´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jasssass
    Vana Tegija
    • Sep 2010
    • 1200

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

S.itt lugu
    Sõbral oli kunagi Annelinnas 2 toaline korter, kena nõukaaegse sisustusega, aasta vist oli 2002 vms. Käisin ülikoolis ja jagasime seda eluaset 4 sõbraga, kes samuti õppisd siin-seal.
    Tavaliselt olid koolinädalad sellised, et esmaspäeval tõmmati lauaviinal kork maha ja reedeni läks joostes ja mängides, kuidagi pohmas peaga sai vahel loengutes ka käidud, aga rohkem rõhku pandi ikka klubidele, baaridele ja lohakate tagaajamisele. Nagu ikka oli kolmapäev Atlantises kalapäev ja seda püha üritust ei saanud maha magada, tuli hakata lakkuma. Võtsime alati enne klubisse minekut põhjad alla korteris, seekord oli meiega liitumas veel 1 sõber, koos mingi vembuga, kes olid just sõjaväest saabunud. Võtukas toimus reeglina elutoas- taburet pandi keset tuba, sinna peale Laua viin ja Tartu limonaad. Kuna meil oli kitsas korter ja magamiskohtade arv oli piiratud, siis külalised paigutasime tavaliselt elutuppa kuppeltelki, muidugi telk tuli eelnevalt viina lahendamise käigus püsti panna(tihti juhtus et ei saanudki hakkama ja jorsid magasid telgi peal niisama)
    Seekord sujus kõik ladusalt, telk saadi püsti, linad ja tekid visati sisse ja pummelung võttis tuure üles, tõmmati kreeni ja siis takso ning klubisse. Peol tehti veel kõvasti jooke ja ega meist keegi tavaliselt lõppu ega korterisse tagasi jõudmist ei mäletanud.
    Nii juhtus ka seekord, kummalised sündmused hakkasid arenema alles hommikul. Korteriomanikust sõber oli mingi imekauni "Larissa" peolt kaasa toonud ja magasid kenasti püha viinaund. Neiu pidi hommikul kooli minema ja ärkas varem üles, et ennast vannitoas meikida ja krohvida. Põrkas aga vannitoa ukse pealt tagasi, tuli sõbra voodi juurde ja koputas talle õlale ning lausus, et ta ei saa vannituppa minna, seal pidavat mingi jama olema...Ajas siis pohmas ja tahmas sõber ennast üles, et vaatama minna mis krdi jama seal vannitoas siis juhtunud on, et neiu siseneda ei suuda. Läbi koridori vannitoa poole tuigerdades ilmselt tundis mingit ränka haisu, sest hakkas kõva häälega kiruma ja vanduma, mille peale ärkasid ka kõik teised pohmas pidulised. Vannitoa ukse pealt avanes vaatepilt: Suur s.itahunnik keset vaipa. Kuna WC ja vannituba asuvad kõrvuti siis ilmselt oli öösel keegi need kohad segi ajanud. korteriomanikust sõber oli igal juhul ülimalt pahur ja soovis viivitamatult leida süüdlast, et too saaks karistatud. :D ülejäänud seltskond oli suht kõveras kõik naerust, sest sellist olukorda ja vaatepilti ei kujutanud keegi ette. See krdi s.itahunnik oli nagu Egiptuse püramiid kaunistamas selle vaiba mustrit, igaljuhul oli see meisterlikult lastud.
    Järgnes juurdlus: oli vaja leida süüdlane(kuna keegi tegu omaks ei võtnud ja mälus peaga tehtut ei tunnistanud), et kogu see jama saaks koristatud. Kuna selle hunniku kõrvalt WC paberit ei leitud siis oli teema lihtne - "kurjategija" oli jätnud tagumiku pühkimata. Siirduti magamistubadesse, et alustada valgete linade pealt kakatriibu jälgede otsinguid. Müstilisel kombel mitte midagi kahtlast ei leitud, kõik linad olid puhtad ja isegi telgist ei tulnud halba lõhna. Olime suht nõutud, et mis edasi....tahaks ju pesema minna jne, imekaunis Larissa oli ka selle aja peale juba jalga lasknud. Viskasime siis näppe, et kes koristama hakkab. Peagi olid kõik kaasosalised jälle kõveras, sest loosi tahtel pidi koristama hakkama korteriomanik ise :D:D Tüüp oli ikka siga pahur, seda naljakam kogu jama tundus. Igaljuhul keeras ta selle vaiba rulli koos roojaga ja lidus kolmandalt korruselt jooksuga läbi trepikoja, et visata kogu see jama maja ette prügikasti. Trepikojas oli mingi tuttav talle veel vastu jalutanud ja küsinud, et kus too selle vaibaga kiirustab nii hommikul vara. Kujutan ette mis paha hais tal kannul käis.
    Kogu loo moraal on selles, et vigurs.ittujat ei tuvastatudki ja vannituba haises ka veel mitu nädalat tagantjärele, kuna osa pabulaid oli vanni alla veerenud ja keegi neid krt sealt üles ei leidnud.
    KUI JOOD, ÄRA S.ITU.

