Edu teile!
*** MÄRTSI OFFTOPIC***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***
Need saudid on üldse mingi müstiline rahvas, imevähe infot seal toimuva kohta. Üks on selge, autod ja sellega seonduv meeldib neile kohe väga.Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]dvBDeaUMddI[/YOUTUBE]
Ridic,ridic :D:D:D
kahe ratta peal sõites tehakse rehvi vahetust hoopealt :D.kuradi andekad
Comment
-
Number 1 – leidsin sellise toreda asja Wordpressil nagu “Read the rest of this entry” (maakeeli antud kontekstis vast “loe edasi”). Ehk siis ei pea tervet pikka juttu …
Number10 - tundub, et suurem suvi hakkab läbi saama, viimastel päevadel eriti üle 40 kraadi pole olnud
Nojah, ma ei tahaks vist ka Saudi Araabia talvel seal eriti pikalt olla.
Comment
-
Küsimus teleri seinakinnituste kohta, kuna endal puudub kogemus. Sony Bravia originaalseina kinnitus (SU WL-500) maksab netis $200-$300, Eestis €300 (lol) aga miski raudkonstruktsiooni eest on see minu jaoks räigelt ülemakstud.
Kas on ka miskeid odavamaid alternatiive? On seinakinnitused kõik standard suurusega olenevalt kui suur on telekas? Any info plz.
EDIT: nvm, juba sain vastuse.
Comment
-
Ma ostsin seinakinnituse keeratava 700 eeki, pidi sobima kõikidele telekatele kuni x mööduni. Seega arvan, et sobib osta mingi standart seinakinnitus, mis mõeldud kõikidele telekatele, seal süsteemid mida saab adjustida jne, ehk suuremal telekal veits kallim aga 300$ on palju, mulle ei meeldinud isegi seda 700 eeki maksta mõne raua tüki eest :)
Comment

TC
Comment