Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
    sorry, aga see on täielik bullshit. see on täpselt see imal möga, mida sõbrad sulle õlale patsutades räägivad pärast lahkuminekut, et "blaablaablaa, ta ei olnudki sind väärt, sa väärid kedagi paremat, blaablaablaa". parem öeldagu ausalt, et "jah, sulle löödi nuga selga ja sellest on kahju". ma ei kritiseeri sind, kube, vaid lihtsalt üleüldiselt kõrini nendest pehmetest lohutustest, mida sa tead et inimesed sulle ütlevad lihtsalt sellepärast, et mingis olukorras on nii kombeks, aga mille kohta ütleja ise teab ka et tegelikult sellest pole antud hetkel suurt abi (umbes nii, et kui su laps kaotab kuskil võistlustel siis ütled pohuilt et "aga ega tähtis ei olegi ju võit vaid osavõtt" ja siis pead ennast heaks lapsevanemaks kes oma rolli korrektselt välja mänginud on). kunagi hiljem võibla jah mõtled, et ta ei olnud sind väärt, aga ffs näita mulle inimest kes hoolib teisest ja kellele see teine haiget teeb ja kes ennast seejärel 24 tunniga niimoodi ümber programmeerida suudab.

P.S. backdoorile edu ja loodetavasti on sul võimalust rääkida mõne hea sõbraga kes sind kuulata viitsib.
    Lapse näide ei ole kõige parem aga point taken.

Mõnikord tekib endal kahtlus, et äkki ma olen kahestunud isik ja postitangi kommentaare pokkerisheriffi alt ja 'õige' rankaga lihtsalt ei mäleta, et ma ka teise kasutajaga postitan.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

yeah sherif saan aru su pointist, võid seda mu lauset ka siis nii võtta pigem, et "fuck that bitch, there is a lot more fish in the sea"
      Ei hakanud nii teravalt ütlema lihtsalt ja mainisin, et endal ka nii old ning lihtsalt elu liiga lühike, et seda sitta väärt on.

Edit: ja sheriff wtf mis kube :D?
      Btw sheriff sa raamatu kirjutamisele ei ole mõelnud, paistad päris paljudes eluvaldkondades oma ala tegija olevat.
      Jalgpall, vigastused, hingeelu, midstakes pokker, naised, idk... c/r in the dark while jerking off?
      Last edited by qbj0hn; 26.01.12, 15:48.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
        yeah sherif saan aru su pointist, võid seda mu lauset ka siis nii võtta pigem, et "fuck that bitch, there is a lot more fish in the sea"
        Ei hakanud nii teravalt ütlema lihtsalt ja mainisin, et endal ka nii old ning lihtsalt elu liiga lühike, et seda sitta väärt on.
        nvm.. ajasin vist jah kellegagi sassi ja originaalpost on vahepeal kustutatud vms..
        Last edited by Rage; 26.01.12, 15:43.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Wtf, ajad mind segamini kellegagi :)

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

Maailmas ei ole probleeme mida hookers & blow ei lahendaks.

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
              Nice proovin ka kindlasti need energiapommid järgi. Endal sama teema praegu, et magan liialt palju, ei viitsi midagi teha ja keskendumisraskused on metsikud + lähen vaikselt närvi/turtsun iga pisiasja peale.
              Ostsin ka ära just, täna veel proovida ei julge (point @kardaanirist +magama jäämisega niigi raskusi). See teine Extreme Energy pidi ikka julmem asi olema, mingi lühiajalistel perioodidel, kui hull pinge on, pidi võtma, teadis apteekrionu rääkida. Küsis, et kas tahad seda tavalist või toda 'julmemat pauku'.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Mida vähem endale neid pisikesi keemilisi tablette sisse aetakse, seda parem on. Miks peaks noorel inimesel olema väsimus, keskendumisraskused, tahtejõuetus jne ???
                Tehke sporti härrad, tunnete ennast kõvasti energilisemana ja vaimselt ka tugevamana.