Comment

• kardaanirist
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 3675

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
      See krdi s.itahunnik oli nagu Egiptuse püramiid kaunistamas selle vaiba mustrit, igaljuhul oli see meisterlikult lastud.
      lol @ this ja vigursittuja. : D

Comment

• Tarq666
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 814

Umbes 11 aastat tagasi. Olin siis 15 aastane. Oli svepsine õhtu ja oli plaan sõpradega väikese munamäe peale kelgutama minna. Sain mittesuitsetajana ka esimest korda elus mokatubakat proovida, mis mõjus päris huvitavalt, kuidagi pohhuisti meeleolu. Eks tee peal sai viina ka natuke libistatud, et külmal talvel seest soe oleks.

Jõudsime siis munamäeni ja läksin sõbraga täitsa tippu ja otsustasime kahekesti ühe kelguga alla lasta, et saab suurema hoo. Saime tõesti suure hoo. Nii suure, et ei olnud võimalik suunda kontrollida ja lund lendas ka omajagu näkku. Nii me siis põrutasime täpselt üle mäe keskel oleva suusatajate hüpeka, kuid suund oli tiba diogonaal või krt seda teab. Igal juhul õhulend oli pikk ja ma tundsin kuidas miski mu tagumikku riivas ja mu püksid rebestas. Edasi oli sõit mäest alla juba ilma kelguta(oli kuhugi ära kadunud vahepeal). Sõber oli enne tiiki pidama jäänud aga ma põrutasin talle täie hooga sisse, nii et ta tükk maad edasi lendas(olin tast 30kg raskem) tiigi peale. Õnneks sisse ei vajunud. Oigasime seal mõnda aega ja tõusime püsti. Teised vaimustunult kaugelt hüüdsid, et kas kõik korras. Näidati, et vaata, Su trussikud on kännu otsas. Mul perse verine ja sõbral käe pealt sügavam haav, mis vajas õmblemist.

Sõitsime siis Tartu traumapunkti. Mina oma palja persega arsti juurde minna ei tahtnud. Ei tundnud, et perse nii väga katki oleks ja küll ära paraneb. Sõber lasi õmblused ära teha. Tol ajal olime suht huligaanid ja tüüpidel tekkis mõte ka tava kohas saiavargil käia. Nuh tegid oma pättuse ära ja toppisid paar kasti saiu auto pagassi. Pärast seda viidi mind koju ja anti kolm pikka(meetrine) saia mulle kätte. Mul käed tiba verised ja nii ma koduuksest sisse astusin. Ema vaatas wtf näoga mulle otsa ja küsis, et mis juhtus. Ütlesin, et kelgutamas käisime ja andsin verised saiad üle. Küsis ka, et kus saiad sain. Vastasin, et sõbrad andsid. Siis sai lõhkised dressi püksid ära võetud ja avastatud, et alukate kummiriba koos räbaldunud riidega oli mul veel tagumiku peal. Haav sai puhastatud ja selleks korraks seiklus läbi.

