*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
stars on IMO täiesti mõttetu sait...Algselt postitas Owner85 Vaata postituststars jebib jälle ajudesse jah?
kahjuks/õnneks ainult tänu Home Game mängudele Ma sinna sisse login...
Comment
-
Teil mingi oma klubi, või oled PP klubis???Algselt postitas noname Vaata postitustkahjuks/õnneks ainult tänu Home Game mängudele Ma sinna sisse login...
Comment
-
Ära nüüd selle kandega nii väga pabista, kui ei saa ligi täna siis ei saa, küll ükskord ikka saad.Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitustvaja üks tähtis kanne teha ag millegi pärast ei saa lehele ligi. viina võtmine jääb kuu lõppu proovin kuu keskel mitte jooma sessile minna.
Ja joomise kohapealt oled küll edusamme siis teinud :)
Comment
-
Olen ise FR HU-d mänginud ja ma arvan, et ilma readideta regulari vastu HU-d lastes eelis on väga väikene, võib-olla seda ei olegi. Isegi siis kui vastane 24 tableb (23 täislauda, ühes HU-d), sest absoluutselt iga full-ringi regular headsupis on täiesti erinev. Mõni jääb nitiks, teine jälle üleadjustib ja selleks oleks vaja nüüd reade. Paraku full-ring laud saab enne täis või regular lahkub kui need readid tekivad.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustStarsi NL100 FR-s vähemalt on juba mõned HU pomod, kes ilmselt laudade puudumisel ownivad mehiselt HU FR rege. Kuna nad mängivad paaril laual ja reeglina laua täitudes teevad tallad, siis nende vastu mängida üle 10 käe on ikka 14+ laual samal ajal lastes väga -EV vähemalt minule ja olen aegajalt selliseid quitinud siis. Aga üldiselt su jutuga igati nõus - siiras rõõm ju kui vast tehtud lauda reg istub, et siis veidi mängu teha, et laua täis saaks kiirelt.
Samas isegi fishi vastu full-ringis on kole tüütu HU-d mängida. Fishid on suuremad kui headsupi fishid aga reeglina on nad kole passiivsed ning readi võimatu kätte saada - ennem saab laud täis.
Comment
-
istu sisse oma double clutchingu jutt, kui pole ise mõne suurema vene masinaga sõitnud või ei tunne käigukasti ehitust. Videos on tegu konkreetselt perses sünkronitega kastiga, juht kasutab kõike nippe õigesti.Algselt postitas Jubin Vaata postitustju siis oli sitt rekkamees lihtsalt. Vanematel masinatel on see kärin täiesti standard. Ei pannud tähele kas ta seal üldse siduridki kasutas ja kui kasutas siis ka obv valesti. Vene suurtel masintel on double-clutching almost a must, kui mitte triple clutching ja niimodi rapsides ei saa sa ühtegi käiku sisse.
Comment
-
Ma ei tea, mis masinatega sina sõitnud oled, aga need kus mina roolis olnud olen, on alati tahtnud vahesidurit.Algselt postitas yolpa Vaata postitustistu sisse oma double clutchingu jutt, kui pole ise mõne suurema vene masinaga sõitnud või ei tunne käigukasti ehitust. Videos on tegu konkreetselt perses sünkronitega kastiga, juht kasutab kõike nippe õigesti.
Comment
-
mul on ikka sitaks vedanud erinevate loteriiidega. mu meiliaadress on juba ainuüksi selle aasta jooksul 60-l erineval loteriil kogusummas vähemalt mill taala võitnud. nüüd jääb ainult see raha kõik kokku korjata ja uusi võite ootama jääda.
Comment
-
Kas keegi teab mõnda ewalletit kuhu saab UNET-iga insta raha peale ?
Või kui keegi saaks välja aidata hädast siis pm palun..
Comment
-
Neid kohti on küllalt kuhu müüa. Näiteks see http://www.pokerhex.com/index.html
Comment
-
Oh, mul 30m chippi. Saan miljonäriks?Algselt postitas ristijeesus Vaata postitustNeid kohti on küllalt kuhu müüa. Näiteks see http://www.pokerhex.com/index.html
Comment
-
Comment