PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • heido24
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2008
    • 402

Re: PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Algselt postitas Cremer Vaata postitust
    aga elu24s tuli 100-sekundi Sven ära, et peab meeldima. suhtkoht mission accomplished :)

aga teades Svenni ja tema sõnavara natuke kaugemast ajaloost, siis mina annaks talle lausa oma saate vms. Paneks Ott Järvelaga koos jalkat vms. kommima :) priceless. Liverpool- ja siis Kes-Teab-Mis-On-Otti-Lemmikmansa :D
    naiste hulgas peaks nyyd lööki olema :D

Comment

• Cremer
      FPP Pro
      • Oct 2008
      • 214

töötan selle Svenza saate nimel. STAR-FM otsib hommikuprogrammi co saatejuhti. Facebookis saab arvamust avaldada. Mine anna sinagi oma hääl notorious 100-sekundi Svenni poolt :)

Comment

• Marek K.
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 1477

lol kui ma seda star-fmi reklaami kuulsin siis mul oli umbes sama idee :P kuna peeter oja asemele vaja kedagi leida, siis svenza saakski olla uus noorsand, kes petsi asemel tiltaks seal.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Kui Svenza juhiks mingit raadio hommikuprogrammi siis oleks unereziim klõptsi paigas :D

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Hehe, Svenzaaaaaa :)

Comment

• sorm
              Pokkerihai
              • May 2009
              • 1511

Teeks eraldi raadiojaama. 24h tuleks puhast kulda. Kanüül mõlemasse kätte. Ühest tuleks puhas etanool teisest kofeiin (või mõni muu erguti).

Siis kolme kuu pärast kirjutask Svenza elutöö raamatu - kuidas ma teenisin enda esimese miljoni!

Comment

• Howie Diddot

Saade oli huvitav :D Neid kommenteerijaid ei maksa tõsiselt võtta. Nemad on seal enda jutu järgi perfektse elu etalonid. Tegelikult aga lihtsalt kibestunud inimesed, kes tulevad end siis sinna välja elama, kuna on tagatud mingisugunegi anonüümsus. Hästi tehtud ning jaksu edaspidiseks.

Comment

• emmimees
                  Klubi Liige
                  • Aug 2010
                  • 2719

Netikommentaatorid on omaette klass, pole mõtet nende peale närvi minna.
                  Ansip, savisaar ja muud tuntud tegelased vast ei mõtle lugedes mõnda kommentaari, et tra otsin selle piidrihunniku üles ja löön hammastega kivisse :D

Comment

• Timpz
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2029

Eesti Talent next saade kuhu minna :)?

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Aga Sven kuda castingul oli?
                      Kas produtsendid votavad ainult m2ngijaid, kes actionit tekitavad....loe seda, et koik lahkuvad toen2oliselt 0-ga ja telekanal ei pea sentigi maxma?

See oleks ju ideaalvariant telekanlile. Leida TASUTA show tegijad.

Comment

• heido24
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2008
                        • 402

vaevalt et telekanal selle maksab

Comment

• Svenza
                          Svetlana aka Buldooser
                          • Oct 2008
                          • 3591

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          Aga Sven kuda castingul oli?
                          Kas produtsendid votavad ainult m2ngijaid, kes actionit tekitavad....loe seda, et koik lahkuvad toen2oliselt 0-ga ja telekanal ei pea sentigi maxma?

See oleks ju ideaalvariant telekanlile. Leida TASUTA show tegijad.
                          No ma ei tea neid täpseid kriteeriume. Tundud nii, et valitakse a) tarku mängijaid kes oleksid võimelised mõistliku summa kokku ajama
                          b) idioote, kes oleks võimelised kõik perse keerama
                          Ja siis produtsendid otsustasid kes kellega kokku panna. Kindlasti ei tohi üksteist tunda, et suht vastumeelsed oleksid teineteisele. kammaijaad kui palju. Minu saade oleks ideaalne olnud, kui me oleks kaks viimast ära vastanud ja siis 300K pealt nullli kukkunud.
                          Castingul oli test 25 küsimusega ja 5 minutit vestlust. Vaadati kuidas sa kaamerasse räägid (valjult selge kõlava häälega, ei pabista) Ühe sõnaga prooviti järgi, et sa ei murduks laval nii äelda. Ma olin 100% kindle et ma saan castingust edasi. Igas castingus oli ca. 30 inimest, 3 päeva kahel erineval ajal võeti inimesi vastu. See on siis umbes 180 inimest ja 10 saadet kedrati valmis. Arvan et keskpäraseid ja halle inimesi ei võetud sisse. Meil oli see tossike meelega, et rumalusega nussiks saate ära. Kindlasti pannakse kokku erineva vanuse , asukoha ja soo esindajad.

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

300K pealt nullli kukkunud.
                            kas sa seda ei mõista et sa oled ise samasugune "debiil" kui su ego ei luba sul võtta kõige väiksemat summat et diilini jõuda.

muidugi sa mõtled et oled teistest parem etc aga mõtle ka selle peale kas need teised oleksid nõus võtma min summat??? kui ei siis sa obv peaksid ju ise selle võtma??

MUL ON JUMALA POHHUI MINA SIIT VÄIKSEMA SUMMA KOJU EI LÄHE
                            wp tossike.

Comment

• adam_q
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1453

kui pokrit puudutavaid teemasid pole, siis on paljud delfi kommentaarid kõvasti ägedamad, kui uudised ise

Comment

• Svenza
                                Svetlana aka Buldooser
                                • Oct 2008
                                • 3591

Kle, situ v.ittu värd. Mingi neti kommentaator oled v? Mis su vigastus on???
                                TV jaoks oleks ideaalne olnud kui me oleks kõik küsimused õigesti vastanud ja umbes 300K teeninud. Ja siis suurest ahnusest selle nulli ajanud. Aga 300K oleks jagunenud umbes 180K, 90K, 30K, seal ma oleks B-ga väga rahul. Olingi arvestanud et 100K on ideaalne, kõik üle 50K on normaalne, 30-40K aktsepteeritav, 20K-30K eri tingimustel ja alla selle ei lepiks. Easy.
                                A mis sellel Tarmo-Toomasel üle oleks jäänud. Praegu ma läksin hüper-agressiivse taktikaga peale ja tahtsin Ad, sest summa oli väike. Suuremate summade puhul ma oleks obv. mööndusi teinud ja kasvõi Bäga leppinud. Esialgne rämetsemine oli puhas bluff, aga need idikad ei pakuunud üldse omapoolseid lahendusi , jäid tuimalt raiuma oma A-d, siis ei jäänd muud üle kui ***** saata.
                                Ja situ verd hüdrovitulakkuja tossike

Comment

Working...