Comment

• numnuts
                  Grinder
                  • Dec 2010
                  • 846

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                  Ostsin ka ära just, täna veel proovida ei julge (point @kardaanirist +magama jäämisega niigi raskusi). See teine Extreme Energy pidi ikka julmem asi olema, mingi lühiajalistel perioodidel, kui hull pinge on, pidi võtma, teadis apteekrionu rääkida. Küsis, et kas tahad seda tavalist või toda 'julmemat pauku'.
                  ma võtsin nood extreme energy omad. 2 päeva kell 5 ülesse ja 23 magama. Ennem magasin min 8-12h + mininäpid päeval nii 30min-1h. Aga harjumuseks imo ei tohiks teha et lihtsal võta igapäev. too väidetavalt kickib in 30minutiga, seega võtta pigem siis kui tead et tahaks atleast 5-8h üleval veel olla vm-

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Algselt postitas numnuts Vaata postitust
                    ma võtsin nood extreme energy omad. 2 päeva kell 5 ülesse ja 23 magama. Ennem magasin min 8-12h + mininäpid päeval nii 30min-1h. Aga harjumuseks imo ei tohiks teha et lihtsal võta igapäev. too väidetavalt kickib in 30minutiga, seega võtta pigem siis kui tead et tahaks atleast 5-8h üleval veel olla vm-
                    Hmm, kunagi malevas katsetasin kohveiinitablettidega. Tegime lõpuks võidu, et kes rohkem sisse sööb neid korraga. enamus üle 5 korraga ei võtnud. Minu klassivend võttis 17 ja mina võtsin 27 vist tunni jooksul:( (1 tablet võrdus 4 tassi kohviga). Saime mõlemad korraliku mürgituse klassivennaga.

Lahe, mul oli see isegi meelest läinud kuni selle aruteluni siin. Samuti saan kinnitust, et ma olin alaarenenud ja ilmselt olen siiani, aga lihtsalt nii delusional, et jätan endale paranenud inimese mulje.

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Mingi aeg oli siin küsimusi, et mis saab kui erafirmad leppetrahve kojamehe alla sokutavad ja ära ei maksa. Midasi ei saa vähemalt 2. aprillini. Eks siis paistab mis otsuse kohus teeb. http://www.postimees.ee/717542/erapa...lusregistrile/

Comment

• virukunn
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 2036

Algselt postitas numnuts Vaata postitust
                        Kui need extreme energy omad nii jõhkrad on, siis vast neid ostma ei hakka :D Mul need tavalised (energy plus) ja magamisega küll raskusi pole. Täna magasin taas päeva aeg ka 3h, hommikul koolis olin ka natuke väsinud (viimased 4 ööd 6h maganud, mis ülivähe).

Algselt postitas inward Vaata postitust
                        Mida vähem endale neid pisikesi keemilisi tablette sisse aetakse, seda parem on. Miks peaks noorel inimesel olema väsimus, keskendumisraskused, tahtejõuetus jne ???
                        Ei tea miks on, aga on. Vb sellepärast, et ei saa toidust kõike vajalikke aineid kätte ja sel juhul on vitamiini tablettide võtmine igati õigustatud imo, eriti kui perearst soovitab.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas inward Vaata postitust
                          Tehke sporti härrad, tunnete ennast kõvasti energilisemana ja vaimselt ka tugevamana.
                          Üldiselt ei tohiks antud tablettides midagi keemilist olla ehk ainult looduslikud koostisosad. Samas, kui kellelgi on kõrge vererõhuga probleeme, siis ei ole nad just abiks. Madala puhul on asi muidugi vastupidi.

Comment

• k2snakalle
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2545

Mul on eluaeg madal vererõhk olnud. Ostsin ka selle karbi ära (lahjemad) ja esimene tablakas lendas sisse. Päris kiirelt lõi tglt uimasuse ära ja olemine parem. Eile mõtlesin juba, et lähen oma jamaga kuskile arsti juurde, sest olukord hakkas ka endale närvidele käima juba. Nagu öeldud siis iga pisiasi käis närvidele ja ainuke mida teha tahtsin oli ennast korralikult umbe juua.. kuigi pole kunagi eriline alkosõber olnud. Joomist ikka juhtub, aga mitte üldse tihti.
                            Ega ma ka ei armasta endale mingeid tablette sisse ajada, aga rasked ajad nõuavad ohvreid. Sporti teha ei meeldi ja seega on lihtsam see tablakas võtta ja loota, et spordiisu tuleb ennem kui hilja :D

edit: Märkasin ka seda, et tegi keha soojemaks, ilmselt tekitatud vereringlusest... pole juba ammu talvel ilma pusata toas olnud(9kordne soojustatud, keskküttega paneelmaja, plastaknad) ja võib öelda, et mul on praegu ainult särgiga isegi natukene palav :D
                            Last edited by k2snakalle; 26.01.12, 17:22.

Comment

• Mr_Kenny
                              Vana Tegija
                              • Jun 2011
                              • 1357

Magic pills

Comment

• mikk2468
                                Vana Tegija
                                • Nov 2009
                                • 1039

Kas keegi teab kuidas voltida A3 joonist rõhtasendis? Tahaks täpselt õigeid mõõte teada.

Comment

Working...