*** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline
    Grinder
    • Dec 2008
    • 510

Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

GoOil-i 24h pesula bussipargis suht normaalne, aga seal pidevalt järjekord ja peab ootama. Ma tavaliselt käin 2 raudtee vahel, aardla tänaval splash pesulas, tean sealt paari inimest ja pesevad hästi ning neil suht võimas survekas(kui värvi koorub kuskilt, siis ei soovita : D), isegi plaanin sinna kemmi+poleerimisse viia auto. Sõber eile rääkis et FI-s pidi olema selveri juurest paremale keerates 5€ vahapesu, aga seal käinud pole, suht kahtlane et sellise raha eest saab korraliku vahapesu. Turu tänava jazzi pesulast üle tee on ka mingi garaaz, eelmine aasta paar x pesin seal, tulemus oli päris hea.

Sellist hooldust võiks keegi pakkuda http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=21793

Comment

• kjmrc
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 4541

Kas keegi oskab rääkida AleCoq spordihalli jõusaalist, mis asub Eedeni kõrval? (kvaliteet, masinad, rahvaarv ja kas on ilma lepinguta)

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

Algselt postitas Skyline Vaata postitust
        GoOil-i 24h pesula bussipargis suht normaalne, aga seal pidevalt järjekord ja peab ootama. Ma tavaliselt käin 2 raudtee vahel, aardla tänaval splash pesulas, tean sealt paari inimest ja pesevad hästi ning neil suht võimas survekas(kui värvi koorub kuskilt, siis ei soovita : D), isegi plaanin sinna kemmi+poleerimisse viia auto. Sõber eile rääkis et FI-s pidi olema selveri juurest paremale keerates 5€ vahapesu, aga seal käinud pole, suht kahtlane et sellise raha eest saab korraliku vahapesu. Turu tänava jazzi pesulast üle tee on ka mingi garaaz, eelmine aasta paar x pesin seal, tulemus oli päris hea.

Sellist hooldust võiks keegi pakkuda http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=21793
        Palju seal poleerimine maksab seal splashis vms? tra autogavannis tahavad 200 saada, mis tundub suht retarded .. mul oleks ka vaja vist ära poleerida fcking linnusitaplekid sisse sööbind + siis seest + nahk ka ..

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Dear Two Plus Two Members,

On April 26th at approximately 11:20 AM pacific time, the Two Plus Two Forums were closed as a result of a hacker who has displayed the ability to access e-mail addresses and encrypted passwords. He also indicated the ability to decrypt passwords.

While it is unclear the extent of data to which he gained access, e-mail addresses and passwords on the Two Plus Two forums should be considered compromised. If you have used your 2+2 password on any other site, you are advised to change it.

For your security, we are closing the forums until the breach is patched. Upon reopening the forums you will be forced to change your password – it is counterproductive to do so now.

We hope to be back up as soon as possible.

Best,
          Two Plus Two Interactive

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Kumba sa mõtled, kas esimesel või teisel korrusel olevat saali?

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Vot ma ei teagi, ma pole kummalgi korrusel käinud, et tahakski teada, kas tasub kuukaart sinna osta?

Comment

• CheekyMullet
                  FPP Pro
                  • Feb 2010
                  • 232

On keegi kursis Läti bensuhindadega? Odavam, sama , kallim?

Comment

• andu_andu
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 4050

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                    Vot ma ei teagi, ma pole kummalgi korrusel käinud, et tahakski teada, kas tasub kuukaart sinna osta?
                    Mine üks kord ühekorra piletiga ldo

Comment

• jasssass
                      Vana Tegija
                      • Sep 2010
                      • 1200

Algselt postitas leits Vaata postitust
                      keegi tartus mingit normaalset autopesulat teab? see autogavanni on suht okei, kuid ehk keegi teab veel midagi normaalset? talv möödas oleks vaja pigi + muu sitt maha saada ja seest ära hooldada
                      Astu läbi Jaamamõisa Olerexi juures olevast käsipesulast ja küsi tüüpide käest pakkumist, ise pesen seal pidevalt oma pilli ja väga korralikult teevad, kindlasti on neil järjekorrad, kuna kliente palju. Odavamalt ka peaks saama kui 200€

Comment

• reggie
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 1705

Ma tean ainult teise korruse oma. Need masinad pole otseselt muskli ehitamiseks, pigem rasva põletamiseks ja aeroobseks trenniks. Ise käisin seal 3 kuud kui asi veel kesklinnas asus, ei kurtnud eriti, kuigi 90% mehi käis seal vist pigem Sveta pärast aga see selleks.

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Mis kuradi masinad seal on siis, et muskli ehitamist ei saa teha :D

Comment

• redddman10
                            Grinder
                            • Aug 2010
                            • 703

jalgrattad, sõudeergomeetrid, stepperid, jooksulindid jne?

Comment

• reggie
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 1705

Tegu on suruõhul töötavate masinatega. Vahe on selles, et koormusi saad tõsta nuppu vajutusega, kokku vist 12 masinat kõikidele lihasgruppidele. Sellised vidinad. Vahe on selles, et seal pole kange ja muud sellist vanakooli jõusaali staffi, sobib pigem neile, kes soovivad vormis püsida ja kiire intensiivse treeningu teha. Alumusel korrusel on vanakooli staffi ka vist.

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                                Ma tean ainult teise korruse oma. Need masinad pole otseselt muskli ehitamiseks, pigem rasva põletamiseks ja aeroobseks trenniks. Ise käisin seal 3 kuud kui asi veel kesklinnas asus, ei kurtnud eriti, kuigi 90% mehi käis seal vist pigem Sveta pärast aga see selleks.
                                Pics or...

Comment

Working...