´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jrgn hell
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 3328

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Pokkerimängijad puutuvad indiaanalstega väga palju kokku.
    Aga siis on kahnawake gaming commissioni laadi uudised.

Rassism on ikka see, kui mingi debiilikust tartu skin aasia või aafrika tudengeid taga kiusab.

Comment

• CheekyMullet
      FPP Pro
      • Feb 2010
      • 232

Olen Cashmeriga ühes paadis. Piinlik on, kui valge mees nimetab aborigeene põlastavalt debiilideks, munnideks, värdjateks. Ja see on seesama valge mees, kes nende 50 000 aasta vanuse kultuuri 150 aastaga täiesti perse keeras. Austraalia meeldib mulle väga, aga tegemist on siiamaani ühe parajalt rassistliku riigiga. Eesotsas boganite ja isehakanud ANZACi "sõjakangelastega".
      Ootan juba põnevausega, millal keegi Kanadas resideeruv eestlane tuleb pajatama, millised jobud ja joodikud need inuiidid ikka on.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Eitea ma küll ei lugenud välja mingit rassistlikku. :)

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas CheekyMullet Vaata postitust
          Olen Cashmeriga ühes paadis. Piinlik on, kui valge mees nimetab aborigeene põlastavalt debiilideks, munnideks, värdjateks.
          Kuidas sa seal loos kirjeldatud isikuid siis nimetaks? Segaduses kodanik?

Comment

• jrgn hell
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 3328

Algselt postitas CheekyMullet Vaata postitust
            Olen Cashmeriga ühes paadis. Piinlik on, kui valge mees nimetab aborigeene põlastavalt debiilideks, munnideks, värdjateks. Ja see on seesama valge mees, kes nende 50 000 aasta vanuse kultuuri 150 aastaga täiesti perse keeras. Austraalia meeldib mulle väga, aga tegemist on siiamaani ühe parajalt rassistliku riigiga. Eesotsas boganite ja isehakanud ANZACi "sõjakangelastega".
            Ootan juba põnevausega, millal keegi Kanadas resideeruv eestlane tuleb pajatama, millised jobud ja joodikud need inuiidid ikka on.
            Siis sa pole ikka üldse kokku puutnud. Meedia kuvand on ikka täiesti kardinaalselt teine, kui olukord päriselt.

See ei ole absoluutselt rassism. Normaalseid aborigeene ei pane isegi tähele seal olles. Ei erista neid kuidagi. Ei huvita nende nahavärv jms. E mõtle isegi selle peale. Kõik on inimesed.
            Aga oma hipi hala muudaksid sa väga kiirelt, kui sa nendega koos elama peaksid.

Ei ole ühtki maailmajagu maailmas vist, kuhu valge poleks koloniseerima läinud, aga see ei tähenda, et suurem enamus kohalikest võib 100 aastat tagasi toimunud kiusamise tõttu täiesti segi kammida. Keskenduda ainult joomisele ja riigi abiraha kulutamisele.

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

Eesti maausk on ka sajandeid kestnud okupatsioonide ja võõrvõimude käes jäädavalt kadunud.

Hakkame kõik päevast päeva sakslasi, venelasi, rootsalsi, taanlasi ja viikingeid kriuma. Tõmbame iga päev kooma, peksame välisturiste, vägistame oma lapsi ja naisi jne.
              Meile tehti kunagi liiga. Kultuur on kadunud. Enam pole teha midagi.

Comment

• jrgn hell
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 3328

tegelt peaks vist spoileritesse panema, muidu teema derailib jäädavalt

Comment

• jrgn hell
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 3328

aga cheeky, ANZACi osas olen nõus

ANZACi vennad on samma palju sõjakangelased, kui eestlased Afganistanis

Comment

• Cashmer
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2011
                    • 438

ma juba vabandasin!

ärme tee sellest nõiajahti Cashmerile.

selestasin ka arusaamatuse tekkepõhjuseid - lugege mu eelmise posti sisu, sest mulle tundub, et noormehed teevad järeldusi teksti visuaalse poole järgi.

Comment

• jrgn hell
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 3328

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
                      ma juba vabandasin!

