*** Üldine Pakun/Otsin Coachi Teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Divide3
    Räme Fish
    • Apr 2014
    • 4

Re: *** Üldine Pakun/Otsin Coachi Teema ***

Spin and go coachi? Pakkumised postkasti

Comment

• fl0p
      Jube Noob
      • Jun 2016
      • 143

Otsin 6max (FR optional) coachi. Pakkumised PSina. Edit: infot ka. NL50 biidin ja shotin hetkel 100t. Mängin ainult FRi. Aga soovin õppida 6maxi. Lisaks juurida mõnd leaki FRist välja.
      Stiil on passiivsemapoolne - redline pigem auku, aga foldin see-eest võrdlemisi vähe (wtsd 27-29 vahel).
      Last edited by fl0p; 16.09.16, 13:12. Põhjus: infot juurde

Comment

• Viis
        Räme Fish
        • Jan 2014
        • 15

PLO coachi. ise: hold'em nl25 6m korralik biitija.
        coach võiks plo mingi alates nl50 biitida normaalselt. keerulisi diile pole vaja, pigem mõtleks välja midagi, eriline grinder ka pole. paar h päevas laseks.
        Last edited by Viis; 18.10.16, 20:09.

Comment

• foldem
          Räme Fish
          • Nov 2017
          • 2

Tervitus. Keegi coachida viitsib veel?

Mänginud olen paarkolm aastat, vahepeal igapäevaselt, siis oli pikem paus. Viimased paar nädalat jälle igapäevaselt.
          Tahan teada, mis vigu teen. Kas käsil on pikem bad beat või ma tõesti olen täielik ohmakas, et riveril saab mu KK-AA vastu pidevalt mingi väike rida kokku ja lendan omadega busti või olen lihtsalt liiga palju ära panustanud. Stiililt pigem tight-agro.

Coachimine võiks lõppeda sellega, et micro saab ära biiditud.

NL2 Pokerstarsi Zoomis, cash, tavaliselt 2-3 lauda. 4ga ei suuda enam käsi normaalselt analüüsida, mäng läheb liiga automaatseks.
          SnG-d meeldivad väga, aga selleks pole nii palju rulli, et downswinge välja kannatada.

Vastutasuks on pakkuda kujundustöid (logo, visiitkaart, plakat, bänner, flaier jm).
          Last edited by foldem; 03.12.17, 16:46. Põhjus: täpsustused

Comment

Working...