Hea, et kelladest ilma ei jäänud ja võib olla lehvivad mu trussikud tänaselgi päeval munamäe kännu otsas.

Comment

• Tarq666
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 814

Järgnev lugu siis minu ja mu sõprade versioon:

Mu lapsepõlve mängupaigaks oli Tartu lihakombinaat oma kontide, looma laipade ja üleüldise sürri keskkonnaga. Lugu juhtus siis kui olin 18 aastane ja arvasin ennast tundvat seda kohta väga hästi. Nii siis üks õhtu sai seal kompsi kõrval pargis Tirsi tugevat(7kraadine vist) joodud sõpsidega ja selstkonnaga liitus ka sõbra keegi tundmatu tibin. Nu ma jäin suht purju ja olin isiklikel põhjustel ka suht masendunud. Otsustasin, et lähen ees ära kompsi, kuna meil oli alati tavas lihaka katusele vaadet nautima minna. Taskulampi ei olnud aga teadsin pimedas kuhu minema pean. Paraku ma ei teadnud, et suurte põranda aukude pealt oli plate ära võetud kellegi poolt ja ma astusin ühelt platelt pimedusse. Teadvusetus.

Sõbrad olid ka just kompsi juurde jõudnud, kui kuulsid mingit suur krahmakat. Irvitasid, et ah Aimps käis pikali. Astusid hoonesse sisse ja vaatasid, et mind pole kusagil ja kuulsid, et kuskilt tulid mingid oiged. Neil oli taskulamp olemas ja leidsid augu. Ma olin esimeselt korruselt keldri korrusele kukkunud. Üks sõber reageeris kiiresti ja läks kiirabi kutsuma, ning väljus hoonest. Teised jäid mind passima. Nüüd minu jaoks ulme on see, et ma olevat püsti tõusnud ja teadmata suunas jalga lohistades, mõmisedes teadmata suunas liikuma hakanud. Sõber koos sõbrannaga läksid mind keldrisse otsima. Keldris on täielik pilkane pimedus. Ma olevat zombie kombel nurga tagant sedasi välja ilmunud, et sõbra sõbranna oli niivõrd ehmatunud, et vajutas sõbra kätte küünejäljed, mida hiljem näha sain. Nad toimetasid mu teist kaudu hoonest välja.

Samal ajal jõudis augu juurde teine sõber koos kiirabi brigaadiga ja avastas, et ei ole ei sõpra ega mind augus. Arstid olid talt küsinud, et kas ta käib siin narkot panemas või mis jama ta ajab. Telefoni teel sai siis teada, kus mina ja sõber asume, ning mind toimetati kiirabi autosse.

Õrnalt mäletasin nagu mingeid hääli aga ei midagi rohkem. Ärkasin alles kiirabi autos, kui nuuskpiiritus nina alla topiti. Traumapunktis sai siis nina väikse õmbluse ja puhastati väikesed haavad. Vabandasin seal traumapunktis, et tüli tekitasin ja lahkusin longates haiglast. Avastasin, et mul mobla kadunud. Võtsime takso ja tagasi kompsi juurde. Kuna ma olin kehvas seisus, siis ma otsinguretkele ei läinud aga sõpsid leitsid mobla ülesse. Mainisid, et mul hullult vedas selle kukkumisega, kuna pea oli täpselt katkise euroaluse naelte vahele maandunud. Klaasikillud olid põhilised näo kriimustajad. Järgmine päev sai ka rönken tehtud jalale, ning selgus, et väike mõra luus.

Ühesõnaga õnnelik õnnestus ja paranesin ruttu. Aga mis paneb inimese zombie kombel liikuma, kui ollakse teadvusetu? Beats me.

