´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Oh sellega meenub üks lugu. Olime mingi 15-16, sõitsime 23 bussiga algpeatusest bussijaama. Alguses oli buss täiesti tühi, istusime etteotsa, vanadel ikarustel oli seal selline rattakoobas, kus hea jalgu hoida. Sel ajal oli vist rohkem seda istumaandmist, igatahes ma ei kujutanud ettegi, et mina istun ja mingi penskar seisab.
    Istusin siis akna pool ja sõber vahekäigu pool. Mingil hetkel hakkas rahvast juurde tulema ja eeldasin, et peagi tuleb püsti kolida. Rääkisin ka sõbrale sellest ja kuidagi jutu sees andis ta lubaduse, et ei tõuse püsti no matter what. Buss oli ikkagi tühi ja ta ei eeldanud mingit rahvamassi. Mina olin sellega rohkem sõitnud ja teadsin mis ees ootab.
    Nojah, karta oli, et varsti oli buss puupüsti rahvast täis ja hingeldavad pensionärid nühivad mu sõbra õlga oma kubemega. Õhus oli tunda suurt pinget, iga uus eesuksest pealetulev seenior nägi koheselt kohutavat vaatepilti, kaks mugavalt istuvat nolki ja seisvad tähtsaid asjatoimetusi tegema sõitvad invaliidid.
    Ja siis see juhtus; peaaegu korraga pistsid 3-4 mutti pröökama. Sõber istub kivinäoga, meeles ainul sõbrale antud sõna, mida ta ei taha murda. Kisa käib mitu minutit, kõik traditsioonilised "noorus on hukas" jne. Sõber vahepeal seletab, et tal on väga kindel ja konkreetne põhjus, miks ta ei saa püsti tõusta, aga see valab muidugi õli rohkem tulle. Jalad on, järelikult saad seista. Siis lõpuks kargas mingi meespenskar talle kallale, päris korralik madin oli, aga üks u 25 aastane kutt tõmbas pensionäri ära. Mina kah muidugi pool aega naeran oma turvalises aknaaluses kohas ja pool aega vaatan sõbrale etteheitvalt otsa ja räägin: "mis inimene sa oled, vaata vanurid on väsinud, anname neile juba istuda!!!"
    Nojah, siis rahunes olukord maha ja penskarid läksid minema kusagil kindlas peatuses, hiljem maha minnes tuli üks keskealine proa viisakalt rääkima, kuidas oleks viisakas jne, sõber rääkis talle põhjuse ära.

Teinekord oli mõned aastad hiljem, olin kusagil lasnamäe korteris ööläbi lakkunud ja poole jooma ajal kusagilt laua pealt alla kukkunud nii, et jalgade vahel oli suur haav. Täis peaga ei pannud tähelegi, aga hommikul ärgates immitses ikka verd kusagilt kottide alt. Aluspüksid olid verised, need võtsin ära, teksade taskusse tegin augu ja hoidsin taskurätikut tasku kaudu jalgade vahel. Bussiga koju sõites istusin seal kössis oma vertsevate munade ja tuumapohmelliga.
    Mingil hetkel muidugi hakati jälle kisama, et vaja istuda anda. Võtsin siis tuima näoga oma verest tilkuva taskurätiga käe taskust välja ja ütlesin: "Ma sain just nuga, ma heameelega istuks, kui kellelgi selle vastu midagi pole." Mutid tõmbasid jumala kaameks ja hakkasid pobisema midagi, aga sinna ta jäi.

Comment

• adam_q
      Vana Tegija
      • Feb 2009
      • 1453

lol alaska.

mul tuleb meelde, et ükskord nooruspõlves lasna bussis olid kaks 50+ meest, üks istus ja ütles teisele ka, et istu. see vaatas kaugusesse ja ütles et mida ma kurat istun, ma juba 15 aastat istunud

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

Sõitsin esmadspäev 3/4 kinnis peaga tallinna bussiga, ilgelt sitt oli olla. ostsin meelega 2 piletit, et mingi **** mu kõrvale istuda ei saaks ,.. buss obv mingi suht täis, mingi mutt kõnnib mööda läheb taha poole, a tuleb tagasi ja kysib kas koht vaba, ma et ei ole. Kysib kas keegi istub siin va, ma vastan et ei .. aga keegi siin ei istu ju, ma ytlesin et mina istun. Siis paneb see koht on vaba ega teil kahte piletit ei ole, ma ytlen et näe on. Lol kutsus bussijuhi .. see vaatab ka et wtf et 2 piletit kõik ok :D Mutt tõmbas oma munnis n2o p2he ja tõmbas taha poole ära .. jumal kus ta võis mind taga kiruda

