PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Svenza
    Svetlana aka Buldooser
    • Oct 2008
    • 3591

Re: PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
    lol

kahjusk ei leidnud ma saates midagi naljakat. natuke piinlik oli, umbes nagu "maamees otsib naist" vms.
    No veic viskasime kildu Millinguga, aga see ei läinud eetrisse kuna ei mahtunud aja raamidesse. Iga inimesega vesteldi seal sujuvalt 3-5 minutit saate ajal. Ega omal jäi ka suht sitt mulje saatest. Tahtsime hästi, aga välja kukkus nagu alati.

Comment

• janek174
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1078

Krt kirjutasin üks päev ka pika kommi siia, ag ei tea kuhu kadus. Proovin nüüd uuesti. Kui selliseid mängijaid, nagu Svenza poleks, siis saade ka ei müüks. Ja sellepärast kõik taolised saated ka Eestis läbi kukuvad, sest kõik on sellised endassetõmbunud hädavarestest tossikesed, kes on teleekraanile pääsemise ja 1K eeq nimel tegema mida ainult kästakse (küsige Kivisaare käest, kuidas Võta või Jäta USA versiooni eestis tehti ntx.). Ise Sveni tundes võin öelda, et nii laia silmaringi ja asjadest aru saava inimesega on lausa lust vestelda ja maailma asju arutada. See, et keskmine eestlane on üks hädavares ja vingats, ei tähenda seda, et terve maailm peaks samasugune olema.

Vaatasin täna saate uuesti üle ja pean mainima, et selle tädi ütlemiste peale oleks tõenäoliselt ise sama tilti läinud. Aga Svenilt õige mäng.

Ahjaa, ja miks pole pollis sellist varianti, et normaalne emotsioonidega inimene, kes ütleb välja mis ta asjast arvab.

Comment

• Svenza
        Svetlana aka Buldooser
        • Oct 2008
        • 3591

Ise pakkusin polli välja, aga unustasin normaalseid vastusevariante panna. Oma viga, saan siin ka taunina tunda ennast :D

Comment

• emmimees
          Klubi Liige
          • Aug 2010
          • 2719

Milling üldse ei sobi saadet juhtima, võiks minna matusetalitajaks vms ja selle Pille Minevi(oli vist?) kommentaarid peale igat küsimust ajavad ka tilti, üldse igavene ja igav venitamine käib seal koguaeg, tv3 toodab puhast paska, lisaks vähemalt 1/3 saatest on reklaam.
          Selle Pehmete ja karvaste küsimusega tõmmati seal persed korralikult lohku, kuna see stsenarist vist vahetus just hiljuti, vb tol mutil jäi paaril viimasel osal lõputiirtid vaatamata ja oligi perses üritus :D
          Szenza miks sa Tõe hetke ei läinud kui oli? lol

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Mul ei ole mingeid varjatud saladusi. Mulle sobivad kõik muud mängud palju paremini. Ma võiksin kasvõi sellesse Jõekalda saatesse minna, mis tundub suht fun. Raha paneb kired keema ja rikub mängu ära, fun saated oleks oluliselt paremad.
            P.S. Pedmansonil pole elu sees selle seriaaliga mingit pistmist olnud. Eit pani ikka korralikult vänta sellega. Oma viga oli ka et usaldasin teda nii lambist ja küsimust üldse arutama ei hakand.

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Krt keegi kuskil kirjutas, et oli see Pedmanson varem, aga see võis olla kuskil elu24 kommides vms lol.
              Korralik kasjakiaparaat oli eit siis..

Comment

• Svenza
                Svetlana aka Buldooser
                • Oct 2008
                • 3591

See oligi elu24s mingi idioodi poolt kommitud. ABSOLUUTSELT mingitpistmist pole!

edit: Peep Pedmansoni huumor ja ergas kujutlusvõime on laiemale avalikkusele mitu korda tuttavamad kui tema isik.
                Pedmansoni stsenaariumi järgi on tele- ja kinoekraanidel ning suvetuuridel seigelnud sellised staartegelased nagu «Vanade ja kobedate» Maie ja Valdur ning kirju «Õpetajate toa» seltskond.

Comment

• CTXrix
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 689

Seda et...kas sa, Svenza, sellise suhtumise ja suuvärgiga läbi elu sumistades, peksa ka oled saanud või suudad end ikka välja rääkida olukordadest?

PS! Absoluutselt ei ürita midagi agiteerida vms. Lihtsalt huvitab :D Sest selliseid vendi on küll ja küll, kes minu jaoks naljaka "Tra löön sulle oda kõrva ja pöördelt kannaga kuklasse" kommentaari peale ära flipiks ja tuuleveskiks muutuks.

Comment

• Svenza
                    Svetlana aka Buldooser
                    • Oct 2008
                    • 3591

No ma valin vendi ka kellele ma seda ütlen. 50% foorumist on nohkarid, 40% on alaealised ja 10% on so-so. Ma arvan et 100st 5ga ma ei möliseks ja 100st 1 ga ei tahaks tegelikult kakelda.
                    Ma olen ise ka tuuleveski vend, nii et I know what yo mean :D
                    Peaga sain näkku, krooniline ninaluu murd. Kui midagi veel valusamat oskate välja mõelda, please go ahead

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

tuleks teha midagi taolist nagu 2 months 2 million....
                      kutid (mängijad) tuleb saata kuhugi kadriorulossi, kus neil on grinding arena :D
                      saate omanikud orgunnivad paar eriti võlli paari millist autot, millega ringi liigutakse.
                      kaamerad ja süsteemid igal pool....krt, sellist entertainmenti tahaks täiega:D, osaleks isegi.

nagu svenza ytles varem....teatud inimeste jaoks on see entertainment ja adrekas, mida vajatakse.
                      need, kes hõõruvad nina ja toksivad onni kommenteerides, kui halb või rõve svenza on...nende jaoks pole see entertainment...

sven, saada kuhugi kanal2te kiri koos meie soovidega...

svenza sobiks saatesse.....sellist kino saaks, et anna abi :D
                      ma ei jõua palju fantaseerida :D, sest naeran end herneks

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

liiga hea teema alati saab naerda

Comment

• Svenza
                          Svetlana aka Buldooser
                          • Oct 2008
                          • 3591

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust

need, kes hõõruvad nina ja toksivad onni
                          Irwwwwwwwwwwwwwwww
                          Sittuge oblikaid

Esimest korda kuulen, toksivad onni :D:D:D:D

Comment

• pafka666
                            IP Olümspi
                            • Jul 2009
                            • 429

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                            No ma valin vendi ka kellele ma seda ütlen. 50% foorumist on nohkarid, 40% on alaealised ja 10% on so-so. Ma arvan et 100st 5ga ma ei möliseks ja 100st 1 ga ei tahaks tegelikult kakelda.
                            Ma olen ise ka tuuleveski vend, nii et I know what yo mean :D
                            Peaga sain näkku, krooniline ninaluu murd. Kui midagi veel valusamat oskate välja mõelda, please go ahead
                            Krdi Rambo

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

Comment

• pafka666
                                IP Olümspi
                                • Jul 2009
                                • 429

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                                ahahhahaaa kuldne

Comment

Working...