*** Üldine Pakun/Otsin Coachi Teema ***
Collapse
X
-
Re: *** Üldine Pakun/Otsin Coachi Teema ***
Lol vaidlusAlgselt postitas qbj0hn Vaata postitust2+2 oli pikk pikk vaidlus teemal kas nn. teatud inimtüüpidel on soodumus paremaks saada kui teistel, kahjuks ei leia atm antud threadi ülesse. Jäädigi seal vaidlema tho.
Loomulikult on soodumus teatud inimtüüpidel...
Algne psühholoogia juba ütleb seda.
Comment
-
otsin kedagi kes mu PS 6max NL25 video üle vaataks.
olen üldiselt ainult Full ringi mänginud, NL100s ca 300k käe peale ~3BB/100 winrate. pärast FT jama võtsin aastase pausi ja nüüd üritan 6maxis areneda. kuid 55k käe peale ei lähe nii hästi kui sooviks. ilmselt mingid suured leakid sees.
saatke oma hind PMiga.
Comment
-
3bet madal? lükka tuimalt POS olles kõrgemaks. Norm oleks ca 6-12 vahel (oleneb mängijatest/lauast/enda postflopist)Algselt postitas Pokutaja Vaata postitustOtsiks NL25 FR coach + PLO25 coach sõbrale. Teeks ühissessi ja vaataks asjad üle. 3bet on madal ja vahel vast foldin natukene liiga lihtsalt.
Saatke palun pakkumised PM!
Comment
-
NL25 fr 3bet 12 oleks üli spew. isegi 6 on selline piiripealne.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust3bet madal? lükka tuimalt POS olles kõrgemaks. Norm oleks ca 6-12 vahel (oleneb mängijatest/lauast/enda postflopist)
Comment
-
otsin hucashi (nl25-50) coachi. basic info. pm"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Ranka?Algselt postitas nikitheone Vaata postitustotsin hucashi (nl25-50) coachi. basic info. pm
Comment
-
ei niki olen"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Algselt postitas sorm Vaata postitustRanka?Arvan, et Sorm ei ajanud sind segamini, vaid pakkus rankat üheks võimalikuks coachiks.Algselt postitas nikitheone Vaata postitustei niki olen
Comment
-
pokkerisheriff on sind coachinud?Algselt postitas inward Vaata postitustArvan, et Sorm ei ajanud sind segamini, vaid pakkus rankat üheks võimalikuks coachiks.
Comment
-
liiga hästi öeldud :DAlgselt postitas Jeebus Vaata postitustpokkerisheriff on sind coachinud?
Comment
TC
Comment