*** APRILLI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** APRILLI OFFTOPIC ***
Keegi PM on viimasel ajal saanud? A la lisa mind msn vms?Algselt postitas con Vaata postitust+1
qbjohni msn levitab tripperit, tegin formati. mälupulka ei tunnistanud, restore poindid kustusid, windows installer ei toiminud jne. kõik failid läksid.
eestikeelne viirus, keset teksti tuli
"vaata seda pilti"
*link*
Comment
-
Yep,nyyd peaks vist korras olema arvuti.Algselt postitas con Vaata postitust+1
qbjohni msn levitab tripperit, tegin formati. mälupulka ei tunnistanud, restore poindid kustusid, windows installer ei toiminud jne. kõik failid läksid.
eestikeelne viirus, keset teksti tuli
"vaata seda pilti"
*link*
Aga muidu jah,ise klikkisin ka msnis lingi peale ja tuli see viirus insta sisse.
Ei tundunud kuidagi kahtlane kui isa msnis ütleb,et "vaata seda pilti" ja annab lingi :D.Kuigi tegelt viirus.
Comment
-
selline pm tuleb siis PMige mõnda värvilist nime. mulle paar kuud tagasi mingi tundmatu saatis "vahetame raha" PM'e tühjast kohast, olin mingi 20postiga siis veel.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustKeegi PM on viimasel ajal saanud? A la lisa mind msn vms?
/vahepeal üks suurem tüdruk saatis msnis "lose 20lbs in 2weeks with diet pills" *link*
kohe ei pannudki pilti kokku:DLast edited by con; 07.04.11, 04:51.
Comment
-
Algselt postitas con Vaata postitustselline pm tuleb siis PMige mõnda värvilist nime. mulle paar kuud tagasi mingi tundmatu saatis "vahetame raha" PM'e tühjast kohast, olin mingi 20postiga siis veel.
/vahepeal üks suurem tüdruk saatis msnis "lose 20lbs in 2weeks with diet pills" *link*
kohe ei pannudki pilti kokku:D
Vandalar see olin mina ja mul oli paar pokerivälist küsimust.( aga see oli vaid sulle )
Comment
-
Kas keegi teab mis põhjustab nö poolikut nägemist ja mis aitaks kiiresti. Krt ei oskagi täpselt seletada mis toimub a ühel hetkel tekivad lihtsalt kohad kus hiirt ja pooli nuppe ei näe, rääkimata beti suurustest. Teab keegi sellest midagi? Krt halb aeg, boonuse lahti mängimiseks 2 päeva jäänud
Comment
-
Ok, nüüd ajab veel iiveldama kah ja huuled surisevad... krt surema hakkan w? :DAlgselt postitas Mr.Aria Vaata postitustKas keegi teab mis põhjustab nö poolikut nägemist ja mis aitaks kiiresti. Krt ei oskagi täpselt seletada mis toimub a ühel hetkel tekivad lihtsalt kohad kus hiirt ja pooli nuppe ei näe, rääkimata beti suurustest. Teab keegi sellest midagi? Krt halb aeg, boonuse lahti mängimiseks 2 päeva jäänud
Comment
-
vanasti oli ikka dr. Aivalus, nüüd siis dr. Googel...Algselt postitas Pahvak Vaata postitustGoogelda sümptomeid ja helista ka perearstile.
Helista ikka perearstile, las tema googeldab.
Comment
-
Perearstile helistamine kukub välja ja kui panen googlisse poolik nägemine, siis on kõigil kõik asjad poolikud peale nägemiseAlgselt postitas Pahvak Vaata postitustGoogelda sümptomeid ja helista ka perearstile.
Comment
-
Kui haigekassat või midagi ei ole, siis selleks on tavaliselt esmaabi koht olemas haiglates, lendad kohale maksad mingi 75 eeki ja valetad midagi kokku hullemaks, tehakse analyysid värgid vähemalt saad teada mis viga on.
Pärnus jube vinge see värk, näiteks nv või ei viitsi perearstijuurte minna, siis lendad sinna seal tehakse kohapeal kõik vajalikud analyysid värgid.
Comment
-
Äkki tekitas $2 poti kaotus hoopis ärevust? Vale foorum jh tegelikult selliseks aruteluks... nvmAlgselt postitas hoss23 Vaata postitustProovi siis arvutile restart teha, äkki see aitab ?
Comment

Comment