnud siiani projekti raames ümmargune null ehk siis no cash ever. Aitab peaga seina peksmisest ja keskendun edaspidi ainult sellele mida oskan või siis pigem sellele milles võidueelist näen. Lotopileteid saab ka mujalt osta :) Lisaks loobun vähemalt mõneks ajaks edaspidi ka low stakes satikatele sisseostmisest (mingid high stakes turnad jms), ei tooda ka need.
        Hea, et olen neist vigadest õppinud ja suudan edaspidi neid vältida. Loodan, et saan oma roi jälle paremuse suunas. Hetkel on langenud 126% peale. Olen kindel, et suudan seda üle 150 hoida vähemalt mõnda aega kui teen õigeid valikuid turniiride valiku osas ja head mängu. Paigalseis pole lahendus.

Olen ka tõsiselt hakanud kaaluma paariks kuuks töölt puhkuse peale. Lihtsalt ei leia aega muidu õppimisele, pokkerile, perele, erin projektidele. Ei viitsi lumehangedes sumbata, et tööle jõuda jne. Ehk uuel aastal õnnestub see teoks teha ja siis kevadel jälle tagasi pöörduda kui vaja peaks minema.
        Last edited by Keiss; 17.12.12, 23:34.

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

€700se br'ga turnaproks hakkamine on pehmelt öeldes optimistlik plaan. Ära veel tööst loobu.

Comment

• Ecuador13
            🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
            • Aug 2009
            • 730

100%+ roi ei ole sustainable, isegi mitte unes, sorry :(

Comment

• Keiss
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 1592

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
              €700se br'ga turnaproks hakkamine on pehmelt öeldes optimistlik plaan. Ära veel tööst loobu.
              Pigem mõtlesin ikka paariks kuuks puhkust võtta. Selle elaks üle. Tavaliselt aastas korra puhatakse. Hakkabki aasta täis saama igapäevasest rabelemisest.

Comment

• udikaz
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1946

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
                100%+ roi ei ole sustainable, isegi mitte unes, sorry :(
                ftp aegadest on mu roy üle 100%. ühtegi monster hitti seal sees ei olnud. sample oli ainult 3,5k turnat tho. ja need olid rush. neid korraga üle 4 ei mängi nii et ei saanud ka mass mtt grinderi volüümi näidata :)

Comment

• SuusaKunn
                  Jube Noob
                  • Jun 2011
                  • 142

Varsti saab Staris ka siis Zoom turkasi 100+ ROI-ga lasta?:)[Loodame(Y)]

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                    ftp aegadest on mu roy üle 100%. ühtegi monster hitti seal sees ei olnud. sample oli ainult 3,5k turnat tho. ja need olid rush. neid korraga üle 4 ei mängi nii et ei saanud ka mass mtt grinderi volüümi näidata :)
                    Starsis turnasid mängides sai teiste rekside tausta vaadatud. Ma ei leidnud ühtegi +5k sämpliga mängijat +50% ROI'ga, pole võimalik enam. Enamus turkarekse on BE kuni $10k/aasta mängijad. Hullumeelse variatsiooniga sandikopikaid kokku nühkida pole just see, mida ise pokkeris otsiks.

Edit: multisaitimisel urgaste mikrodes on kindlasti kõrgem ROI ja väiksem variatsioon võimalik.
                    Last edited by muruntau; 18.12.12, 01:01.

Comment

• udikaz
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1946

Starsis turnasid mängides sai teiste rekside tausta vaadatud. Ma ei leidnud ühtegi +5k sämpliga mängijat +50% ROI'ga, pole võimalik enam. Enamus turkarekse on BE kuni $10k/aasta mängijad. Hullumeelse variatsiooniga sandikopikaid kokku nühkida pole just see, mida ise pokkeris otsiks.

Edit: multisaitimisel urgaste mikrodes on kindlasti kõrgem ROI ja väiksem variatsioon võimalik.
                      ei vaidle sellele vastu, ex mängud ole raskemaks läinud. ma mängisin 2010 kevad-2011 kevad. rush mtt-dega ei ole väga võimalik sellist samplet saada aastaga.selleks peaks konkreetselt nolifema.

Comment

• Keiss
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1592

Kui asjad starsis nii hullud on siis tõesti pole mõtet ju seal mängidagi. OO imo polegi nii hull urkasite ju :)
                        Turniirivalik on suht ok isegi, nüüd on ka vaheajad täistunnil sünkroonis :)
                        Ipokeris on minu tutvusringkonnas ja ka selle foorumi liikmeid, kes teeninud üle 40k€ ja roi 40-60%, mänge mitu tuhat. Tegelikult selle poole püüdlengi, ei nutaks kui roi alla saja kukub aga siiski võiks ju endast maximumi anda ja parem poole vähem mänge poole kõrgema roiga arvan ma.
                        Küsimus on ainult kuidas saavutada sellist massi töö ja muu saja asja kõrvalt? :)

Kuskil võiks olla mingi edetabel roide ja asjade kohta, oleks hea võrrelda. Pagana päralt, no mitte ei taha uskuda, et starsis keegi enam tänapäeval üle 50% roid ei suuda näidata? Pole ju miskit erilist???

Ma ei pea turniirimängijaid hullumeelseteks variatsioonisõpradeks.
                        Kunagi küll pidasin jah aga siis olid mu teadmised turniirimängust palju algelisemad ja mängisin 90+% ajast cashi.

Kui nüüd keegi soovitab mõne hea pokkerisaidi (midagi neist võiks olla - overlayd, hea struktuuriga, passiivse fieldiga, korraliku valikuga jne) siia või privasse oleksin väga tänulik. Oo-s turniirivalik minu uuendatud soovidega on jäänud palju ahtamaks ja teadagi mingi 6 aknaga vms mängimine on lihtsalt jube igav Palun mitte pakkuda triobeti, seda ma juba tean mis seal toimub
                        Last edited by Keiss; 18.12.12, 21:58.

Comment

• Pumper
                          Klubi Liige
                          • Mar 2009
                          • 2359

Vaata Starsi turnade fielde, siis saad aru, miks seal suurt ROI-d pole:)

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

long run ja roi 100% lol wat? kas see et ma viitsisin su teksti poolenisti lugeda voi sa eeldadki et 100% on "normaalne" :1?

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Fieldi suurus ei mõjuta ROI'd pikas perspektiivis üldse, ainult tase loeb. Lihtsalt pika perspektiivi välja mängimine võtab kauem.

Kõige paremini teenivad neti turkareksidest ikkagi starsi omad. Lihtsalt nad ei püüdlegi max ROI poole, kuna see on täiesti mõttetu näitaja. $/h loeb ainsana ja seda saab maksimeerida lisades rohkem laudu.

Comment

• rasmer
                                Vana Tegija
                                • Oct 2009
                                • 1306

2+2 MTT community ROI teema. Highstakesi regid tänapäeval üle 50% ei saa.

http://forumserver.twoplustwo.com/61...layer-1265127/

Comment

Working...