Comment

• Nozzu
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1140

S.itt lugu
            Larissa oli ka selle aja peale juba jalga lasknud.

Kogu loo moraal on selles, et vigurs.ittujat ei tuvastatudki
            ja vannituba haises ka veel mitu nädalat tagantjärele, kuna osa pabulaid oli vanni alla veerenud ja keegi neid krt sealt üles ei leidnud.
            KUI JOOD, ÄRA S.ITU.

No shit, Sherlock.
            Selge ju, et Larissa sittuski teil vaiba täis ning pani pärast kaabet.

Comment

• Dzuu
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 445

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
              See oli ulme asi yep, pole tossust elusees nii üle tõmmanud.
              Ega kohe ei saagi, selle jaoks tuleb ennem ikka aastaid treenida :D

Comment

• Cashmer
                Õpihimuline Mängur
                • Jan 2011
                • 438

Kuna meil oli kitsas korter ja magamiskohtade arv oli piiratud, siis külalised paigutasime tavaliselt elutuppa kuppeltelki, muidugi telk tuli eelnevalt viina lahendamise käigus püsti panna(tihti juhtus et ei saanudki hakkama ja jorsid magasid telgi peal niisama)

Kogu loo moraal on selles, et vigurs.ittujat ei tuvastatudki ja vannituba haises ka veel mitu nädalat tagantjärele, kuna osa pabulaid oli vanni alla veerenud ja keegi neid krt sealt üles ei leidnud.
                KUI JOOD, ÄRA S.ITU.
                :D:D:D

kui Larissa oli kõhna, siis see tema ei olnud väga suure tõenäosusega.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

svenza räägi kõigile "siia ja sinna" lugu
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Cashmer
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2011
                    • 438

seoses ´s.itt looga´ meenus üks ammune lugu.

elasin - töötasin soojal maal. ja mingil hetkel pidin tuba jagama 8 inimesega umbes kuu aega. 6 poissi ja 1 tüdruk, kellega saime väga hästi läbi. olime temaga samas kohas töötanud pea pool aastata ja kui sa arvad, et juba vaikselt tunned kedagi, siis suudab ta sind kohe kindlasti üllatada.
                    Niisiis.Käes oli reede ja
                    nädalavahetusele kohaselt algas pidu varakult, mis ei tähendanud, et see ka varakult lõppeks. Üldiselt jõi ta minust rohkem, aga see nädalavahetus oli tal eriliselt suur janu ja oli suht kiiresti valmis actioniks. Kõigepealt seksis ta meie maja varuväljapääsu trepikojas ühe turistiga, kuna trepikoda avanes sisehoovi, siis oli kõik hästi kuulda ja vajadusel ka näha. Mingi hetk kadus ta üldse kuskile ja ma läksin magama.

Öösel ärkasin ülesse mingi sahmimise ja kolina peale. Kuna magasime kahekordsetes voodites, tema minu all, siis vaatasin üle ääre ja nägin kuidas ta oli kapi ühe sahtli välja koukinud ja püksid maas kükitas selle kohal ning soristas sinna sisse.
                    Kui häda sai tehtud keris voodisse tuttu.

Huvitavam oleks muidugi olnud kui ta oleks sahtli ka tagasi pannud.

Comment

• Marek K.
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1477

no lugedes viimast postitust ja tehes järeldused, siis võiski ilmselt ikkagi olla see varasemates postides esinenud sarisittur hoopis neiu Larissa

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Nende juttude lugemise järel ei oskagi ma öelda, kas tänu oma mängurlusele olen ma kogemusi kaotanud või võitnud.

