*** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Mul 2+2 ühe korra kurja tehtud juba mu kontoga. Siiamaani ei kujuta ette kuidas pw saadi, ülikeerulised pwd ja igast erinevate bottide ja viiruse tõrjetega lasin läbi ja ei midagi. Müstika.
    Last edited by qbj0hn; 26.04.12, 21:42.

Comment

• Fabulous
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 2674

Algselt postitas Remokk Vaata postitust
      Vene moodi http://www.ohtuleht.ee/368858 (2010a uudis)
      Huvitav kas mõni vanarauda ka juba ära tassida jõuti...

Venemaal viiakse isegi sildasid minema, mis see tank siis veel ära pole (#4 punkt): http://www.cracked.com/article_17090...er-stolen.html

Comment

• harryahven
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1964

mis tehti kube

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
          mis tehti kube
          Rahavahetus teemas saadeti mitmetele kasutajatele PM-e, et obv üle lasta. Klassikaline saada enne siis saadan mina.
          Mul on seal teemas solid history muidu olemas ja olen ise ka diile nii teinud, et kahtlasemad vennad saadavad ennem raha ja siis alles mina ja ainult tuntud kasutajatele saatnud esimesena kellel long deal history.
          Tüüp läks aint veits ahneks ja tahtis suuremaid summasid mis peaks juba minema sinna eraldi HS money transfer threadi (seal mul historyt pole) ja ei õnnestunud tal kedagi üle lasta sain varem jaole. Välismaa IP oli, riiki ei mäleta enam.
          Siuke pull peaks mingil määral juba identiteedi varguse alla minema imo.
          Last edited by qbj0hn; 26.04.12, 22:06.

Comment

• jasssass
            Vana Tegija
            • Sep 2010
            • 1200

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
            b) viis inimest seisavad raudteel ja ei näe lähenevat rongi, perroonil sinu kõrval seisab POKKERISHERIFF, kui lükkad selle inimese rongi ette, siis saab ta surma aga päästad ülejäänud 5. kas lükkaksid inimese rongi ette?

http://www.princeton.edu/pr/pwb/01/1022/
            ei midagi isiklikku :D

Comment

• harryahven
              Pokkerihai
              • Dec 2009
              • 1964

.
              Last edited by harryahven; 27.04.12, 07:23.

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas Tuul Vaata postitust
                Aga arvestades, kui paljud siin Jõulude ajal näiteks lastekodu asemel loomade varjupaigale annetavad, siis nupust sooje inimesi on siingi foorumis päris palju.
                Mees, ime oma nägu.

Comment

• isutuba
                  Grinder
                  • Sep 2009
                  • 633

loggisin korra oma pokkeri lehele,et vaadata mis seis on ja siis üllatuseks on account balance 0,mõtlesin siis,et see loll jutt ja see koduleht vahest paneb pange ja proovin pokerisse sisse loggida ja seal ütleb ,et vale parool.Pläät ma aru ei saa kuidas ma kodulehele loggida saan ja siis pokkeri client ,ütleb mulle sama parooli sisestades,et vale parool.Igastahes tundub ,et asi on kusine ja konto häcked ja bustolandi tõmmatud,emailis ilus kiri ka (e-mail addresses and passwords on the Two Plus Two forums should be considered compromised. If you have used your 2+2 password on any other site, you are advised to change it.) Minge ausalt *****..............ennem sai mainutud,et enam täna peale ei võtta ,fuuuuuuuuuuuuck that.................

Comment

• virukunn
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 2036

Oli sama pw siis mis 2+2-s sul ?
                    Mul oli ka mitmes kohas sama aga muutsin ära igalpool kus rahaga pistmist. See ikka tõsine asi.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas isutuba Vaata postitust
                      loggisin korra oma pokkeri lehele,et vaadata mis seis on ja siis üllatuseks on account balance 0,mõtlesin siis,et see loll jutt ja see koduleht vahest paneb pange ja proovin pokerisse sisse loggida ja seal ütleb ,et vale parool.Pläät ma aru ei saa kuidas ma kodulehele loggida saan ja siis pokkeri client ,ütleb mulle sama parooli sisestades,et vale parool.Igastahes tundub ,et asi on kusine ja konto häcked ja bustolandi tõmmatud,emailis ilus kiri ka (e-mail addresses and passwords on the Two Plus Two forums should be considered compromised. If you have used your 2+2 password on any other site, you are advised to change it.) Minge ausalt *****..............ennem sai mainutud,et enam täna peale ei võtta ,fuuuuuuuuuuuuck that.................
                      Mis pokkeritoast jutt?

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

for real? if confirmed, then sick starry bra ja asi tõsisem kui ma arvasin.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                          for real? if confirmed, then sick starry bra ja asi tõsisem kui ma arvasin.
                          Pakun, et suur osa inimesi kasutab enamus saitidel (Two Plus Two, facebook, pokkeritoad) oma primaarset e-posti aadressi ja täpselt sama parooli. Piisab häkkeril ainult logida su e-mailile ja kogu info on olemas: paljud ei viitsi kustutada pokkeritubade kampaaniaid või kui kustutavad ei tühjenda trashboxi.

Comment

• isutuba
                            Grinder
                            • Sep 2009
                            • 633

Jah mul pw igalpool sama,pokerinvenice....

Comment

• isutuba
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 633

No ***** lihtsalt ei saa sisse loggida ,et 100% confirm saada ,et raha on lännu.Seda ,et seal kodulehel 0 näitab on paar korda ennemgi juhtunud

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

jeesus küll.. emaili paroolide jaoks on mul oma algoritm... foorumite/suvaliste pudipadi asjade jaoks teine.. pokkeritubade jaoks hoopis kolmas ja karmim algoritm.. pangakontode jms jaoks neljas algoritm...

kuidas lihtsalt paroolide algoritmisid genereerida.. võta miski raamat või mingi teema näiteks jalgpall.. võta siis a la kõige paremad väravavahid.. ja pane parooliks nende nimi koos perenimega või hüüdnimega vms.. ja randomli otsusta ise, iga mitmenda tähe paned suure tähena.. ja millised tähed muudad numbritega ära: D4v1Db3ckH4m <-- David Beckham.. ja sedasi järjest neid genereerid ja aegajalt vahetad.. piisab kahest-kolmest nimest.. mõne kuu möödudes võtad järgmised 2-3 nime.. iva on selles et ikkagi erineva turvatasemega asjade puhul erinevad paroolid... foorumid ja mingid newsgrupid.. deucescracked jms asjad on suht savi kui keegi pihgta paneb.. sinna mingi suvaline parool.. aga emailid ja pangakontod jms.. need peavad kõik ükstiesest sõltumatud olema ja foorumitest erinevad..

Comment

Working...