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas leits Vaata postitust
          Sõitsin esmadspäev 3/4 kinnis peaga tallinna bussiga, ilgelt sitt oli olla. ostsin meelega 2 piletit, et mingi **** mu kõrvale istuda ei saaks ,.. buss obv mingi suht täis, mingi mutt kõnnib mööda läheb taha poole, a tuleb tagasi ja kysib kas koht vaba, ma et ei ole. Kysib kas keegi istub siin va, ma vastan et ei .. aga keegi siin ei istu ju, ma ytlesin et mina istun. Siis paneb see koht on vaba ega teil kahte piletit ei ole, ma ytlen et näe on. Lol kutsus bussijuhi .. see vaatab ka et wtf et 2 piletit kõik ok :D Mutt tõmbas oma munnis n2o p2he ja tõmbas taha poole ära .. jumal kus ta võis mind taga kiruda
          LOL, vwp

kuskil külavahel raudselt nädal aega juba jutud kuidas mingi M ostis 2 piletit iseendale, et kohta ei peaks loovutama :D

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

Algselt postitas leits Vaata postitust
            naiss

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Mul tuleb sellega seoses meelde jutt mida mulle räägiti, tlnas trolli peal rahvast täis ja siis mingi tädi oma ca 7-8 aastase pojaga istub kõrvuti, kõrval seisis suht väeti väljanägemisega pensiokast vanatädi. Siis üks tudeng tegi istuvale tädile märkuse, et too võiks oma poja sülle võtta vms, et pensiokas istuda saaks, mille peale tädi tähtsalt teatas, et tema poja on vabakasvatusega, ise vaatab kas pakub istet või mitte. Selle peale võtnud tudeng suust nätsu, vajutanud selle pöidlaga tädi otsaette ja öelnud, et tema on ka vabakasvatusega. Vops olla tädi silmad suureks läinud, kohe poja sülle kahmanud ja ruumi teinud ja mitte üks kobin rohkem ei tulnud.

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Iga kord, kui seda lugu kuulen, mõtlen, et pidi ikka suur buss olema, alati kellegi ema, tädi, sõbranna, vanaema nägi pealt seda linnalegendi.

Comment

• redddman10
                  Grinder
                  • Aug 2010
                  • 703

heh nice find alaska:D

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

p.s. ma ei väitnudki, et mu tuttav seda nägi või tegi:-)

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

kui tahate muti priceless nägu nöha siis ongi vaja 2 piletit võtta ja sydamerahuga ***** nad saata ..

e: linnaliinis muidugi teine teema

Comment

• jozik
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2011
                        • 437

Palju parem on ikka vihase pensionäriga tõtt vaadata tühjas trammis. Minu ees vaba iste, taga vaba iste, aga millegi pärast vaja pensionäril just sellele istmele saada, kus mina istun. Ei mäletaks, et istme all oleks olnud sooja puhuv ventilaator ning asi toimus kevade poole ka, kui polnud trammis külm.

Comment

• Cashmer
                          Õpihimuline Mängur
                          • Jan 2011
                          • 438

seose Rage jutuga meenus selline vahejuhtum. Noor naine istub oma paari aastase lapsega esimestel istmetel bussijuhi seljataga. bussi tagumine ots täiesti tühi. peale lendavad paar pensionäri, kes siis teevad kambaka sellele noorele naisele. naine tõuseb püsti koos lapsega, ja oh seda mutikesete imestust - naine on lapseootel. istudes ei pruugi 4-6kuune kõht välja paista. mutid kukuvad vabandama, aga naine kolib tahapoole istuma.
                          sellised tädid tahaks pmt bussijuhi kohapeal istuda, kõige ees, suur aken, raadio mängib jne. muu pole oluline

kõige veidram on see, et väga tihti kui mõnele tädikesele istumist pakud, vastab ta, et oh pole hullu, sõidan paar peatust vms. küll tema jõuab seista.

põhimass on muidugi erilised bussipiraajad, keda ei huvita mitte miski, mitte keegi.

Comment

• harryahven
                            Pokkerihai
                            • Dec 2009
                            • 1964

2 piletit lol wp

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

Tundub, et need konkreetsed penskarid elavad suuresti illusioonides ja ei taju maailma päris adekvaatselt.

Comment

• JakoJ
                                Jube Noob
                                • Sep 2009
                                • 132

hehe, eks see nätsuteema ole vist selline, et seda tehakse päris palju, kuna seda räägitakse igalpool. Varsti hakkavad kõik maakonna liinidel, 2 piletiga sõitma, v sõidab hcc tartust tallinnasse tühja bussiga like a boss. Olen ka kuulnud pruudilt sellist juttu, a natuke teistsugust ala, et laps oli trampind bussiistme peal ja siis oli mingi vabakasvatuse teema lahti läind, ja mingi vend oli lapsele sellepeale nätsu pähe toppind, ja ütlend, et tal sama case

Comment

Working...