Strateegiaküsimus live pokkeri kohta.Antud vastane BTNil ja tundub loose-agressive. Mida üldse teha, mis käega ja milleks? Ma ei suuda mingit range välja mõelda, mitte millekski. Ty.
Strateegiaküsimus live pokkeri kohta.Antud vastane BTNil ja tundub loose-agressive. Mida üldse teha, mis käega ja milleks? Ma ei suuda mingit range välja mõelda, mitte millekski. Ty.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
kui muidu on crying call, siis nüüd on drooling call. rangeks any two
korra proovisin ENAM EI PROOVI.
BRM tunne kaob ära ütleme nii.
mingi extra gameflow tasand tuleb, pmst nagu dzuu ütles, aga kuna teised nii ei mõtle lauas siis ikka -ev.
oleks tore mängida mingi sõpradega 4-5kesi live kus kõik on stõund.
Mul kivis peaga aeg räigelt muutub. Kui mõtlen, et olen miskit tegevust juba 10-20 minutit teinud aga kui kella vaatan siis 1-2 minutit möödunud. Seepärast ehk ka live game aeglasem tundub?
Mul kivis peaga aeg räigelt muutub. Kui mõtlen, et olen miskit tegevust juba 10-20 minutit teinud aga kui kella vaatan siis 1-2 minutit möödunud. Seepärast ehk ka live game aeglasem tundub?
Täpselt sama teema oli endal ajaga just viimane kord kui sai tiritud. Sõbrad mängisid xkasti peal kossu ja ma vaatasin, et koguaeg on esimene veeranaeg ja mäng üldse edasi ei lähe, skoor oli ka sama. Arvasin, et läinud mööda juba 4-5 mintsa, tegelt oli mingi 4-5 sekki :D
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Ei tea kas lehti ka vaadati üldse seal lauas, või tõesti any2 mängiti kaasa :D
Comment