*** JUULI OFFTOPIC*** valime huvitava teema, ehk NAISED
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** JUULI OFFTOPIC*** valime huvitava teema, ehk NAISED
http://www.osta.ee/opel-calibra-27920334.html
:D :D mõnus tuuning
Comment
-
hahaaaa...nothing new in this planetAlgselt postitas ranka Vaata postitustTÜRA
Triobet saatis €5 niisama ja siis läksin gamblema, et iga käsi all-in ja see fucking triobet suudab isegi free moneyga nii fucking tilti ajada, et mõtleisn korra, et viskan hiire puruks. Tõsiselt, haige soft, pistku perse oma €5.
Comment
-
FYP - valime huvitava teema, ehk SOOME NAISEDAlgselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustvõi on kellelgi vastupidiseid väiteid?
Tervitan Hiljat ja Jennyt. lol. suvi ftw.
Comment
-
sain veidi külma ja nüüd kurk valus. googeldasin veidi ja leidsin päris sick postituse: "Murdjamees kuskil postituses soovitas spermaga kurku kuristada, pidi väga tõhus vahend olema. Ise pole proovinud."
Comment
-
Mu arust Soomes on kahte sorti naisi.Algselt postitas MagicFriend Vaata postitustFYP - valime huvitava teema, ehk SOOME NAISED
Tervitan Hiljat ja Jennyt. lol. suvi ftw.
Väga väga koledad ja paksud või väga väga ilusad
6e kuu jooksul, mis ma seal eksisteerisin kohtasin ma enamjaolt pakse ja koledaid soome mutte.
Comment
-
QFT, aga suhe on 5:1-leAlgselt postitas backdoorsex Vaata postitustMu arust Soomes on kahte sorti naisi.
Väga väga koledad ja paksud või väga väga ilusad
Comment
-
soomes on jah ühe ja sama näotüübiga naisi, kes on nii ilusad, et eesti iludused ei saa neile ligilähedalegi. aga ülejäänud 80% soome naistest pole tõesti suuremad asjad.
Comment
-
Keegi teab kas caesari salatil on mingi konkreetne retsept kuidas tehakse või see varieerub ka ntx erinevates riikides?
Usas sõin mitmes erinevas kohas seda ja oli lihtsalt super. Eestis kasinnis ka seda söönud ja oli hea.
Türil nüüd avati mingi uus söögikoht kus seda pakutakse ja testisin kohe järgi ning siuke tunne on nagu leveldati.
Salat oli sama mis mingil stnrd laadaburksil, seda kastet üldse polnud mis tavaliselt pannakse ja liha oli ka mingi random.
Kaubanduslik välimus oli ainult samasugune esmavaatlusel.
Comment
-
On vist ikka sarnane retsept (kana, saiakuubikud, rooma salat; lisaks võib pista tomatit, kurki ja muud suupärast; peale obv caesari salati kaste ja parmesan). Asi on lihtsalt selles, sageli pannakse Caesari salat nimeks igasugustele rändom asjadele).Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustKeegi teab kas caesari salatil on mingi konkreetne retsept kuidas tehakse või see varieerub ka ntx erinevates riikides?
Usas sõin mitmes erinevas kohas seda ja oli lihtsalt super. Eestis kasinnis ka seda söönud ja oli hea.
Türil nüüd avati mingi uus söögikoht kus seda pakutakse ja testisin kohe järgi ning siuke tunne on nagu leveldati.
Salat oli sama mis mingil stnrd laadaburksil, seda kastet üldse polnud mis tavaliselt pannakse ja liha oli ka mingi random.
Kaubanduslik välimus oli ainult samasugune esmavaatlusel.
Comment
-
Siis oligi see case vast.Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitustAsi on lihtsalt selles, sageli pannakse Caesari salat nimeks igasugustele rändom asjadele).
Ma lihtsalt eeldasin vist, et saan taolist varianti mis koguaeg söönud. Ses suhtes, et kui lähen eesmärgiga kartulisalatit ostma siis ma ka eeldan, et lahkun poest kartulisalatiga mitte mingi põlvepeal tehtud analoogiga.
Comment
Comment