Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

Legit küsimus, ei ole mõeldud nähvamisena või ärapanemisena vms:
    Kui olete poolt, kas kuskilt jookseb piir ka kus enda, lähedaste ja riigi heaolu kaalub üles teiste abistamise?

Nt teoreetiline olukord, Eestisse on juba tulnud 5 miljonit pagulast, seetõttu metsik töökohtade puudus, niipalju tööjõudu viib palgad alla jms. Iga järgnev pagulane teeks olukorra veel halvemaks, samas neil oleks siin WAY parem kui seal kust nad praegu tulevad, et inimlikust seisukohast siiski nagu peaks teist inimest aitama.

Kas sellises olukorras jätkuvalt võtaksite pagulasi vastu, või jookseb kuskiltmaalt piir?

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

puusalt pakun, et tempos ntx 1k pagulast aastas ei muutu majanduses midagi halvemaks - pigem arvestades iivet ja väljarännet paremaks. mis kultuurilisse / rahvuslikku poolde puutub, siis erilist ohtu siin samuti ei ole. ohuks ehk kõige lollimad natsid, kes füüsiliselt ärplema hakkavad - aga küll nende suhtes nulltolerantsi rakendatakse. ei tasu unustada, et jutt käib sõjapõgenikest praegu.

head värsket infi "neegervägistajate" ja "ISISe meeste" kohta:

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Aga sellises teoreetilises olukorras mis seisukoha võtaksid?

Comment

• rahvavaenlane
          Klubi Liige
          • Dec 2009
          • 3040

ma pidin poole aasta jooksul rootsis ühe keeniast pärit elektrikuga tööalaselt suhtlema. kuradi tark ja andekas inimene. mingil hetkel hakkasime kohvipauside ajal rääkima ja nii igatepidi täitsa ok oli meie jutt. ma ei pannud seda ise ka alguses tähele, et kuidas ma eestist temale rääkisin ja ainult haipisin üles eestit. kui tolerantne, kui palju me siin tööd oskame teha ja kui lahe siin üldse on. mingil hetkel hakkas ta huvi tundma, et kuidas saaks eestis ära käia ja kuhu seal minna ja mida vaadata. jäin vähe pikemalt mõtlem ja avastasin, et ma ei saa talle ühtegi kohta soovitada. täiesti tõsiselt ta lihtsalt võib igal pool oma nahavärvi pärast peksa saada.
          aga olge palun head inimesed ja öelge mulle, et kuidas ma temale seda seletama pean???

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Ütled talle ausalt, et Eesti on üks maailma rassistlikumaid riike. Ma ei usu, et ta lihtsalt võib igal pool oma nahavärvi pärast peksa saada, aga paar viikingit või eestlast võiks siiski arusaamatuste vältimiseks kaasas olla. Seltsis on lõbusam.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Arvate, et Eesti on ülejäänud Ida-Euroopast rassistlikum? Kahtlen... Meenuvad mõne aasta tagused vene noor-natside propagandavideod, kus mittevalgetele sõideti ühistranspordis kambaga lõuga, põletati passe, murti ninaluid jms.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

word

Viimaste aastate jooksul on üha kiiremini vähenenud mu soov siduda ennast rahvustunnusega. See tähendab: eestlaseks olemisega. Osalt on see soov vähenenud kuidagi iseenesest, loomulikul teel, aga väga suures osas on seda vähendanud ka mitmed vastikud ja mulle täiesti talumatud tendentsid, mis Eesti ühiskonnas on rahvusluse ja eestlaseks olemise sildi all viimastel aegadel tekkinud. Mulle ei ole eales olnud meele järgi mingisugune Eesti Vabariigi elanike lahterdamine keele alusel eestlasteks ja mitteinimesteks. Või omadeks ja okupantideks.

miskipärast vastasleerist ei tule selliseid sisukaid arvamuslugusi intelligentsetelt tegelastelt...

Comment

• viki
                  Grinder
                  • Apr 2010
                  • 893

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  word

Viimaste aastate jooksul on üha kiiremini vähenenud mu soov siduda ennast rahvustunnusega. See tähendab: eestlaseks olemisega. Osalt on see soov vähenenud kuidagi iseenesest, loomulikul teel, aga väga suures osas on seda vähendanud ka mitmed vastikud ja mulle täiesti talumatud tendentsid, mis Eesti ühiskonnas on rahvusluse ja eestlaseks olemise sildi all viimastel aegadel tekkinud. Mulle ei ole eales olnud meele järgi mingisugune Eesti Vabariigi elanike lahterdamine keele alusel eestlasteks ja mitteinimesteks. Või omadeks ja okupantideks.

miskipärast vastasleerist ei tule selliseid sisukaid arvamuslugusi intelligentsetelt tegelastelt...
                  See ongi ehe näide kuidas nn sallija vihkab kõiki,kes on temast erineva arvamuse ja vaadetega.Ma nimetaksin seda isegi vihakõneks.Mind isiklikult temasugused inimesed ei häiri,tema aga vihkab minusuguseid,kellel on teistsugune arvamus.
                  Lisaks:Kui olukord juba selline on,ühtib minu arvamus pagulasprobleemi lahendamiseks selle artikliga vähemalt selles osas,et probleem tuleb lahendada seal riigis kust pagulased tulevad.http://arvamus.postimees.ee/3325333/...-pogenik-perre
                  Last edited by viki; 13.09.15, 11:29.