ärme tee sellest nõiajahti Cashmerile.

selestasin ka arusaamatuse tekkepõhjuseid - lugege mu eelmise posti sisu, sest mulle tundub, et noormehed teevad järeldusi teksti visuaalse poole järgi.
                      sain aru jah juba siis, kui indiaanlased mängu tulid.
                      cheekyga seletasin.

vabandused
                      sattusin hoogu

Comment

• CheekyMullet
                        FPP Pro
                        • Feb 2010
                        • 232

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                        Siis sa pole ikka üldse kokku puutnud. Meedia kuvand on ikka täiesti kardinaalselt teine, kui olukord päriselt.
                        Võibolla mitte niipalju kui sina, aga mulgi oli pisike konfrontatsioon õhtuses Katherines. Asi päädis sellega, et mina jooksin minema ja üsna põgusalt ajas mind taga grupp aborigeene eesotsas vihase naisterahvaga, kes lükkas enda ees tühja lapsevankrit. Sel hetkel oli hirmus, aga üldiselt on mul neist lihtsalt kahju ja ega selle situatsiooni lahendamiseks mingit mõistlikku vahendit polegi.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust

kui ma sain valesti aru ning see kommentaar ei halvustanud ameerika ühte põliselanike gruppi, siis vabandused.
                          Mingil põhjusel austan ma just seda põliselanike gruppi kõige rohkem.

Comment

• adam_q
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1453

põnev on see, et ka USAs räägivad kõik sallivusest, tegelikult valged vihkavad musti ja mustad vihkavad valgeid. kui puutud päevast-päeva neegritega kokku, siis paratamatult mõtled et "loll laisk neeger". sinna ei saa midagi parata.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
                              põnev on see, et ka USAs räägivad kõik sallivusest, tegelikult valged vihkavad musti ja mustad vihkavad valgeid. kui puutud päevast-päeva neegritega kokku, siis paratamatult mõtled et "loll laisk neeger". sinna ei saa midagi parata.

Comment

• Cashmer
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2011
                                • 438

pole eriline kakekoll ega provotseerija. selline lugu juhtus tallinnas, trollibussis. olime naissoost töökaaslasega teel premia jäähalli. läksime peale vabaduse platsist. istusime maha, kuna sõit pikk ja mul uisud näpuotsas. rääkisime juttu, kui märkamatult oli meie ümber kogunenud venepensionäridest (välimuse järgi pensionärid, aga nende puhul ei saa kunagi aru, kas on 65 või lihtsalt enneaegselt vananenud) gäng. üks papi elas eriliselt mu töökaaslasel seljas ja krodagi ei vabanduanud. Mingi hetk hakkasid tahked meie peale röökima, et miks me istet ei paku. me vaatsime üksteisele otsa ja ennem kui midagi öelda jõudsime, tuli sealt vänge sõim. me olevat narkomaanid, prostituudid jne. samal ajal kui me kurguni kinninööbitud spordiriietes ja mul hokikad näppus. siis hakaks üks eriline kihutaja prõõkama, et meid tuleks trollist välja visata. ja see seljas elav papi hakkas mu kaassõõitjat istmelt ära sikutama. vaatasin trollis ringi ja kõik vahtisid aknast välja, ainult russid olid mõnusaks kambaks koondunud ja üritasid meid trollist välja vista. hakkasime siis lõpuks vastu ütleme, et wtf rahunege maha. ma olin juba valmis hoopideks ja uiskudega nende vastu kaitsmiseks. asja lahendas see, et trolli tuli väikelapsega naine, kellele me ka oma istumiskohad kiirelt loovutasime, pensionärid susised kuni nad trollis olid.

bussis juhtus järgmine lugu. palav ilm kesest suve. buss, mis pirita randa sõidab pilgeni inimesi täis. ühtegi vaba istekohta pole ammugi. peale tulevad kaks umbes 50-60aastast - mees ja naine. nii kui bussi jõudsid hakakasid kõva häälega kommenteerima, et keegi neile istumist ei paku. tüübid lihtsalt vingusid ja siunaisd kaassõitjaid, riiki - poliitikuid jne. lõpuks ühel mehel, kes istus, vastas selle möla peale, et tema on sõjas käinud ja oma istekoha ühistranspordis välja teeninud, mispeale tahked kohe targalt vastasid, et ise oled loll, et sõjas käisid.

Comment

Working...