Video: HoldemManager - Käte importimise seadistamine (Prima võrgustiku näide)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Video: HoldemManager - Käte importimise seadistamine (Prima võrgustiku näide)

Algselt postitas H2O
    No edasi ei saa mitte kuidagi, proovisin manuaali, aga sain 101 errorit ja lõpuks ikka ei hakkanud tööle.

[img width=750 height=260]http://img211.imageshack.us/img211/2663/6565sm1.png[/img]

<<<----- Midagi taolist nagu avatar ;D. TILT :D.

Kui sa seda "Connect" nuppu vajutad, siis mis veateate HEM annab?

Comment

• metsnik
      Õpihimuline Mängur
      • Dec 2008
      • 462

Re: Video: HoldemManager - Käte importimise seadistamine (Prima võrgustiku näide)

Tere Ranka!

Oskad pakkuda, millal HEM-i kasutamisest videot jõuad teha? Ennist kirjutasid, et lähiajal loodad

tahaks Trios HEM-i trialit proovida ja ma usun, et kuigi paigaldamisega äkki suuri probleeme ei teki, siis statsidest arusaamise ning nende põhjal mingite järelduste tegemine on juba kõrgem pilotaaž. Tahaks katsetada siis kui taust mingil määral juba teada. Mis mida tähendab ja mida (statside põhjal) oletada.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas metsnik
        Tere Ranka!

Oskad pakkuda, millal HEM-i kasutamisest videot jõuad teha? Ennist kirjutasid, et lähiajal loodad

tahaks Trios HEM-i trialit proovida ja ma usun, et kuigi paigaldamisega äkki suuri probleeme ei teki, siis statsidest arusaamise ning nende põhjal mingite järelduste tegemine on juba kõrgem pilotaaž. Tahaks katsetada siis kui taust mingil määral juba teada. Mis mida tähendab ja mida (statside põhjal) oletada.
        Arvan, et stattide seletust on mõtekam teha teooriana paberil, kui videol, sest hakkab tulema palju "halva kõlalisi" statte ning liiga palju infot siis oleks parem, kui asi on silmade ees, mitte kõrvades.

Ja kogu värk on minu enda laiskuse taga..

Comment

• metsnik
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2008
          • 462

Suva, toksi või savitahvlile, peaasi, et oleks midagi võtta :)

muidugi kui sul on mingi olemasolev allikas kätte juhatada, oleks ka hea

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas metsnik

muidugi kui sul on mingi olemasolev allikas kätte juhatada, oleks ka hea
            Ühtteist olen netis näinud aga mitte midagi põhjalikku. Põhiliselt VPIP, PFR, AF ja paar elementaarset statti veel ning must auk.

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas metsnik
              ;D ;D

aga mina tunnen kangesti puudust või huvi osata HEMiga vaadata kohtasid kus ma raha kaotan võidan.. a la kust saab näha, et palju mul preflop AA'd ära tasuvad või kas ma olen oma buttoni stealidega plussis või mitte... jne...

Comment

• Tarq666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 814

Tänan, algne seadistamine tänu videole palju kergem

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas Rage
                  ;D ;D

aga mina tunnen kangesti puudust või huvi osata HEMiga vaadata kohtasid kus ma raha kaotan võidan.. a la kust saab näha, et palju mul preflop AA'd ära tasuvad või kas ma olen oma buttoni stealidega plussis või mitte... jne...
                  Väga lihtne võta reportite alt by holecards, ning filtrite alt pane linnuke ette ainult sellele positsioonile, mille kohta infot soovid.

Comment

• k1ly
                    FPP Pro
                    • Oct 2008
                    • 205

Re: Video: HoldemManager - Käte importimise seadistamine (Prima võrgustiku näide

Sai ka HEM soetatud ning tahaks kuidagi käsi sinna importida , nimelt kasutasin ennem sellist toredat progre nagu PO ning sealt ei saa importida . Nimelt mängin prima võrgustikus ja proovisin autoimportida kaustast kus asub gamehistory fail (ma pole seda kordagi kustutanud) siis sealt sain imporditud ainult 180 kätt. Imelik lugu kuigi käsi peaks seal olema 15k+

Oskab keegi aidata ?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Re: Video: HoldemManager - Käte importimise seadistamine (Prima võrgustiku näide

Algselt postitas k1ly
                      Sai ka HEM soetatud ning tahaks kuidagi käsi sinna importida , nimelt kasutasin ennem sellist toredat progre nagu PO ning sealt ei saa importida . Nimelt mängin prima võrgustikus ja proovisin autoimportida kaustast kus asub gamehistory fail (ma pole seda kordagi kustutanud) siis sealt sain imporditud ainult 180 kätt. Imelik lugu kuigi käsi peaks seal olema 15k+

Oskab keegi aidata ?
                      Tee gamehistory failist koopia ja tõsta varukoopia näiteks desktopile. Siis HEM'o Importi tabist vali "Import File(s)" ning otsi üles desktopil olev GameHistory.dat ning proovi siis importida. Kas ikka impordib ainul 180 kätt või importis kõik ära?

Kui importis kõik ära siis viska nii desktopil kui microgamingu kaustas olevad gamehistory.dat failid ära ning naudi elu :) (kindlasti ka siia post, et said abi, siis teame, et probleem lahendatud).

Kui sama jama, siis anna teada.

Comment

• k1ly
                        FPP Pro
                        • Oct 2008
                        • 205

probleem lahendatud ja just täpselt nii nagu ranka välja pakkus !

thanks!

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Nõu Probleeeemo.

Comment

• andreis
                            Räme Fish
                            • Dec 2008
                            • 2

kas keegi sai HUD-i ongame võrgustiku kliendis tööle?

Comment

• andreis
                              Räme Fish
                              • Dec 2008
                              • 2

sain ise tööle

Comment

• gert23
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

kõigepealt tänud sulle ranka video eest! sain selle järgi HEMi tööle. HUD kuvab ka kenasti, kuid kahjuks minu enda statse enam ei näita. Enne näitas, kuid kadu siis ära, kui määrasin enda Heroks. Kuidas ma oma statsid tagasi saaks laudadele?

Comment

Working...