*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
see regide asi oli obvious level, aga sa seda raamatut (http://www.pokershop.ee/product_info...oducts_id=1027 ) ei peaks saama lisaks? neil sellega mingi kampaania ja isegi mõtlesin natuke HU grindida raamatu pärastAlgselt postitas Rage Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)muig, tegelt ma seal tegin siin paari sõbraga HU'd, ma pärisraha peale ei raatsi kuna ei ole HUd õppinud kunagi ja raket ka maksta ei taha, seega päris head õppesessid nö. Noja siis juhtuski kuidagi nii, et ühel päeval sain selle võidu.. aga auhinnaks mingi kaardipakk või $1000 freerolli pilet.. mul pole OO's accigi, seega võtan vast kaardipaki kui keegi üldse ütlekski, kust ja kuidas kätte saan. aga jah.. maitea mis regidest te seal räägite, HU's on ühe korra mu vastu istunud mees kes midagigi jagab asjast, ülejäänud on passiivsed callingstationid või gamblerid.
eilne postitus muidugi sai täispeaga tehtud, õnnestus paar fishi HU's tühjaks teha:-)
Q: Kui bankroll lubab kas on mõtet proovida shotti kõrgemal või jääda sinna kus toodab?
Comment
-
käisin võõra dokumendiga, aga nii kui jaurama seal sees hakkasin, läks asi neile kahtlaseks, muidugi jäi mul õigust ülegi veelAlgselt postitas kardpleier Vaata postitustmis tegid
Comment
-
nvm.. mõtlesin et delfi pokkerist räägidAlgselt postitas Maxi Vaata postitustsee regide asi oli obvious level, aga sa seda raamatut (http://www.pokershop.ee/product_info...oducts_id=1027 ) ei peaks saama lisaks? neil sellega mingi kampaania ja isegi mõtlesin natuke HU grindida raamatu pärast
Q: Kui bankroll lubab kas on mõtet proovida shotti kõrgemal või jääda sinna kus toodab?Last edited by Rage; 03.02.11, 10:25.
Comment
-
Proovisin elus teist korda tennist mängida. Palju raskem kui telekast tundub :) Üle kolme õnnestunud löögi on juba hea tulemus ja no see tagantkäsi....täiesti arusaamatu.
Comment
-
2 nädalat tagasi ärkasin hommikul kell 7.00 ja täna 14.00.
tundub et resiim läheb suht kiiresti täiesti tuksi jälle. ;(
mida teha? :D
Comment
-
Jäta üks öö vahele, et jälle normaalsel ajal uni hakkaks tekkima.Algselt postitas variatsioon Vaata postitust2 nädalat tagasi ärkasin hommikul kell 7.00 ja täna 14.00.
tundub et resiim läheb suht kiiresti täiesti tuksi jälle. ;(
mida teha? :D
Comment
-
hm tartlased, kas kastani maxima juures lähedal on mingit okei söögikohta?"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Kui sa mõtled seda sõbrakeskuses olevat maximat, siis seal on rodeo saloon, aga seda eriti ei soovita, söögid odavad aga välimuselt täiesti kohtuvada, maitse enamvähem.Algselt postitas nikitheone Vaata postitusthm tartlased, kas kastani maxima juures lähedal on mingit okei söögikohta?
Pigem kuskile linna liikuda ja sealt mõnest normaalsemast kohast midagi hankida.
Comment

Comment