Minu kõige ekstreemsem elamus on see, kui me kursatöö kaitsmise eelõhtul Tartus Atlantises käisime. Sellel ajal oli minul kombeks enamus pidutsemise ajast magada kas autos või klubi vetsus. Tookord ärkasin ma imo korraks autos, kui teised klubist tulid.Järgmine hetk ärkasin ma x meetrit peale Elva ringteed (kui see praegu veel eksisteerib) ja auto oli krt teab mida teinud.Igatahes enamus klaase olid läinud ja esiistmete all olnud kõlarid olid välja lennanud ilma kellegile kahju tegemata. Siiamaani ei ole ma päris kindel, kas auto käis ülepeakaela või mitte. Igatahes mina ärkasin, siis lükkasime natuke millegipärast ja auto töötas. Vahepeal sõitis politsei kas mööda ja küsis, et "kas abi ka vajate" ? 4 täis ja 1 kaine mees (kes ei olnud roolis) vastasid, et "ei tänan, saame ise ka hakkama" ja nii see jäi. Esialgne idee oli olnud Elvas x põhjusel ühe kursavenna juures käia ja siis y põhjusel prooviti just enne ringteed kokkujooksu. Peale seda esmase ideega kaasnenud jama tuli idee minna Tabiveresse teise kursavenna juurde ja nii ka läks (või vähemalt prooviti). Teekond lõppes igatahes Riia mnt. raudtee viadukti keskpostis, kui rool keeldus reageerimast. Politsei oli järjekordselt väga mõistev ja isegi ei mõelnud kellegi puhuma panemise vms. peale. Maarjamõisas käisime igatahes ära ja kõige tõsisemad kahjustused olid ühel praeguse aja abilinnapeal. Tema lonkas ja ülejäänud pööbel kõndis ning lõpptulemusena ei jäänud ka ükski kursatöö kaitsmata.

E: ust meenus, et see lugu on minu jaoks ja ka tegelikult hoopis huvitavam, kui tulevase Miss Estoniaga VAZ´iga kohtama sõitmine, kui üks tüüp oli pagasnikus. Autos olnud tüüpide nimesid mäletan selgelt, kuid selle Miss Estonia oma mitte.
                        Last edited by Potsataja; 25.01.12, 12:59.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
                          seoses ´s.itt looga´ meenus üks ammune lugu.

elasin - töötasin soojal maal. ja mingil hetkel pidin tuba jagama 8 inimesega umbes kuu aega. 6 poissi ja 1 tüdruk, kellega saime väga hästi läbi. olime temaga samas kohas töötanud pea pool aastata ja kui sa arvad, et juba vaikselt tunned kedagi, siis suudab ta sind kohe kindlasti üllatada.
                          Niisiis.Käes oli reede ja
                          nädalavahetusele kohaselt algas pidu varakult, mis ei tähendanud, et see ka varakult lõppeks. Üldiselt jõi ta minust rohkem, aga see nädalavahetus oli tal eriliselt suur janu ja oli suht kiiresti valmis actioniks. Kõigepealt seksis ta meie maja varuväljapääsu trepikojas ühe turistiga, kuna trepikoda avanes sisehoovi, siis oli kõik hästi kuulda ja vajadusel ka näha. Mingi hetk kadus ta üldse kuskile ja ma läksin magama.

Öösel ärkasin ülesse mingi sahmimise ja kolina peale. Kuna magasime kahekordsetes voodites, tema minu all, siis vaatasin üle ääre ja nägin kuidas ta oli kapi ühe sahtli välja koukinud ja püksid maas kükitas selle kohal ning soristas sinna sisse.
                          Kui häda sai tehtud keris voodisse tuttu.

Huvitavam oleks muidugi olnud kui ta oleks sahtli ka tagasi pannud.
                          Ma mõtlesin esimese asjana, et ta seksis seal all nari peal kellegiga... disappointed

Comment

• adam_q
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1453

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust

E: ust meenus, et see lugu on minu jaoks ja ka tegelikult hoopis huvitavam, kui tulevase Miss Estoniaga VAZ´iga kohtama sõitmine, kui üks tüüp oli pagasnikus. Autos olnud tüüpide nimesid mäletan selgelt, kuid selle Miss Estonia oma mitte.
                            sa vist vanem inimene, seega pakun Heli Metsa

