Re: PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle
pmst kui praegu peaks seal artiklite kallal veel mingi kommentaarium käima, siis on suht selge, nagu svenza ütles, et pooled haterid on kuskilt siitsamast foorumist. sest ma ei tahaks uskuda, et lambi delfi kommentaatorid viitsivad nädal aega järjest just seda kindlat artiklit passida ja kommenteerida.. seal ju tuleb uut sitta niivõrd palju koguaeg peale, kus jälle oma paska ajada.
Mu daam sai kultuurishoki eile, aga ta läks praegu muhvineid ja pizzasi küpsetama õhtuseks peoks, prolly afterpartydel kohtume, tema süntar (koos rohkem kui 3 sõbrannaga) läheb ka ju edasi aftekale, btw isegi codecci ja tema sõbrad üritasid neid atlantises sebida :D
Hahahahaaaaa, uus pasarahe neti kommentaatorite poolt :) Elu24 ei väsi ka üllatamast. Juhn tähelepanu rubriigile : Staarid < Eesti staarid. Irwwwwwwwwwww
vanglapäti sõnavara.ennast nii täis et varsti käib pauguga lõhki ja kogu see haisev pläga on mööda ilma laiali:D
sa mees mine ja saa endale haridus ja mine tööle!
pealegi oblikaid võid ise s***uda,muu jaoks sul lihtsalt raha pole:D
küsiks veel et miks sa närvi siis läksid kui rahast ilma jäid:D?
laenud vist kaelas,egas muidu poleks nii endast väljas olnud.:D
to LI see on otsekohesus või?arenege parem koos:D
hhahahaha liiga haiged need netikommentaatorid ikka, naera pooleks
-----
poegi sõna võtnud :D
Svenni poeg 25.09.2010 20:03
mida te paukute mu issiga, situge oplikait, rotid nuubid ma teenin rohkem isegi oma surf serveriga csis raha nuubid
te kamp rõvedikke hakkatetaha saama
Pane edasi issi!!!!!
Comment