Jap, see koht eksisteerib siiamaani (Narva mäe alguses).Seal kõik megaodav. Võimalik osta soliidset niidukit- Ekstra viina
Ma elanud seal baari vastas kohe, kus see valge kuuekorruseline maja on.
Rõdupealt üpris vinge vaadata mis kellaaegadel liiklus toimus ja kes ringi liikusid.
Käisin kunagia ise ka sodipeaga huvipärast vaatamas, aga nii julm kusehais käis ülepea, et tulin kohe välja .
Mis määrab toidu hinna söögikohas? Ütleme selline standardtoit, šašlõkk näiteks. Kas peaks nii olema, et lähed kuhugi sööma ja juba tead enamvähem, mis hinnatase on? Täna oli loll juhus, kus istusin maha, naine tellis ära ja ma jäin täiega kokutama hinnakirja vaadates. Lõpuks tulimegi minema, kuna tundus täielik ripoff olevat.
Nojah, muidugi miljöö eest peab maksma, aga kui lähed mingi kaubanduskeskuse söögikohta ja sasliku eest küsitakse 10€, siis ei tundu aus. Sööd ja vahid kuidas inimesed kingi ostavad. Algul muidugi vaatasin, et saslõkk 6.50, no ok, polegi kõige hullem, kui tellimiseks läks siis eraldi salat, eraldi kaste ja eraldi kartulid juurde. No kes see sööb seda kuiva liha seal? Meenub kunagi Viljandis ostsin burksi bussijaama putkast ja coca anti lahtises topsis, kaas ja kõrs olid eraldi hinnaga.
Nojah, muidugi miljöö eest peab maksma, aga kui lähed mingi kaubanduskeskuse söögikohta ja sasliku eest küsitakse 10€, siis ei tundu aus. Sööd ja vahid kuidas inimesed kingi ostavad. Algul muidugi vaatasin, et saslõkk 6.50, no ok, polegi kõige hullem, kui tellimiseks läks siis eraldi salat, eraldi kaste ja eraldi kartulid juurde. No kes see sööb seda kuiva liha seal? Meenub kunagi Viljandis ostsin burksi bussijaama putkast ja coca anti lahtises topsis, kaas ja kõrs olid eraldi hinnaga.
std hind 10e sasloki puhul imo eriti kui veel värskelt tehakse elaval tulel vms .. tartus sama teema et mingi 7e on liha ja siis kastmed+kartulid+salatid maksavad eraldi
Ma olen tavaliselt käinud Tigrani šašlõkibaaris või Löwenruh restoranis, kus on 6.80 kokku sama asi, atmosfäär teine, tõesti tundus kahepeale viiekas rohkem maksta ja shoppavaid inimesi vahtida jama.
std hind 10e sasloki puhul imo eriti kui veel värskelt tehakse elaval tulel vms .. tartus sama teema et mingi 7e on liha ja siis kastmed+kartulid+salatid maksavad eraldi
Lol. Pokkerimängijale võib suht standard tunduda jah, aga reaalsuses teevad nt miinimumpalgal olevad inimesed €10 jaoks pea päev otsa tööd - seega suht absurdne hind imo.
Comment