Comment

• ristik
                              Grinder
                              • May 2010
                              • 903

Minu üks esimesi suuremaid andmisi pärineb 8.klassi lõpureisist, mis viis meid seekord Rootsi ja kestis 2 päeva. Erilised viinaninad sellel ajal ei olnud, aga lahjem läks peale küll. Kõik algas hommikul vara bussiga Tallinnasse sõitmisega juba. Vist viie või kuue paiku hommikul. Salaja tegime bussis juba vaikselt mõned õlled lahti tagapool ja hakkasime meeleolu sisse jooma. Tallinnast laeva peale minnes olid soojenduseks ostetud õlled juba otsa saanud. Parkisime end neljasesse kajutisse ära ja hakkasime vaikselt mõtteid mõlgutada, et võiks ikka meeldejääva reisi teha ja plaanisime seekord mingit kangemat kraami laevast osta. Kuna õhuni oli veel veidi aega siis väga ei muretsenud veel kuidas joogi ostame. Kuna meiega kaasas oli veel minigisuguse teise kooli pompsud, siis insta sõbrunesime. Kõigepealt oli väike peatus Helsingis, paar tundi niisama hängimiseks. Läksime viiekesi mäkki(meie neljane punt ja tundmatu teisest koolist) Seal otsustati meile mõnus tüng teha ja sõbrad panid kõik kuidagimoodi salaja jooksu. Jäin siis selle võõraga sinna õgima, ise polnud aimugi kus oleme. Natuke olime veel kahekesti linna peal, aga kuna kell hakkas kukkuma laeva peale, siis oli vaja kuidagi sadama poole tagasi minna. Helsingis on muidugi neid sadamaid kohe päris palju, esimene kelle käest küsisime saatis meid üldse kuhugi džunglisse.. või kuuhugi väga kaugele sellest kohast kuhu minema pidime. Õnneks tundmatul sattus kaart kaasas oleme ning küsisime kohalike käest, et kus kandis oleme ja kuhu saada tahame. Jõudsime napilt laeva peale. Õhtu oli vaikselt kätte saamas ja juba tulid teise kooli neiud ka meie kajuti ukse taha murega, et kas meie neile alkot ja suitsu sebida saame. Saime naised ka siis enda seltskonda ilusti võetud. Igatahes võtsime ka kõikide teiste tellimused kokku ja läksime poodi. Päris ränk oli ca 30 paki suitsu ja kümete liitrite õllede järele minna. Samas meie nelik veel endale midagi ei ostnud, arvasime et peame kauem vastu pärast ja sellevõrra lõbusam. Kuulasime ise kajutis räppi ja olime decent wannabe gangsterid.(kusjuures olime spetsiaalselt selleks reisiks ostnud endale selga valged maikad). Igatahes üks hetk kui teist jooki ka juba joodud, siis tuli meil isu selle kangema kraami järgi. Uurisime poest järgi ja otsustasime liitrise jack danielsi kasuks. Ohtu aimamata jõime me seda sama kiiresti, nagu õllet. Sealtmaalt alates tekivad väiksed lüngad. Üks sõprades jäi igatahes ühte neidu kajutisse põrutama, me otsustasime, et lähme üleval asuvasse kluppi. liftiga üles minnes ja lift poolepeal seisma ja sisse astub 4 piltilusat tüdrukud(meist ca aasta või paar vanemad). Meie vahime naisi, nemad meid.. ühel hetkel üks naistest teeb suu lahti:" MMM... sexyyy", mille peale me sõpradega omavahel seletama hakkasime, lõpuks ütleb sama tüdruk uuesti "voii(või moi?? v***u!" me WTF näoga. Peale natukest vaiksust otsustab sõber midagi tagasi öelda " KERI ISE VITTTU! " ja samal ajal liftiuks avanes ka ja liikusime korralikes naerukates ilusti klubi poole edasi. (hiljem veel otsisime üles ja leppisime kokkusaamise kokku kuid selleks hetkeks oli alkohol oma töö teinud ja