Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.
EDIT: ja kui mängijat anyway ei huvita eelnev jutt siis pole vahet kus liitu ning kui ühel hetkel peaks saama ka mängijate nimesid näha siis võin jahukoti ära süüa, et pokernewsist te never ühtegi senti real RB-d tagasi ei saa, meie puhul up to maximum.
mu üks tuttav sööb jahu for fun, nii et doesn't count. võib-olla sulle ka meeldib lihtsalt
wtf sheriff, mingi lambifreeroll on kindlasti meeletu lisaväärtus, ma pole kunagi neid mänginudki, aja raiskamine.
Algne küsimus sisaldas sõna "hobimängija". Highrolleri jaoks on muidugi ajaraiskamine mingi 12x5k$ max 2000 mängijaga(?) freerolli mängimine aga hobimängija jaoks võib see olla tõsine lisaväärtus.
TÄHELEPANU!
Lõpetuseks palun sisestage oma Poker Stars pokkeritoa kasutajanimi alla kastikesse. See tagab, et saaksime korrektselt jälgida Teie rakeback statistikat ja maksta Teile rakebacki.
NB! Kui Teil on juba Poker Stars kasutaja olemas ja Te ei ole liitunud läbi meie siis võtke meiega ühendust: rakeback@pokkeriprod.com ja leiame lahenduse. THIS???
+++
pokerstarsis on rakeback? huvitav, seda kuulen kyll esimest korda 5a jooksul.
kommenteerid Ranka?
kas rahavahetused on lubatud või ei ole? kui ei ole, siis äkki keegi sooviks PayPal - MB/Eesti pank vahetust teha (mina sooviks raha PayPali). võin vähe parema kursiga tasuda. kui pole lubatud, siis kustutage see postitus ära.
Endiselt on küsimus, et KAS POKERSTARSIS VÕIN KASUTADA POKERTABLERATINGS'u OTSINGUT, KUI LIITUN LÄBI POKKERIPRODE?
pealik on ju rääkinud, et ei ole viisakas kasutada. Kui ikka kuidagi ei saa ja vaatad, siis oleks vähemalt chatbox-is viisakas öelda vastasele, et sa nägid tema graafikut ja siis näitad talle enda oma ka.
pealik on ju rääkinud, et ei ole viisakas kasutada. Kui ikka kuidagi ei saa ja vaatad, siis oleks vähemalt chatbox-is viisakas öelda vastasele, et sa nägid tema graafikut ja siis näitad talle enda oma ka.
Comment