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Eilse Vao varjupaigataotlejate keskuse süütamise taustal võttis sotsiaalmeedias sõna Tiina Kangro, viidates 3. juulil Saaremaal toimunud süütamisele, mille tagajärjel hukkus kaks inimest ning mis ei saanud pooltki nii palju avalikkuse ja erakonnajuhtide tähelepanu kui Vao külas juhtunu.

Pidevalt rõhutatakse, et me peame olema «sallivad». See on minu arust üks väga ebameeldiv asi. Kõlab umbes nii, et «ok, ma kannatan sind, aga ega sa mulle väga ei meeldi». Sallin, sest nii on kombeks. Just kallale ei lähe, aga ega ei austa ega armasta ka, kirjutab turismitöötaja Mae Merusk.

Ka ilma pohmakata oleks mul tunne, et mul pea kohe plahvatab, kui Wimbergist räägitakse kui "intelligentsest tegelasest".

Comment

• rahvavaenlane
                      Klubi Liige
                      • Dec 2009
                      • 3040

jep, mul on sama tunne. iga inimene kes oskab sõnu ritta seada ei pruugi olla arvamusliider. selles parimas tähenduses. ta suutis foorumi saates ühe korra ikka nii piinlikuks minna oma visiooniga, et saatejuhtki viis teema ruttu mujale.

Comment

• CheekyMullet
                        FPP Pro
                        • Feb 2010
                        • 232

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        http://www.delfi.ee/news/paevauudise...ne?id=72366695

Pidevalt rõhutatakse, et me peame olema «sallivad». See on minu arust üks väga ebameeldiv asi. Kõlab umbes nii, et «ok, ma kannatan sind, aga ega sa mulle väga ei meeldi». Sallin, sest nii on kombeks. Just kallale ei lähe, aga ega ei austa ega armasta ka, kirjutab turismitöötaja Mae Merusk.

Ka ilma pohmakata oleks mul tunne, et mul pea kohe plahvatab, kui Wimbergist räägitakse kui "intelligentsest tegelasest".
                        Urmetit kõrgintelligendiks ei pea, aga Meruski tekst on nagu šveitsi juust

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

See ongi ehe näide kuidas nn sallija vihkab kõiki,kes on temast erineva arvamuse ja vaadetega.Ma nimetaksin seda isegi vihakõneks
                          See ei ole erineva arvamuse avaldamine, see on jutt, mille tagajärjel maailm muutub halvemaks paigaks.
                          Ma lähen jõhkralt sisemiselt keema, kui rassistiga ühes seltskonnas pean seda juttu kuulama, mul on üliraske enesevalitsust mitte kaotada. Üks väga rahumeelne sõber läkski teisele kätega kallale lõpuks, kuigi viimasest kaklusest oli 20 aastat. Kelle jaoks pole vahet olukordadel, kus inimene vihkab neegreid või inimene vihkab rassiste, siis sellel on lastetoaga midagi väga korrast ära.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                            See ei ole erineva arvamuse avaldamine, see on jutt, mille tagajärjel maailm muutub halvemaks paigaks.
                            Ma lähen jõhkralt sisemiselt keema, kui rassistiga ühes seltskonnas pean seda juttu kuulama, mul on üliraske enesevalitsust mitte kaotada. Üks väga rahumeelne sõber läkski teisele kätega kallale lõpuks, kuigi viimasest kaklusest oli 20 aastat. Kelle jaoks pole vahet olukordadel, kus inimene vihkab neegreid või inimene vihkab rassiste, siis sellel on lastetoaga midagi väga korrast ära.
                            ei saaks paremini vastata

Comment

• atsetoon
                              Joomas õlut Atsetooniga
                              • May 2009
                              • 1105

Madisonist film tehtud
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• viki
                                Grinder
                                • Apr 2010
                                • 893

Kirjanikuhärra tõi oma kirjutises ära suure grupi eesti inimesi,kellega ta ei taha koos elada.Lõik artiklist:mis peale keele saab mind siduda sarikihutajate, roolijoodikute, liiklusmõrtsukate, EKRE poliitikute, natsihakatiste, genotsiidiihalejate, harimatute sõimajate, varaste, pättide, vandaalide, petiste, pendlikõigutajate, lollakate jõmmide, ajulagedate tibide ja oi kui paljude eri liiki tegelastega kõik veel? Ajalugu, kultuur? Enam kui veider on neid nähtusi üldse selliste inimgruppide puhul jutuks võtta. Varaste ja sõimajatega rääkida Tuglasest? Demagoogide ja paranoikutega Eesti ajaloost? Tänan, ei soovi. Kas meid seob riik, kodumaa? Jah, kahjuks küll. Aga võiks mitte siduda. Ma ei soovi nendega oma eluruumi jagada.
                                Väga suur osa eestlastest kuulub kuhugi väljatoodud gruppi.Kuidas saab rääkida sallivusest,kui ise nii paljusid vihkad?Mulle ka paljud inimesed ei meeldi aga üritan kõigiga normaalselt läbi saada.

Comment

Working...