*** JUULI OFFTOPIC*** valime huvitava teema, ehk NAISED

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vonkartoffel
    Pokkerihai
    • May 2009
    • 1658

Re: *** JUULI OFFTOPIC*** valime huvitava teema, ehk NAISED

Tallinnas mingeid kebabikohti on mis koju toovad?

Comment

• harryahven
      Pokkerihai
      • Dec 2009
      • 1964

meeldib vapiano oma, kuna seal praetakse kana otse silme ees ja serveeritakse soojalt. samas sõin kunagi tartu hinnatud itaalia restos dolcevitas, kus oli tunne nagu kuskilt karbist kogu huinjaa taldrikule kallatud ja olemas.

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        Ma hakkasin praegu selle naisteteema peale mõtlema, et huvitav mitu % täiskasvanud Eesti elanikest pole Soomes käinud. 95 ma peaaegu käisin aga jalga siiski maha ei saanud.
        ma käisin esimest korda 3 aastat tagasi. selleks ajaks oli euroopas 5 riiki kus ma käinud polnud. aga see protsent võib olla umbes 1 ma arvan. mul pole endal küll ühtegi tuttavat kes poleks käinud.

Comment

• anatoli grinder
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2010
          • 337

Kõige parem caesari salat mis siiani söönud olen on deja vus. Alati kui sinna satun, tellin.

Comment

• jasssass
            Vana Tegija
            • Sep 2010
            • 1200

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
            Ma hakkasin praegu selle naisteteema peale mõtlema, et huvitav mitu % täiskasvanud Eesti elanikest pole Soomes käinud. 95 ma peaaegu käisin aga jalga siiski maha ei saanud.
            Aasta oli 93 kui viimati Soomes käisin. Mäletan, et rongiraudtee oli sedavõrd stabiilne, et jook ei loksunud tassis, rohkem ei meenu midagi.

Comment

• pokkerisheriff
              Grinder
              • Oct 2011
              • 824

viina jõid sellest tassist, et rohkem ei meenu?

Comment

• erplander
                ekrelander
                • Oct 2008
                • 1029

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                Türil nüüd avati mingi uus söögikoht kus seda pakutakse ja testisin kohe järgi ning siuke tunne on nagu leveldati.
                Salat oli sama mis mingil stnrd laadaburksil, seda kastet üldse polnud mis tavaliselt pannakse ja liha oli ka mingi random.
                Kaubanduslik välimus oli ainult samasugune esmavaatlusel.
                Needs some Köögikubjas...

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                ma käisin esimest korda 3 aastat tagasi. selleks ajaks oli euroopas 5 riiki kus ma käinud polnud. aga see protsent võib olla umbes 1 ma arvan. mul pole endal küll ühtegi tuttavat kes poleks käinud.
                Haha, mõtlesin ka 3 aastat tagasi esimest korda Soomes käies, et kuulun selle umbes 1-2% hulka, kes kuni 40-aastastest eestlastest polnud seal veel käinud (kui kõik vanemad generatsioonid ka juurde arvata, siis kokkuvõttes mingi 10% ringis ehk). Mingist teemast selgus, et oleme vist ka ühevanused (s '76). Kusjuures Rootsi, Norra ja üle poole muudest Euroopa riikidest oli ka endal varem juba läbi käidud.

Lisaks olen ka selle mõne protsendi eestlaste seas, kes pole elus Saaremaale sattunud, kuigi muu Eesti (sh Hiiumaa ja mitmed muud saared) risti-põiki läbi käidud, usun, et olen viibinud üle 90% Eesti valdadest (ehk siis ainsad, kus pole, ongi Saaremaa omad, Muhu ja üksikud mujal).
                Last edited by erplander; 10.07.12, 23:27.

Comment

• rahvavaenlane
                  Klubi Liige
                  • Dec 2009
                  • 3040

käimata kohtadest veel rääkida, siis eestimaa ristipõiki läbi käidud, aga põlise tallinnlasena sattusin balti jaamast ( ehk siis kopli poole)taha poole alles 25 aastsena. oli ikka avastamist.

Comment

• jasssass
                    Vana Tegija
                    • Sep 2010
                    • 1200

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                    viina jõid sellest tassist, et rohkem ei meenu?
                    Ei joonud, olin väike poiss, käisin Soomlastele elusat Eestlast näitamas

Comment

• jasssass
                      Vana Tegija
                      • Sep 2010
                      • 1200

Milliste vahenditega oleks mõistlik suvekuudel auto istmeid ja salongi puhastada/hooldada? Heledamad tekstiilpolster istmed näitavad veeplekke ja igasugust mustust suht hästi välja.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                        Needs some Köögikubjas...

Haha, mõtlesin ka 3 aastat tagasi esimest korda Soomes käies, et kuulun selle umbes 1-2% hulka, kes kuni 40-aastastest eestlastest polnud seal veel käinud (kui kõik vanemad generatsioonid ka juurde arvata, siis kokkuvõttes mingi 10% ringis ehk). Mingist teemast selgus, et oleme vist ka ühevanused (s '76). Kusjuures Rootsi, Norra ja üle poole muudest Euroopa riikidest oli ka endal varem juba läbi käidud.

Lisaks olen ka selle mõne protsendi eestlaste seas, kes pole elus Saaremaale sattunud, kuigi muu Eesti (sh Hiiumaa ja mitmed muud saared) risti-põiki läbi käidud, usun, et olen viibinud üle 90% Eesti valdadest (ehk siis ainsad, kus pole, ongi Saaremaa omad, Muhu ja üksikud mujal).
                        Ei ole käinud Saaremaal ega ka mitte Soomes. Siia ma ei arvesta sisse lennujaama vahemaandumisi, sest see ei ole riigis käimine :)

PS! Soome ma küll ei plaani minna küll aga Saaremaale :)

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                          Milliste vahenditega oleks mõistlik suvekuudel auto istmeid ja salongi puhastada/hooldada? Heledamad tekstiilpolster istmed näitavad veeplekke ja igasugust mustust suht hästi välja.

Ise olen kasutanud STP tuff stuff, saadaval igas autohooldusvahenditega kauplevas poes. Oli mingil ajal Autolehe testivõitja. Vb nüüd on midagi paremat välja mõeldud, ei tea aga julgen STP-d soovitada.

Comment

• Provoker
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 3067

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                            Tule meie kontorist läbi ning saad kindlasti hüva nõu. Meil sellised plekieemaldajad, et peale töötlemist on plekk puhtam kui muu pind :) Tegemist pole küll autokeemiaga, kuid siiski profikoristuse asjad.

Comment

• pokkerisheriff
                              Grinder
                              • Oct 2011
                              • 824

naturaalsed plekid saab ka välja? need mille puhul tavaline bihustiga klaasivahend ei aita.

Comment

• jrgn hell
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 3328

Kui keegi on small cocaine dealer kuni huge cocaine dealer ja sula liiga palju, siis University of Hamburg tuleb appi.

Alates 29 lk.

Comment

Working...