PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
    Atleast i'd stay alive.
    Mitu oda kõrva ja mitu kombot pöördelt kannaga näkku said, rääkimata tellis- ja äärekividest ?

Comment

• H2O
      Õpihimuline Mängur
      • Nov 2008
      • 362

Mina korjasin siin pappi kokku kiirete vastustega, ma tulin siia raha tegema, panite oma pehmete ja karvastega mu 100 kilo auku :D.

LOL

Comment

• taipupole
        Lõpuboss
        • Oct 2008
        • 2181

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
        20K-30K eri tingimustel ja alla selle ei lepiks. Easy.
        Ma ei saa sellest väitest tegelikult aru. Siin on mõned ehk mitte ainult sina väitnud, et juba hea, et sa ainult võiduga lahkuda tahtsid või siis teisisõnu alla A nõus ei olnud.

Kuid sa olid ju nõus. Kui kellakeselt oli üle poole maha tiksunud (ja summadest loomulikult samuti), olid sa juba Bga nõus, mis siis, et see summa oli sinu jutu järgi lausa kohutavalt naeruväärne ehk mingi 3000 krooni vist. Eriti vahet muidugi pole, miks sa järsku ikka seda summat tahtma hakkasid, sest raha on raha ja läheb ikka vaja.

Ehk pigem lasi nulli raha see teine kutt, kes alguses suht kohe B võttis ja siis teid perse saatis, et kolmandat korda ta muutma ei hakka.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Nalja seal saates küll ei saanud.
          Fullstacks have more fun.

Comment

• antnx
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3102

pokkerioss 22.09.2010 16:58

Pilt pokkerijõmmist:
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Juba liiguvad delfis mingid pildid. Ilmselt ka mingid pokerdajad teinud, ei tea kas siit foorumist?

Comment

• Svenza
              Svetlana aka Buldooser
              • Oct 2008
              • 3591

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
              Nalja seal saates küll ei saanud.
              Milling tuli saate sees inimestega rääkima ükshaaval. Kui see 100 euro küsimus oli, peale seda panime üksteisele paar peent kildu ja kui tuvustuses pokkerimängija elukutse kohta küsis, siis sai 3 minti juttu räägitud. Paraku on kõik välja lõigatud kuna muidu ei mahuks aja sisse ära.

Comment

• Svenza
                Svetlana aka Buldooser
                • Oct 2008
                • 3591

Algselt postitas antnx Vaata postitust

Pilt pokkerijõmmist:

Juba liiguvad delfis mingid pildid. Ilmselt ka mingid pokerdajad teinud, ei tea kas siit foorumist?
                Obv.
                Ise arvan et mingi Imricu sugune no-lifer. Pead ei julge panti panna, aga mingi eri lohh peab olema. Raudselt ma olen teda millegagi väga rängalt solvanud, foorumis oma nime all ei julge midagi välja öelda, siis copy-pasteb mu ütlused kommentaariumites ja üritab igati sitta muljet jätta. Noh, siin paar venva võivad vabalt veel olla, kellega mul siin hiljuti kismaks on läinud. Aga noh, las igaühel olla omad rõõmud. Päev läbi sitta toota elu24-s ja delfis, see on ka skill omaette. Küll see vend kunagi välja tuleb ja vahele jääb. Kui olete näinud filmi "Jay and Silent Bob strike back", siis hakkab sama asi juhtuma :D
                Otsin kohe youtube lingi :D

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                  Ma ei saa sellest väitest tegelikult aru. Siin on mõned ehk mitte ainult sina väitnud, et juba hea, et sa ainult võiduga lahkuda tahtsid või siis teisisõnu alla A nõus ei olnud.

Kuid sa olid ju nõus. Kui kellakeselt oli üle poole maha tiksunud (ja summadest loomulikult samuti), olid sa juba Bga nõus, mis siis, et see summa oli sinu jutu järgi lausa kohutavalt naeruväärne ehk mingi 3000 krooni vist. Eriti vahet muidugi pole, miks sa järsku ikka seda summat tahtma hakkasid, sest raha on raha ja läheb ikka vaja.