ammu kõik ununenud) Igatahes hakkas alkohol järjest kõvemini võimust võtma, tegime klubis marki täis, vaatasime jalka EM'i vahepeal ja lõugasime.Siis üks hetk korralikult vintis olles sõitsime taas liftiga ja samamoodi jääb poole peal seisma ning sisse astub klassijuhataja. Ise mõtlesime et nüüd oleme küll omadega mäel. Küsis ainult kuhu joogid peitsime ja ajas mingit muud ila, ühesõnaga oli ise ka korralik pump valmis juba. Edasi olid kõik vaikselt laiali valgunud, sest ei saadud isegi aru, et laeva peal oldakse. Mingi hetk jäin kohe klubi kõrval üksinda jalgpalli jälgides tukkuma(ilmselt). Igatahes mõtlesin et mis seal ikka, kajutisse ära magama. Hakkan siis lifti poole liikuma ja üks sõber tuleb väga tugevalt tuikudes vastu. Aru ei saanud mis ma tahtsin aga otsustasin ka tema tudile ära viia. Liigume kahekesti lifti poole ja sellest ca 20 meetrit eemalt kostab *TRILL*, liftiuksed tulevad lahti, teine sõber magab sees üksinda. Jäime hämmeldusest seisma siis ning järgmine hetk tuleb keegi personalist. Oleks et ära viinud teda või midagi aga oh eii.. Soliidselt riietatud naine läheb siis lifti magava sõbra juurde ja togib paar korda jalaga, nähes et see teda ei ärata, pani uuesti ajama kohe. Olgu nii, äratasime ka tema ja läksime kajutisse ära. Hommik hakkas ka vaikselt kätte jõudma, paar tundi oli Rootsi jõudmiseni ja kätte hakkas jõudma hommikusöök. Loomulikult õgisime kõhud kiirelt täis, varastasime veini automaadist võimalikult palju alkot ja tagasi kajutisse, et magada saaks, kuigi pidime tunni pärast juba linna peale minema klassiga. Vahepeal oli klassivend veel kajuti peldikusse korraliku kangi surunud, vett peale ei tõbanud ja peldiku uks ka lahti. Ise veel väga uhke- vehkib veel ukse ees tekiga et ikka võimalikult palju haiseks. no selge üle 3 tunni polnud võimalik magada sest hais oli peaagu tappev, klass oli selleks ajaks juba ammu linnapeal ja klassijuhataja ajas meid juba ammu taga. Mingi hetk liikusime siis omapäid linna šoppama. See nägi välja selline et otsime mingi standard suvalist nänni, varastasime mingi tulemasina ja üks suurem suveniiri kujuke pandi ka püksi. Olime veel ikka korralikult täis, läksime ees juba uuesti laeva ära et tagasi sõitma hakata(kuigi aega oli 4-5 tundi) ja hakkasime uuesti pihta. Tulemuseks läksid 2 tšikki veel uuesti linna peale ning laevast nad maha jäidki. Meie panime aga ikka täie hooga edasi. Siis tekkis väikene lünk.. igatahes ärkasime kuidagimoodi kõik neljakesi kajutis ja otsustasime laeva peale minna vaatama, mis teistest järgi on jäänud. Seal leidsime ainult võõra kooli neiud ning muljetasime niisama nendega. Igatahes üks neist magas nokkis peaga laevatekkil. Panime sõpradega talle odraviina veel nina alla ja eit kettis insta. Varsti olimegi juba Tallinnas ja terve tagasitee kuulasime oma gängastaräppi, kokku mingi 4 tundi magamist 3 päeva peale ja esimene asi koju magama ära.
                              Last edited by ristik; 25.01.12, 15:12.

Comment

• Cashmer
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2011
                                • 438

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
                                sa vist vanem inimene, seega pakun Heli Metsa
                                :D

Comment

Working...