Ehk pigem lasi nulli raha see teine kutt, kes alguses suht kohe B võttis ja siis teid perse saatis, et kolmandat korda ta muutma ei hakka.
                  No esimene "kindel statement" et mina A-ta ei lahku oli puhas bluff. Aga nendel läks tõrjemehhanism tööle hoopis selle peale. Kindlasti ma poleks nõus C-ga olnud. Pigem oleks pidanud tollele vennikesele rahukele ära seletama, et tema on ainult C-d väärt kuna vastas ainult ühele küsimusele. Ülejäänd papi ajasime meie kokku selle mutiga. Pmtselt mul ei olnud suurt vahet, kas tuleme papiga ära või mitte. (nende summade puhul)
                  Tulemuseks ongi see, et saade tekitas parajat furoori... Ütleme, et võtan selle B ja tüüp on C-ga nõus, mutt saab teenimatult A. Omal jääks pärast südames kriipima. Ma pmtselt ei olnud nõus andestama seda 107K pealt kukkumist ja peale seda oli doomswitch mode sisse lülitatud.
                  Obv. et raha on raha. Mõnikord võib isegi 500 krooni suur raha olla, kui sul seda parasjagu taskus ei ole ja midagi oleks vaja osta. Saate produtsent oli kõik üles keeranud, sittade asjade kokkulangevus oli nii suur, et konkreetselt selles saates ei olnudki võimalik midagi reaalselt teenida.

Comment

• kuco
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1910

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                    Kui olete näinud filmi "Jay and Silent Bob strike back", siis hakkab sama asi juhtuma :D
                    Otsin kohe youtube lingi :D

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Alates 4.30 võite vaaatama hakata, 5ndast minutist läheb actioniks neti kommijate vastu :D
                      [YOUTUBE]-PleXQVlR_4&feature=related[/YOUTUBE]

Comment

• sorm
                        Pokkerihai
                        • May 2009
                        • 1511

Ma aVaatasin nende UK mängude lõpumängud läbi ja kui sellest saatest rahalist +EV otsida tuleks igal juhul, C endale võtta ja siis teised kiiresiti A ja B vahel kokkuleppele suunata.

Suurem osa saateid tiksub raha nulli. Need vähesed, kus mingile kokkuleppele jõutakse on algsest alles kokkuleppe hetkeks umbes 1/3. Seega algne C on suurem, kui hiljem potenisaalne B (mida sa ka ei pruugi saada). Kahjuks või õnneks, aga inimloomus ei luba sellist asja, et keegi saab temast rohkem raha. Ahnus tuleb peale, et ikka ise tahaks rohkem saada! Algul on A nii suur, et kõik tahavad seda ja hiljem on C nii väike, et keegi ei viitsi mingit 1-2k enam võtma hakata ... +ev saatele.

Üks saade oli hea, kus tark mees pani küsimused õigesti ja tädid olid ka nõus, et too peask A saama. Samas ise ei jõudnud B ja C vahel kokkuleppele ja oligi sellele "tarkpeale" ikka fail :)

Comment

• ok2aa
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1903

Algselt postitas antnx Vaata postitust

Pilt pokkerijõmmist:

lol

kahjusk ei leidnud ma saates midagi naljakat. natuke piinlik oli, umbes nagu "maamees otsib naist" vms.

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

mõningaid katkendeid saatest vaatasin, jah nohh see teada, et Svenza ongi sellise suuvärgiga, aga inimeste jaoks kes teda ei tea, pole seal suurt midagi naljakat ja suhteliselt stereotüüpsed eelarvamused tulevad loomulikult välja, samas ega Õhtulehes esinemine või Svenza võitlus kommentaariumi tegelaste vastu lubadusega näod sassi taguda ka ometi seda stereotüüpi ümber lükka.

Comment

• rrrr
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 904

Svenza - sina kui saates käinud ja köögipoolt kõige lähemalt näinud, kas seal oli enne öeldud või kuskil ruulides kirjas, et mingit mündiviskmasit või kivi-paber-käärid loosi ei või lõpus televaatajate silme all teha?

Comment

• sorm
                                Pokkerihai
                                • May 2009
                                • 1511

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
                                Svenza - sina kui saates käinud ja köögipoolt kõige lähemalt näinud, kas seal oli enne öeldud või kuskil ruulides kirjas, et mingit mündiviskmasit või kivi-paber-käärid loosi ei või lõpus televaatajate silme all teha?
                                Mõtleisn ise ka selle peale, et nagu kõigile +EV teha totolotot...

Comment

Working...